Само един въоръжен надзирател срещу бягащите затворници

Един-единствен служител на Софийския затвор е имал възможността да спре с оръжие рецидивистите Владимир Пелов и Радослав Колев, които избягаха.

Обратно в новината

Коментари - Само един въоръжен надзирател срещу бягащите затворници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз си спомням интервюто на тази прекрасна лейди, когато каза, че пари за надзиратели в бюджета -НЯМА! Но за министри, депутати и обслужващия ги персонал - ИМА!

ти си най/виновна за неразбориите в затворите,нали си шеф,май само на заплата,а работа не вършиш/подавай си веднага молбата.....некадърнице като като бившата на МВР/Бакърджиева

Нека приличащата на мъж да каже този с пистолета има ли право да стреля или не. Ако да и не го е направил да влиза я освободената килия. Ако няма право в килията да влизат правилите закона.

КЪ ГО НАПРАИ ТУЙ БРЕ ?!? НА НИЩО НЕ МЯЗА !

в сливенския по-добре си гледат работата, не забравяй.

Някой е измислил "театрото" хем да докаже, че надзирателите не заслужават големи заплати, хем да прибере "наградка", неколкократна на една надзирателска заплата. То голямя работа, че двама престъпници ще се разхождат на свобода - я колко такива дори ни управляват.

Проблемът не е толкова в избягалите затворници, проблемът е във всички останали. Не може излежаването на наказание да се е превърнало в санаториум за незачитащи закона! Наркотици, алкохол, оръжия ... това не е описание на мутренски купон, а положението в българските затвори! Ето заради това е редно да има оставки по върховете, а не само да избърмят бушоните!

това подобие на човек и то министЕр?

ААА, а беше и кандидат за ПРЕЗИДЕНТ!!!!

ГОЛЯМ СМЯХ И ГОЛЯМ РЕЗИЛ! ИМА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ИЗХОД И ТОЙ Е ПРЕЗ ПАРАДНИЯ ВХОД, ЗА ВСИЧКИ (от настоящите управници) БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!

Така. Става ясно, че в затворите няма метал детектори и скенери за багаж и всеки може да си внася и изнася кото реши. Охранителите са не обучени и явно не квалифицирани (за какво му е било на идиота да тича срещу тях вместо да извади веднага оръжие?). Няма връзка с полицейските управления за дирекно вдигане по тревога, бе явно и елемнтарна алармрна система и сигнализация няма. Цецето седи там вече две години седи на поста вече 2 години и не са и ясно още нещата. Въпроса ми за кво е там, да кажеш за красота, ма като я погледна все за Инстамбулската конвенция се сещам. П.П: Еба...ти професионалистите са назначени по места, щом човек като мене се сеща за толкова елентарни практики а те не. Ма калинки бе, калинки Боко други няма

Няма ли да спрете с глупостите гербераски??Хем оср,,и хем омазани ама не спират да разнасят вонята си непрекъснато..При такъв случай всеки един човек с достойство би си заминал незабавно от поста дето е отговорен за тези неща ама наша цецка и наш вътрешен подкрепяни от другите недорасляци алчни ще да стигнат и до Аспарух с оправданията си след като вкараха литература и филми в приказките си..

Въоражения персонал явно е била само чистачката.На другите охранители да им се раздава вестник Уикент,той е голям и тежък, за да се отбраняват и бият престъпниците.

кукундел трябва да си ходи. Сега дава съвети и прави предположения. Къде и е съдебната система, която трябва да раздава ПРАВО? Къде и са охранителните органи, които вчера искаха повишаване на заплатите? Защо изобщо се показва пред хората? Но не само тя. Цялата политическа измет трябва да си ходи, защото прави закони зяа себе си.

Трябвало е да сложат двойник на Цецка на портала и затворниците като го видят панически щяха да избягат обратно в затвора.

Бойко и милиционер-рабфаковия му БКП2 тим години наред не направи нито една истинкса реформа! Колкото и да се заричаха, вричаха и обещаваха. Тепърва има да си плащат за "гяволъка" - това е само една от сметките.

