За две години 821 осъдени са избягали от правосъдието

Мерките против укриване на осъдени, които трябва да влязат в затвора, не действат вече две години, съобщава в днешния си брой "Сега".

Обратно в новината

Коментари - За две години 821 осъдени са избягали от правосъдието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак за тях гласувайте!

...... по 10 години влачат делата, дават къде оправдателни, къде минимални присъди и ги пускат. Да не са глупаци да чакат държавата дето я няма да ги държи на хляб и сол в затвора.... отиват на запад. Само глупаците остават и тези, които нямат пари да си платят.....

А колко съдии и прокурори имат хотели по морето и в планината, статистика имате ли?

Законотворците или тази мръсна, долна сган, която НИЕ с гласовете си пращаме в Народното събрание, НАРОЧНО не гласува такива законови разпоредби, ЗА ДА МОГАТ СЛЕД ВРЕМЕ АКО СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗБЕГНАТ СПРАВЕДЛИВИТЕ НАКАЗАНИЯ!!!

Навремето нямаше"хъката -мъката" , от ареста в съда и направо в "дрънголника " - три в едно ! Сега им се молят за да ги приберат !

Така .България е около 5 лилона.Нормално е за такава държава да има около 5000 екземпяра престъпници,но не повече.От тук разбирам,че близо хиляда успяват да избягат.Около 3 хиляди престъпника , знам със сиурност ,че са под закрилата на правосъдието.Остават една малка част от 1000 престъпника, които са осъдени ефективно защото те няма как да платят на разбойниците адвокати,съдии и прокурори.Тази малка част са обикновенно цигани,утайки от обеството които се чувстват много по-добре в затвора отколкото навън.

"821 осъдени са успели да избягат след обявяването на присъдата им от 1 януари 2015 г. до 1 януари 2017 г." Абсолютно съм сигурна, че за същия период вкараните в затворите са по-малко;) И как така, след като са им отнети документите, "изчезват"?! Или и те като парите - парите на "изчезналите" зад граница не точно изчезват, а само сменят собственика си!

за 12 години управление на герб и бсп до тук стигнахме. ама да не забравите да гласувате за някоя от двете партии, сигурно този път нещо ще се промени...

jingiby

Това е след поредната съдебна реформа - този път на ГЕРБ. Резултатът е забележителен...

d4

по тази "законова" логика май няма да има нито един осъден, вкаран на топло... да живее демокрацята!!

Гарантирано от герб ! С назначаването на неграмотни калинки и послушни катили на министерски постове в сферата на МВР, мутрите от герб развързаха ръцете на престъпниците в България !

Не забравяй ордите от гербави, червени и разнообразни други неграмотници, които българинът тъпо и упорито изпраща във всеки следващ парламент и очаква от тях да пишат работещи закони.

Това са наши бъдещи гласоподаватели и партийни спонсори! Ако продължавате да ги преследвате, ще кажа на "Ало, ваньо" да ви се обади или прати СМС. Затова слушкайти и напред към урните...

"Браво" на българското "правосъдие"!

Това са те политиците, има супер много затлачени закони с дупки които никой не пипа - защото няма да спечели нито популярност нито пари от тази работа , виж ако е нещо ново което да сео бяви по телевизията или пък да обслужи някой наш човек - веднага се сковава поредния закон който е пълен с дупки , да върнат парите тези мърши или да се махат.

как да ги спреш все наши другари кои син на компартийния лидер в перник, кои с комунистическо минало и настояще..

Съдебната система в България се оказа основния износител на престъпност.

"Останалите 350 осъдени са все още в неизвестност." Тези са от "нашите", няма да ги закачате! Те са си платили където трябва.

има най-много полицаите на 1000 души население. Какво правят тези връзкарски нагласени хорица - полицаи? Угояват ли се? Що не гледат работата си?

Време е да си регистрират партия!

те комунистите скриха атентаторите срещу папата на наша територия, сега за едни други комунисти престъпници ще повдигаме въпрос, ние сме прави , когато съгрешим дори

комунисти те гонят, от ноември 1989 година вече са минали 26 години, а ти една и съща плоча въртиш като малоумен.

Горд съм с нашата правосъдна система. Нашата правосъдна система - НАЙ-ДОБРАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА В СВЕТА.

Избягалите от "правосъдие" са много повече!Между другото- по тошово време обвиняемите бяха в ареста до 2-ра инстанция и от там- в затвора,като времето в ареста им се приспадаше.Сега вместо в ареста са под " домашен арест".Льольовци!

шекер тогава комунистите не вършеха престъпления , защото си бяха престъпници

821 осъдени и избягали от правосъдието,но колко е броят на осъдените на подписка и/или глоба вместо на затвор? "821 осъдени са успели да избягат след обявяването на присъдата им от 1 януари 2015 г. до 1 януари 2017 г." Чудно как ли са успели да избягат!? И как няма да успеят да избягат като полицията е толкова проста че да не може да ги наблюдава да не избягат(я с гривните които от 50 години не могат да ги въведат или с полицай в не маркирани автомобили)

Името на държавата ни е било някога Булгаристан. Сега това име вероятно е обидно ........ за Турция. Като се чете тази статия става ясно защо.

Те 1 милион войници-арабели-бежанци минаха през България, те за 300 избягали голям проблем направиха ;)) А на изродите на Алах какви документи издава МВР и как пази границите ?

Рибата се вмирисва от главата, казва народната мъдрост, а главата на рибата са ръководствата и висшите чиновници на всички държавни институции. От някой от тях като правораздаващите и правоохранителните намирисва много, а в случая с избягалите осъдени но избягали и укрили се престъпници, чак вони.

loyola

Как става тази работа се чудя аз? По времето на Тато нямаше камери, компютърни терминали, системи за лицево разпознаване и въпреки това нямаше нито един избягал!

Гласувайте за ГЕРБ! ГЕРБ дава свобода НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

Занимават ни с глупости. Как е по света? Осъдения бива задържан още в съдебната зала при произнасяне на присъдата. Така не му се дава възможност да избяга. А изгнанието също е наказания, тези бегълци сами се наказват на изгнание. На избягъл от правосъдието, трябва да му се увеличава присъдата поне с 3 години, а за тежки престъпления дори с 5-10 гпдини.

Съдебна система в България няма, правосъдие също няма... Един съдия Линч ни остава само!!

Че КОЙ влиза днес в затвора доброволно?! По времето на лошия социализъм, влезеш ли веднъж в следствения ареста, от там излизаш чак след изтърпяване на наказанието в затвора!

по бързата процедура въведоха пръстовия отпечатък за болниците, а за убийците, крадците и насилниците - няма процедура. Много са крадците на държавни средства и те са в управлението. Ако не дай си боже някой тръгне да им търси сметка, да могат да изчезнат веднага към топлите страни. До тогава да могат необезпокоявани да си крадат на ВОЛЯ.

Че то нали затова е "правосъдието" в Булгаристан - да обслужва интересите на престъпниците от всички нива на пирамидата!

Това е бизнесът на корумпираните съдии - срещу яки пачки преценяват, че "няма опасност" от напускане на страната.

Безхаберие,корупция...това е съдебната система у нас. И политици и магистрати всички те подъргат статуквото с цел облагадеталстване

заловените с тежки престъпления убийство, организиране на престъпна група, сериозни финансови престъпления да чакат обвинението, делото и присъдата в ареста. Никакви болнични и шикалкавене.Отнемане на документите работи в страна със сигурни граници, каквато България не е.

Не само че няма правосъдие, но и осъдените не могат да бъдат открити. България се превърна в циганистан!