Застреляха касиер на бензиностанция в Германия заради спор за маска

20-годишният младеж бил убит от нарушителя на правилата с изстрел в главата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки, който е с маска и накара друг да си сложи такава ,заслужава не куршум, защото е бърза смърт, а няколко удара с нож в червата и да агонизира достатъчно дълго, за да има време да размисли колко тъп е бил.

Все от някъде трябва да се започне с ликвидирането на зомбитата и техните господари налагащи нацистките мерки без да има медицинска причина, а само я използват за геноцид.

Убиецът сигурно е бил от тия примерните ваксинирани, дето нагло смятат, че са изпълнили своя обществен дълг и няма някой си сульо и пульо да продължава да им усложнява dolce vita с някакви досадни маски.

Неопровержимо доказателство, че маските не пазят - касиерът е бил с маска, но е дал фира.

Касиерът с промит мозък сам си е виновен!

tonk11

Тъп кретен.

Един луд. Приятно ли е да се запознаем, тъп кретен!

:)

Ковидиотите ще престанат с глупостите само когато ги е СТРАХ повече от нас, отколкото от тъпата им "страшна" болест с 1% смъртност

още една жертва на короната!

100% жертва на ковид! А казваха, че маските пазели?

Още една жертва на короната

49 годишният си е отстоява правата.

Явно не знаеш значението на дума демокрация ! При демокрацията както има права , така има и задължения ! Да беше изпълнявай задълженията си като магазинера ! Сега дълго ще мечтае какво е това свобода !

Задължения са като малко кученце да слушаш какво ти казват и да питаш само добре ли е? Това описа ти, а ако вярваш, че някъде има демокрация то те поздравявам с песента розови очила.

Какви права бе идиот? Всичката агресия е само от не-ваксинирани и не-вярващи към останалите!

Дали?..

Напълно си готов да лапаш бахура и единствената храна ще ти бъде семенна от изворите, които ще текат направо в устата ти.

tonk11

Ми хубаво. Е сега ще ги отстоява ама в пандиза и като гледам,че е на 50, ще ги отстоява до живот.

Ама 49 годишния човек има гордост бе тъпанарино.... Аман от мишоци дето не живеят, а само съществуват.....

Глупак! Ще лежи до пенсия в затвора! И за какво...

Интересно какво по националност са участвалите в сражението? Замислям се и се стремя да намеря нещо положително в тази новина.....няма, няма.....има!...... Ами оказва се че простаци има и извън България......радост......да....радост!

Простотия вирее единствено сред хората !

Е толкова досаден и вбесяващ

Забележки за малко надолу смъкната маска в Германия досега са ми правили само чужденците, разбирай такива по мургавки и също със сръбски акцент например.Така че ако си ариец и един такъв ,който живее тука от 5 години ,а твоите предци са тука от времето на келтите,ти държи сметка ,като копой ,тогава не знам дали ще понесеш такова унижение ...

Някой избива комплекси с триене на коментари. Голяма работа си, брат’чед! Заслужи си тридесетте лева днес.

Успешно разделиха населението на планетата на ваксинирани и не-ваксинирани... сега е време за изкрица и масовото насилие ще започне!!! А богатите които искат да ви редуцират доволно потриват ръце...

знам че е гадно, за което се извинявам но според БГ стандарите, това момче 100% е умряло от КОВИД!!! надявам се сега да схванете изрази от рода: "Антиваксъри атакуваха палатка за имунизация" трябва да ги съдят ама защо???? ми тя Факсинацията не е задъжителна все още слава Богу!!! значи както може да има пунктове за Факсинация, може да има и пунктове за НеФаксинация 1:1

Ваксинирания е искал да отнеме свободата на неваксинирания, ами ето го резултата....

Глупакоооо, именно заради такива като тебе дето имат мъжественост колкото да не си сложат маска като влизат в магазина се налага масова ваксинация. Застрляният не е бил ваксиниран, не е искал да го наплюят със зараза, тъпо говедо. Смелчага той, не си носи маската когато е сред бабите. Жалък врякалник.

