Чистачката от затвора: Развиках се защо стрелят по човека

Стреляха по постовия и аз се развиках защо стрелят по човека. Исках други хора да реагират, да видят.

Обратно в новината

Коментари - Чистачката от затвора: Развиках се защо стрелят по човека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много работа им се събра на надзирателите. По пранзиците първо ще трябва да намерят съучастниците на бегълците сред колегите си, пък после да ми мислят как да я карат напред.

баси направили ги за смех жив ташак а де са министрите?

така ще бъде,защото чистачката е с поне едно висше образование,а директора е спуснат с парашут

Стават с покровител отгоре, и са извадени от затвора, защото има поръчка. Сега ако има въпроси обръщайте се към чистачката, мокра суха ли ще да е.

И още нещо ми прави впечатление като на нормален човек, а то е... в Софийския, надзирателите с... дървени оръжия ли са въоръжени, че никой не е стрелял, ей така, барем веднъж, за спорта, както му се казва?!?

Надзирателите предпочитат да се направят на уплашени срещу дебели пачки,вместо да стрелят по бегълците,а след това да бъдат уволнени и разкарвани с години по съдилища за "неправомерно използване на служебното оръжие" или пък за "превишаване пределите на неизбежната отбрана".

Не може да бъде това, някой от надзирателите да е замесен, неееееееееееее, не може да бъде, няма начин:)))!!! А пък ние си мислехме, че може и така да е:)))!!!

О, Бат бойко ти си върхът!!! Какъв си велик, че да имаш такива хора като Цуцалана и всички останали глупаци около теб!!!

papion

Тъй като леля Христинка каза, че надзирателите били страхливи, предлагам да ги уволнят всичките и да си внесем негри от Америка. Там има безработица, а у нас може и да им хареса. Мислех, че по-голяма глупост от сериала "Полицаите от края на града" няма, но тия ме опровергаха.

Най-печената се оказва Христина! Плачковците надзиратели дето все са им малко парите и щавят дебело за всичко от телефон, през ракийка и дрога, защо не и някое пищовче.... Незаслужено увеличение!

СМЕЛОСТ - с метла срещу пищов и нож, браво на чистачката!

Бяха се уплашили от оградата по границата,после чуха че паднала ииии фют...

Цецо толкова се хвали ,че разбили ДС и ,,осветлили ,,всички...Сега няма ни държава , ни сигурност....А престъпниците са навсякъде---ДАЖЕ И В ЗАТВОРА чат пат.

d4

направо да закриват държавата. така или иначе нищо не се прави. знаели още от миналото лято, ама...

Айде със здраве, търсете в ЮАР... ако можете...

11- кибика с ръце в джобовете, чакащи по-високите си заплати, пропускат двама много опаси рецидивисти да излезнат през главния портал! Само чистастачката е била адекватна, за какво става на въпрос.

Охрана от 11човека и да не бъде произведен нито един изстрел!Ами ако имаха воювали,с опит терористи от Сирия и Афганистан!?Тогава с памперси биха ходили на работа.

Боклуци! Всичките!

Щом затворника гръмнал, всички полицаи вкупом започнали да търсят 20-те заплати по земята и под масите.Голям майтап.

Iivanov84

ако чистачката го беше заловила с парцаля щеше да е страшен майтап..то не че сега не е,,пълна пародия

Явно, за разлика от цялото МВР, което знаело от цяла година за бягството само чистачката не е била уведомена. Затова и жената се е намесила. Ало, МВР..като има бягство казвайте бе хора..ше ни гръмнат от незнание.

Христина Александрова - в пандиза! За малко да развали хубавата работа, че се и въоръжила с метла... Заради такива не ни пускат в Шенген: да не могат хората спокойно да си излязат на свобода, ами да размахват нож, че и пищов!

Смятай какво елементарно бягство. Тия двамата в някой западен затвор вече щяха да са разтреляни в опита си.

