Коментари - До 5 г. затвор за проповядване на радикален ислям | Днес.dir.bg

До 5 г. затвор за проповядване на радикален ислям

Парламентът прие на първо четене промени в Наказателния кодекс, насочени срещу радикалния ислям. Те бяха предложени от ПГ на "Обединени патриоти".

Обратно в новината

Коментари - До 5 г. затвор за проповядване на радикален ислям | Днес.dir.bg

Коментари

НЕ учавстват в управлението,БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока.

Ислямът е в сянката на меча!-Корана.

Целия Ислям означава- Убиване... Щото след появата на Исляма през 610 г, всички араби тръгват да нападат Персия и Византия, и завземат избиват населението, и ги поробват.. Избили са ВСИЧКИ гърци в Мала Азия и 1, 5 милиона Арменци...Това е ИСТИНСКИЯ Ислям.. А тия които НЕ убиват, просто НЕ с мюсюлмани ислямисти... Каккто в България, истинските християни са кротки хора, а тия които не са истински - вършат престъпления... При Исляма е обратното- Истинските Мюсюлмани убиват наред !!

Абе бай Хуй, Борис покрастител как докарва християнството. А прабългарите как идват по тези земи ?

А Бе бай Бай онзи, какво общо има религията на любовта с радикалния ислям? Христос се принесе в жертва, за да изкупи нашите грехове, а Мохамед проповядва "религия" на омразата и неговите последователи режат християнски глави, въпреки, че точно християните спасиха главата на "пророка". Целият ислям е РАДИКАЛЕН - религия на НЕтолерантността и войната - търпи само ВРЕМЕННО "хората на книгата" - евреи и християни, ако си платят или приемат исляма. С перспективата утре целият свят да стане ислямски.

Борис не случайно е светия, заради "Златния век" на България. Кога последно сме имали такъв? Освен това е далновиден политик, интегрирал България в ХРИСТИЯНСКА Европа. А на сина си Владимир - Расате, като езичник отсъди езическо наказание, на болярите - по делата им, че вдигнаха ръка срещу законния владетел на трона.

Бсп тоест преименуваната бкп отново демонстрира своята антибългарска същност. Тази мизерна партия ,която прокарвайки съветските интереси кла българския народ след 9ти септември 44, както турци не го бяха клали, сега иска прецизиране на текстовете бла бла. Такова полягане пред радикалните е срамно и унизително .

Не цитирай "кла българския народ ..., както турци не го бяха клали" казано за фашизма тук. Много обичате да изкривявате истината! В ситуацията може и да съм съгласен със закона, но е странно да не мине през комисии и да се доизпипа. Сигурно няма и дефиниция за радикален ислям в законите. После могат да кажаат, аа празнува Коледа, значи проповядва радикален ислям. ;)

А тарторът на радикалния ислямизъм го пуснаха от затвора по-живо, по-здраво!

Знамето на радикалният ислям е Шериата.Основно положение, застъпено в радикалния ислям, е идеята, че насилственият Джихад срещу неверниците е религиозна задача, задължение на всеки мюсюлманин. Друго основно положение в Шериата е, че да се бориш за създаването на халифат или световното господство на исляма, е религиозно задължение на всеки мюсюлманин. Трето, също така основно задължение е, че апостатството (вероотстъпничеството - б.р.) от исляма се наказва със смърт без съд.Нито едно от тези три основни положения не съществуват в Корана. В Корана нито веднъж не се споменава халифат или каквато и да било друга мюсюлманска държава. Шериата като закон въобще не се споменава в Корана.Радикалният ислям не е религия,той е политическа идеология ,най вече на СА.В много страни по света радикалният ислям е забранен.В Франция,Белгия е забранено носенето на бурки .В Китай ,Русия там пък изобщо не може да става дума и за радикален ислям.