Не се наврещя ей!От къде ви изравят бре?

Робино, слагай си маската и спри да пишеше в интернет, само ще четеш.

И кой ще го наплюе като имат прегради пред касите бе? Ако го беше обслужил какво щеше да стане? Всички в бензиностанцията щяха да се изпонатръшкат болни ли???

От одавна казвам че чичко Ким трябва да дойде да ни поуправлява за 2,3 години, но сега вече мисля че трябва да поуправлява направо цялото ЕУ за такова време. Добра работа ще свърши.

Няма да свърши работа... Дебилите дето искат да са мъже като за целта не си носят маските се снишават при първата заплаха, то за да не искаш да си сложиш маската за да влезеш в магазина "щото си мъжкар" трябва да си от най-жалките страхливци. Ще раболепничат и дори ще им дойде добре да бъдат мачкани, а свестните хора ще се разбягат съвсем.

Маската е за дебилите,от нито един вирус на тоя свят не те пази!

Ще има накрая един,който ще управлява света,не само Европа,който ще е толкова коварен и жесток,че чичко ти Ким ще ти прилича на палячо край него... И всички вие повярвали в науката и технологиите ще го последвате,но това ще е вашият край...

Лошо книги четеш, или май само фейса.

В момента съм в Кипър. Не може да се влезе в заведение без т.нар. safe Pass - сертификат за ваксинация или отрицателен тест. Не дават да седнеш дори на открито. Глобата е 2000 евро на сервитьорите и 6000 на собственика. Заведенията им са пълни.

Лъжеш,бе вакса! В цяла Европа заведенията са почти празни и собствениците вият на умряло.

Ей такива дебили са тия дето искат да покажат, че са мъже - бидейки най-обикновени загубеняци - не носейки маски. Де ще носи маска той, мъжкар, дааа. Голяааама работа е да си сложиш маската за да не плюеш по хората. Умствено изостанала пасмина навсякъде ей.

Понякога така става, когато не искаш да си овца!

Вие като плюете по хората си носете маски. Но не всички вървят и плюят.

Какви думи само, предизвиквате възхищение у мен!!! Вие сте един от националните герои!!!! Спасявате дядовците и бабите, а сега и малките деца!!!! Такива Хора ни трябват, утре ако им кажат и кашон на главата ще излизат, ако е добре за нацията. Дълбок поклон през вашата героична персона!!!

Баба ти все маска е носела, пък си се пръкнал

Е нали всички други били с маски, а вероятно и ваксинирани? Защо е голяма трагедия че той бил без маска?

Да си бе мирно стояло и клиента учтиво обслужило, да си бе живо сега!

20- ГОДИШЕН МЛАДЕЖ!!!! 20 ГОДИШЕН Е УБИТИЯ СТУДЕНТ, КОЙТО ПОЧТЕНО СИ Е ВАДЕЛ ХЛЯБА И ПАРИТЕ ЗА СЛЕДВАНЕТО В УНИВЕРСИТЕТА. И ДА НЕ СИ СЕ ПОБЪРКАЛ НЕЩО С ТОЗИ КОМЕНТАР? ЯВНО СИ ОТ ТЪРТЕИТЕ, ЛЕНТЯИ, НА КОИТО РОДИТЕЛИТЕ НА ГОТОВО ИМ СЕРВИРАТ ВСИЧКО, А ТЕ СЕ ГОНЯТ НОЩЕМ ПО УЛИЦИТЕ СЪС СКЪПИТЕ ДЖИПОВЕ. ТОЙ Е НАПРАВО ЗА РАЗСТРЕЛ ТОЯ 49-ГОДИШНИЯ УБИЕЦ. БУКВАЛНО ЗА НИЩО Е УБИЛ МОМЧЕТО ЗА ТОВА, ЧЕ СПАЗВА СТРОГИТЕ ГЕРМАНСКИ ЗАКОНИ. ЯВНО Е НЯКОЯ АРАБЕСКА ИЛИ ТУРЧИН ИЛИ АФГАНЕЦ.

