Седем души са арестувани след атентата в Лондон

Британската полиция е извършила няколко ареста в Бирмингам при операция, свързана с атентата край парламента, съобщиха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Седем души са арестувани след атентата в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво като ги арестуват... Нещата вече са се случили.

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .

Не ги разбирам тези мюсюлмани. Идват в Европа, получават абсолютно всичко,включително толератност,каквато християни не биха получили в мюсюлмански страни, и пак са недоволни и мразят народите,които са ги приели.

Храни куче, да те лае /убива/

няма да се споменават имена. Хората правят истинско разследване. Не като тук още на следващия ден в медиите да се публикуват списъци със заподозрени и свидетелите срещу тях заедно с целите им родословни дървета.

"Арестуваните са общо седем британски медии." а така, останаха без медии сега!

Един очевиден факт трябва да бъде отбелязан - на световният хегемон, който изработи глобалистката идеология за "толерантност към различните" и хвърли исляма в Европа, изобщо не му пука за обикновените граждани. Това, че в Европа бели хора биват мачкани с коли и камиони, взривявани, разстрелвани, рязани с нож, мачете и пр., изнасилвани, бити и т.н. - всички тези гаври с белите европейци, немислими допреди няколко години, изобщо нямат значение за глобалистите и техните добре охранявани слуги. Меркел била "тъжна", Юнкер "осъжда остро", останалите бла-бла... Разберете хора, нашият живот за тези сатани не струва и пукната пара! Само здрав националистически шут може да изхвърли глобалистките бесове от политическия елит на Европа и да ги предаде НА СЪД. Да стискаме палци на Марин Льо Пен - една безкрайно смела жена, която се изправя пред най-мощните глобалистки кръгове, знаейки прекрасно, че върху нея ще се изсипят от всички страни медийна помия, мръсни удари под кръста, корумпирани съперници и всякаква възможна гадост.

Великобритания напуска ЕС, защото не може да търпи българи и румънци. Но си отглежда всякакви други.

Негър?

Не той е тъмнокож !!!

не. Азиятец. или поне с азиатски черти. ТАСС побърза да си покрие руснака, ама си изтри статията бързо бързо. :)))

Прекрасна българска поговорка. "Каквото посяло, това поникнало". Още една поучителна поговорка. Мдааа, много е мъдра моята баба.

дкми

Значи, арестуван, съде н и пуснат? Родители ямайци, пък той - британец? След като е имало индикации, че е склонен към тероризъм - защо не е убит преди той да направи това, което направи вчера? Винаги съм бил на мнение, че подобен род "хора" трябва да бъдат убивани - дори без съд, защото няма смисъл да се харчат пари.

Абсолютно вярно, вече нещата опират до там дали да нарушим правата, та дори и да отнемем живота на един изрод или да рискуваме живота на 50 невинни. Трябва европейско Гуантанамо за такива или куршум.

А къде се вписват тук нашите Еврогейскиатлантически ценности???

за да можете да рИветИ после с/у Гуантанамо, нали? няма угодия на руския трол.

Световните кукловоди потриват доволно ръчищата си. Вкараха исляма в Европа (толерантност, мултикулти) и сега го насочват като оръжие срещу белите европейци-християни. Този атентат го спретнаха много набързо, с цел да се потвърдят думите на Ердоган, че Европа вече няма да е спокойна и така да раздухат още повече омразата срещу исляма. Вярно обаче е, че ислямът наистина няма място в Европа. Най-добре е всеки да живее с единоверците си, ако не желае да бъде асимилиран от чужда вяра или култура. А глобалистите, прокарващи мултикулти идеологията, трябва да бъдат съдени като налагащи фашистки идеи със скрити цели - СБЛЪСЪК между цивилизационно различни групи хора!!

НАЙ-МНОГО МЕ КЕФИ ЧЕ ДОКАТО БРИТАНСКИТЕ ВОЙНИЧЕТА БРАНЯТ ПРИБАЛТИКА И ПОЛША ОТ РУСКИЯ МЕЧОК, МЮСЮЛМАНИТЕ И НЕГРЕТАТА ЗАДОВОЛЯВАТ ПРИЯТЕЛКИТЕ , ЖЕНИТЕ И ДЪЩЕРИТЕ ИМ В РОДИНАТА :)))

Защото ако руснаците стъпят там, тези ислямски атаки ще бъдат като ученическа беля пред това, което руснаците могат да направят. Ето затова.

Кийт приел исляма, тия островляни са извратени. И остана да няма 3 деца. Нали тяхната единствена самоцел е да се размножават на островите.

Пореден пропуск на службите. Като чета за този колко сведения е имало, той си е чиста бомба със закъснител и е трябвало да бъде следен денонощно, а защо не и затворен. Трябва да разберат, че не може да спазваш правата на терористите и да очакваш да се опазиш от тях. Русия и САЩ имат тайни затвори където подобни хора се затварят без съд и присъда. Или ще има лагери за подобни мюсюлмани или след 20 години християните ще бъдем в лагери. Аз лично нямам нищо против крайни елементи да бъдат отстранявани физически.

Няма какво да ги мислим... онгличанин с промит мозък прави мизерии, то и ония във Франция бяха френски граждани...

Същият ден: "Ердоган: Европейците вече няма да са сигурни по улиците"

К'во са заподозряли, не го ли виждат кой е?!