Мъж ще лежи осем месеца в затвора за домашно насилие

Белин Велков ще лежи осем месеца в затвора за неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие и отправена закана с убийство.

Обратно в новината

Коментари - Мъж ще лежи осем месеца в затвора за домашно насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аха,можело, значи.. и без ИК си е добре, само да се работи

Ами ето, Законът си работи... За к'во ни е тая джендърска Истанбулска конвенция?!...

НЕ МОГА ДА СЕ ДВИЖА ПО УЛИЦИТЕ ВЕЧЕ !!! ГЛЕДАМ САМО ПРЕБИТИ И ПОСИНЕНИ ЖЕНИ !!! САМО НЕ ЗНАМ КОГА ТОЧНО МАЧОВЦИТЕ УСПЯВАТ ДА ГИ ПРЕБИЯТ, НЕ СЪМ ВИЖДАЛ НАЯВЕ ! НО ИНАЧЕ, ГЛЕДКАТА НА ТЕЗИ НЕЖНИ ПРЕБИТИ СЪЗДАНИЯ Е УЖАСНА !!!

Аре стига истерии, бе! Глупости не ми се слушат!... Особено такива маргинални обобщения, че по улиците, само пребити жени ходели! Я, ходи се прегледай на психиатър, защото явно имаш халюцинации или просто не излизаш от гетото в което живееш!

Човекът е напълно прав.Около нас гъмжи от насилие ,жените ходят умишлено всичките с грим , защото са пребивани и насилвани всякак.Един милион тайни и анонимни жени ежечасно и ежеминутно са тормозени , драмата е голяма.Ако вземат да я ратифицират тази Конвенция 6 милиона българки ще се окажат бити , псувани , заплашвани и разбира се сексуално малтретирани.Положението е много сериозно и аз мисля , че света е към края си.

това е ирония, човече

БИЛ Е НА 100,45 М РАЗСТОЯНИЕ !!! МЕРЕТЕ ТОЧНО ДЖЕНДЪРИ !

Истанбулската конвенция остана без аргументи.

атака де значи можело и без ик алооо четете ли боко, цв.цв. или вече сте взели парички от чичо ви сорос за да ни пробутате тая содомия, гадове предателски

Днес ще те пребия, изнасиля и убия.и ще те излежа", обещал наш мачо! И понеже мачо е силен на мускули и слаб на акъл, объркА реда и сега първо ще полежи... пък в панделата току виж се намерил някой да го почне по неговия ред;)

А като излезе след 8 месеца ще я убие и ще лежи 2 години.Евалата.На това му се вика масонска демокрация.

Пък де да знаеш, може в затвора да срещне бъдещия си мъж и да загуби интерес към нея.

Не вярвам. Тя ще си намери някой мъжага и този ще подвие опашка. Както е ставало в продължение на хиляди години.

За такава закана за убийство,отправена от жена към мен(мъж) в полицията ми казаха,че най-вероятно няма да стане нищо защото.....е жена.Най-много да отидели до адрес да й кажат да не заплашва и тва е : ((( СКАПАНА ДЪРЖАВА, СЕРЕМ ВИ НА ЗАКОНИТЕ

Заплахата трябва да е реална. И от жена изглежда като да кажеш на някой че ще го убиеш след като се бъзика с теб. Виж ако иска да те отрови или го каже на друга жена е друго нещо. Е то зависи и от размерите, разбира се. Ако е яка мъжкарана а ти си портативен дебелак може и да те защитават.

ChatGPT

Изводът: ИК не е нужна! Достатъчно е институциите да не си бъркат по дупките, а да работят!

Това доказва, че щом Съдът си върши работата съвестно и по закон, Истанбулската конвенция не е нужна! Защо се чудят как да ни убедят, че трябва да бъде ратифицирана? Очевидно има цел, която даже не е толкова скрита. Който я е чел, напълно е наясно, че въпросът не е в защитата от домашното насилие. Ето, че може и без нея.

Странно, как става тая работа без да сме ратифицирали Истамбулската конвенция?

Това питам,когато съда иска може да дава присъди и без ИК.

споко, обещали са да я ратифицират