Вкараха в затвора майка, отказала да ваксинира сина си

40-годишната американка Ребека Бридоу ще лежи 7 дни в затвора заради отказа си да ваксинира 9-годишния си син, съобщи АВС news.

Обратно в новината

Коментари - Вкараха в затвора майка, отказала да ваксинира сина си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обръщам се към дир.бг, моля променете заглавието на статията! То е подвеждащо. Не правете новини! Търсите сензация, но олеквате като медия. Що се отнася до ваксините. Ваксинирал съм си децата против тетанус, дифтерит, едра шарка -много опасни болести. Да не говорим, че тетанус не се лекува. Сигурна и гадна смърт. Противогрипни ваксини никога не бих им поставил. Те трябва да си развиват имунната си система. Те са само за възрастни и болнави хора, които грипа може да убие.

е виж колко заглавия започват с Радев,а се оказва че става дума за някви си радевци дето немат нищо общо с президента,то тва е фън сайт не е новинарски

Някои пишат (какво ни занимавате с тази зомбирана нация ?) . Ами да видите какво ви очаква приятели на кръвопийците от Сащ

страната на свободата и демокрацията, която копираме неуспешно.

Бащата е ясно, че е тъпънар, Господ да пази детенцето..

Като чета коментарите за сетен път се убеждавам колко прост народ и стадо най - вече сме булгаристанците. Как едва ли не всички преди сто години били столетници /голям смях/, как сме били по - здрави без ваксините /кажете го това на близо един милиард души загинали от едрата шарка/ и т.н. глупости. Четете за детската смъртност преди години и за това, че в момента въпреки че сме бедна нация имаме най - високата продължителност на живота в историята си. Ама нали булгаристанецът е най - умен, а другите глупави, нали от всичко разбира, а не си виждаме насраните гъзове.

Тъпотата при теб явно избликва от всичките ти отвърстия. Българина има по висока продължителност на живота сега, защото преди 140 години живота им е бил прекратяван по изкуствен начин от една разбесняла се паплач от кръвопийци.

От къде разбрахте за голямата продължителност на живота в България? Баба ми, която почина на 91без болест, говореше за нейните майка и баба на по над 100 години починали, и всички по селата едно време живееха и работеха по над 85 години. Това е най-голямата заблуда -за удължаването на живота, може, ама в Африка...Много от ваксините са смешни - ваксината срещу менингит, срещу грип, срещу папилома вирус и сигурно доста други...Какво да се прави... 1984 сме...предсказаната...

По такива дребни поводи вкарват в затвора само в Идил , САЩ и Червените Кхмери.. Дори Сталин, Хитлер и Мао не са си позволявали такъв тормоз над населението си.

valentor

никак не е дребен поводът. Шиканира делото с което нарушава закона и морала

Това е съд! А тук цацаратурата...

valentor

едно 250/280 броя внесени от САЩ такива съдии и всяка престъпност е сложена на мястото

ПОЖЕЛАВАШ! МОЖЕ ДА СЕ СБЪДНЕ! ТИ ЗНАЕШ,ЧИ ЧЕ В ЗАТВОРИТЕ В САЩ,КОИТО СА ЧАСТНИ ОТ ДЕСЕТИНА-ПЕТНАЙСЕТ ГОДИНИ,ИМА НАД 2 МИЛИОНА,ДА,МИЛИОНА ДУШИ!!! И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО СА ТОЛКОВА МНОГО?! ЗА ДА РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНО НА ЧАСТНИТЕ ФИРМИ!

Какво ни занимавате с тази зомбирана нация

Нашите баби и дядовци били ли са ваксинирани? Мисля, че не и сега са живи и здрави. А поколението преди тях все гледам столетници. А сега откакто започнаха масови имунизации децата са болнави и нефелни.

Ами естествен отбор, бе чадо! Знаеш ли какъв беше процента на детската смъртност тогава???

А сега след ваксинациите всички са болнави и това е още по-добре за фармацевтичната индустрия.