След прочетеното, очаквам в скоро време някой затворник да избяга с предварително паркиран танк в двора на затвора.

Тук някъде четох, че замаскираното оръжие било в колет телевизор или техника. Та да питам това там затвор ли е или курорт?! И чистачката докато ги е гонела с метлата онези 11 юнаци с пищовите какво са правили?! Ама какво странно има след като само преди дни цял самолет не беше проверен от гранична полиция!

Вместо да им удари по един мокър парцал тя се развикала.Какви жени в днешно време , какво чудо.

Навсякъде има камери - в магазини , на кръстовища и по кьошета.А в затвора камери , няма ли?А на парадния вход на затвора , камера няма ли?Само питам?

Лельо, ако беше викала по-силно, щяха да ги хванат. Сега ти си виновна. Да знаеш за в бъдеще - викай колкото можеш. А може и да ти увеличат заплатата от 900 на 1900 лв.

Вдигнете заплатите на момчетата! А чистачката накажете - защо се бърка където не й е работа!?

"Пред 11 човека става това нещо, допълва затворникът-очевидец..." Какво има да се коментира по-вече? В казармата служих като граничар на сръбската граница - Стрезимировци, Трън. Една нощ получихме сигнал за извършено нарушение на границата. Бяха 3 ма човека. Беше зима и следите им ясно се виждаха в снега. Преследвахме ги с кучетата в гората, но късно получихме сигнала, изпревариха ни и пресякоха браздата преди да ги настигнем.Момчето, през чийто район минаха (бяха задействали съоръжение "ехо") още на сутринта го прибраха военните. После го осъдиха на 6 месеца, ходих на делото.И когато ние се уволнявахме, той дойде да си до служи. Сега , тия велики охранители на престъпници, какви наказания ще получат, дето пуснаха двама опасни рецидивисти на свобода? А началниците им? Хората казват - а дано, ама надали!

Значи в затвора имало и чистачки?!? Вероятно има и камериерки, а?

И сервитьорки, и други разни за определени услуги! Абе тия луди ли са да бягат от място в което са като на хотел! Имат си всички екстри, а навън ще им се наложи да работят нещо за да си ги докарват тия екстри!

Положението в цялата държава е подобно.В моето село влизат където си искат и при когото си поискат апашите тарашат, прибират каквото харесат, изнасилват и си тръгват необезпокоявани.Така е вече години.Полиция и ред има само за ББ и народните предствители.Що за държава е това как да останат хората, затова и бягат от България защото няма справедливост.

ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ ЗАТВОР -НАЙ ГОЛЕМИЯ И НАЙ-ПАЗЕНИЯ ЗАТВОР В БГ.ЗАТВОРНИЦИ БЯГАТ/ИЗЛИЗАТ/ ОТ ЦЕНРАЛНИЯ ,ПАРАДНИЯ ВХОД И .......САМО ЕДНА ЧИСТАЧКА СЕ РАЗВИКВА.ТОВА ЗА ВЕРВАНЕ ЛИ Е

За вярване е щом са успели вярно е....

"Стреляха по постовия и аз се развиках защо стрелят по човека." - за чистачката разбрахме вече - викала и размахвала метлата. Интересно ми е постовия какво е правел - гледал е на другата страна, защото така е трябвало или защото просто се е панирал, държал е метлата на чистачката или...

аре са , кво е гледал ..ми циците на чистачката примерно или задника й..

А защо е нужна чистачка в ЗАТВОРА !? Това да не е хотел !? За Чистота и поддръжка на затвора се ползват затворници !

Да, прав си, но единствено тя е забелязала бандитите

От съображения за сигурност.

Тя пази, вместо надзирателите! Или пък пази надзирателите ... да не ги бият затворниците (и други неща да им правят)! Или пък има други, секретни задължения :)))

Не, не, ти не разбираш... Това не е обикновена чистачка, това е новия боен терминатор "Ирейзър" маскиран като чистачка, но в момента е бил в сервизен режим и затова не е успял да ги терминира ами само е включил аларма тип "махленска креслива драка"...