кой носи отговорност за насилствено убитите, потурчени, зверски насилвани Българи, цвета на една Държава, с многовековна история и Световна култура преди престъпното навлизане на пълчищата орки (изповядващи Свещенната книга указана от вас)

Коранът е Свещенна книга, в много отнешения съвпадаща с Новият Завет, НЕКА ДА ЖИВЕЕМ В РАЗБИРАТЕЛСТВО! НО кой носи отговорност за понесените жертви, кой ще плаща репарации на обезкървените наследници на изстрадалия Български народ, хранител на Цивилизационната Съвест и Душа

законите на Шариата по същия принцип както се прилагат в Ислямскиет страни срещу друговерците подронващи Държавния строй

Дами и Господа, зад прикритието на някакво полубременно-недоосмислено псевдозаконче се крие провеждането на един нов, скрито-подмолен, още по-брутално-зловещ Възродителен Процес, чрез който се цели мерзкото пославянчване и побългаряване на местното турско население, живеещо в тези земи от 3 хилядолетия! Псевдопатриоти се опитват да настройват обществото срещу най-разпространената и характерна религия на Балканите, в Еропа и целия свят, която се изповядва ревностно-невинно, смирено-примирено, тихо-шепнещо от работно-скромните хорица, трудещи се робски като изнурено-задъхани мравчици из тютюневи ниви, оловно-цинкови мини и по картофено-тиквени ниви из усойно-стръмните родопски чукари. Всеки истински българин познава вкуса на медените тикви от родопския масив, които по своята твърдина, сладост и големина надминават не само всеизвестните банкянски тикви, но също така и от всички нас обичаните парламентарно-корави тикви! Аз не познавам нещо по-красиво и мелодраматично от медено-сакралния глас на един одухотверено-поетичен ходжа-имам, извисил кръшно-шавлива снага из балконите на белоснежно минаре на джамия-майка, гукащ омагьосващо-звънливите трели-слова от съкровено-небесна молитва на мелодичния арабски език, който е способен да разтуши и най-разчекнато-озверелите души, да разтопи и най-твърдо-заострените, сибирско-антарктически ледове-айсберги в закоравяло-обледенените сърца и на най-безумните национал-атеисти, превърнали се в своебразни духовни Ледени кралици, възпети толкова сполучливо в песента "Ледена Кралица" на най-гениалния тюркски оперен певец и композитор, носещ звучното име АЗИС!

Защо прибавяте до сакралната думичка "ислям" долнопробно-ужасяващото прилагателно-определение "радикален"? Такъв израз не е съществувал в цялата богато-героична изтория на тази най-добродетална религия, дала начало на всички други религии и културо-религиозни уклони в целия свят! И най-развилнелите се ксенофоби са наясно, че че има само един вид ислям! Мерзко-подмолното делене на традиционен и радикален ислям забива остър пирон в истрадалата гръд на религиозното стадо. Т.н. "радикален ислям" не е религия, а ИДЕОЛОГИЯ, измислена най-вероятно от самите християни, за да плашат света с него и да властват над отрудените мюсюлмани. Аз подкрепям ДПС и се обявявам срещу всякакъв радикализъм, но в законопроекта не е направена НИКАКВА разлика между религия и идеология.

Противопоставям се на шизоидно-антихуманние опити ислямът да бъде описан като престъпен! Спрете веднага приемането на закона! В противен случай промените могат да имат непредвидими последици. Понятието "радикален ислям" е невярно и е въведено от политиците националисти. Много по-коректно да се говори за "ултра консервативни религиозни идеологии".!!!

Нагли, платени лъжи от отроче на насилствено помохамеданчени Българи, чиято исконна земя от 8 (ОСЕМ!!!) хилядолетия е обект на насилствени набези от страна на стотици варварски племена без вяра, чест и история, обединени под един флаг от помохамеданчения БЪЛГАРИН - Ататюрк

Доста смешно изказване...ама то на то просветата почти винаги е скарана с религията! Селджуките (които не са и турци, нито пък мюсюлмани до 10в) идват по нашите земи чак в 14 век. Т.е. техни потомци би могло да се каже, че живеят от горе-долу тогава по тези земи. Идват като нашественици, потапяйки всичко в кръв по пътя си...та "мирно" е доста интересена дума за тях. А относно мохамеданското население, живеещо в момента сред нас - много малка част от тези хора са наистина с различен корен от българския :) и не виждам какво ще им попречи този закон - те нито ходят повити от горе до долу, нито проповядват насилие...или може би на теб това ти се иска?!

