17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, не ви ли прави впечатление, че българите сме може би най-бягащата нация в света - всичко живо в България бяга! Българите бягат в чужбина, бегълците от войната и други имигранти като влезат в България и заобичват отново страната си дори и във война, и бягат, затворниците бягат от затворите, политици и управленци - от задълженията си и отговорност, или в Брюксел, Варадеро, Ню Йорк, Чили, Дубай или където им видят очите като братя Бегалеви, пенсионерите бягат и се спасяват в гроба, лудите - от болницата в парламента или прокуратурата и съда, полицаите бягат от полицията и стават престъпници, а някои от престъпниците пък бягат в полицията и прокуратурата, че дори и в партии и павителства, за парламента да не говориме... ВСИЧКО БЯГА НАНЯКЪДЕ В България! А най-много и бързо бягат ... ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА - така 4 милиарда спринтираха от КТБ и дим да ги няма!

Този пич, койтое избягал от затвора, ако иска наистина добре да се скрие трябва да си иде в къщи - там е неоткриваем за МВР и прокуратуата с гаранция - поне за 8 години! А ако е толкова коварен и хитър и да си пусне брада и да си сложи качулка направо става невидим за МВР! Само да не реши да започне работа при някой авер в центъра на София, че тогава може Цацаров да му брои куршумите - но един по един!

Аз имам конструктивно предложение! За да намалим броя на бягствата на затворници да се увеличи щата на ... чистачките в тях! (сега си мисля, че се отваря добра бизнес ниша за предприемчиви бизнесмени - да се заемат с таксиметров превоз на избягали затворници - така или иначе затворниците са обзаведени с телефони и всякакви средства за комуникация, тоест могат да си поръчат таксито при бягството! А за по-големи поръчки може и отстъпки да прави таксиметровата фирма! Може да зареждат такситата и с изкуствени бради, перуки и други подобни аксесоари, които се оказа, че прави затворниците неоткриваеми за МВР и много ги изненадват и объркват! А ако направят фул сервиз, може да предлагат и по-широка гама стоки и услуги, вкл. пистолети, автомати, телефонните номера на узлужливи полицаи, прокурори и съдии, ако им трябва някаква спешна информация или успецифична услуга...)

Той да не е прост да си пуска брада. Търсете джендър с перука и цици

И тоя ще се дегизира някъде и край да го открият,ако не го гръмне някой негов авер...

Биесипето нема ли да внесат вот на недоверие щото вън заваля? Само за това не са внасяли вот тия циркажии.

чаками зимътъ

в такива случаи е по-добре гробарите да мълчите и да си криете осраните крадливи мутренски задници. По-просто и по-крадливо от гробар няма.

Ами сега, като ПУСНЕ ЕДНА БРАДА. Па като надене една качулка.

Стига бе, недей да плашиш МВР-то така грозно, че после трябва да им баят против уроки, каквито са еднооки с тези превръзки! А и не забравяй, че Цецо си има и багер, както Боко на времето гордо се похвали на сащисаните немци за успехите си срещу престъпността!

Оставката за кога сте я планирали? Айде, испускате удобния момент да се изхлузите на време от упралвението.

в затвор? Това МВР е разградена, тъпа, милиционерска система от нагаждачи, буфосинхронисти, имититари на дейност, мързеливци, безхаберници, посредствени, полуобразовани идиоти с нисък коефициент на мисловни процеси. И накрая това е резултата. Ноооооо, могат да стачкуват за пари, нашите пари, от нашите данъци, за нищо вършене на работа!

стига бе! Не може да бъде!

имаме нов случай на отклонило се лице от български затвор

а малоумния шеф на МВР кога ще "избяга" от топлото столче или той е цената на поредната сделка?

В 34 хиляди усмивки поставяха за отговорници тези който им остава около месец два до освобождението. Ако някой избяга на отговорниците спира да тече срокът на изтърпяване на наказанието до залавянето на беглеца. За подушен кандидат беглец или върнат, пази Боже да не си на тяхно място. А фазанчетата накачени по кулите нищо не пазеха, ама се смятаха за герой и им трепереха гащите яко.

