Застреляха касиер на бензиностанция в Германия заради спор за маска

20-годишният младеж бил убит от нарушителя на правилата с изстрел в главата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то отнякъде все някога ще се почне

да се боцкаш с ваксинката

съвсем ги побъркаха тези студенти! гледам ги като зомбита вървят по улиците с маски на лице

Разделяй и владей, моркова и тоягата, прозорец на Овертон. Така ни разделят и манипулират. Антиваксъри са пълни глупости, защото имаме всички безопасни и доказани с десетилетия задължителни ваксини. Убийството не може да бъде оправдано. Този човек, който го е направил е загубил всичко.

И селянин ще си останеш.....

Аз се боцнях два пъти с ваксина преди месеци. Ти се боцкаш с проститята си, дрогата ката ден, прост наркоман!

Ей смотаняк, до сега да сте прочели новина човек с маска да е застрелял/бил/и прочие такъв без маска? ВИНАГИ Е ОБРАТНОТО. ТЪПИТЕ НЕ СПАЗВАЩИ ОБЩИ ПРАВИЛА /ваксините не ги коментирам/ са проявявал агресията и крайностите. Тъпи конспиратори. Още вярвате, че земята е плоска....

Последната беше с един изрод в автобуса, който наръга ученик щото не носел маска

Убийство заради маска Ахахахаха

макар че не трябва да се бият и убиват невинните,а тия дето подстрекават и купуват медиите с пари да ни набиват такива статии,и наште МАЛОУМНИ ВАКСИНИРАНИ ПРОСТАЦИ,да квичът в екстаз че видиш ли нормалните които не искат робството на корпорациите са прости и овпеглави като тях зомбираните

Удариха човек с бокс в автобуса. Нападнаха ваксинационен пункт. Сега пък човек застреляли. Нали нещо говорихме за правата на хората? Нали нещо говорихме с правото на свободен избор? И какво се оказа накрая? Противниците на ваксините са също против правото на свободния избор както и против правата на другите.

Ми що тогава не отиваш бе клавиатурна геройче? Досега не съм чул ваксинирали теб да призовават да се избиват неваксинирани. За сметка на това пък приказки от тоя тип се чуват непрекъснато от противниците на ваксините. И какво излиза-вас ви тегли само към насилие и убийства.

се образовай и попрочети това което цитираш

И кажи къде съм излъгал? Да погледна ли колко често такива като вас призовават за насилие? Това сте вие-нагли, агресивни и смяташ ти че целият свят ви е виновен защото сте некадърни.

Хайде да си го кажем честно - алкохоликът не е понесъл, че няма да му дадат пиене. То освен пиянде кой ще си купи 12 бири от скъпата бензиностанция? Смятал е цялата нощ да жули. Но не е правилно да не му продадат бира, прав е бил да се ядоса. Жалко, че не се е сдържал щото сега какви грижи ще има... Че и в ареста няма и пукница,току виж пририта в делириум тременс.

Ами ето чета: Тъпо хлапе антиваксър, живееш във Фейсбук застрелял невинен човек. Ти нещо друго ли четеш?

Да ви опресня ли паметта, как при спор за маска, в градския транспорт, у нас - в България, ковидар наръга момче?

Плаша се от това в какво ще се превърнем ние, човеците, след като короната отмине. Вече виждаме стряскащи примери, народът съвсем ще изперка.

Естественият подбор най-накрая намери цаката на бай Ганьовците като тебе, жалко че хора като касиера ще ги помъкнете с вас.

Ами другият май е загубил даже повече. Честно аз бих се замислил дали да вбеся някой който има нужда от 12 бири. От пияния и лудият бяга. Ако му беше продал бири нищо нямаше да стане.

Естественият подбор най-накрая намери цаката на бай Ганьовците като тебе, жалко че хора като касиера ще ги помъкнете с вас.

Така представените от медиите като "антиваксъри" са си позволили ереста да изискат разрешителното за употреба на ваксините поставяни във въпросния пункт на открито, във Варна. Такова разрешително е необходимо за всеки един медикамент, който се прилага на територията на България и не е било предоставено. Единият от "антиваксърите" е адвокат и ще заведе жалба. Ваксинационният пункт е закрит. Защо ли? И то след намесата на полицията. Може би защото наистина е функционирал незаконно и не са знаели как да отреагират в ситуацията.