След манипулациите с жертвите, сега о започват да се пишат все по - големи глупости !!! Безсилие и злоба срещу нормалните хора !!!

Проблемът е, че не вие сте нормалните. Вие сте шепа шумни психопати. Видя се на протеста ви. 50 лелки и пенсии с карта за градския.

Интересно - неваксинираните не мразят, а ваксинираните мразят и се заяждат.

Когато се ваксинираш и дебилизма ти премине границата за самосъхранение и когато маската струва повече от живота ти, биваш пребит или застрелян.

Майка ти е създала невероятен дебил!

Нека минат една или две години и ще видите резултатите от ваксините и страничните им ефекти.Тогава вие ваксинираните ще ревете и ще се вайкате но ще е късно.Тези които оживеят ще разказват.Докторите не се ваксинират вие сте тръгнали.Имаше едно видео във Фейсбук ( за съжаление постоянно го трият) във което сегашният министър и виден патолог обсъждат корона вируса.Та в него казват че мерките на СЗО са грешни, че няма умрял от корона вируса и тн.Всичко е лъжа.Ще го разберете но късно.Графеновия оксид във ваксините ще погуби милиони.Дали сте информирано съгласие преди ваканцията така че няма да им търси никой вина.

Защо под новина за нелепата смърт на 20-годишно момче, изпълняващо работните си задължения в условията на пандемия, продължавате да се делите на анти-/ ваксъри?

ЩОТО СА ИДИОТИ И НЕ СА ХОРА ДОРИ ПРЕД СМЪРТТРА НА ЕДИН МЛАД ЧОВЕК. НИЩО ЧОВЕШКО НЯМА В ТЕЗИ ТЪЙ НАРЕЧЕНИ АНТИВАКСЕРИ. НАГЛИ, АГРЕСИВНИ, ДЕМОНСТРИРАТ ПРОСТАЩИНАТА СИ НАВСЯКЪДЕ. ДНЕС СА НАПАДНАЛИ ЛЕКАРИТЕ ВЪВ ВАРНА, ЗАЩОТО ПРАВЕЛИ ВАКСИНАЦИИ. ТОВА НЕ СА ХОРА АНТИВАКСЕРИТЕ, А ЕДНИ ИЗВЕРГИ! ЧЕТИ ИМ КОМЕНТАРИТЕ ЗА 20 ГОДИШНОТО МОМЧЕ И КАЖИ НЕ СА ЛИ ИЗВЕРГИ?

Радвайте се на живота сега, защото след няколко месеца нормалните хора ще хванат масово оръжието, и ще разплачат майките на всеки тиранин, дръзнал да ограничава свободата! Маски долу! Те задушават, не препятстват вируса. Вакси долу! Тези човеконенавистници ви налагат ограничения!Долу омразната дискриминация на неваксинираните! Долу ограниченията, целящи да ни превърнат в марули!

Фейсбоклук е най-достоверната медия, риишли...

Ами касиера е прекалил с изискванията и е ударил греда. Лош късмет.

Не ви е работа да казвате на никого да слага маска. Пълно е с малоумници. В градския транспорт на една лелка и счупиха носа щото каза на един да си сложи маска , а той не искаше. Това си е лична работа, който иска слага, който не иска не .

Счупил й носа, защото е див мангал, жената дори не е говорила на него.

Касае всички около идиота без маска! Хайде сега да ходи да се обяснява в затвора с мацките защо е убил момчето и да си носи маската на задника. Дано само не го изкарат невменяем.

Сигурно те е яд, че за първи път не можеш да плюеш малцинсктвото, от което е бияча с бокса от автобуса. Дано ти стане зет!

Браво! Давай поред

За Славчо гласува, нали? Или за Мая Манолова? Тъп си като техния електорат! Убит е невинен човек. Само нискоинтелигентно същество с психически проблеми може да се радва на подобно нещо!

Добър опит за ковиваксърско тролене. Може би и плюса сам си си сложил.

