17 г. затвор за баща, изнасилвал дъщеря си

Софийски градски съд (СГС) осъди на 17 години лишаване от свобода мъж за блудство и изнасилване на собствената му малолетна дъщеря.

Обратно в новината

Коментари - 17 г. затвор за баща, изнасилвал дъщеря си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От името на Съюза на затворниците манафи, пожелаваме на Явор Димитров щастлив семеен живот и прекрасен меден месец в Централния Софийски затвор! Таз година булка, а в следващите 17 - люлка!

Този е за убиване,да изнасилва собственото си дете,изрод !

Това е западната ценностна систена,която ни докара Великият Драгалъвский Ма Гел и четата му на мястото на "загниващата", социалистическа. Господ да го...."поживи" и до девето коляно! Амин!

Най-големите педофилски изстъпления у нас са извършвани в годините на социализма. Има много материали по темата в нета и можеш да се запознаеш преди да си дрискаш тук комунистическите тъпотии!

Интересно, колко струва и къде мога да намеря това момиче, хем послушна, хем разработена...

и аз и аз..хахахахахах

Това престъпление е ужасно. Заслужава си присъдата. Но не разбирам, когато ром/сиганин убие по особенно жесток начин някой възрастен дядо за 10 лв, получава 3 год и де факто лежи 1. Разбирам, че приоритета на ран-ът е да унищожи българите, а сегашното правителство е на тяхна страна, но ми идва малко в повече.

щати например, за това престъпление, обикновено престъпника получава горе-долу, едни хубави 40 години!

Погнусен съм... Ако е циганин в някаква степен мога да разбера тази извратеност - при човекоподобните са възможни подобни извращения, но ако е българин не мога да го разбера... При всички случаи най-хуманното, което мога да препоръчам е евтаназия...

Най-гнусното престъпление! Заслужава си ги! Обаче няма справедливост - за убийство на човек и осакатяване на друг на Ставински му дадоха условна и си живее живота, кара си колата, пие си пиенето, а на хора са кражба например - ефективна.

Изрод! Дано се оправи детето, че това оставя травма за цял живот. Дано има подкрепа от близки хора и успее да го превъзмогне. И да, за такива задължително трябва да има кастрация.

Ще забременее в затвора

Ох, как ги обичаме такива!

Топките му в месомелачката!!!

Нещо кастрация няма ли? Другото е малко.

Кастрация ама на гилотината!