17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дунав не е най-дългата река в Европа, проверете си фактите

Прекалено много вода се изпозлва от държавите по поречието на реката. Не е сушата виновна, защото тази година НЕ беше суша, да не кажа, че до края на юни си имаше доста сериозни валежи.

Волга е най-дългата река в Европа., но журналистите са от новото поколение влогъри дето тези неща не ги знаят и не ги касаят.

А, бе, аз му казвах на Путин да не ги прави тия работи,ама..., на!

Самият факт, че сте получил два минуса, трябва да ви говори за какви ИЛИТЕРАТИ говорим, не само като журналистика, но и като хора дето четата тези коментари.

Имаме в русенско няколко арендатори, които имат противоград комплекси с неограничен брой ракети. В момента, в който видят облак и започва такава канонада, такава стрелба !! Питали сме - вие метеоролози ли сте, как разбирате кой облак е наистина градоносен ? Никакъв отговор. Разбиват облаците и няма дъжд !! От месеци не е валяло, просто защото тия си правят , каквото си искат ! Кой може да осъществи контрол на тия наглеци ?? Всички села наоколо са вдигнали ръце от тях ! Никакъв контрол от никого . Затова е такава ужасна суша !

Блатото в Замфир има ли вода?

Тия около Русе по цялата дължина на Дунава ли стрелят? :))) Много далекобойни тия ракети... А това, за неграничените запаси, направо изби рибата. :)))))))))))))

Тия ,,цеви" фургат чак до Видин

Води до влага във въздуха.

Скоро Порои и Наводнения .

да напълнят реката, здраво сте го закъсали.

Кой изпи водата

А руските часовници са най-бързи

Понеже сме заети да се правим на по-католици от папата по ред въпроси, някой на високо ниво постави ли въпроса на сърбите за Железни врата? Само да питам.

Държа авторът да даде координати къде може да се преджапа през Дунава от България в Румъния!

Никъде.

Ами навсякъде където на отсрещния бряг има кръчма и стууудена бира

Нищо не зависи от железни Врата. Явно не знаете, че по поречието има НАД 25 подобни шлюза!!! Освен това в Германия има нови плавателни канали, за които отбиват доста от водите .... и това е резултата. Няма оправия.

За да не прозвучи грубо човека го е написал на ,,вносен"

Чашков да не е пропил вода?

Абсолютно! Не е виновна никава суша!

Американоукраинските най - тъпи

....Дунава ракия да стане а тревата зелена салата....- гласеше една песен

АЕЦ се охлажда от там, лошо

нашия АЕЦ не е като румънския . Да му мислят в Черна вода, най вероятно пак са спряли .

Искам да видя автора как минава пеш през Дунав. Явно си мисли, че е нещо малко по-голямо от Перловската река.

Точно така, отделно поради намалялото количество вода което идва от горното течение на реката - сърбите намалиха драстично водата която пускат през веца "Железни Врата". Това допълнително утежнява положението в България и Румъния.

но така или иначе след година две ще се чудат под какво да се скрият от 60 градуса на климатик.

жужето.

Който мисли, че не се променя климата на Земята да ми яде ..я. Драмата е, че куцо, кьораво, сакато се е качило на тая каруца да се напечели. То е като с Ковида, не че го няма - има го, но направиха на хората мозъците на пастет по въпроса, а някои направих милиарди. С климатичните промени и въглеродните емисии е същото безумие - зелена сделка, фотоволтаици, простотии… Унищожават Амазонка, Китай и Индия и САЩ бълват CO2. Населението гони 8млрд. Безумието е пълно, пък ние ще ги оправяме… Шоуто ще настане като намалее рязко питейната вода, то вече се случва на места. Ей тогава ще видим без въздух и вода как бързо ще се нормализира човешката популация.

хъшовете могат свободно и евтино да си пресичат. Само да не додат ония с ватенките и валенките, че не моем ги спря! Като напаст от скакалци са. Винаги готови за освобождение № 3.

Пълни глупости, какви нови канали,те всичките им канали са построени повечето преди Втората Световна война,каква вода, какви пет лева, като не разбирате,не пишете глупости

Комунягите навремето като държаха всичко,бяха построили няколко шлюза със ВЕЦ, нямаше да е така,и не ми обяснявайте че не е направено, защото румънския бряг бил по нисък, Европа постоянно ни критикуват че лятото практически в българския и румънския Дунав корабоплаването спира,а това са доста големи загуби

нещо , но най дългата река Европа е Волга бе будала .

Триеш коментарите ма оФца ДЕПМ

АЕЦ ЧЕРНА ВОДА взема от канала Черна вода - Констанца,там нивото е постоянно,без изменение.

Какво става със Сръбския язовир на пътя на р. Дунав. При него всичко наред ли е.

нормално при капитализма всичко е манги...с тия зелени квоти и простотии само си показват алчността...уж се борели с климатичните промени ....а става въпрос за пари...нищо друго не ги интересува