Затвор за бандата на Слънцето, продавала дрога в курорти

Специализираният наказателен съд издаде ефективни присъди на групата на Иван Митов - Слънцето, разпространявала наркотици в Слънчев бряг и Банско.

Обратно в новината

Коментари - Затвор за бандата на Слънцето, продавала дрога в курорти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Безкомпромисно отношение към....." бля,бля,бля...От август 2016г. ги разследват,сега сме 2018г,те са си излежали присъдите под домашен арест...Смешно специализирано правосъдие.Или добре отплатено!

а какво стана с тия, дето се клаха и гърмяха за паркомясто, некакъв с Очи-те, друг с Крава-та, и все такива.

Жестоки присъди от по 2, максимум 3 години за това, че са доставял срещу пари отрова, погубваща личността психически и физически на стотици, а може би хиляди. Това са поощрителни "присъди" от един безсмислен антисъд "$made in Bulgarsitan$"

Това е напълно от компетенцията на Валери Симеонов(Камионетката). Слънчев бряг и Банско са под негов "контрол".

3 години за доказан (според статията) ръководител на престъпна група разпространяваща наркотици???? Ама това истина ли е? Или някой се гаври с нас?

Всели народ си заслужава управниците и дереджето предизвикано от тях. Ходи да гониш "джендъри"... Бунаци...

Защо бе,защо се подигравате с хората. Ефективни присъди? Колко родители са почернили,защо не разстреляте един ,поне само един от тях? Какво е това кривосъдие"признали си вината" Децата ви да застигне отровата им.

Сега, след като им приспаднат времето в ареста, ще излязат след няколко месеца

а кой препродаде извзетото?

Абе много ги осъдили бееее!! Те на толкова ще осъдят един си.....пардон ром, дето е откраднал една кокошка!!!!

Какви са тези змешни присъди? Това да не е дребно хулиганство? Един наркоман се възстановява 5-10 години ако изобщо е способен и има воля за това.

Браво на съда.3г.ефективна присъда? Е,няма да спираме бизнеса му я,ще си го ръководи от затвора. Това е само за пред ЕС. Прокълната държавица без никакво бъдеще.