УМОЛЯВАМ ВЛАСТИТЕ ДА НЕ ГО ТЪРСЯТ - МНОГО ПО ЕВТИНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ...ТО ЩЕ Е ЗАПЛАЩАНЕ НА ИЗВЪНРЕДЕН ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД НА ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ (И ВИСОКОПЛАТЕНИ СЛЕДОВАТЕЛНО), ТО СА ПАРИ ЗА ДОНОСНИЦИ, ТО СА РАЗХОДКИ ДО ГЪРЦИЯ И ПР. ЗА ДА ГО ТЪРСЯТ....ИНАЧЕ ЗАТВОРНИКА НАЙ-МНОГО ДА УБИЕ НЯКОЙ - НО - НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ ЩЕ СЕ КАЖЕ И НИКАКВИ РАЗХОДИ. А ВЗЕМАТ ЛИ ДА ГО ТЪРСЯТ - МАНИ, МАНИ - ОТИДЕ ПОЛОВИНАТА БЮДЖЕТ БОГ ДА НИ ПАЗИ, БОГ ДА НИ ПАЗИ

За какво е лежал? Дайте снимката му, за да се предпазят хора от този изрод!

Под ръководството на Валентин Радев МВР започва акция ,,Бради". Всеки брадат екземпляр ще бъде поставен под наблюдение със специални средства и в последствие - арестуван. По този начин Радев се надява да ликвидира леката, тежка, конвенциална и другите видове престъпност в България

Следват акции "Мустаци", "Качулки", "Каскети" и к'вото още може да послужи за смяна на външността;))

Няма проблем, до няколко седмици ще се самоубие! :)

Дайте снимка ве папагали

На цвъки или на вътрешния министер? или на дъ-ескс-ред-бомб Цач?

Цветанов подозира, че това е злонамерена акция на БСП, организирана от Нинова и Кутев.

Въх, как не е имало чистачка наоколо! Щеше да хване беглеца, ама на....

ма нидей закача мама Цуцка, ше и дигнеш кръвното и току виж се отказала да изобразява правосъден менистър. Не, че е право, ама така се вика.

че БСП организира бягствата, за да мине вота! Организира и майките да протестират!И метеоролозите!И полицейските протести...?! Добре, но щом една партия може да организира нещата така сполучливо, значи да идва да организира държавата!Но ще трябва да изчисти всички калинки, а това вече няма да е лесна работа!

Аз съм с брада, ама не бягам, щото ако трябва да бягам няма да е от затвор, а от БГ.

шъ требе да си убръсниш брадътъ, за да ни тъ пузнайът!

Този избяга като по поръчка,точно след внасането на вота. Тук има нещо гнило май...

Кутев му е платил! Даже и брада+суитчър+шапка му е занесъл!

Комедия " БЯГСТВОТО" български сериал .......найсти сезон! Сценарист и постановчик МВР,режисьор МВР оператор на ефектитеМВР В ролите участват- МВР и статисти от творчески колектив " Затвори " към МВР!!!

ВИНАГИ Е ИМАЛО И ПРЕЗ КОМУНИЗМА И СЕГА И ЩЕ ИМА ЗА В БЪДЕЩЕ ИЗБЯГАЛИ ЗАТВОРНИЦИ ,ЩОМ ИМА ЗАТВОРНИЦИ ЩЕ ИМА И ИЗБЯГАЛИ ! НИЩО НОВО !

когато трябва да си обършете лайната, веднага сравнявате , че видиш ли то и при комунизма го било имало? А защо, когато режете лентичка на магистрала, не споменете, че то и по комунистическо бяха построени 150 км магистрали...Че някои от тях здрави и до днес!

Тези от БКП не спят, още новината не излязла официално от МВР, те четат клюките в пресата и реагират на секундата - Утре незабавно да се явят в парламента еди кой си и еди кой си....Само дето не изкомандваха да се яви Бойко Борисов. Това не е нито първи нито последен случай на избягал затворник. Ставали са и ще стават бягаства, ставали са и ще стават убийства, катастрофи, катаклизми....Никой не е виновен за това, просто съдба инелепи случайности. Ставате смешни та чак жалки другари от БКП, интересно само къде е Курнето, нещо затихна, дали не е в отпуска и е по гнилия Запад - САЩ, при синчето.

