3,8 г. затвор за травестит, блудствал с дете и нападнал жена

Пловдивският районен съд осъди на 3,8 г. затвор травеститита Благовест Молев за блудство с непълнолетно момче и закана за убийство към жена.

Обратно в новината

Коментари - 3,8 г. затвор за травестит, блудствал с дете и нападнал жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През пубертета малкият рано започналият да проституира наркоман и алкохолик травестит непрекъснато бе в конфликт с истерични крясъци, побоища, хвърляне на тежки предмети от техния ет.4, ап.8 между него, алкохоличката му майка Маринела Благоева Лазарова, учителка на забавачката на най-малките роми цигани от циганската махала(май в НУ Кирил Нектариев), а също и с нейния дългогогодишен приятел автомонтьор от смолянския край Кирил Хаджихристев. Майка му от бул.Н.Вапцаров126 се изнесе в другия им ап. , в циганската ромска махала , но шумните скандали и хвърляне на какво ли не от техния ет.4 с риск за здравето и живота на съседите им, не само не секнаха, а се увеличиха! Благо и приятели обсебиха входа като тяхна територия за разврат и грабежи на клиенти дъртаци и младежи! Не спираха с денонощната просия на цигари и пари, не спираха с нощните си оргии, катерения като маймуни по блока, опити за кражби и търсене с кой да се сбият, кой да оберат и кой да изнасилят! Майка му не спираше да го измъква от кашите с лъжи! Ето така малкото идиотче Благовестчо се превърна в голям идиот!

За блудството на този извратен луд с детето от вх.Б на едва ли някой се е изненадал, защото високата,гримирана кака с дълга коса-перука редовно водеше момченца след сладка приказка с тях в парка, на спирката на градския транспорт,в кафене, дискотека и т.н. За опита за убийство на съседката също едва ли някой се е изненадал, защото грозния тормоз над нея беше системен. Изненадвам се, че не тълкуват разбиването на вратата й като опит за убийство!Неуспешен опит да я утрепе заради бързото пристигане на полицаите от 1-во РПУ на МВР!

Ми то това нещо е само една нежна и слаба жена, как така ще го/я съдят? С ИК щяха да оценят чувствителността му/и и затвора щеше да се размине.

Изтъркахте се с глупостите, които изписахте за документ, който никога дори не сте чели. Впрочем повечето от вас нямате капацитета и мозъчните гънки дори да го разберете. Хайде сменете плочата и си насочете хейта към нещо ново. Просто сте жалки и смешни.

Ако бяхме приели Истанбулската конвенция, каква щеше да е присъдата? Най-вероятно,НЕВИНЕН! Значи трябваше да послушаме Цветан Цветанов и да я приемем. Така де! Него щяха да го похвалят в Брюксел, а ние да се радваме на гадостите. Боли го Цветанов затова!

Откъде ги вадите тези глупости? Какво общо има едното с другото, вие сте НЕГРАМОТНИ и ПРОСТИ до болка. Кажи къде в конвенцията го пише това, ама посочи конкретно да видим?

Хора събудете се, човека е невинен, давайте да се организираме и да правим протест в защита на Алексия. Предлагам в събота.

аз съм съгласен

Очевидно човекът напира да влезе в затвора. Интересно дали ще го пратят в мъжкия затвор?

Наш човек, ще го отървем!

е как да не психично болно това нещо ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пак представяте една гледна точка. Сигурна съм че е имало непрестанни провокации и обиди от тези "невинни" съседи към въпросното лице. В България предразсъдъците и омразата са навсякъде.

Имало е явно за какво. Роден мъж но се има за жена. Той очевидно е болен мозък.

Просто присъдите са много ниски за такива престъпления, в нашия квартал също има такива прояви на агресивно поведение по подобни причини, включително и от страна на роднини , но хората са много търпеливи и толерантни, а това е другата причина.

Колко са ни необходими в това лицемерно време Хитлер и Сталин. Добре поне, че имаме Путин.

Поздравявам те с Living in my own на големия Фреди но трудно ще ме убедите за конвенцията.

