Засякоха нов вариант на COVID-19 в Гърция

"Пирола" има над 30 подвида и не е известно засега какви са последствията върху човешкия организъм

Обратно в новината

Коментари - Засякоха нов вариант на COVID-19 в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вещо особено. Промяна във вкуса после няколко дни болки в мускулите и лека умора. След 10на дни се оправих все едно нищо не съм хващал. Имам ваксина от миналата година.

Засекли са забременял в седмия месец евроатлантически трансгендер с настинка

Европа и Пина войната в Украйна и се връща към грипа

Войната вече не ни плаши, дайте да връщаме Ковида. Вашта мама, уроди., никой вече не се връзва

а не засякаха ли обия брадат педераст да се навърта наоколо.

Еее, има ли някой дето се връзва още на тези клоуни? Като не мина с маймунската шарка, сега претоплят стара манджа. Какво, идеите ли ви свършиха?

Ще мрете, ама яко!!!

37 000 умряха, това е един цял град. Повечето мислейки, че няма вирус и вярвайки на идиоти.

37000, ама за колко години - три! Колко от тях щяха да умрат при катастрофа, колко от наркотици, колко от инфаркт и инслут?

Ти за умен ли са имаш бегендер ?

ли всички хора колко сте наивни?Политиците ви убиват по всякакъв начин.А вие им гласувате доверие.Всички политици без изключение са гадове.Долни изроди.

Да разбираме ли, че войната е украйна поприключва

Войната между ФАЩ и Русия на Украинския фронт, скоро ще свърши от самосебе си... За наказание ще носите маски, щото не бяхте достатъчно солидарни с "братския" фашистки народ!

Миризливият негър от СЗО к'во каза? Ще ни затваря ли? Малко повече инфо няма ли? "Болните " надупчени ли са? Това нов вариант ли е или ефект от "хубавите" ваксини?? Дали някой ще се хване отново на психопатските ви "изявления". Дори овцете на запад разбраха измамата.

Всъщност хората на Запад лесно се лъжат и вярват на "науката". Маските масово се завърнаха, заедно с дезинфектантите. Доброволно си ги сложиха. Някои добавиха ръкавици, че и щитове.

От утре иаз пускам подвариант ама само за мъже.щесе казва маркус твърдия.

Дави пикам на измамата ,ама това е радост за ковид идиотите.

Някой учуден има ли? Идват избори в САЩ и в страни от ЕС. Стадото трябва да бъде карантирано, затворено и ограничено в правото си за протести.

Оказа се, че псевдодемокрацията, проповядвана от сектата на западните набедени демократи, е по смъртоносна от ковида....Нормална стратегия е, да се измести фокуса на обществото от нейния крах и да се прехвърли към възраждането на некви измислени вируси....

Защото загубиха най-важния вариант за борба с Русия и Нормалния свят, затова откриха нов щам на Короната.... Старите циркове под нов купол.... Само дето "новия" купол е добре забравеният стар купол!

Така е като си се наблъскал със заеми до и отвъд козирката от печатницата за зелени хартийки се навеждаш и правят каквото ти кажат. Никакви заеми повече за България. Национализация на всички находища на полезни изкопаеми и минерални извори и изплащане на целият външен дълг до 5 години. Абсолютно реалистично.

Докато не е ясен механизмът остойностяващ валутата при нейното печатане, ще трудно дори невъзможно да се води свободна, национална икономическа политика. Нека първо опазим лева

Но само сега и само за нас - те са разработили за 2 седмици новия бустер - тестер - 34677 в 1 действа срещу всичко . Урсула и нейният мъж разчитат на вас и само на вас. Нервната ви система ще издържи, почти сигурно е, не им вярвайте на тия парализираните и на легло, глезльовци, случва се.

Пак ли започнахте??

Еми пак започват, нали на Изтпчният Усраински фронт, "демокрацията" забуксува в калта, като американски танк в сибирска "прерия"...

Умнокрасивите да побързат за подобреният бустер, че не останаха. Пуснали са и маски с тройна гумирана подплата. На всяка цена да си вземат, казаха че са много сигурни срещу ковид

Всеки вариант е умишлено пуснат....всички ние сме бели мишки. https://zenodo.org/record/8216373

Гърците не знаят ли, че българите отдавна са отрекли всички предпазни мерки. Умират си просто така - от кеф.

Еее малко им се видяха умрелите и искат още и още.А и печалбите,дали войната приключва

Ха! Да не би БАЙДЪНА предизборно ДА РАЗВЕЕ БЕЛИЯ ФЛАГ?!

Пуснаха нов вариант, защото свършиха парите, няма нефт и газ, в Украина нещата са зле и уфсете умрели от страх требе да се заключат!

Са сички на морето ще си дойдат "заразени". Ма чакайте, има и нова екстра Маймунска шарка. Ще ги миксират двете. Военните комплекси захлебиха. Пфайзеро и Модерната им ред отново да грабят. Красотичка. Четвърта индустриална затоплистка революция. Деиндустриализация. Депопулация. Няма притежавате нищо и ще сте хепи.

Да живее медицината! Победихме всички болести, но за жалост остана една единствена -Ковид, най-смъртоносната, най-заразната, най-опасната, но няма страшно, добрите чичковци имат спсение, което ще дойде след 79я бустер, , действайте хора, спасете света, боцкайте се за благото на човечеството!

"Пирола" представлява мутация на вируса, която има способността да избегне имунитета, придобит след инфекции с други варианти на коронавируса или след ваксинация, демек отново секс.

Да поръчваме ли черни чували ? Войната спира ли вече ?

Новия вариант все още може да се засича, няма никакви симптоми и никой не разбира, че се е заразил с него, но въпреки това вие се ваксинирайте с по 10 дози тая зима...

Това е направо трагедия- да си смъртно болен а да си мислиш че си здрав. А най-лошото е че като се излекуваш не можеш да се хвалиш че си преборил смъртоносттна болест

Да слагаме ли папмерсите. Ще се мре ли яко.

Ако знам кой си и си се разболял с кеф ще те оставя да пукнеш!!!

Вие масово оставяте хората да пукнат. Свикнали сме ви. Че даже откак се помня има лаф - влизаш здрав, изкарват те с краката напред.

Бустери има ли?!