Ало, комсомола, по полека! Другарят Борисов още се води на учет в партийната организация! Тетка Цачева и тя! Да не изброявам нататък!

ма уби хахаха

Не знаеш колко си прав, когато сравняваш днес природните катаклизми с престъпленията и бягствата от затвора! При ГЕРБ, ББ и калинките в изпълнителната власт това наистина са пълни синоними и еднакво неотвратими!

ще ме изкефи ако гръмне кмета на Ловеч

Е що пък точно ловчанският кмет? Не е ли по-добре направо някой от София? Я цвъки, я хераковския футбалер... в краен случай носните кърпи бик-off или тонч-шайката. Така поне ще има радостни в цяла България, не само в Ловеч. Не ли?

ок, щом е някой захапал кокала съм за... даже настоявам...

Е Ловчалии спете си спокойно... тоя е от безопасните пандизчии.... щом е бил на лек режим

Управлението на ГЕРБ е смешно и жалко, продънено от всякъде ...

Това е само Бачи Кико!

Затворниците бягат, но Валентин Радев и Цецка Цачева не мърдат от министерските си кресла. Тези министри не знаят колко хора има в затворите и колко щъкат на свобода. По някои данни, на свобода са между 500 и 10 000. Сега Цецка уточнявала цифрите, а Радев се готвел да ги излови ... ако не си пуснат бради.

Важното е че има СТАБИУНОС!

Другарката Цецка, като един партиен секретар няма ли да се изкаже нещо?

По-добре да си трае, че не ми се слушат сълзливите ѝ истории

ДА, най-много да излезе и да каже как се е заклела на смъртно ложе на дядо си, че ше ги излови сичките затворници... Какво падение беше онова там в президентските избори... ужас!

Ченчев президент!!!!

Вота на не доверие, бил не сериозен..., а бягството от затвора какво е ? Майтап ли е ?

БЪГ В КОДАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААаа, НЕКАДЪРНИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Толкова си могат ! Моля не стреляйте по пианиста.

НОВИЯ /DIR.BG е като новия Бардак - със стари Курви и после защо резултата бил плачевен, ами защото си много тъп САШЕ (разбирай екипчето на dir-a)! ... и пак да повторя НЕКАДЪРНИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ФАТМАКА ИДИОТ ЗА ПАЗАЧ НА ЗАТВОРА НЯМА ДА ПУСНЕ НИТО ЕДИН ЗАТВОРНИК.

Бягство от затвора, гарантирано от ГЕРБ !

Както каза някой по-долу: България е страна, в която трудно се влиза в затвора, но пък лесно се излиза. :)))

разпускай държавата

време е за филм по темата

Това е един мръсен заговор срещу легитимната власт, в който както забелязваме освен затворниците, участват и чистачките. Те вместо да заловят бягащите затворници, както е по договора, сключен при наемането им на работа, заговорничат с тях и ги остават, да се измукнат по носа на "охраняващите" ги полицаи, чиято функция очевидно е декоративна.

Държава няма!!! Учудващо е, че толкова малко затворници бягат, явно животът там е по-хубав ... Учудващо е, при тази липса на КАТ и стаквизи пътища, знаци и прочие, даваме сравнително малко жертви... Имаме късмет и явно сме добри хора, иначе при тази вопиюща липса на държава и контрол, положението трябваше да е като в някоя дива страна !!!

Е, сега ако си сложи и качулка - край... неоткриваем е.

типично ежедневие в любимата ми кочина булгаристан

Бе там чистачки няма ли?

е по- хитър, били са в обедна почивка))):

Нищо не става от тая държава вече!!!

Славчо май ще се окаже прав че директорите на обласните дирекции на МВР трябва да се избират мажоритарно а не по шуробаджанащина. А какво стана с групата която се занимава с електронното гласуване работи ли по въпроса или се задейства когато наближат избори. ЗА затворника с брада ли беше и с едно отрезано уше.

Успех на човека!!! ХО ХО ХО