12 години затвор за братя Галеви

Софийският апелативен съд отмени оправдателните присъди на дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, известни като братя Галеви. Магистратите осъдиха ефективно Галев на 7 години затвор, а Христов - на 5 години.

Обратно в новината

Коментари - 12 години затвор за братя Галеви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само полуидиот може да сложи такова заглавие на тема,която вълнува доста хора.Новобългарскожурналистически ,полуграмотен,полуидиотски,заблуждаващ език в действие.Не се тревожете.Това е тенденция не само при вас.Утешете се с някоя мръсотийка........

На тези, които се радват на тази измъчена полупобеда на гражданското общество и си мислят, че идва пробуждане на съдебната система ще кажа да не бързат много. Че следва "касация", а знаем кой нарежда във ВКС. Та съветниците на Гоце да не ни сервират някоя изненада, хич няма да се учудя...:(

браво.Осъдиха най-големите престъпници в България ,които от 90 и някоя си година тормозят цяла Дупница.И за 3-4 години цялата полиция и прокуратура намери един свидетел да се оплаче от тях.

ДАНО НИКОГА НЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ ЗАТВОРА.......

Ами явно го е каза защото не само в България е така! Аман от черногледци!

Иди ,че вярвай на правосъдие когато стават такива обрати.Не ,че не се радвам ,че тези главочи ще поседят на топло ако не ги помилват без време както стана с Цветелин Кънчев и днес дори почнаха да го броят за елит и да ни го показват по телевизията колко е голама работа и се изживява като местно бивше тоталитарно величие...Та и тези току виж след някой ден ще минат за елит...горката ни държава...

Червена армийо- теб отдавна вече те няма! Откъде се обаждаш? От отвъдното или от Четвърти километър?

Галеви са пословични. Но в днешна капиталистическа България такива като тях са изключително много и се възпроизвеждат постоянно. Навсякъде може да видите мутри с дебели вратове,тъмни очила и джипове-зверове. На всеки е ясно, че страната ни е в плен на мафията и страха! За каква "демокрация" и успешно управление тогава говорят богоизбраните ни управници и американски лакеи? Капитализмът е този, който непрекъснато генерира несправедливости и насилие.

капитализмут е спасил света, а твоята идеология-на комунист е наи-голямото преступление срещу човечеството! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тва са бившите партийни секретари бе брат! Само ти ли не го разбра още. Достойни синове на столетницата която ги е отгледала, хранила и все още ги пази!

До кога ще имаме "Спортисти" и "Силоваци" с бесметни богатства и власт ??????

Докато не гръмне пушката,какиното!

Да пазят свидетелите, тези братя изглеждат, а и сигурно са безцеремонни.Евала на съдийския състав! Да пазят и тях. И Бог да пази смелите !

още една инстаниция - ще си платят и ще са невинни..

Много интересно какво ще стане със съдията от Дупница, който е издал оправдателна присъда?

Бих казал само едно "браво". Червената измет, която пуска негативни коментари да иде да пие една студена вода. Ред е на масларова, мургина, доган, овчаров, станишев и другите по ред на номерата.

Срам за Кюстендилският съд.

предполагам че е имало и има доста засегнати от тези картуни........ама като е така що до сега поне един не грабна пищов или поне брадва и да им пукне тиквите........щото аз до сега не сам си оставил нивга магарето в калта.....ама маи нема веке юнази по наще земи....или поне некои отчаян да се беше намерил .....не народ а мярша казах !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега като обжалват на следващата инстанция искам да им увеличат присъдите!!!!

Продукта е забранен в цивилизованият свят. Теб, др. ddd как са те пропуснали? Вониш на червена гнилоч!

Смърт за мутрите и техните поддръжници ! Смърт за подтисниците и народните изедници !

ГЛУПОСТИ, НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗНАТ В ЗАТВОРА , САМО ИМ ВИЖТЕ ГЛОБИТЕ ДЕТО СА ПЛАТИЛИ, ОТКРАДНАЛИ СА МИЛИОНИ, А ПЛАЩАТ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ. ЗА ТЕЗИ САМО КУРШУМ

Обаче поговорката има продължение, което гласи: ...но я чистят откъм опашката.

