И пръстови отпечатъци уличават Анис Амри за клането в Берлин

Отпечатъци от пръстите на Анис Амри от Тунис се открити на вратата на камиона убиец, окървавил коледен пазар в Берлин на 19 октомври.

Обратно в новината

Коментари - И пръстови отпечатъци уличават Анис Амри за клането в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха сега де,предполагаемият извършител на атентата в Берлин не е бил депортиран, след като Германия му е отказала убежище?Обаче властите казват, че причината е била липса на документ за самоличност. И, в същото време, той е идентифициран по документ за самоличност, оставен в камиона убиец...Ваф му майката,нищо не разбирам!

Стига сте му давали снимката на тоя маймун

МЕРКЕЛ ДАЛИ СПИ СПОКОЙНО???

ама толкова хора с подобни физиономии срещам в софия, че....я се разходете по пазара кирков...

съжелявам, че нашият език става ПЕРВЕЗЕН, За какво КЛАНЕ става дума? Този дето пише за пари, да си нормализира българскиятк език или да му се отнеме правото в ДИР

Аз все си мислех, че България е зле! Някакъв побэркан мюсюлманин УБИ и ПРЕМАЦА сума ти народ и все още нищо не се знае, нищо не е намерено! Меркел, като мишка се е скрила ?!?! Нямам думи! ТОВА НЕ Е ГЕРМАНИЯ, това е някаква изперкала държава която иска само производство да прави, пари и това е! СБОГОМ ГЕРМАНИЯ!

"след като напуснал Тунис в разгара на т. нар. Арабска пролет". Да, едно от следствията на "майданите". Ако не бяха те, още щеше да си е в Тунис и всичко щеше да е мирно.

"...окървавил коледен пазар в Берлин на 19 октомври." декември, не октомври, както сте написали.

Освен, ако швабите не празнуват Коледа през октомври, знам ли? :)

Според мен ред може да се въведе само по един начин: още с издаването на документи за пребиваване в страната всеки от тези неканени пришълци да подпише декларация, че приема местните обичаи и облекло, а при първо нарушение на законите на страната незабавно цялото му семейство ще бъде изгонено без право да се върне в Европа. Като изхвърлят няколко хиляди, останалите ще мирясат. Искат ли да са европейци, трябва да се научат на цивилизовано поведение, иначе нямат място сред нас.

Знаеш ли какво е такия? Това е от корана -- мюсюлманите имат право да лъжат който и да е неверник.

Аз не мога да разбера как така все си забравят документите тия терористи на местопрестъплението.. и полицаите ги намират още на следващия ден?!?!?

казват,че това е някакъв терористки подпис !

Финансиращите ИД плащат пенсия на семейството му в зависимост от импакта на атентата.

Егати и германците ... мислех си че нашата нация е съсипана ама тия в какво са се превърнали просто не е истина. Ако Хитлер можеше види какви управляват сега и каква сган вилнее там в Райха ...

Меркел преди 3 месеца: Наемайте бежанците за шофьори, за да се интегрират бързо! Мнението ѝ, цитирано от "Дойче веле", е изказано на 15.09.2016 година!

"Първата улика са изоставени от престъпника имиграционни документи..." ?!?

Те оставят документите като един вид визитна картичка. За доказателство, че той е извършителя, а не някой от конкуренцията.

"Ако се докаже, че Анис е замесен в това, ние ще се разграничим от него", заяви братът Меркел им вярва , а тия утре правят друг атентат

Как не можаха германците (под ръководството на мама Меркел) да го интегрират този?

Въпросът е, защо баба Ангела не предприема нищо, ама абсолютно нищо, срещу потенциалните терористи в Германия? Тя била съчувствала на жертвите. Освен съчувствие са необходими и действия. А тя не иска да действа. Или някой и нарежда да не действа?

тотална неподготвеност на службите в Европа. прекалената хумманност към престъпниците и загубени приоритети са причината за това. в момента всяка служба в европа изпълнява дипломатически функции вместо своите собствени.

Такъв се стреля на место, тук не важат законите на цивилизацията. Щом е могъл да причини това на десетки невинни хора с пълното си съзнание какво върши, такъв е за убиване на място.

Брей, три дни им трябваха да му намерят отпечатъците и да ги намерят по камиона. Май с ръкавици е кормувал. Тези ни взеха съвсем за канарчета.

КАТО ГО ХВАНАТ С ЕДИН ДЕБЕЛ ПОТНИК И В СИБИР ДА РИНЕ СНЯГ ПРИ ДРУГИТЕ

в затворите трябва да им забранят достъпа на един мюсюлманин с друг

терор и позор за германия, берлин е окървавен, виновни няма, отговорни няма, оставка също няма

Абе нещо на последък много стана да си забравят и остават паспортите при атентати!!!!

Масово и навсякъде търсят международни шофьори. Ясно е защо. ЕС да се вземе в ръце.

При всеки атентат намират "забравени" документи. У нас пък как не хванаха един от нахлуващите "мигранти" с документ.

Ами крият си ги. И ги оставят когато отиват при девиците, защото спонсорите на ИД им дават пенсия съобразно броя на убитите християни. Дай да видим дали семейството му ще се разграничи от паричните преводи. Изобщо далаверата е голяма. На този му е липсвало само че се е бил в Сирия на страната на умерените и щеше да получи политическо убежище. Иначе не му липсва нищо: затвор, заплаха за затвор в неговата си страна, употреба на оръжие... Типичен бежанец инш алах.

Да! Радикализирал се в Италия, защото Италия е силмо мюсюлманска страна - те като дойдат в Европа и веднага се Радикализират.... Ей такива врели не кипели направо ме побъркват....

Абе бягал е от панделата в Тунис. Това е истината. Защо не искат да се върнат по страните си и защо най-много ги плаши пръстовия отпечатък на границата? Кой в тези страни дето няма пръстов отпечатък на документите има регистриран пръстов отпечатък?

Може и цялата полиция да не е в състояние да го намери, в голяма страна като Германия места за укриване бол, а и съмишленици на изрода много, поканени от меркел.

Може. Полицията действа по заповед. Така че може и да не е в състояние да го намерят. Виж законите за да могат да намират германците и да ги бройкат ще ги променят.

Нека танте Шмеркел да покани Анрито да й направи сви*ка и той веднага ще отиде при нея. Както беше поканила всички арабески. Тогава швабите ще могат да го заловят.