Цялата държава е потънала в анархия, тия искат надзирателите да си вършели работата... А бе, погледнете кой ви управлява - защо се чудите на надзирателите ?!? Когато държавата се управлява от престъпници, чудеса ли очаквате да стават ?

Това си е

Горката, Само тя не е знаела че всичко е репетирана сценка и се е впечатлила от играта !

Ся като изнесохте името на жената, дайте сложете и една снимка и домашния й адрес. Какво чакате още?

НЯМА ЛИ КАРАУЛ!!!!!ПОСТОВИЯ С ПАЛКА ЛИ Е???ЕЕХ КАЗАРМА ИМ ЛИПСВА ???ЛОШО ЩЕ СТАВА И ВОЕННИ НЯМА!!!!

На какъв период се правят проверки на килиите на тези опасни рецидивисти ? Това не е ли разписано в правила за вътрешния ред в затвора ? Какви са тези ножове,взети от кухнята ? Те не се ли водят на отчет,..все пак в затвора се намират престъпъници,а не малки деца ! Бягството е организирано с помощта на охраната.Иначе няма как да избягат толкова лесно и бързо.За секунди.

Абе като гледам май на чистачката реакцията й е най-адекватна. По-добре да не бяха й викали да се маха, щото тя най-смела от всички се оказа. То срам, срам чистачката да ги гони престъпниците, а охраната в затвора да си чеше та шаците. То верно, че с ниски заплати няма да са кой знае колко добри, ама поне да си вършат работата съвестно, да имат очи да искат по-високи заплати. След като можеш в затвора всичко да внесеш, включително огнестрелно оръжие, то предлагам да се назначат повече чистачки на прилична заплата.

Гората още не се е развила за да станат шумкари ше трябва да са се някоя вила скатали.

Срам и позор!

Евалла! С такива присъди и работят в кухнята. Не трябва ли да са на тежък режим или нещо такова...

Да се вдигне заплатата само на чистачката.Може би ако е била въоражена е щяла да ги спре.Браво на жената.

Чистачката, която НЕ СТАЧКУВА подгонила бегълците?!?!?!?! НАДЗИРАТЕЛИТЕ ЩОТО стачкуват натиснали бутона за отваряне на вратата хахахаха НАЛИ ЗА ТОВА ТАЗИ ВРАТА Е С БУТОН БЕ надзиратели хахаха

Не са сметнали за необходимо, да включат чистачката в далаверата. Тя за това се е развикала, единствена не е знаела за провеждащото се бягство.

Мнооого смешно!! Що ВИЕ, дето плюете не отидете надзиратели за ТЕЗИ заплати, които коментирате. Защото и ВИЕ бихте се на*рали ако някой застане насреща ви с пистолет, било и на пътя! Не съдете, като не сте били в подобна ситуация. Не съм служител, гражданин съм и се удивявам на казаното.

Тези стачкуващите надзиратели да не ги ДЪРЖАТ НАСИЛА на работа???? РАЗБРАХ ЧЕ БИЛИ НЕДОВОЛНИ - АВИ НАПУСНЕТЕ БЕ мързеливци! Защо не напуснете??? Защото в частна фирма няма да виреете мързеливци

Този надзирателя с бутона ще го повишите ли? И заплата минимум 5000 лева нали? А тези надизирателите, защо не са стреляли? Или те са там за заплата само?

Па чистачката колко мисли, че взима? Още по-малко, ма жената да им беше треснала по една метла предлагам...

СТАЧКААААААААА СТАЧКААААААААААА СТАЧКАААААААААААААА Високи заплати високи заплати високи заплати И на надизаретили и на полицаи

и ся к'во ? Ни оградата ни ограда, ни летищети ни летище ...и за капак и в затворите ни "затворниците" имат повече оръжие от надзирателите и 2-ма затворници бяга през парадния вход. естествено виновни няма - има само колективната безотговорност на държавния чиновник