Кирил Рашков излезе предсрочно от затвора

Ромският бос Кирил Рашков бе освободен предсрочно малко след 9 часа тази сутрин от затворническото общежитие в Пловдив, където изтърпяваше присъда за закана за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Рашков излезе предсрочно от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nidje@

Циганин!!!!!Как може да го пуснат!!!Дори предсрочно!

Господа, както се вижда, БСП освобождава мафиотите си от затвора.

за изборите се подготвят, ще купуват пак гласове.....................

Не може,тези които доидеха на власт с помоща на циганският цар,да не му се отблагодарят,защото и на следващите избори ще се облегнат на него.Какво като е убиец,какво като има загинали,важното е кокала.Няма ли някое свободно министерско кресло,да го наградите за вярна служба?Игрите,които разиграват БСП,ДПС и Атака и стават заложници,утре ще се обърнат срещу тях.Народа няма да им прости.Народа е буден и ще потърси сметка на всичките мръсни играчи.Липсваше Мая Всеобща да посрещне царя с букет червени рози,Станишев да му стисне ръка,за добре дошъл,Орешарски да го прегърне братски.БОГ ДА ПРОСТИ НЕВИННИТЕ ДВЕ МОМЧЕТА!!!

Скъпи журналисти, моля, помогнете ни да ги забравим тези типове. Те заслужават забвение, а не изкуствено да ги помпим със самочувствие!

Те нямат интелект да произведат положителна новина.Както казва професор Чирков , в България вече липсва умствения потенциал.

Журналистите, хайде, помогнете ни да забравим тези типове. Не ги правете медийни "царе", "Барони", и т.н.

Само така нашият електорат е много по-важен от бг матряла!

През целия ден централна новина във всички медии беше ,че един циганин е излязъл от затвора.Те просто го УВЕКОВЕЧАВАХА.Позор за България.

Откаде идва името КАТУНИЦА ОТ катун там изобщо живеятли българи. Докато мангалът им плащаше на така наречените жители \"катунари\" нямаше проблеми, като им намали издръжката те се обидиха всепак циганска работа. Катуница говори достатачно какви хора живеят там.

за куче присъдата е толкова колкото на Кирил Рашков за закана на убийство такива закони такава прокуратура такъв съд менте управници

"Не са хората, които не ни искат. Всички ни искат. Ще го обсъдим по-късно".

аз ли немога да смятам имал присъда 3.5г. която била намалена с една година влезъл в затвора края на 2012 + 2.5г той би трябвало да излезе средата на 2014г даже и по късно ебаси ситемата

предполагам, че в присъсдата влиза и и времето което е бил под стража, преди да влезе в сила официалната присъда. Събитията са от септември 2011. Но това е предположение, с цигански работи не се занимавам :P

Шваба

Прочетох някъде, че ако работи човек в затвора му се броят нещо като повече излежани дни. Например: Ако лежиш два работни дни ти се зачитат три. Не помня дали съботите и неделите влизаха в това число. Ами манго излезна от панделата. Какъв цар е тоя въшльо? Едно време старшината в казармата викаше: "Мангал на снимка да го видиш му завърти един шамар". Чак по-късно разбрах какво е имал предвид.

"Негово височество" бърка причина със следстие. Бил си там защото е доказано каквото е необходимо. Влизаш вътре когато се докаже престъплението, а не по обратния ред Ваше Мангалско Бисочество.

Нали,за какво ли си бил в затвора?Може би на почивка!Защо ли не ме учудват вече такива приказки!В тая България убийците се возят в скъпи коли,имат си охрана и Царе ги наричат!Ония убийци на момчето във Враца също не се мислят за виновни.Като ,че ли са смачкали някой помияр на пътя!На къде върви България не ми се мисли.

Полека-лека, изчадията ще се завърнат в цивилизацията.

Лаконичният въпрос на Киро налага и лаконичен отгово - Жалко, че те арестуваха и скриха в затвора, за да не те линчуват.

Откаде идва името КАТУНИЦА ОТ катун там изобщо живеятли българи. Докато мангалът им плащаше на така наречените жители \"катунари\" нямаше проблеми, като им намали издръжката те се обидиха всепак циганска работа.

Надписът на плика обаче е много важен - ТУК СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО!

Цар малкото му име ли е? Колкото до останалото, явно затвора не е повлиял възпитателно , да го връщат за още.

Градинаря Рашков е освободен, защото БСП предвкусва скорошни избори и готви хелекториатъ си...

Нищо изключително - БСП се готви за избори по типичния за нея мангализиран начин...

бе за хубаво ще ти докажа само да ми дадат...

Следва Страсбург.Разбрах ,че Рашков вече е наел адвокат който има 97% спечелени от всички водени международни дела.И ние тъпите българи'ще плащаме.И защо?Защото другите от катуна/нали Катуница идва от ,,катун,,-циганско сборище/не пускали Рашкови в,,СОБСТВЕНИТЕ им домове.А след това и французи и германци ще кажат:-,,Вие не пускате ромите в СОБСТВЕНИТЕ им домове а искате да ги приемем в НАШИТЕ!!!,,

ти от затвора не трябва да излизаш , защото си подлога на доган и станишев

Народа го е казал: Циганска работа!

