Съдът решава да пусне ли Вальо Топлото предсрочно от затвора

Софийският градски съд (СГС) ще решава да пусне ли предсрочно от затвора бившия директор на Столичната топлофикация Валентин Димитров, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Съдът решава да пусне ли Вальо Топлото предсрочно от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Той получи присъда от 14 г. затвор на първа инстанция, но след това беше оправдан от Апелативния съд, а Върховният касационен съд върна делото" Съдебната ни система в действие. Хем доказваш престъплението заради което се И постановява присъда,хем след това го оправдаваш пренебрегвайки всяко доказателство което е било прието на първата инстанция.И за черешка на тортата се връща всичко от начало,а майка му остава най-богата пенсионерка със "спестени" 80 млн. лева. "Димитров се възползва от възможността и осъдени лица да имат право да искат да излязат по-рано от затвора, отбеляза БНР" Май е време да преименуваме затворите на почивни станции защото отдавна спряха да изпълняват функцията заради която са създадени.

БИТИЯТ- БИТ, ОТОПЛЯВАНИЯ-ОТОПЛЯВАН!

Пускайте го бе , нас съдии изпълнители нали ни съдят за несъществуващи услуги от Топлофикациите.

За 3г нешо като затвор си посигурява на себе си и на съдията хубав живот за з0гнапред.А нас ще ни съдят частните съдий рекетьори ,стоялу на студено,дори и при работещо парно.Да ,,живее,,мафията у нас,ама в ,,рая,,ще и е по добре

Пуснете го - той може да краде още докъде е млад. После гласувайте най-високите бонуси и 20 заплати при пенсиониране на всички съдии в България.

Бг правосъдие =клоака!

ДА ГО ПУСНАТ И ТОЙ,ЩЕ ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ!ПО ДОБРЕ И ОРДЕН ДА МУ ДАДАТ И ДА ЗАМЪЛЧИ!!!

Да му дадат още 10 години служебно..... и да си почива. крадливи мухльовци..

Мил,роден,скъп,наш...български съд,какво да го правиш:)))!!!

Пуснете го, човечецът, тя баба Цеца /майка му/, дето му охраняваше париците, умря, сега кой ще харчи парите?! Трябва да е на свобода - волен и безгрижен! Пък ние ще си плащаме за всичко и то не само на него! СРАМ, СГС! СРАМ!

Ако си плати "подобаващо", защо да не го пуснат предсрочно?

Всички нагоре от шефове,доктори,прокурори,съдии ,банкери не ги лови закон ,дори и милиони да са откраднали.Правят ни на балами,че нищо не разбираме.Срам за България

Вместо Софийският градски съд (СГС) да решава колко години затвор заслужават Георги Беловски, изпълнителен директор на "Топлофикация София", Съвета на директорите на "Топлофикация София" ЕАД и Столичния общински съвет (СОС) - като принципал на "Топлофикация София"EАД, Софийският градски съд (СГС) ще решава да пусне ли предсрочно от затвора бившия директор на Столичната топлофикация Валентин Димитров, предаде БНР. Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία, управление на крадците) е форма на управление, в което решенията са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт.

Ама хайде, пускайте го вече... Че съвсем останаха бордовете на държавни и общински фирми без кадри... Вече изгонени от бордовете връщат - справка - АЕЦ, НЕК....

До кога всички ние ще плащаме за топлофикация София?До кога?Нима си мислите ,че ще забравим за дофинансирането и точно заради този?

Не трябва да го пускат, а трябва да вкарат при него и всички наследили го директори на топлофикация заедно с Р. Овч. и компания. Тази банда рецидивисти и рекетьори не трябва да излиза от затвора пожизнено! Но нали са си колеги със съдиите, прокурорите и дУпетатите пак ще извъртят и закона и правото. Бойко Борисов как още не се е изказал по темата топлофикация, направо учудващо!

Поредният голям престъпник-бушон в държавата, на който делата му се точат десетки години, накрая едва му дават някакви три години за стотици хиляди злоупотреби, четирите милиона удобно ги забравят - затурват по кабинети и инстанции, - а след една година вече иска да излиза от затвора ... Никак няма да се учудя, ако го пуснат - нали и той, когато е в затвора или следствието, - веднага се разболява от триста болести, недостатъчности - главно на черен хайвер, но също и на червен ... Майка му беше стара и болна, не знам си какво беше ... Жената му млада и кахърна, цистит я мъчеше (от прашките и липсата на биде в следственото ...) - абе, мъка, бре, мъка и страдания, морални и телесни ... Живи да ги ожалиш! Не оставят убаите ора да си харчат надиплените пачки по курортите, ами ги мъчат, мъчат ...

Там е работата, че не е голям престъпник, а дребна риба-бушон за прикритие на големите.

d4

за пореден път ще напиша, че родните прокурори трябва да прегледат сериозно разработките на Андрей Януариевич Вишински.

Цели 325 693 лева и 95 ст. - тюуууу много пара! И как точно изчислена - бравус! А в КТБ колко заминаха и кой осъдиха?

Ако откраднеш хиляди си баднит престъпник, ако откраднеш милиони и милиарди си герой. В затвора влизат само кокошкари, на баш бандитите винаги им се разминава. Заради и това никога няма да хванат обирачите на КТБ!

Точно пък този не е чак такъв кокошкар. Не гледай за какво са го осъдили.

тоя наглец..че и тенис може да играе. Съдът да не му съсипва тенис-бъдещето.

маминия е невинен и чист като капка сълза, пуснете го:)