Забелязали ли сте, винаги когато стане някакъв гаф как Бибитко вдига съответните министри по тревога и ги натирва по студия и вестници да се оправдават и да напомнят за минали "успехи" и как все Той, лично, се заема със случая и "взема мерки" и така, до следващия гаф, когато целият театър се повтаря отново??

Щом пиесата се харесва на простолюдието, какво пък, да му дадат "Аскер"!

Така ще е...избирайте си Ц.Ц., Цв.Цв., Б.Б. и други подобни да ви "управляват" и после стойте и се майте на резултатите!!

рече Цецка:техническо лице - ветеринарен техник, юридическо лице - гъз, завършил право.

Цачева нали до края на март трябваше да представиш предложения за промяна в закона за неизбежната самоотбрана ?!

Това е твоя работа, да мислиш за охраната на затвора, колко са , колко получават , достатъчно кадърни ли са за да овладеят създалата се ситуация. И си тръгвай вече, да си харчиш окрадените пари и да плюскаш скъпи риби....Рахат да бтие, само си иди...

КОЕ Е ТОВА ЖИВОТНО ?

Гербонагъл всичкояд!

Само като го видя това недоразумение , мен пък ме обзема чувство на погнуса . И истинско отвращение . Нагла, неграмотна , продажна и крадлива . ОСТАВКА !!!!!

Цеце, твоят покровител и ментор ще те ритне като празна консерва, само да почувства, че ЛИЧНО ТОЙ е застрашен. Няма да има никакъв сантимент, попитай Суджука или Шайката! Скоро при тях ще иде и Майката.

Тая жалка женица защо още не си е подала оставката? Наглеци са гербаджийте, вместо да се скрие тя обикаля студията и говори пълни глупости!!!

УПРРАВЛЯВАЩИ БОКЛУЦИ,ВСИЧКО В ТАЯ ПСЕВДОВЪРЖАВА Е УНИЩОЖЕНО ,ПЛАЧЕТЕ ВСИЧКИ ЗА РАЗСТРЕЛ!

СЪОТБОРНИЦИТЕ МУ ТРЯБВА ДА СА ПОД НЕГОВОТО НИВО! Е ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЗА КАКВА ПРОСТОТИЯ ИДЕ РЕЧ !!!!!

Тъпанари на власт.Но още по-големи са тия,които ги избраха.

И ИМАШ НАГЛОСТТА, БЕЗОЧИЕТО ДА БРЪЩОЛЕВИШ ПРОСТОТИИ !!! ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА ВЕДНАГА !!! ВЕДНАГА !!!! МЪРЛА С МЪРЛИТЕ !!!!

Слабото място е в министерството , и на съд , и на МВР .

Тая некадърница да вземе да се скрие,че става все по-смешна и жалка.Същото се отнася и за вътрешния м-р и за цялото управление на ГЕРБ-пълен провал!!!

без повече обяснения лельо! Така затънахте в екскременти, че няма излизане от тях!

Радев и Цачева , мекотелите на прехода .

Ако разлепят горната снимка в затворите, и най-вече , около изходите им, значително ще намалеят опитите за бягство!

Г-жо Цачева , моля ви , напуснете министерството , ПРЕЗ ГЛАВНИЯТ ВХОД .

Достатъчно се наслушаме през годините, че други са виновни за вашата некадърност. Подавайте колективна оставка да дойдат кадърни хора и да излезем ат блатото .

Какво стана с Истамбулската Конвенция , ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ Я НАЙ-ПОСЛЕ , ПРЕДИ ДА ЗАДЪЛЖИТЕ ОСТАНАЛИТЕ , ДА Я ПОДПИСВАТ ?

Проблема вече е ояебиен. Бойко се заобиколи с такива като Цачева. Наистина на фона на тези хора Бойко изглежда много умен, ама държавата и народа страдат. Бойко, прибери си куците коне, иначе губиш следващите избори. Хората повръщат вече като видят тази на снимката.