На надгробния камък на касиера ще пише "той брани противоепидемичните мерки до последна капка кръв"

Пич, ти като видиш опасен луд би ли тръгнал да му обясняваш, че трябва да си сложи маска? Звънни в полицията, повикай компетентните органи, но в никакъв скучай не се разправяй. От какъв зор ще му обясняваш, че трябвало да си сложи маската!? Тук става дума за здрав разум, зарежи закона. Като те застрелят голям праз, че е незаконно. Същото е и като скочиш пред кола на прешеходната пътека - като те закопат в гробищата каква полза, че си имал предимство да пресечеш!?

20-годишен опасен луд, надъхал се с пропаганда против ваксини и мерки от Фейсбук гръмнал човека съвсем така случайно. Оня дето наръга жената в автобуса и той сигурно съвсем случайно. Тия дето нападнаха ваксинационния пункт във Варна, и те ли са опасни луди? Тия надолу дето призовават за убийства в коментарите и те ли са опасни луди?

Антиваксърите са малоумни боклуци във всяка държава.

Те са си в правото да си искат документи от когото си поискат и когато си поискат защото са някакви специални? Като нямат намерение да се ваксинират какво правят в тоя пункт? Или казваш аз мога да искам документите за проверка на всеки който срещна на улицата и да го нападам ако не иска да ми ги даде? Мога да вляза в магазина и да поискам разрешителното за внос на стоките, документите за освобождаване от митница и така нататък и така нататък. Да не говорим че вече се разбра, че си е съвсем организирана акция.

Ако полицай те спре на улицата за проверка, си длъжен да предоставиш личните си документи, но можеш да поискаш от него да се легитимира и той трябва да го направи. Когато предоставяш инжекционни разтвори на улицата и очакваш хората да си ги сложат, си длъжен да имаш всички надлежни документи за тях, в противен случай не е ясно дали няма да убиеш някой. Ако не можеш да го направиш, е закононарушение, тъй като ти си нелегитимен и нямаш място там.

Полицията го арестувала след като си е изпил бирите,които е нямало на кого за плати.

С кой акъл аз или някой да приеме да работи за гестапо и святата Ковид инквизиция. Трябва да си идиот, будала да тероризираш свободни хора, да ги принуждаваш да носят маски. Сърцето ми се пълни когато видя нормални усмихнати хора без маска. Някой идиот да им прави забележки, тъжно. Как за две години се развъдиха толкоз доносници, незная, особено немците и преди голяма част работеха за Хитлер, зи Хайл, днес наследниците Хайл Корона...

Много ги излъскват в тези водещи страни, каква тръпка имат тези от живота още повече да умреш в буквалния и преносния смисъл заради една тъпотия. Има нужда от смислени правила, но чак пък да застанеш на амбразурата за такива извращения - маски, никакви идеи не са това, ами чисто зомбиране. Този любител на бирата се върнал с маска, ама я смъкнал, голямо чудо станало. Ако въведат правила на колко сантиметра от очите, или не знам си какво, сигурно пак ще умрат да мерят разстоянието. Това ясно, ама бираджията като се ядосал, и то толкова много, поне да е гръмнал във въздуха, а той вземал и утрепал момчето за нищо. Проблема е, и това е проблем и на цялото им общество, че действат бинарно, само 0-1, без никакво разнообразие или нюанси. Това е съвсем естествен резултат от чистото зомбиране.

Значи си длъжен да ги дадеш на полицай а не да всеки минувач? Тия дето се нахвърлиха на медиците в пункта, те какви са? Полицаи? От министерството на здравеопазването? Какви са по-точно та ще имат правото да искат каквото и да било? Или казваш всички противници на ваксините сте с някакви специални права може би? Всички документи и цялата информация се намира на страницата на министерството на образованието може да се получи в която и да е болница. Ама не те антиваксерите специални. На тях задължително и при поискване трябва всичко да им се предоставя лично. А кафенце да ти носят така не щеш ли? Чайче може би щото си антиваксър? Като няма да се ваксинираш какво правиш в пункт за ваксинация?