Ново реалити в Германия - "Маскирания стрелец"

Много ги излъскват в тези водещи страни, каква тръпка имат тези от живота още повече да умреш в буквалния и преносния смисъл заради една тъпотия. Има нужда от смислени правила, но чак пък да застанеш на амбразурата за такива извращения - маски, никакви идеи не са това, ами чисто зомбиране. Този любител на бирата се върнал с маска, ама я смъкнал, голямо чудо станало. Ако въведат правила на колко сантиметра от очите, или не знам си какво, сигурно пак ще умрат да мерят разстоянието. Това ясно, ама бираджията като се ядосал, и то толкова много, поне да е гръмнал във въздуха, а той вземал и утрепал момчето за нищо. Проблема е, и това е проблем и на цялото им общество, че действат бинарно, само 0-1, без никакво разнообразие или нюанси. Това е съвсем естествен резултат от чистото зомбиране.

С кой акъл аз или някой да приеме да работи за гестапо и святата Ковид инквизиция. Трябва да си идиот, будала да тероризираш свободни хора, да ги принуждаваш да носят маски. Сърцето ми се пълни когато видя нормални усмихнати хора без маска. Някой идиот да им прави забележки, тъжно. Как за две години се развъдиха толкоз доносници, незная, особено немците и преди голяма част работеха за Хитлер, зи Хайл, днес наследниците Хайл Корона...

На доносниците работещи за партията и за държавна сигурност В България не може да го стигне никоя страна. Значи казваш ако видиш убийство и съобщиш на полицията си доносник? Ако видиш крадец и съобщиш на полицията пак си доносник? Обаче ако нападаш хората, призоваващ към убийства погроми и какво ли не още-и ако си противник на ваксините значи си герой? Каква е разликата между поде и всички останали противници на ваксините, които призовават за насилие срещу лекари и ваксинирани. И фашистите, които са избивали хора в концлагерите само защото не са арийци?

Доносник си, ако подкрепящ изращения като задължителното носене на маски, които рушат обществото ни, създават сегрегация и омраза и са псевдомедицинска мярка, нямаща нищо общо с медицината. Маскираните зомбита бяха използвани от елитите, за да разрушат обществото ни, чрез наивността им. Заради тях, милиони хора по света фалираха, останаха без поминък, получаха психически отклонения, заради продължителната изолация, а децата бяха пожертвани с онлайн обучение, което създава поколение от дебили, лишени от възможноста за нормално развитие.

Значи правилно казах. Ако си противник на ваксините, нападаш хората и не спазваш законите значи си герой. Ако призоваваш за убийства, ако призоваваш за насилие обаче си противник на ваксините значи си герой. Да те разочаровам. Не си герой. А обикновен закононарушител.

Не призовавам никого за нищо, просто не обичам някой да се саморазправя, да принуждава друг да носи маска, преди са ги принуждавали да носят някакви звезди... Нито си полицай, нормален наемен работник, чак толкоз да се вживяваш. Със сумати хора се срещам, включително и доктори и голяма част не носят маски, разбират че няма полза от нея. На малко им е ясно че маската е метод за принуда, пречупване, дресировка, асоциално поведение, изолация, дистанция , това е част от Ковид спецоперацията..

е според зависи! Има индивиди, в чието заравяне бих помогнал дори...

Полицията го арестувала след като си е изпил бирите,които е нямало на кого за плати.

Антиваксърите са малоумни боклуци във всяка държава.

За доживотна игличка

Промит мозък.

На надгробния камък на касиера ще пише "той брани противоепидемичните мерки до последна капка кръв"

Си тъпо к*пеле. Момчето е било на 20 години.

Междувпрочем, ако обслужи идиота без маска и това после го засече на камерата работодателя, подлежи на наказание. Това не ви е тукашната слободия, а че клиента е ненормален и най-вероятно в абстиненция, това е друга тема.

И задълженията му са били на бензинджия, не на граничар.

Брани живота и дупето на Меркел от рисковата група.

Плаша се от това в какво ще се превърнем ние, човеците, след като короната отмине. Вече виждаме стряскащи примери, народът съвсем ще изперка.

Спокойно, след като СЗО накара едната половина да трепе другата и обратно, ще дойдат китайците и отрепят останалите. Китайците или ИДИЛ или турците в България. И май ше започнат от първата линия и върхушката.