и от какъв зор трябва да спечели каквито и да е избори? Под мъдрото му ръководство България изостана с десетилетия в сравнение с най изостаналите.

Кой прави организацията и кой я утвърждава? Кой пише законите и вързва ръцете на службите? Кой кара честните хора да се чувстват гости в Родината ни, а бандитите да се разполагат като бейове? Мутраците? Даа, особено партията на един от тях. ВЪН МЪРШИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО!

Сега как ще се ''оправдаваме'' пред ЕВРО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ? Отново ли народа ще ви е виновен ?

Г-жа Цачева е лицето на ГЕРБ-красива, умна, с чудесен изказ, невероятни управленски умения, концентрирана върху интересите на обществото, а не на собственото си облагодетелстване,любимка на целокупния български народ. Може би единственият, който я превъзхожда по хравствена чистота, физическа и духовна красота е Цветан Цветанов. За Бойко Борисов да не говорим, той не е човек, той е бог!!! Прости ми Господи.

Ивинете ме. Непросимо е, но забравих за съвестта на ГЕРБ - Антон Тодоров. Той е левент, връх на честността и верността на идеите на ГЕРБ. С умиление си го представям: прегърбен, с въртящи се на всички страни големи и умни очички и цнопче листове под мишница; привиква по ъглите на властта недостойните и с обич тихичко им шепне "Ш-ш-ш пич (или в женски род съответно), виждаш ли какво пише тука, а?

на Нацията беше тя нали? Смили се над тях Боже те не са виновни за това, което са!

МноО се радвам , че поне не стана Президент . Тогава всички щяхме да избягаме от България , и затворници , и почтени люде , и животните .

Вие какво очаквате. В цялата държава цари безхаберие и разруха а в затвора всичко да е ОК. Да ама не.

"С постовете си се разделиха шефът на Главна дирекция Изпълнение на наказанията Свилен Цветанов и началникът на затвора в София Петър Кръстев." Но задължително с постовете си трябва да се разделят и некадърната Цачева и оня Радев дето за чеп на каца не става и две думи на кръст не може да каже "Абе ние имахме информация, че подготвят бягство ама те избягаха". Е по некадърно изказване не се беше чувало.

Злите езици твърдят, че Пелов , като прочел и чул за себе си толкова суперлативи от Цецка и Вальо - колко е начетен, умен и интелигентен и т.н, снощи, за да оправдае имиджа си, не се сдържал и им изпратил у Фейса "Прощално" (послание): "Понякога ще идвам във съня ви като нечакан и неискан гост...";))

Ами с такава организация какво друго да стане. Както винаги след дъжд - качулка. Като стане някой инцидент всички почват да говорят, но никой нищо не прави нещата да се подобрят.

Г-жо Цачева , просто млъкнете , не се ли усещате , че първо вие трябва да си заминете ? ''От къде се вмирисва рибата''? Кога ще започвате реформите в съд. система ? КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ РЕФОРМИТЕ В СЪД. СИСТЕМА ? К-О-Г-А Щ-Е З-А-П-О-Ч-Н-Е-Т-Е Р-Е-Ф-Р-М-И-Т-Е В СЪД. СИСТЕМА???

Радев и Цачева този път наистина счупиха скалата на тъпомера! Такива глупости да се говорят от двама ключови министри показва, че ГЕРБ няма никакъв кадрови потенциал. Цялата нация се тръшка от смях от безумното им бръщолевене! Време е ВЕЛИКИЯ да погледне какво става в повереното му от народа государство, а не да се прави на международник какъвто не е!

Госпожо министърке/нарочно с малка буква/,всеки път като се изкажете мисля,че това е върха на глупоста,но вие упорито ме опровергавате.Днес надминахте себе си.Кога да очаквам пак да ме изненадате?А,и да попитам - в общите политики,които водите,този случай влиза ли,или е частен?