Баба ми е имала 3-ма братя и 5 сестри. От десетте деца, доживяли да се оженят и да имат семейства - общо 3 момичета и едно момче.

Я пак сметни!

БРАВО!!!

На майката.

valentor

дирът , аз съм прост, амЪ и вие сте прости. Сами пишете : съгласила се , подписала споразумение, след което се отметнала. Правилно съдията е постановил , поради неуважение .Няма си играят има няма. А НЕ ЗАЩОТО Е ОТКАЗАЛА ВАКСИНАЦИЯ, а защото се опитва да лъже

Трябва си пандиз и за отказа от ваксина ! Какви са тия своеволия ?!!! Току виж дребното сащисано израсло нормално , симпатично и умно дете , за разлика от общия фон :))))

Андрей Едрев е надушил темата и сега пише против ваксините. Ей вуйчо цяла България ти се смее. И жена си дето я снима кат раз по ре ти на

Има много деца осакатени заради ваксини. В Америка ваксините означават милиарди печалби, та затова натискат да се ваксинират всички.

Болшинството от Американските мъже и жени съдии са за да не казвам къде. Като Калигула са.

Ето нагледен начин за манипулиране! От заглавието излиза, че жената ще лежи в затвор, поради отказ на ваксина, а по-надолу става ясно, че е за неуважение на съда. Нер де Ямбол, нер де Стамбул! Правете сметка, как ни манипулират и за много по-важни неща!

търсене на сензации, където няма, рейтинг, промиване на мозъци.."журналисти"..

както каэва съдийката не раэбира че детето има баща эначи ли че трябва да иэпълнят каквото иска бащата съда,майката има това право да отлага решава щом детето е при нея може да не смята детето подготвено эа ваксина в то эи момент от прекарана болест преди това

Не си ваксинират децата, но в същото време им дават кока-кола, кроасани, колбаси, солети, кренвирши, хамбургери, кетчуп, майонеза, правят ги пасивни пушачи (т.е пушат в тяхно присъствие) и т.н.

Какво значи НЕЙНИТЕ убеждения?!? Става дума за детето и, не за убежденията на една кукувица. Убежденията и ли ще предпазят организъма му или ще хвърля боб и молитви? А като се разболее тия дечица около него? С тях какво става, или живее в гората? За такива веган природни протестери трябва да се отдели едно място я в Сибир , я в Сахара, да се наритат там да си живеят природосъобразн, и да гризат корени, грудки, безглутеинова вода и нясък

Ти не знаеш тя с какво образование е. Не знаеш, кое е най-добро в конкретния случай. Не знаеш, дали тя изобщо е веган ипр. ипр.Но се изказваш. И искаш вероятно да кажеш, че бюрократът от с-мата на здравеопазването е лично загрижен за нейното дете и знае по-добре, кое е най-доброто за него?Хм.

Куку си ти, повтаряш , като папагал заучени фрази, защото в черепната ти кутия е абсолютен вакум!

Не се заяждам само питам: Ако твоето дете е ваксинирано а моето не, какво те притеснява? Как ще се зарази твоето - нали е ваксинирано? А за безглутенови и т.н. не се изказвай така високопарно. Ако ти дойде до главата - удавника и за сламка се хваща.

Заглавието на статията е подвеждащо. Жената ще лежи в затвор, не заради отказа си за ваксинирането, а защото не е изпълнила съдебното решение. Тези тънки нюанси във формулирането са от голямо значение. Цялата работа е въпрос на инат и "а да видиш ти" между двамата родители. Горките деца, които са замесени в тази грозна история...

долу ме попитаха къде можело да се намери информация за проучванията, които едно лекарство е преинало, резултатите и какви са страничните ефекти. Ето( изисква познания по английски)(замени 'дот' с точка): www dot ncbi dot nlm dot nih dot gov/pubmed www dot clinicaltrialsregister dot eu/search А това е сайта на европейската агенция по лекарства, където има информация за всяко одобрено за продаване лекарство www dot ema dot Europa dot eu Find medicine Augmentin Хайде вече да се образоваме малко, преди да приказваме за неща от които неразбираме, става ли?