Странно защо ти коментирам изцепките. Глупостите като 3 хилядолетия, звучат като Марс е изконно македонска земя. ;) Гърците и Византия са държали територия в Анадола след 10 век. Постепенно турците и другите са ги избутали. Но да ти обясня какво е радикален ислям, наричан още политически. Той се налага от Саудитска Арабия. Там за пропавядване на христянство се наказва със смърт! Може би трябва тук да приемем техните закони и за пропавядване на ислям, да се наказва със смърт! Добре ли ти звучи? Ако не, как смееш да казваш, че няма радикален ислям? Там ако ти караш кола, следват 100 тояги. Ограничават твоите права. Така една била назапад и знаеща да кара, спасила мъжа си при инфаркт, като го откарала в болница. Е не се е измъкнала от тоягите. Сигурно Мохамед е казал, че жените не трябва да карат кола? ;) Разбираш ли колко е комично? Това са НОВОСТИ, вмъкнати в последствие. Не го знам ислямът, но според чуто, Мохамед е бил някакъв военен, дето се е трепал там и говори основно за околни племена. Което го прави и примитивно. Коли не е имало тогава? Бурките са символ на подчинение. Нещо като хомот. Пак нарушаване на твоите права. Къде е българското малцинство в Турция? Май техният Възродителен процес е минал по-успешно. Освен това те съветвам да се погледнеш в огледалото. Част от считащите се за турци, може да са такива, но част по никакъв начин не приличат на такива, друга са смес. Би трябвало да ви направят ДНК тестове. Турците дори в европейската част се отличавали от тези в Анадола. Те имат особени черти, като чела (при веждите навътре, а горе разширяващо се), мутирали вежди, някаква тъмнина и така нататък. И още нещо. Не съм вярващ.

ами сега (ако не е бил изнасилен в затвора) - да го изнасилят и после да му отрежат ушите/носа ... или каквото там... и да го пребият с камъни. това СЕ случва с жени в държави с изостанала религия ( както се е случвало преди 600г в Европа) ... просто са поизостанали сериозно с няколко века :(

Създадоха радикалният ислям и корпоративният тероризмът на негова основа действащ под фалшивият флаг на ислямска държава, за да осъдят радикалният ислям и малко по-късно "радикалното" християнство такова какво го е проповядвал нашият свят Създател, Поддръжник и Спасител Исус Христос и такова каквото е преследвал 1260 години библиейския звяр излизащ от морето - папството, само защото хората са искали да живеят според волята на Господа, на който дължим нашият живот, съзнание, интелект, творчески и морални заложби и всички други духовни и физически блага. Същата Вавилонска блудница, с която вечният свят Бог нарича духовният спаскт на папството.

наказанието трябва да е аналогично със законите на Шариата, применимо в полза на съхранението на Държавния Суверенитет

Затвор 4-5г., а след това да не би да се е поправил в затвора, а?! На змията трябва да се строши главата, нали така се пееше в песента!!!

Ама първо пуснаха Муса от ареста, нали! П...асти, сър!

Айде сега отнемане на Българското гражданство и екстрадиране в ОАЕ.. И без това от там му плащат за всичкия този цирк....да облича циганките в бурки и да се прави на мчсулманин по-голям от мюфтията....

Ами ДАаааа По-рано са го пуснали човека.. Той за НИЩО не е виновен.. Да си кара Коледа и Василов Ден... нали е с пълните права на индо-българите....

тъй спешно са го пуснали да си ходи???