"Големия Фреди" беше хомосексуалист и си замина от хомосексуален (анален) контакт.Значи той може да бъде "голям", а Алексия да отнася само злоба и омраза?

С булчинската рокля вече се задавих от смях и смаяните полицаи/

В какъв затвор ще излежи наказанието си? Мъжки, женски за травестити или за джендъри??? В мъжкият мисля, че ще му е най-добре!

А на вас не ви ли омръзна да повтаряте тая ТЪПА шега няколко милиона пъти аз да попитам?Не се ли усещате колко сте дребни душици?

Не, не ни омръзна...прожекциите на БХК ни омръзнаха, както и лъжите на политиците....

Как в мъжкия ?! Този/Тази ще го удари на удоволствия ;) В женският :)

Недей тъй, ще вземе по неволя да обърне резбата и да стане нормален, бива ли такова нещо!!!

Взе ми думите от устата! Но е сигурно, че и в Пазарджишкия и в Сливенския ще му се израдват.

А теб лично защо те вълнува в кой затвор ще лежи? Писнало ми е от лицемерни нещастници - същите умници като теб са първи на площад Македония.

И как така се е промъкнала в дира тази политНЕкоректна статия?!? Не видяхте ли, че става въпрос за травестит - човек от крехката и нежна ЛГБТ общност, която има нужда от ИК, за да бъде пазена от насилие ;)... Апропо, с тази никаква присъда, хубавецът ще излезе от затвора скоро и следващия път може и да изнасили непълнолетно дете. А пък ако се приеме перверзната ИК, такива като този ще бъдат защитавани от Grevio и изобщо няма да стигат до съда!

Историята е съвсем друга, но вие сте заслепени от омразата си към различните и от овчата си вярав медиите!!!Истината е че въпросното момче на 14 години си е било и то с хомо ориентация и са имали интимна връзка, но се скарват и Алексия зарязва момчето. И в пристъп на ревност то използва възрастта си, за да отмъсти.Сега сигурно се чувствате като идиоти, замислете се!!!

Luna0102

Замислих се и да ти кажа честно чувствам теб по-близо до това, което ти очакваш ние да чувстваме. Значи г-жа Благовест имала връзка с 14 годишен, демек чист педофил, а не моментно престъпление. А за съседката със счупената врата какво трябва да чувстваме?! Че сама си я е счупила от скука и набеждава тази симпатична девойка?

Ами госпожо вие не сте ли била влюбена на 14 години и мислила ли сте тогава дали това е законно или морално?!Не госпожо!Мислила сте единствено как ръката на вашия интимен партньор ви бърка в гащичките!Няма закони които да стоят над любовта и страстта!Значи ромките са способни да раждат на 14 години и надолу а едно влюбено момче на 14 няма право да прави секс с любимия си така ли госпожо?!

За съседката също мога да ви кажа истината тъй като аз живея в същия блок където живее Алекс. Става въпрос за пенсионирана даскалица по физическо, която е професионално деформирана и крещи по всичко, което мърда. Вратата й е наритана в отговор на това, че тя системно мажеше дръжката на входната врата на Алекс с лайна от котката си, защото мрази различните. Единствения й проблем е външността на Алекс.

Ох, още един от котилото на меките китки. Много си запознат, колега.

Вярно идиот съм ,че вместо да ме занимават с това съответните държавни институции не свършат нещо срещу заплатите си. До колкото знам в тази страна не е законно да възрастен да има сексуална връзка с дете. Еле пък да го причаква по входовете .Закрила на детето? Прокуратура?

Нещастник, това само потвърждава, че става въпрос за БОЛНИ хора, които трябва да се лекуват! А не да претендират, че са нормални и да искат да имат доминираща роля в обществото, вкл. в политиката.

Аха казваш щом 14 годишния е влюбен, секса с него не е незаконен. А с 10 годишен престъпление ли е ако е влюбен и няма нищо против. Трябва да си преосмислиш мирогледа иначе ще последваш благовест.

На 10 вече е престъпление и ще ви кажа защо? Защото на 10 години все още влюбане няма как да стане, когато хормоните още не са се събудили! Ето това вече би било педофилия, да!Но с човек който е сексуално събуден и самия той има нужда от секс не е!

