Задържан е затворник - телефонен измамник

Полицията е задържала затворник в момент на осъществяване на телефонна измама, представяйки се за ръководен кадър на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Задържан е затворник - телефонен измамник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това продължава от повече от 5 години, но всичко това е факт защото нашето вътрешно ведомство работи перфектно! Полицаите гледат как да не регистрират измамата. Ако пък някой напише нещо и го депозира в МВР обясняват как изключително трудно се доказват тези претъпления. Преди около две три години мисля, че по НОВА ТВ дава репортаж за този сърбин, който от централния софийски извършва измами. Нама власт! Нама полиция! Само заплатажии!

Бати тъпия сърбин ;)) С акцент говори, че ще лъже и адвокати - най-големите лъжци ахахаха

Е, за затворника сърбин не знам дали е тъп, но пък колко трябва да са тъпи т.нар. 'адвокати', за станат жертви на такава измама? Освен това са и некомпетентни, естествено, но както разбрах и от други публикации - в България има много 'калинки' на всякакви функции :)))

ние (BG) сме само за Гинес

Ошашавих се - "задържан затворник в затвора";о)))

Да - и къде ще изтърпи наказанието си? ХАХА В затвора на затвора на затвора!

Понеже мами "горките" адвокати е заловен и ще го накажат. Ако жертвите бяха старци сигурно отиваше под "чадър" и фифти-фифти.

Този трябва да е бил много добър за да успее да излъже адвокати.

Защо не арестуват охраняващите го полицаи? Как така затворник разполага с телефон в затвора? Ясно е, че плаща, за да си затварят очите.

хем затворник,хем задържан-да се смееш ли,да плачеш ли...

Да се види кой му е дал картите и го е принудил да го прави това ! Сам сърбин няма да се сети това е циганско полицейски бизнес с картите в което имат пръст и български пощи . Няма как да знаят кой как се казва и от къде получават средства иначе измамниците

Навремето ми се случи като войник да давам наряд в дисципа на 4-ти километър.Питам един ти за какво си тука.Отговори ми "малка грешка убих човек".Гледам и един мой съученик, не се върнал от полагаем отпуск, усладил му се свободният живот, служеше в ракетно поделение.Имаше карцер и аз го охранявам.През нощта идва един капитан/приличаше на Гьобелс/ и без да ми казва нищо извика двама войника/ние бяхме външни/ и отключиха карцера, където "лежеше" войник провинил се в нещо.Тайно бяха го оборудвали с одеяло, защото беше студено през нощта, а врата нямаше, само решетка.След като му прибраха одеялото капитанът му лисна една кофа вода на цимента, затвори решетъчната врата и му каза подигравателно, "сега можеш да легнеш".

Няма по-нагла сган от сръбската.....във всяко едно отношение!

Измамника от затвора мами адвокати!!!Какво остава за нас-будалите - изрботваме заплатите /и всички екстри/ на пазителите на закона и ако успем да спестим за хляб и лекарста, ни ги вземат безнаказано крадците от всяккъв вид... Жалка държава; жалко съществуване...

Сега всички от затвора да му се изредят на този изрод !!!

не става,те са му работодатели,няма да си заколят златната кокошка.

Luna0102

За какво са му тези предплатени карти, освен да си им телефонира на адвокатите?! Това не е измама, а добро дело от страна на адвокатите.

Как така в затвора свободно си ползват мобилни телефони?! Няма ли да има наказани служебни лица, за това, че са допуснали подобно нарушение?

те искат по-високи заплати и незнам какви си дежурства, за да си отспиват на воля. Пък тези телефони може да ги е пуснал Дядо Коледа през комина.

познат,които е бил надзирател в затвора ми каза че за гсм внесен в затвора получава 1500-2000 лева.

Аи сиктир бе . Сърбин в Български затвор , мами адвокати . Остап Бендър пасти да яде .

Това е един от абсурдите в БГ - "задържан е затворник". В "нормалните държави в затвора всички са ЗАДЪРАНИ.