Коментари - До 5 г. затвор за проповядване на радикален ислям | Днес.dir.bg

До 5 г. затвор за проповядване на радикален ислям

Парламентът прие на първо четене промени в Наказателния кодекс, насочени срещу радикалния ислям. Те бяха предложени от ПГ на "Обединени патриоти".

Обратно в новината

Коментари - До 5 г. затвор за проповядване на радикален ислям | Днес.dir.bg

Коментари

НЕ учавстват в управлението,БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока.

Ислямът е в сянката на меча!-Корана.

Целия Ислям означава- Убиване... Щото след появата на Исляма през 610 г, всички араби тръгват да нападат Персия и Византия, и завземат избиват населението, и ги поробват.. Избили са ВСИЧКИ гърци в Мала Азия и 1, 5 милиона Арменци...Това е ИСТИНСКИЯ Ислям.. А тия които НЕ убиват, просто НЕ с мюсюлмани ислямисти... Каккто в България, истинските християни са кротки хора, а тия които не са истински - вършат престъпления... При Исляма е обратното- Истинските Мюсюлмани убиват наред !!

Абе бай Хуй, Борис покрастител как докарва християнството. А прабългарите как идват по тези земи ?

А Бе бай Бай онзи, какво общо има религията на любовта с радикалния ислям? Христос се принесе в жертва, за да изкупи нашите грехове, а Мохамед проповядва "религия" на омразата и неговите последователи режат християнски глави, въпреки, че точно християните спасиха главата на "пророка". Целият ислям е РАДИКАЛЕН - религия на НЕтолерантността и войната - търпи само ВРЕМЕННО "хората на книгата" - евреи и християни, ако си платят или приемат исляма. С перспективата утре целият свят да стане ислямски.

Борис не случайно е светия, заради "Златния век" на България. Кога последно сме имали такъв? Освен това е далновиден политик, интегрирал България в ХРИСТИЯНСКА Европа. А на сина си Владимир - Расате, като езичник отсъди езическо наказание, на болярите - по делата им, че вдигнаха ръка срещу законния владетел на трона.

Бсп тоест преименуваната бкп отново демонстрира своята антибългарска същност. Тази мизерна партия ,която прокарвайки съветските интереси кла българския народ след 9ти септември 44, както турци не го бяха клали, сега иска прецизиране на текстовете бла бла. Такова полягане пред радикалните е срамно и унизително .

Не цитирай "кла българския народ ..., както турци не го бяха клали" казано за фашизма тук. Много обичате да изкривявате истината! В ситуацията може и да съм съгласен със закона, но е странно да не мине през комисии и да се доизпипа. Сигурно няма и дефиниция за радикален ислям в законите. После могат да кажаат, аа празнува Коледа, значи проповядва радикален ислям. ;)

А тарторът на радикалния ислямизъм го пуснаха от затвора по-живо, по-здраво!

Знамето на радикалният ислям е Шериата.Основно положение, застъпено в радикалния ислям, е идеята, че насилственият Джихад срещу неверниците е религиозна задача, задължение на всеки мюсюлманин. Друго основно положение в Шериата е, че да се бориш за създаването на халифат или световното господство на исляма, е религиозно задължение на всеки мюсюлманин. Трето, също така основно задължение е, че апостатството (вероотстъпничеството - б.р.) от исляма се наказва със смърт без съд.Нито едно от тези три основни положения не съществуват в Корана. В Корана нито веднъж не се споменава халифат или каквато и да било друга мюсюлманска държава. Шериата като закон въобще не се споменава в Корана.Радикалният ислям не е религия,той е политическа идеология ,най вече на СА.В много страни по света радикалният ислям е забранен.В Франция,Белгия е забранено носенето на бурки .В Китай ,Русия там пък изобщо не може да става дума и за радикален ислям.