Ей егати вниманието и ходи като цар д...а мама ви д...а. Що не ми даде некой един АК - 47 и да ги почвам тия.

Ало алооо, дировеее, Задръште номера на колата, щото не мога аго запомна , А химикалката ми е засъхнала, мамицата Й цигънска дебааа !!

бай Куре, след като си бил в затвора значи е доказано. Ти благодари на полицията, че остана жив. И вместо да си замълчиш и да се покриеш - пак цвилиш бе !

Каква е тази работа като градинар в затвора? Няма ли въглища за копане по мините?

ако не бяха затворили белене, познаи къде щеше да бъде сега... мините са разкош,лукс направо

Мангал мръсен не питай защо беше там,защото золумите които си направил само с фалшивия алкохол ти стигат за доживотна,без да смятаме всичко останало.Няма да ни стигне 1 денонощие да ги изброяваме.Гад неграмотна.

Присъдата е влязла в сила и не е допустимо преразглеждането повече. Всеки опит за преразглеждане на спор от компетентността на съда е провокация и е недопустим.

Защо не се коментират обстоятелствено въпросите, които засягат здравето на нацията, например смешните обосновки за връщането на пушенето в заведенията, а ни занимават с тази нищо незначеща персона?

Защото и въпросната "новина" относно режима за пушене е точно толкова "важна", като тази за ман...ла киро!!! Прах в очите на хората, действия по разделяне на масите на групи "за" и "против" с цел агажиране на общественото мнение, за да не се задват наистина ВАЖНИ въпроси - за едни милиарди, дето се ГРАБЯТ непрекъснато, за свързаност на партийни интереси с държавни инститиции, за ограбване ресурси на страната, за нарушаване на хиляди норми в управлението и администрацията с цел лично облагодетелстване, за обвързаност на силови ведомства с криминални организации и т.н.! В общи линии на никой властимащ не му пука дали и къде в България се пуши и дали това уврежда здравето на хората!!!

Никой не е длъжен да му доказва нещо. Има влязла в сила присъда от редовен съд, това е доказателството.

въпроса трябва да е защо при присъда от 2 години и половина излиза по-рано

Този червей е явно само в съда "НЕДОКАЗАН" ВИДЕН "червен донор" пожизнено - отчисления от ментаци алкохоли с тонове, контрабанда, вероятно ман...ски гласове за избори на ЕДРО, проституция, пране на пари, абе каквото ти е кеф, а за сметка на това още отпреди 1989 г. му е опнат ГОЛЯМ Партиен чадър! Е как иначе никой не го БУТНА в дрънголника доживот! То вероятно 2011 г. НЕ си плати на някой та го заритаха така набързо, но и неговите не бяха на власт де та се обърка, че ше мине метър!

Дойдоха комунистите на власт и почнаха да пускат престъпниците с влезли присъди от затвора. Добре поне че президента не е техен, че тогава щеше да стане страшно. Щяха да пуснат пак всички убийци и изнасилвачи както по времето на другарят Първанов.

Дойдоха комунистите на власт и започнаха да пускат престъпниците с влезли присъди от затвора.Добре поне че президента не е техен, че тогава ставаше съвсем страшно.На следващите избори като манипулират вота и ще "изберем" някой комунистически боклук, който ще пусне на свобода всички убийци и изнасилвачи- изпитано е вече при Първанката.

за куче присъдата е толкова колкото на Кирил Рашков за закана на убийство такива закони такава прокуратура такъв съд менте управници

Дядо ми разправяше навремето, че циганин,когато е минавал през селото с каруца, слизал и вървял пеша,само жена му и децата са имали право да са в каруцата.Иначе се считало за неуважение и много рискувал....знаели са си мястото в обществото. Сега- с българскоиме- Киро..и с цигански номера.

Нагла престъпна фамилия.Не заслужава повече внимание освен кратко съобщение ако някой отново са вкарали в затвора.Давайки му глас медиите надуват сапунения мехур цигански,,цар".

на прегазилите момчето и почернили семейството му?!

А-а-а-а, там е друга бира - един ши...н ман...ски боклук е прегазил човека, но друг поема вината и лежи, че истинския виновник е май от "принцовете"! А колкото до "спасяването" на "цар" Киро по Боровец - не се лъжете хора, който и да е органи зирал това е получил едни ЯКИ пари - няма начин кирчо ман...лето, да не си е платил, да го покрият тогава :) Ако не си беше цакнал, щяха да го оставят народа да го прегази, но е отвързал кесията по спешност, хи-хи-хи! Мръс...ни ма...ли скапани!

Каква е тази Великотърновска регистрация на мерцедеса.Да не се е заселил в старата столица.

Мръсни македонски мангасари. Врагове на българите. Опасни контрабандисти и престъпници. Джебчии, простаци и диванета, пришълци от Индия. Ненужни ни, лапачи на фондове, немити маймуни и тъпи галфони. Цигани.

Какъв ти ''цар'',...крадец,мошенник,далавераджия,ментарджия,циганин !