Да ви опресня ли паметта, как при спор за маска, в градския транспорт, у нас - в България, ковидар наръга момче?

Така представените от медиите като "антиваксъри" са си позволили ереста да изискат разрешителното за употреба на ваксините поставяни във въпросния пункт на открито, във Варна. Такова разрешително е необходимо за всеки един медикамент, който се прилага на територията на България и не е било предоставено. Единият от "антиваксърите" е адвокат и ще заведе жалба. Ваксинационният пункт е закрит. Защо ли? И то след намесата на полицията. Може би защото наистина е функционирал незаконно и не са знаели как да отреагират в ситуацията.

Те са си в правото да си искат документи от когото си поискат и когато си поискат защото са някакви специални? Като нямат намерение да се ваксинират какво правят в тоя пункт? Или казваш аз мога да искам документите за проверка на всеки който срещна на улицата и да го нападам ако не иска да ми ги даде? Мога да вляза в магазина и да поискам разрешителното за внос на стоките, документите за освобождаване от митница и така нататък и така нататък. Да не говорим че вече се разбра, че си е съвсем организирана акция.

Ако полицай те спре на улицата за проверка, си длъжен да предоставиш личните си документи, но можеш да поискаш от него да се легитимира и той трябва да го направи. Когато предоставяш инжекционни разтвори на улицата и очакваш хората да си ги сложат, си длъжен да имаш всички надлежни документи за тях, в противен случай не е ясно дали няма да убиеш някой. Ако не можеш да го направиш, е закононарушение, тъй като ти си нелегитимен и нямаш място там.

Значи си длъжен да ги дадеш на полицай а не да всеки минувач? Тия дето се нахвърлиха на медиците в пункта, те какви са? Полицаи? От министерството на здравеопазването? Какви са по-точно та ще имат правото да искат каквото и да било? Или казваш всички противници на ваксините сте с някакви специални права може би? Всички документи и цялата информация се намира на страницата на министерството на образованието може да се получи в която и да е болница. Ама не те антиваксерите специални. На тях задължително и при поискване трябва всичко да им се предоставя лично. А кафенце да ти носят така не щеш ли? Чайче може би щото си антиваксър? Като няма да се ваксинираш какво правиш в пункт за ваксинация?

Самият факт, че от пункта са си плюли на петите, въпреки че дойде полицията да ги защити, означава, че са нелегитимни и ги е страх от сигнала, който ще бъде подаден срещу тях. Самото извращение да подписваш информирано съгласие, а когато поискаш информация, да не ти я предоставят, говори достатъчно за тези "ваксини". С това се освобождават производителите от отговорност за всякакви странични ефекти. А разрешение за употреба в България, тези ваксини по всяка вероятност нямат, и няма как да имат, защото са в клинични изпитания до 2023-та година.

За какъв дявол да седят там при положение че полицията не си върши работата? Пункта за ваксинации е официално обявен от общината. Пункта за ваксинации специално е съоръжен от съответната болница. Със съответното оборудване. Обаче видиш ли той бил някакъв фалшив пункт защото една групичка дето прави циркове и те си популярност така е казала? И както го казах и го повтарям-тези не са отишли да се ваксинират и не са имали никакво намерение да се ваксинират. С какво право искат каквото и да било? С правото на нагъл противник на ваксините? И ето ти още нещо-по закон поведението на тая групичка се явява нарушения на обществения ред. Наказва се по наказателния кодекс. Или на тях им е простено да нарушават законите защото са противници на ваксините?

Хайде да си го кажем честно - алкохоликът не е понесъл, че няма да му дадат пиене. То освен пиянде кой ще си купи 12 бири от скъпата бензиностанция? Смятал е цялата нощ да жули. Но не е правилно да не му продадат бира, прав е бил да се ядоса. Жалко, че не се е сдържал щото сега какви грижи ще има... Че и в ареста няма и пукница,току виж пририта в делириум тременс.