кой носи отговорност за насилствено убитите, потурчени, зверски насилвани Българи, цвета на една Държава, с многовековна история и Световна култура преди престъпното навлизане на пълчищата орки (изповядващи Свещенната книга указана от вас)

Коранът е Свещенна книга, в много отнешения съвпадаща с Новият Завет, НЕКА ДА ЖИВЕЕМ В РАЗБИРАТЕЛСТВО! НО кой носи отговорност за понесените жертви, кой ще плаща репарации на обезкървените наследници на изстрадалия Български народ, хранител на Цивилизационната Съвест и Душа

законите на Шариата по същия принцип както се прилагат в Ислямскиет страни срещу друговерците подронващи Държавния строй

Дами и Господа, зад прикритието на някакво полубременно-недоосмислено псевдозаконче се крие провеждането на един нов, скрито-подмолен, още по-брутално-зловещ Възродителен Процес, чрез който се цели мерзкото пославянчване и побългаряване на местното турско население, живеещо в тези земи от 3 хилядолетия! Псевдопатриоти се опитват да настройват обществото срещу най-разпространената и характерна религия на Балканите, в Еропа и целия свят, която се изповядва ревностно-невинно, смирено-примирено, тихо-шепнещо от работно-скромните хорица, трудещи се робски като изнурено-задъхани мравчици из тютюневи ниви, оловно-цинкови мини и по картофено-тиквени ниви из усойно-стръмните родопски чукари. Всеки истински българин познава вкуса на медените тикви от родопския масив, които по своята твърдина, сладост и големина надминават не само всеизвестните банкянски тикви, но също така и от всички нас обичаните парламентарно-корави тикви! Аз не познавам нещо по-красиво и мелодраматично от медено-сакралния глас на един одухотверено-поетичен ходжа-имам, извисил кръшно-шавлива снага из балконите на белоснежно минаре на джамия-майка, гукащ омагьосващо-звънливите трели-слова от съкровено-небесна молитва на мелодичния арабски език, който е способен да разтуши и най-разчекнато-озверелите души, да разтопи и най-твърдо-заострените, сибирско-антарктически ледове-айсберги в закоравяло-обледенените сърца и на най-безумните национал-атеисти, превърнали се в своебразни духовни Ледени кралици, възпети толкова сполучливо в песента "Ледена Кралица" на най-гениалния тюркски оперен певец и композитор, носещ звучното име АЗИС!

Защо прибавяте до сакралната думичка "ислям" долнопробно-ужасяващото прилагателно-определение "радикален"? Такъв израз не е съществувал в цялата богато-героична изтория на тази най-добродетална религия, дала начало на всички други религии и културо-религиозни уклони в целия свят! И най-развилнелите се ксенофоби са наясно, че че има само един вид ислям! Мерзко-подмолното делене на традиционен и радикален ислям забива остър пирон в истрадалата гръд на религиозното стадо. Т.н. "радикален ислям" не е религия, а ИДЕОЛОГИЯ, измислена най-вероятно от самите християни, за да плашат света с него и да властват над отрудените мюсюлмани. Аз подкрепям ДПС и се обявявам срещу всякакъв радикализъм, но в законопроекта не е направена НИКАКВА разлика между религия и идеология.

Противопоставям се на шизоидно-антихуманние опити ислямът да бъде описан като престъпен! Спрете веднага приемането на закона! В противен случай промените могат да имат непредвидими последици. Понятието "радикален ислям" е невярно и е въведено от политиците националисти. Много по-коректно да се говори за "ултра консервативни религиозни идеологии".!!!

Нагли, платени лъжи от отроче на насилствено помохамеданчени Българи, чиято исконна земя от 8 (ОСЕМ!!!) хилядолетия е обект на насилствени набези от страна на стотици варварски племена без вяра, чест и история, обединени под един флаг от помохамеданчения БЪЛГАРИН - Ататюрк

Доста смешно изказване...ама то на то просветата почти винаги е скарана с религията! Селджуките (които не са и турци, нито пък мюсюлмани до 10в) идват по нашите земи чак в 14 век. Т.е. техни потомци би могло да се каже, че живеят от горе-долу тогава по тези земи. Идват като нашественици, потапяйки всичко в кръв по пътя си...та "мирно" е доста интересена дума за тях. А относно мохамеданското население, живеещо в момента сред нас - много малка част от тези хора са наистина с различен корен от българския :) и не виждам какво ще им попречи този закон - те нито ходят повити от горе до долу, нито проповядват насилие...или може би на теб това ти се иска?!

