Башар Асад обяви всеобща амнистия в Сирия

Сирийският президент Башар Асад обяви всеобща амнистия за всички престъпления, извършени до днес.

Обратно в новината

Коментари - Башар Асад обяви всеобща амнистия в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех на Асад! Успех на Сирия!

Някой друг път. Засега д..п. да им е яко на сирийците!

Какъв "народен бунт срещу режима на Асад"? Разни ислямски екстремисти, финансирани от САЩ и Саудитска арабия пожелаха да съсипят още една страна но засега не им се отваря парашутът с ислямизацията. Сирия, въпреки разрухата си остава светска държава.

Друго са руските екстремисти-терористи в Украйна! Те са герои, отцепващи чужди, богати на подземни ресурси територии в полза на Великата Рус.

Вярно - в Украйна сценарият е като в Сирия, но само дето народа се оказа по-заблуден, не застана като сирииците срещу зомбите на ЦРУ.

Политик сериозен е Асад...и най-важното,не свири по свирката на американците, и те му пръднаха на дедовия... Просто народа си го искаааа. Айде сега бежанците,кой от къде е !!!

и жертвите от бойния газ! И има хора тук, които се възхищават на ислямското му средновековие?!?

"Ислямското средновековие" е в Саудитска Арабия и Катар..., но защо ли т.нар. "международна общност" нито се възмущава, нито ги напада. А, Сирия е образец за светска държава. Ти или си много прост, или си с платен с мизерни стотинки като за най-долен трол.

много светски! Или сЪветски?

Абе, докато не заиграе по свирката на САЩ, никакъв демократ не може да е. Като заиграе по свирката на САЩ, тогава каквото и да прави, и хора да яде, пак си остава демократ.

Хайде соросоидните сирийски бежанци в БГ прибирайте се у дома и си оправете държавата.

По-добре да има къде да се подслонят многобройните емигранти от ЕС, САЩ, Канада, Австралия, Япония, Южна Корея и т.н., които се очаква да се втурнат към Сирия за да намерят икономически и обществено-политически просперитет!

Вервайте му!

Че що да не му верваме? Ти на кой искаш да верваме - на канибалите от Алкайда, Алнусра и на западноте "демократи" , Катар и Саудитска Арабия дето ги изпращат в Сирия ли? На тях отдааааавна не им верваме.

Да си прибират бежанците- на орди, на орди- обратно в родина. Да, ама с какво ще ги помилват, не като тука...

Като гледам хората на снимката, не са спирали явно...