Засякоха нова разновидност на Омикрон в Гърция

Подвариантът е изолиран в един случай при генетичен анализ на 462 проби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://lorphicweb.com/wp-content/uploads/2022/05/c888a110-2a0d-4c4e-bc43-9e5d8de33d86.pdf.pdf Отворено писмо на Global Aviation Advocacy Coalition за уврежданията на пилоти от ваксини. Долуподписаните пилотски застъпнически групи, учени и лекари за пострадали от ваксини пилоти на авиокомпании. Уврежданията са сърдечно-съдови проблеми, тромбози, неврологични и слухови проблеми...

Ако Някой як, като Багата и Кубрат пулев направи на пихтия няколко китайци в Българи , онези ще ИЗБЯГАТ , заедно с всички друиги китайци и повече НЯМА да има корона- Вируси в България..

Време беше. Трябва тихо да се поддържа огъня.

Ще направят всичко възможно пландемията да продължи

на слънцето и природата,че след 3-4 месеца лудите ковидари ще полудеят пак. Сега са заети с Украйна. Като им втръснат бежанците пак ще ковидясат. Зачестяват статиите за ковида. Не е на добре.

ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, навсякъде, дор ии на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

От есента започваме отново с короната-затваряния , маски, тормоз и т.н. , няма да ни оставят на мира бъдете сигурни. Това е световния план за зануляване - физическо, икономическо и финансово , оцелелите ще бъдат роби.

Ако акушерките знаеха какво тъпо лайненце щеше да станеш като пораснеш, щяха да те удавят в тоалетната чиния 5 секунди след като беше роден.

Истината боли, нали?

тази истина?

Аз и украински трипер хванах в Гърция. Защо не пишете и за тази напаст която ни връхлита ежедневно?

Тази информация е само за протокола, за сега не мисля, че нещо опасно. Виж, това че в Китай става нещо, за което все още официално не знае точно какво е, това ме притеснява повече, макар че засега и това далечна опасност, имаме си много по-големи проблеми тук в БГ.

Китай удря веригите за доставки. Тоест, тяхната икономика отнася damage, но в името на каузата си заслужава...

Вируса отслабва необратимо.От кох обявиха че пак ще пускат в обръщение делта вярианта явно на нацистите им трябват повече трупове.Добрият немец е мъртвият

защо точно точно до 15 септември, защо не до 20 ти или до 10 ти ?!

Защото щеше да питаш същото