Странно защо ти коментирам изцепките. Глупостите като 3 хилядолетия, звучат като Марс е изконно македонска земя. ;) Гърците и Византия са държали територия в Анадола след 10 век. Постепенно турците и другите са ги избутали. Но да ти обясня какво е радикален ислям, наричан още политически. Той се налага от Саудитска Арабия. Там за пропавядване на христянство се наказва със смърт! Може би трябва тук да приемем техните закони и за пропавядване на ислям, да се наказва със смърт! Добре ли ти звучи? Ако не, как смееш да казваш, че няма радикален ислям? Там ако ти караш кола, следват 100 тояги. Ограничават твоите права. Така една била назапад и знаеща да кара, спасила мъжа си при инфаркт, като го откарала в болница. Е не се е измъкнала от тоягите. Сигурно Мохамед е казал, че жените не трябва да карат кола? ;) Разбираш ли колко е комично? Това са НОВОСТИ, вмъкнати в последствие. Не го знам ислямът, но според чуто, Мохамед е бил някакъв военен, дето се е трепал там и говори основно за околни племена. Което го прави и примитивно. Коли не е имало тогава? Бурките са символ на подчинение. Нещо като хомот. Пак нарушаване на твоите права. Къде е българското малцинство в Турция? Май техният Възродителен процес е минал по-успешно. Освен това те съветвам да се погледнеш в огледалото. Част от считащите се за турци, може да са такива, но част по никакъв начин не приличат на такива, друга са смес. Би трябвало да ви направят ДНК тестове. Турците дори в европейската част се отличавали от тези в Анадола. Те имат особени черти, като чела (при веждите навътре, а горе разширяващо се), мутирали вежди, някаква тъмнина и така нататък. И още нещо. Не съм вярващ.

ами сега (ако не е бил изнасилен в затвора) - да го изнасилят и после да му отрежат ушите/носа ... или каквото там... и да го пребият с камъни. това СЕ случва с жени в държави с изостанала религия ( както се е случвало преди 600г в Европа) ... просто са поизостанали сериозно с няколко века :(

Създадоха радикалният ислям и корпоративният тероризмът на негова основа действащ под фалшивият флаг на ислямска държава, за да осъдят радикалният ислям и малко по-късно "радикалното" християнство такова какво го е проповядвал нашият свят Създател, Поддръжник и Спасител Исус Христос и такова каквото е преследвал 1260 години библиейския звяр излизащ от морето - папството, само защото хората са искали да живеят според волята на Господа, на който дължим нашият живот, съзнание, интелект, творчески и морални заложби и всички други духовни и физически блага. Същата Вавилонска блудница, с която вечният свят Бог нарича духовният спаскт на папството.

наказанието трябва да е аналогично със законите на Шариата, применимо в полза на съхранението на Държавния Суверенитет

Затвор 4-5г., а след това да не би да се е поправил в затвора, а?! На змията трябва да се строши главата, нали така се пееше в песента!!!

Ама първо пуснаха Муса от ареста, нали! П...асти, сър!

Айде сега отнемане на Българското гражданство и екстрадиране в ОАЕ.. И без това от там му плащат за всичкия този цирк....да облича циганките в бурки и да се прави на мчсулманин по-голям от мюфтията....

Ами ДАаааа По-рано са го пуснали човека.. Той за НИЩО не е виновен.. Да си кара Коледа и Василов Ден... нали е с пълните права на индо-българите....

тъй спешно са го пуснали да си ходи???