Засякоха нов вариант на COVID-19 в Гърция

"Пирола" има над 30 подвида и не е известно засега какви са последствията върху човешкия организъм

Обратно в новината

Коментари - Засякоха нов вариант на COVID-19 в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бустери има ли?!

Да слагаме ли папмерсите. Ще се мре ли яко.

Новия вариант все още може да се засича, няма никакви симптоми и никой не разбира, че се е заразил с него, но въпреки това вие се ваксинирайте с по 10 дози тая зима...

Да поръчваме ли черни чували ? Войната спира ли вече ?

"Пирола" представлява мутация на вируса, която има способността да избегне имунитета, придобит след инфекции с други варианти на коронавируса или след ваксинация, демек отново секс.

Да живее медицината! Победихме всички болести, но за жалост остана една единствена -Ковид, най-смъртоносната, най-заразната, най-опасната, но няма страшно, добрите чичковци имат спсение, което ще дойде след 79я бустер, , действайте хора, спасете света, боцкайте се за благото на човечеството!

Ако знам кой си и си се разболял с кеф ще те оставя да пукнеш!!!

Са сички на морето ще си дойдат "заразени". Ма чакайте, има и нова екстра Маймунска шарка. Ще ги миксират двете. Военните комплекси захлебиха. Пфайзеро и Модерната им ред отново да грабят. Красотичка. Четвърта индустриална затоплистка революция. Деиндустриализация. Депопулация. Няма притежавате нищо и ще сте хепи.

Вие масово оставяте хората да пукнат. Свикнали сме ви. Че даже откак се помня има лаф - влизаш здрав, изкарват те с краката напред.

Пуснаха нов вариант, защото свършиха парите, няма нефт и газ, в Украина нещата са зле и уфсете умрели от страх требе да се заключат!

Ха! Да не би БАЙДЪНА предизборно ДА РАЗВЕЕ БЕЛИЯ ФЛАГ?!

Гърците не знаят ли, че българите отдавна са отрекли всички предпазни мерки. Умират си просто така - от кеф.

Еее малко им се видяха умрелите и искат още и още.А и печалбите,дали войната приключва

Всеки вариант е умишлено пуснат....всички ние сме бели мишки. https://zenodo.org/record/8216373

Умнокрасивите да побързат за подобреният бустер, че не останаха. Пуснали са и маски с тройна гумирана подплата. На всяка цена да си вземат, казаха че са много сигурни срещу ковид

Пак ли започнахте??

Това е направо трагедия- да си смъртно болен а да си мислиш че си здрав. А най-лошото е че като се излекуваш не можеш да се хвалиш че си преборил смъртоносттна болест

Но само сега и само за нас - те са разработили за 2 седмици новия бустер - тестер - 34677 в 1 действа срещу всичко . Урсула и нейният мъж разчитат на вас и само на вас. Нервната ви система ще издържи, почти сигурно е, не им вярвайте на тия парализираните и на легло, глезльовци, случва се.

Така е като си се наблъскал със заеми до и отвъд козирката от печатницата за зелени хартийки се навеждаш и правят каквото ти кажат. Никакви заеми повече за България. Национализация на всички находища на полезни изкопаеми и минерални извори и изплащане на целият външен дълг до 5 години. Абсолютно реалистично.

Защото загубиха най-важния вариант за борба с Русия и Нормалния свят, затова откриха нов щам на Короната.... Старите циркове под нов купол.... Само дето "новия" купол е добре забравеният стар купол!

Еми пак започват, нали на Изтпчният Усраински фронт, "демокрацията" забуксува в калта, като американски танк в сибирска "прерия"...

Оказа се, че псевдодемокрацията, проповядвана от сектата на западните набедени демократи, е по смъртоносна от ковида....Нормална стратегия е, да се измести фокуса на обществото от нейния крах и да се прехвърли към възраждането на некви измислени вируси....

Някой учуден има ли? Идват избори в САЩ и в страни от ЕС. Стадото трябва да бъде карантирано, затворено и ограничено в правото си за протести.

Дави пикам на измамата ,ама това е радост за ковид идиотите.

От утре иаз пускам подвариант ама само за мъже.щесе казва маркус твърдия.

Миризливият негър от СЗО к'во каза? Ще ни затваря ли? Малко повече инфо няма ли? "Болните " надупчени ли са? Това нов вариант ли е или ефект от "хубавите" ваксини?? Дали някой ще се хване отново на психопатските ви "изявления". Дори овцете на запад разбраха измамата.

Войната между ФАЩ и Русия на Украинския фронт, скоро ще свърши от самосебе си... За наказание ще носите маски, щото не бяхте достатъчно солидарни с "братския" фашистки народ!

Докато не е ясен механизмът остойностяващ валутата при нейното печатане, ще трудно дори невъзможно да се води свободна, национална икономическа политика. Нека първо опазим лева

Да разбираме ли, че войната е украйна поприключва

ли всички хора колко сте наивни?Политиците ви убиват по всякакъв начин.А вие им гласувате доверие.Всички политици без изключение са гадове.Долни изроди.

Ще мрете, ама яко!!!

Всъщност хората на Запад лесно се лъжат и вярват на "науката". Маските масово се завърнаха, заедно с дезинфектантите. Доброволно си ги сложиха. Някои добавиха ръкавици, че и щитове.

Еее, има ли някой дето се връзва още на тези клоуни? Като не мина с маймунската шарка, сега претоплят стара манджа. Какво, идеите ли ви свършиха?

а не засякаха ли обия брадат педераст да се навърта наоколо.

37 000 умряха, това е един цял град. Повечето мислейки, че няма вирус и вярвайки на идиоти.

Войната вече не ни плаши, дайте да връщаме Ковида. Вашта мама, уроди., никой вече не се връзва

Европа и Пина войната в Украйна и се връща към грипа

37000, ама за колко години - три! Колко от тях щяха да умрат при катастрофа, колко от наркотици, колко от инфаркт и инслут?

Ти за умен ли са имаш бегендер ?

Засекли са забременял в седмия месец евроатлантически трансгендер с настинка

Вещо особено. Промяна във вкуса после няколко дни болки в мускулите и лека умора. След 10на дни се оправих все едно нищо не съм хващал. Имам ваксина от миналата година.