Чудесно, но ти ме караш да търся игла в купа сено- дай ми , моля те, точен линк, каквито напр. мога да ти дам за различи изследвания в областта на микробиологията по други теми- и като пдф и като различен формат публикации.

освен това, описанието на Огментин-а в линка е просто описание на грамажа, вида продукт- таблетки, капки, етц, има на производителя... искам точен линк към статия за клинични изследвания по темата- на английски, може и на френски или на руски.

Хора преди да пишете за и против ваксините се образовайте по темата.Модерните ваксини са пълна гадост и наистина имат нежелани странични ефекти, а ползата от много от тях е само, ако живееш в Индия или Африка.

Глупости, в деншно време хората пътуват и болестите се пренасят...или ти как мислиш, че ги спират на границата защото нямат паспорт?

Намерила начин да лази по нервите на бившия, а тук някои я превърнаха в мъченица за велика кауза...

Казах че ваксините били отровни и модератори реши че това било извън темата!!!!

Може да е по темата, но е извън здравия разум. Не очаквам да го разбереш, продължавай героичната си борба с ваксините.

Извън здравия разум е да се приема всичко за чиста монета без съответните доказателства, г-н Д-р.

Правилно че е отказала. Всеки човек има това морално право в съгласие с правото на свободен избор което ние дадено от Бога, за да не сме роботи, а хора способни на искрена непринудена любов. Който ни е създал с почти перфектна имунна система, която няма нужда да бъде компрометирана с неизвестен контейл от химикали, инжектирани така че да заобиколят зашитните механизми на храносмилаталената система, която играе ключова роля в ефективността на имуната система. В период когато имуната система на детето е най-ефективна - това е осмият ден след раждането му. Затова и на този ден се прилагаше обрязването при евреите. Тези химически контейл се вкарва в организма на детето и може да предизвика тежки автоимунни реакции, свързани със забавено умствено и физическо развитие, и придобити малформации. Химиците обичат да стрелят по комар с артилерийско оръдие от 19 век. Мощно и неточно. Задължителното ваксиниране е насилие и измама. Успехите на подобрената хигиена ги приписват незаслужено на тази престъпна практика.

Някои твърдят, че ваксините предизвиквали аутизъм. Като те чета почва да ми се струва, че липсата на ваксини предизвиква идиотизъм.

Абе това да не е оня бог - Господ, дето даде "право на свободен избор" на двама, дето ги знаеше какво ще направи и сега им гледа сеира?

Прочети Библията и ще разбреш истината ако я търсиш и цениш.

Много си тъп бееее на 8-мия ден е още много слаба,какви дни те тресат...Чети повече, ама не само Библията....

Добре де, не може ли просто да му сложат една ваксина на детето без да вкарват майката в затвора?

????

може , ако беше прочел статията. майката влиза в затвор за неуважение към съда. а относно ваксината,.... не я съди държавата а бащата на детето......

И понеже в страната на Великата демокрация, действа обичайното право, което ще рече, че съдебните решения имат силата на закон, то от сега насетне всички майки, отказали да ваксинират децата си ще влизат в панделата. Да им таковам и на правосъдието. Изобщо щатите са една огромна лудница. Да пази Бог нормалните хора там.

Малоумия говориш. Съдията е този който определя наказанието, а не прецедента.

Освен това, затворът е за неуважение на съдебна заповед, която тя е подписала, а не заради неваксинирането, ама чукча не читател..... ПП Ако имахме 1/10 от съдебната система на САЩ, 90% от политиците щяха да са по панделите...

valentor

успокой се . Прецедентното го задминахме преди 2 петилетки и вече сме напред, като нашето стана КОНКРЕТНО - СПОРЕД ЧОВЕКА

99% от хората стават набожни при силна турболенция в самолет. По същия начин, 99% от антиваксърите стават, хем набожни, хем силни фенове на ваксините (дори тези с живак, сода бикарбонат и всички други популярни глупости), когато детето им се разболее тежко и изходът отива към летален. За съжаление, тогава обикновенно е късно.