И с'я То къде шъ го слагат - при бай Ставри или при буля му? Или и при двамата по равно, че да не му се нарушават правата и би-идентичността ?;)

Ако не бяхте писали, че това е мъж, нямаше да позная! Такива нежни и изящни черти! Такова излъчване на стопроцентова жена, дама и сексуална тигрица! Не успях да се сдържа и си го извадих под бюрото за една тайна злобарка.

Сто процентов травестит. С тази фозиономия на кон.

Конят е красиво ,грациозно и много, много умно създание.

на цвета на кожата и сексуална ориентация. В този ред на мисли колко години ще лежи насиленото момче ,понеже се е дърпало и не е приело добронамереното обучение? Колко години ще лежи тази с многократно изпочупената врата? Как ще бъдат наказани униформените извадили ''съкровището'' от чуждия дом? Как ще заплати обществото ,за дето вместо да прати такива ''достойни'' хора в детските градини и в училищата ги порицава пред съседите им ?

В кой затвор ще лежи в мъжкия или женския?

Няма да влезе в затвора, защото няма такъв за третополови.

Аз

... нежна душа...

Според Истамбулската Конвенция тоя траверс ко го праим?

Храниш го, поиш го, а когато си поиска го олабваш.

аи честито

Алексия-Благовест, приготви си пак булчинската рокля, че ще играеш затворническа булка. Знам че много ще ти хареса.

Luna0102

"Присъдата не е окончателна и подлежи на протест"??? Ами протестирам тогава, отметнето го някъде да се знае.

Luna0102

"Освен това ще бъде обществено порицан пред хората от блока" Той премести ли го вече или чака първо да го порицаят и тогава пред съседите да си го мести от ляв в десен и от десен в ляв крачол, че те такива обичат да имат публика?! Ако е със сватбената си рокля- вдига я и показва на съседите какво прави махалото на часовника. А за наказанието от 3г и 8 месеца в затвора съвсем са го уплашили, като да плашиш куче със салам. На такъв една психиатрия му трябва, ама такива няма вече в България.

На такива извратеняци им трябва химическа кастрация. Не да лежи в затвор , а ние да го храним.

Очаквам те, сладък!

Е тва е яко - "агресивен травестит". Нежно създание, защитено от множество НПО-тки и конвенции. Не, че няма такива и "нормални" изроди де.

Не съществува НПО, което "защитава" престъпници независимо от това какви са. Пак си изсмуквате от пръстите глупости неподплатени с факти.

Само толкова ли бе?Блудствал с малолетен и само 3,8 години.10 му са малко на тоя п....л.И първо да вземат да го кастрират викам,щото и без това няма полза за раждаемостта на нацията от него.

Ако бяхме приели "конвенцията", то сега нямаше да влезе в затвора, а бабата. И детето.

Детето щеше да бъде отнето от родителите му, като джендър нетолерантно и дадено в приемно "семейство" на тоя джендър, който сега без "конвенцията" влиза в затвора.

За мъжки затвор - щеше да може да обжалва, че е дискриминиран по социален пол.

Според мен щеше да обжалва, ако е в женски.

да се защити със стамбулската конвенция в затвора.

Малиии,тоя в затвора така ще му хареса,че няма да иска да излезе от там!!! Ще е принцесата на затвора...

да му помогнат с преобразяването, да му отрежат чуурата

Сега така ще му хареса, че ще поиска сам удължаване на присъдата.

що малтретирате джинджъра ВЕ?! Сега ще Ви съди в Брюксел.

Ейй много строга тази присъда бре, и то цял един травестит осъден. Е сега вече всички травестити, педофили и др няма и да помислят за блудства и те така. В кой затвор ще го затварят Благовест? Да не вземе да му хареса.

Травеститът е осъден за блудство и противообществени прояви.

Адвокате, в овча купел на една съдийка по нова година убиха майка й. Е незнам на какво осъдиха убийците, но в квартала вече няколко години противообществените прояви намаляха със 100%. Дано ме разбереш правилно.

da ratificirame istambulskata konvencia...