Аре стига сте се страхували, съдете ги ВСИЧКИТЕ!! Колкото по им се плашите по-страшни стават МУТРИТЕ! Що по Тошово не смееха да мръднат, обикновени нагли селендурчета ще лежат не ами

Да не е 1ви Април днес, или в България започнаха да стават чудеса. Доживях да прочета, че български бандит е осъден. Ха дано да започне да се случва по-често. А пък ако и някой политик ги последва тези двамата.....

не е първи април просто всичко се повтаря първа инстанция-невинни втора-виновни трета-честито невинни.

Но журналистите отдавна трябваше да зададат въпроса на Станишев дето се пери. Защо допусна той да съществуват феодални имения в България.. Ако беше Костов на власт такива нямаше да ги споменават даже. Радвам се че и сега се притискат такива хора от сегашната власт ГЕРБ...

при И.К. нямаше феодали, но имаше мераклии, пардон - клиентелисти. Пък то разлика голяма нямаше де...

Ти да не мислиш, че е лесно да пребиеш някого?

моля се за живота на човечеца......дано Бог го опази - че ако разчита на държавата ни, кучета го яли т.е. мутри го убили

Не е ясно кой визираш, но това за достъпа е голяма глупост. Показва само, че нещастниците като твоя милост искат хората да имат ограничени права и словото им да не се чува, т.е. ти мислиш като повечето престъпници. Хубавците като Галеви и тем подобна измет е за изтребване, ако това стане ще се оправим бързо. Тия са като тумор за цялата държава.

ддд -то това си знае, това си бае. Нещо да забрани, нещо някому да разреши, срещу покорност и большая благодарност, но да си напълни гушката и да се подрусва на гърба народен. Така беше от 1944 та до сега. Леле, тия лошите от ГЕРБ ще вземат да го натикат там, където му е мястото - в бунището на затвора. Мъка, мъка, мъка!

браво ама голамо браво как пак един не осадихте и да влезне в затвора егати и системата и дарявата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Магистратите осъдиха ефективно Галев на 7 години затвор, а Христов - на 5 години. Галев ще трябва да заплати 10 000 лв. глоба, а Христов - 7000 лв СМЯХ !!!! Магистрати сложете още някои друга 0 . Това не е дело за хулиганство

Нула, ама към присъдите, не към глобите!

ЩЕ стане като с полицаите - убиици на чората. Ще ги оправдаят на последна инстанция.Гарван- гарвану око не вади!!!

Времето на яките тъпаци свърши. Тия са бити карти. Не могат да се борят срещу държавната машина.

Дай Боже

... само ако никога не допуснем на власт да дойдат пак тези, които създадоха мутрите, дадоха им пари и власт и с всички сили ги защитават.

Защо всички "другари"скачат така усърдно срещу избора на госпожа Янова за председател на Софииски градски съд!Е колкото и да се дразнят червените скакалци,спасение за техните разбойници няма да има!тандемън Цветанов-Янова е ураганен и ще размаже техните партньори в ограбването на българите!Ликувай народе-наближава краят на червената престъпност-днес Галевите,утре-тези,които са прибрали при акцията днес!

Тия робовладелци ли са ? Само на роби може да се каже "ще пикаеш кръв", но не и в едно цивилизовано общество.

Единственото решение за тези мутри е куршум в челото. Всичко останало е прах. Дано човекът, който ги осъди, не пострада.

При оказване на съпротива, опит за бягство или каквото там трябва, докато съдебната власт е пълна с корумпирани комундета. Цело село знае, кмета нехае! Тогава кмета в чувала и в реката. Съвсем сигурно и безопасно да отсеем на изборите тези, дето 20 год. цицаха от бандитите, които нас тероризираха!

А дано но на дали.Предизборни балони.Като видим ефективно осъдени тогава ще им повярвам.

Така ще е докато едни ги хващат, други ги пускат.