Удариха човек с бокс в автобуса. Нападнаха ваксинационен пункт. Сега пък човек застреляли. Нали нещо говорихме за правата на хората? Нали нещо говорихме с правото на свободен избор? И какво се оказа накрая? Противниците на ваксините са също против правото на свободния избор както и против правата на другите.

се образовай и попрочети това което цитираш

И кажи къде съм излъгал? Да погледна ли колко често такива като вас призовават за насилие? Това сте вие-нагли, агресивни и смяташ ти че целият свят ви е виновен защото сте некадърни.

Естественият подбор най-накрая намери цаката на бай Ганьовците като тебе, жалко че хора като касиера ще ги помъкнете с вас.

Пич, ти като видиш опасен луд би ли тръгнал да му обясняваш, че трябва да си сложи маска? Звънни в полицията, повикай компетентните органи, но в никакъв скучай не се разправяй. От какъв зор ще му обясняваш, че трябвало да си сложи маската!? Тук става дума за здрав разум, зарежи закона. Като те застрелят голям праз, че е незаконно. Същото е и като скочиш пред кола на прешеходната пътека - като те закопат в гробищата каква полза, че си имал предимство да пресечеш!?

20-годишен опасен луд, надъхал се с пропаганда против ваксини и мерки от Фейсбук гръмнал човека съвсем така случайно. Оня дето наръга жената в автобуса и той сигурно съвсем случайно. Тия дето нападнаха ваксинационния пункт във Варна, и те ли са опасни луди? Тия надолу дето призовават за убийства в коментарите и те ли са опасни луди?

макар че не трябва да се бият и убиват невинните,а тия дето подстрекават и купуват медиите с пари да ни набиват такива статии,и наште МАЛОУМНИ ВАКСИНИРАНИ ПРОСТАЦИ,да квичът в екстаз че видиш ли нормалните които не искат робството на корпорациите са прости и овпеглави като тях зомбираните

Ми що тогава не отиваш бе клавиатурна геройче? Досега не съм чул ваксинирали теб да призовават да се избиват неваксинирани. За сметка на това пък приказки от тоя тип се чуват непрекъснато от противниците на ваксините. И какво излиза-вас ви тегли само към насилие и убийства.

Ами ето чета: Тъпо хлапе антиваксър, живееш във Фейсбук застрелял невинен човек. Ти нещо друго ли четеш?

Естественият подбор най-накрая намери цаката на бай Ганьовците като тебе, жалко че хора като касиера ще ги помъкнете с вас.

Убийство заради маска Ахахахаха

Разделяй и владей, моркова и тоягата, прозорец на Овертон. Така ни разделят и манипулират. Антиваксъри са пълни глупости, защото имаме всички безопасни и доказани с десетилетия задължителни ваксини. Убийството не може да бъде оправдано. Този човек, който го е направил е загубил всичко.

Ами другият май е загубил даже повече. Честно аз бих се замислил дали да вбеся някой който има нужда от 12 бири. От пияния и лудият бяга. Ако му беше продал бири нищо нямаше да стане.

Най много е спечелил китаеца, защото е успял да раздели Германия на две даже без да стреля. Те само си се стелят.

Меркел докара всичко това в Европа. Ако беше казала че ще направи като Швеция всичко щеше да е спокойно. Но нали е рискова група за да запази себе си и себеподобните си се продаде на етиопеца. А може би не само затова. Ако не се носеха маски дори можеше да няма и втора вълна, защото именно с маски, смесвайки болни и здрави но с маски, бе селекциониран вируса на втората вълна. В Испания. След това вече го правеха с ваксини. Българи, ако не искате тази дивотия и фашизмът да дойде тук, изгонете харвардите колкото се може по-бързо. Не забравяйте че и Меркел дойде без избори след обвинения срещу Кол за корупция. За цели 24000 марки. И сега Европа е потънала в корупция и непотизъм. И други, по-неприятни работи.

Къде тук видя ваксина?

съвсем ги побъркаха тези студенти! гледам ги като зомбита вървят по улиците с маски на лице

И селянин ще си останеш.....

Ами то отнякъде все някога ще се почне