Пълни глупости, ше ме прощаваш. Да не би пък в болниците да няма "летални изходи" в особено голям процент и то на хора ваксинирани и подложени на всички възможни процедури? Освен тва, да си атеист не е особена препоръка- фанатици има навсякъде.

Изключително ама изключително рядко от болест срещу която се поставя ваксина в детска възраст.. Едно към много милиони..

Ахаха, те не са абдали -да пишат остатъчни вещества...ти случайно да си виждал на шоколада да пише, че в какаото има остатъци от крачка на хлебарки? Не, нали?Ама има, уверявам те, и тва е официално признат проблем...

значи злите фармацевтични фирми крият живака във ваксините? но след като и в шоколада не пише всички съставки, значи вероятно в него има живак, който предизвиква аутизъм сред децата?

не, миличък хасане, но просто нямаш гаранция за наличието на остатъчни непозволени съставки. не си измисляй щуротии сега, иначе навсякъде може да има всичко, за съжаление

Да видим дали ,ще се съпротивлява пак ,когато следващият път решат да вкарат чип в детето и !?

няма- ще избяга при теб да я скриеш в танка

чета долу за митичния живак във ваксините, койт бил предизвиквал аутизъм. рекох да проверя- отворих съдържанието на на тривалентната ваксина за морбили, заушка и рубеола. Ето го долу- наякой може ли да ми посочи къде е живакът? Или да предполагаме, че 'злите фармацевтични фирми' са го скрили? мeasles virus1 Enders' Edmonston strain (live, attenuated) .not less than 1x103 CCID50 Mumps virus1 Jeryl Lynn [Level B] strain (live, attenuated)not less than 12.5x103 CCID50 Rubella virus2 Wistar RA 27/3 strain (live, attenuated) .not less than 1x103 CCID50* Powder Sorbitol Sodium phosphate Potassium phosphate Sucrose Hydrolysed gelatin Medium 199 with Hanks' salts Minimum Essential Medium, Eagle (MEM) Monosodium L-glutamate Neomycin Phenol red Sodium bicarbonate Hydrochloric acid (to adjust pH) Sodium hydroxide (to adjust pH) Solvent Water for injections

Точно в тази едва ли има живак, но в най-популярната Пентаксим има формалдехид, направи си труда да намериш листовката в нета и да прочетеш какъв химикал е това вещество.

ей ЖУРНАЛЯ тази ще лежи в затвора не защото е отказала да ваксинира детето си а защото се държи неуважително към съда. първо е подписала споразумението после се отмята. само се чудите как да напишете нещо грандиозно.

практика в банановата диктатура ФАЩ.Купонници гетаци и пълни затвори, убийства и самоубйства от прекрасния живот и една олигархо клептокрация в партер.

Когато в едно семейство има двама равностойни командири ето това се получава. Харесва ли ви или бащина дружина може да го води само един. Тая работа с равноправието в семейството води до нещастие. Ако искате равноправие трябва да се разделят отговорностите още преди да се създаде семейство. Който за каквото отговаря за това и ще се чува само неговата дума освен ако той или тя не поиска да чуе и отсрещната страна. За гейчетта не отговарям там си е педер работа и няма оправия.

Това не работи добре. По-скоро е като в колективните спортове. Топката се подава на този, който е по-добре пласиран и с по-добри шансове. Във времето това не е само един и същи от семейството. Но иска много висока култура и обич между двамата.

Ама си умен, та дрънкаш! "Във времето това не е само един и същи от семейството." - Според теб, на кого биха подавали топката, винаги във времето и 100% от съотборниците - на Валерката Божинов или на Лео Меси? Щото в 99 не, но в 90 % от семейстата е така. Иначе защо ще се създават такива закони, защитаващи жените, децата ще се присъждат априори на жените, постоянно ще се говори за правата на жените? Защо заплащането на мъжете е по-високо от това на жените, защо на по-високи позиции и с поече отговорности са натоварени мъжете, защо има разделение на "мъжки" и "женски" професии, защо постоянно се говори това да се преодолее, а не се преодолява??? и т.н., и т.н., и т.н., и т.н., и т.н.,

Това се нарича "медицински фашизъм". Фармацевтичният картел го подстрекава, а от ФДА изпълняват.