Каквито и да са ви реакциите на тази новина бих ви помолил да погледнете в леко различна посока - 4-тата власт, медиите, какъв е тоя материал по дяволите? Изреченията за слуховете придружени със споменаване на един свидетел със меко казано общо изказване показват всичко това в съмнителна светлина. Аз поне искам да знам повече, аман от секретност, няма ли да се намери журналист, който да седне и да напише един смелен за обща употреба, но все пак по-подробен материал? Искам да знам дали съда е отсъдил по слухове и общи приказки или по доказателства и какво е дал за какво - иначе самите статии за подобни случки са просто слух.

поздравления за смисления коментар. всеки съд си има саит кадето се публикуват решенията и присъдите. въпрос на грамотност е дали да коментират или само да цитират.

Сега и ДОГАН в панделата и гласувам за ГЕРБ веднага!!!!

да и аз

Той, Доган е в затвор на практика. Луксозен, но затвор. Смее ли да излезе на улицата, да отиде на екскурзия, да влезе в магазин? Неистовият страх и алкохола са го оковали. Остава само съвестта му да проговори и сам да се ликвидира. Но е такава мижитурка, че така ще си живурка.

Браво на прокуратурата, че намери смелост. После Масларова, Мургина, и т.н

Сега при обжалването родните юриспруденти да проявят професионално въобръжение, знания и гъвкавост и вместо присъдите да бъдат намалени - да бъдат увеличени! Дори само от честолюбие и амбиция като предизвикателство на професията!...

Абе, сисадмина, защо ни лъжеш ??? 7+5=12 ? Ти да не ни имаш за малоумни, или ти сам си малоумен, или си пишман-манипулатор. 12 години значи на всеки от тези двама гадове по 12 !!!!!!!!!

да точно така

за това е присъдата, после ще има връщане и оправдателни присъди!!! Хем пари вземат, хем и се отчитат пред Европейската комисия, че работят! Да се измитат всичките от ВСС и пълна смяна на съдиите - престъпниците от тях в затвора!

Предизборни фишеци!

Е ПАК ЩЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ няма как

За тия изроди и смъртни присъди са малко наказание ! Отново съдии и управляващи ни заблуждават, че са си свършили работата. Ако двамцата мафиоти не бъдат премахнати физически още много хора ще страдат от тях. А с тях трябва да влезе в затвора и техният колега - бившият министър Петков, виден депутат ! Проклети всички бандити, проклети мафиоти, проклети управници ! Трижди проклети !!!!!!!!

ЕВАЛА! .. и на обинителя и на случайността довела до този прецедент да осъдят някоя голяма риба.

Ако ще си говорим в този тон - при Станишев прибраха Маргините и започна процеса срещу тях, но на теб оставям да мислиш при кой ги оправдаха ;) Ще повярвам на това правителство ако приберат Маджо, Пашата и шефовете на ТИМ, а до тогава всичките акции са пунта-мара.

Е предполагаме ,че ти ще дадеш първи свидетелски показания срещу тези които изброяваш Надяваме се , че няма пак да се криеш , като бесепарска мишка и само да цвърчиш за крадено сиренце

Можело! Хайде сега на последна инстанция още някоя година отгоре и заедно с тях и съдиите от предишните две инстанции с тях в панделата, за оправдателните присъди преди това!

Вярваш ли, че тези ще изтърпяват присъди в затвора.

НЕ, но реших да помечтая малко!

Искам да знам какво ще стане със съдията от Кюстендилският съд който изкара братя Галеви невинни. Защото този съдия се превърна в адвокат на братя Галеви . Той трябва да бъде изритан от съдебната система след като работи за престъпниците а получава заплата от всички нас.

НАПЪЛНО СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕТО ВИ.

12..????аааа 5+7=12 години да....

Издуха ли супата мръсен комуняга?

Тоя чака руснаците да дойдат , съвсем е изкукуригал , ама то всички крадливи комуняги сегашни измислени социалисти са или дърти перковци или откровени престъпници и бандити