17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но като си помисля, че ще тръгне тази информация и по други телевизии. Абе тази жена, разбрах че имала ПЕТ ДЕЦА дори и две да са, дори е едно, но видяхте ли ѝ къщата. Тя не е станала за един ден на това дередже. Ей, не сме ли като циганите. Такъв дом няма да видите НИКЪДЕ ИЗ ЕВРОПА. Защо не я приберете във вашите домове, ама тя не искала - или ще я оставите да си умре сама на село като "ЖИВИЯ ТРУП" на Чехов?

Кога ще излиза филма за залавянето на затворника ? Тва е един от най-грандиозните успехи на МВР!

Тази статия я е превел на български виетнамец, живеещ в България - от китайски. Написана е по свидетелски показания на местния съдържател на китайски ресторант, който от три години вече е БГ-то и добре говори блгаршки... ДИР, засрамете се!

Не искам да те притеснявам, но ....... положението ще става още по-тежко! Всеки, който може да състави изречение търси начин да се изнесе от България. Положението навън също не е розово, но дори и да живееш мизерно като в България, поне си спестяваш МНОГО НЕРВИ !!!

ГОСПОДИ ,ДА НЕ ПОВЯРВАШ -ЖАНДАРМИТЕ НЕ МУ ПОВЯРВАЛИ - ХОДИ ЧЕ ТИ ВЯРВАЙ НА ПОЛИЦАИТЕ - ДА ИМ СЕ НЕ НАЧУДИШ НА СПОКОЙСТВИЕТО

"Вярвам че труда облагородява човека" - така каза началника на затворниците, които се трудели в халетата.

бе комуноидни идиоти? Нали и аз го гледах и слушах. Каза че не видял добре какво има в ръката си, тръба или пръчка.

Само на мен ли ми прави впечатление, че след промяната на дизайна Дир-а е тотално осран. Както откъм списване на стаиите, така и от към работа и функционалност на сайта????

Не само на теб. Новият облик е явно е "оптимизиран" за мобилни устройства, но изглежда нелепо на нормален компютърен дисплей, а да не казвам как е на 29" екран 21:9. В повечето сайтове, след такава промяна има възможност човек да избира между стар и нов облик, но не и тук.

Простотии. Първо го пускат свободно да се разхожда, а после цялото МВР хуква да го търси. Това не е държава, хора, трябва да се направи нещо най-сетне!

Разкази с неочакван край. Браво, Дир!

И КОЛКО СТРУВАШЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЦЯЛАТА ТАЯ ВЕЛИКОЛЕПНО ПРОВЕДЕНА АКЦИЯ?

не разбрах защо родната жандармерия не е повярвала на свидетеля, че е видял престъпника? Може би защото е била обядната почивка на жандармеристите? И всъщност чий са го крепили "в центъра" на селището?Чакали са престъпника да изприпка покрай тях ли?

дир.бг не умеят да пишат, но за това пък умеят да трият...

Ба си и бърдака!

Много съдържателна статия, всичко ми стана ясно. Евала на редактора, може да си хвърли дипломата някъде по-далече.

прекалено ясно се изразяваш.... :) напиши го в неговия стил....

Не вярвам изобщо да има диплома някой от списвачите :)

Много съдържателна статия, всичко ми стана ясно. Евала на редактора, може да си хвърли дипломата някъде по-далече.

Извинете, някой разбра ли нещо от тази статия?

Добре, хванали са го! А сега какво се случва? Ще има ли наказани за бягството? Ще му се увеличи ли присъдата с повече от половин година и ще има ли възможност пак да е на облекчен режим? Егати "системата"!

Как ще ги стигнем американците-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е--е????????????????? Жандармерията не повярвала на сигнала на човека!!! Може пък да са чакали да им донесе в кошница беглеца, зер! Иначе как да си обясним недоверието. А сега пък възнамеряват да премахнат длъжността на кварталните полицаи. Била си изживяла времето. Щяла да и върши работакта жандармерията. Бе тия хора имат ли поне мъничко акъл? Познават ли изобщо реалността? Знаят ли, какво става из кварталите? Вече няма регистрация в домова книги, във входа не знаеш, кой се е завъдил? Ма това, "демократи" новоизлюпени, не е демокрация, а престъпна анархия и тенденциозно пренебрегване на сигурността. А как мило успокояват обществото - "престъпникът е хванат, гражданите да не се плашат вече" УЖАС! Боже, Боже, аз ли те криво молих, ти ли ме криво разбра, ама такова нещо и в най-забутаната държава няма...

Усъмнил Други не били повЕрвали. Трети въобще ги изтървали... Хвани единия та удри в другия, рАзмажи ги с третия! Все перфектно подготвени хора, за нищо не стават, освен да взимат сума ти заплати накуп при рано пенсиониране

От всичко написано лъха става ясно, че няма органи на реда. Едно туткане, размотаване, умуване... Айде одете си, и въобще не говорете за заплати. Срам!

като вече е имало подаден сигнал от през нощта от възрастната жена и сина и? Тоя полицай не е ли знаел за сигнала?

И заживяхме като в екшън от екрана....ей все във някакви филми живеем напоследък.

Ушити ми хванаха мазоли от тази така наречена " заложническа криза " и " брилянтната тактика на свински лов " . Егати малограмотните милиционерски изкази и определения. Браво на родната милиция/полиция. Решихте поредната усложнена ситуация с няколко полицейски подразделения, снайперисти, дронове, БТР-и , картечари и подкрепа от половината Българска Армия. Заслужихте си поредното "н"-то увеличение на заплатите, новите униформи и все по-ранното пенсиониране. Душа да му е яка на обикновения български данъкоплатец от такива като вас.

Някой ,всъщност ,разбра ли от тази статия какво е станало? Аз не.

Не е от статията...

Образован! ))))))) Да си физкултурник с шест апартамента? Тогаз къде се буташ в таз сложна материя?