Проблемът не е във ваксините като такива, а в начина, по който се произвеждат в днешно време. То и пеницилинът някога е бил ок, но докторите сами си признават, че днешният е синтетичен и съответно- не става, даже е вреден. А за живака и пр. в състава на ваксините не ми се говори: аутизмът не е случайно явление, колкото и да си затваряме очите за него.

Да живее БгМама - най-правилния, сигурен, точен, обективен, компетентен, независим источник на информация във Вселената !

Е, така си е- поне нямаме причина да не сме обективни- нито пари гоним , нито кариера.

кои са тия лекари, които 'си признават' че пеницилинът е вреден? имената им знаеш ли, че да не ходя при тях?

сега няма да намеря линка, но в няква книга го видях- заклевам се. а сега някой да ми каже, дали има разлика между направата на ваксините сега и преди 20-30 години. и защо антибиотиците не вършат особена работа, а само карат микроорганизмите да се въдят в нови щамове? м?

ФАЩ не пожелаха да осъдят смъртното наказание за хомосексуалност. ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ се оказаха в компанията на Саудитска Арабия, ОАЕ, Катар, Ирак, Бурунди, Ботсвана

Ти си най-обикновена мурзилка - тъпанар!

Абе, хора не може ли да четете. Жената ще лежи в затвора поради две други причини, а не защото отказва да ваксинира детето си. Освен това има и пояснение, че ваксинирането не е задължително. Осмисляне на текст - 6-ти клас!!!!

По изцъклените зъркеле ми мяза на червената кикимора и ведма Йончева !

Не е затворена заради ваксинацията, а заради неуважение към съда и към другия родител.

Да, но друго си е да изпляскаш едно гръмко заглавиепо дискусионна тема и да си генерираш кликове! Пък и много хора ще прочетат само заглавието...

дядo_star

Да, кучето рефлекторно хуква да гони хвърлената пръчка, че чак ушите му плющят на вятъра.

ДЪРЖАВА В ИСТОРИЯТА! ПРИМЕР ЗА ЦЕЛИЯТ СВЯТ! ОТДАВНА КАЗАХ,ЧЕ ПО-ГОЛЯМ КОМУНИЗЪМ ОТКОЛКОТО ВЪВ ФАЩ-НЯМА!

Във ФАЩ не е комунизъм, а е социализъм с капиталистически отенък. Близко до комунизмът са Канада и останалите развити Европейски страни. В България сме в Родообщинния строй в сравнение с тях.

Какво е!? Я дай пак!? Обама се опита да вкара социализъм в олигархичния им строй и общо взето престана да бъде президент. За Канада, ЕС и България си е баш така.

Доналд Тръмп - първи секретар!!!Оле! Оле! Оле! Републиканците - БКП, демократите - БЗНС, а всички други - ОФ! п.п. А, едни от най-демократичните страни са в Европа. Особено в северната част. п.п.п И да, Испания също е демократична. Тия каталунци дето ги съжалявате, смятат, че дават прекалено много пари в общата касичка. Това им е проблемът. Като англичаните и ЕС. Колкото Англия ще прокопса като напусне ЕС, толкова и Каталуния, ако напусне Испания.

ако не пишеш за политика, доста +чета ще натрупаш

бившия съпруг - ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ПРАВАТА ДА ГЛЕДА ДЕЦАТА СА ДАДЕНИ НА НЕЯ, А НЕ НА НЕГО.

Родителите ВИНАГИ са двама бе пумйар! Ти педерасче ли си, женичка ли си, кво бе калмур!

Е, всъщност имат споделено попечителство. Ама трябва да почетеш и малко от други места. Дали пък и по други теми не ти липсва информация, как мислиш? Освен това, като подпишеш, че ще направиш нещо, пък след това си смениш решението, дали пък не трябва да направиш нещо повече от това три пъти да кажеш наум "Няма пък!". :))