Коментари - Затварят училищата в Северно Косово заради нахлуването на специалните части | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Новоизбраните албански кметове" - кой и на какви избори ги е избирал? Типично циганско-шиптърска история. И това става в Европа в третото десетилетие на 21 век!. За сравнение още през 19 век, в условията на османско господство в родното ми село управлявал свободно избран от местното население кмет-християнин, когото турците учтиво наричали "чорбаджи".

moket1

Те тия наистина са демократично избрани, понеже сърбите са бойкотирали изборите.

Ей скапани еврогейове и кравари?! Какво направихте бе?! Превзехте територията на Сърбия и я отделихте и създадохте криминална държава с изцяло криминално население в по-голямата си част мюсюлманско, без никакво производство, т.е. без брутен вътрешен продукт!!! И те си правят каквото си искат, като знаят, че ЦРУ и НАТО ще ги защитят винаги. А ръководителите на тази криминална структура се разследват за убийства на сръбски граждани и продажба на органи!!! Това ли ви е Демокрацията бе глупаци?! Та това си е една нова Ислямска държава в Европа!!! Нагли скапаняци!!!

Ky-Ky ;)) каква продажба на органи от алкохолици като сърбите, или крими босовете от Косово и Сърбия се създадоха след 90-те, преди това ги нямаше,а ??

Косово е източник на тлеещо напрежение,за това е създадено от САЩ и ЕС. Иначе не е никава държава, тази територия е населена от сърби, албанци, българи. Косовари няма. Има само някава корунпирана въхушка, плащат и за да подклажда конфликти.

Ми да не са. Кой им е виновен? Мнозинство са в тези райони и можеха да си изберат свои хора за кметове. Като не се явиха на изборите, сега да си носят последствията.

Сърбия трябва да защити своите граждани и данесе съобразява със помярите сащ и НАТО теса фашисти долна измет

Представям си Кърджали създава република и завзима Златоград, Момчилград, Крумовград и Свиленград и се почва официално налагане на турски кметове в предимно населени с българи райони.

че то си е имало едно време Търмъшка република в Родопите,въпрос на време е да е извадят от нафталина

Ти очиш или учиш бе пикльо?

Учете се, тъпаци. Който е със САЩ - печели, който е против САЩ и с тъпата Русия - губи. Югославия беше със САЩ (пусна американския флот в Дубровник, т.е. даде им ВОЕННА БАЗА) и Косово беше в Югославия. Сърбия реши да става проруска, Косово отиде в Албания, където е най-голямата военна база на САЩ в света. Руснаците не помогнаха с нищо, защото са най-скапаният съюзник. Сърбите още ще губят територии, хич няма да е само Косово. Още десетки километри навътре всичко е с албанци. Ние обаче да му мислим с кои пикльовци се хващаме. Защото ако продължаваме да сме с руснаците, Кърджали ще светне.

На майка ти у путката, русоробе. Фашистите са в Кремъл. И другият път САЩ няма да ви спаси задника от ГЕрмания. Споко, тя се въоръжава вече, заради тъпите решения на джуджака Путкин.

Така ще е, когато ние сме слуги на Русия. Албанците са по-умни от нас - печелят. Вие сте руски подлоги - губите. Научете се.

Алексей Петров. Време е България да си върне Западните покрайнини.До Пирот всичко е БЪЛГАРСКО.

Тез па специални части сега са сетили да ходят на училище.

Разбира се . Сърбия трябва да си върне територията и да ликвидира завинаги тази измислена държавица.

Сръпските сепаратисти са платени с Рубли

Там ще ги изиграе Путин яко..Със база или без база на сащ...Там е база за Хероин логистика ..Не може да ги варди вечно сащ...Там са арнаути..помаци

Ще дадем въздушен и сух коридор ,да се свърже Рф с Сърбия ..Не му бе да оставим Сърбите на арнаутите ..Няма как ..Само СДС може да направи тая гадост ..Щото са подлоги..

Хич не ти трябва да се заниваш с тези хора. Казвам го от опит. Да вдигат нашите за всеки случей огради и армия и ракети натам и по-далече от тях. Така съм им набрала. Да се избият хич ми не е. Ако може и всичко що се турчее в България да бъде изринато от България...... Това е нещо много страшно. По-далече.... За съжаление сме по средата....

Та това си е една нова Ислямска държава в Европа!! Това правят и в Германия.....дълго за разказване. Да се избият. Толкова са омесени там държавите, объркани и мразят, а колко са гадни и прости и нагли и как ги сплотява омразата ви е бедна фантазията. Завиждат яко....и както писаха в коментара където отиват правят мюсюлманска клетка.

На световният жандарм НАТО войска нахлува в Косово ? Не се съмнявам - те освен хора във вериги не могат да управляват .Не знаят че устата на на истината не може да се затвори със сила .

Само НАТО може да оправи настървените сърби. Подлоги на руснаците

Тук има доста фашисти и гъзоблизци на ФАЩ