За доживотна игличка

На доносниците работещи за партията и за държавна сигурност В България не може да го стигне никоя страна. Значи казваш ако видиш убийство и съобщиш на полицията си доносник? Ако видиш крадец и съобщиш на полицията пак си доносник? Обаче ако нападаш хората, призоваващ към убийства погроми и какво ли не още-и ако си противник на ваксините значи си герой? Каква е разликата между поде и всички останали противници на ваксините, които призовават за насилие срещу лекари и ваксинирани. И фашистите, които са избивали хора в концлагерите само защото не са арийци?

Самият факт, че от пункта са си плюли на петите, въпреки че дойде полицията да ги защити, означава, че са нелегитимни и ги е страх от сигнала, който ще бъде подаден срещу тях. Самото извращение да подписваш информирано съгласие, а когато поискаш информация, да не ти я предоставят, говори достатъчно за тези "ваксини". С това се освобождават производителите от отговорност за всякакви странични ефекти. А разрешение за употреба в България, тези ваксини по всяка вероятност нямат, и няма как да имат, защото са в клинични изпитания до 2023-та година.

Доносник си, ако подкрепящ изращения като задължителното носене на маски, които рушат обществото ни, създават сегрегация и омраза и са псевдомедицинска мярка, нямаща нищо общо с медицината. Маскираните зомбита бяха използвани от елитите, за да разрушат обществото ни, чрез наивността им. Заради тях, милиони хора по света фалираха, останаха без поминък, получаха психически отклонения, заради продължителната изолация, а децата бяха пожертвани с онлайн обучение, което създава поколение от дебили, лишени от възможноста за нормално развитие.

За какъв дявол да седят там при положение че полицията не си върши работата? Пункта за ваксинации е официално обявен от общината. Пункта за ваксинации специално е съоръжен от съответната болница. Със съответното оборудване. Обаче видиш ли той бил някакъв фалшив пункт защото една групичка дето прави циркове и те си популярност така е казала? И както го казах и го повтарям-тези не са отишли да се ваксинират и не са имали никакво намерение да се ваксинират. С какво право искат каквото и да било? С правото на нагъл противник на ваксините? И ето ти още нещо-по закон поведението на тая групичка се явява нарушения на обществения ред. Наказва се по наказателния кодекс. Или на тях им е простено да нарушават законите защото са противници на ваксините?

Значи правилно казах. Ако си противник на ваксините, нападаш хората и не спазваш законите значи си герой. Ако призоваваш за убийства, ако призоваваш за насилие обаче си противник на ваксините значи си герой. Да те разочаровам. Не си герой. А обикновен закононарушител.

Ново реалити в Германия - "Маскирания стрелец"

Не призовавам никого за нищо, просто не обичам някой да се саморазправя, да принуждава друг да носи маска, преди са ги принуждавали да носят някакви звезди... Нито си полицай, нормален наемен работник, чак толкоз да се вживяваш. Със сумати хора се срещам, включително и доктори и голяма част не носят маски, разбират че няма полза от нея. На малко им е ясно че маската е метод за принуда, пречупване, дресировка, асоциално поведение, изолация, дистанция , това е част от Ковид спецоперацията..

Браво! Давай поред

За Славчо гласува, нали? Или за Мая Манолова? Тъп си като техния електорат! Убит е невинен човек. Само нискоинтелигентно същество с психически проблеми може да се радва на подобно нещо!

Добър опит за ковиваксърско тролене. Може би и плюса сам си си сложил.

В случая един с маска е застрелял друг с маска. Заради забележка че маската се носи не по устава

Си тъпо к*пеле. Момчето е било на 20 години.

Най много е спечелил китаеца, защото е успял да раздели Германия на две даже без да стреля. Те само си се стелят.

Не ви е работа да казвате на никого да слага маска. Пълно е с малоумници. В градския транспорт на една лелка и счупиха носа щото каза на един да си сложи маска , а той не искаше. Това си е лична работа, който иска слага, който не иска не .

Счупил й носа, защото е див мангал, жената дори не е говорила на него.

Спокойно, след като СЗО накара едната половина да трепе другата и обратно, ще дойдат китайците и отрепят останалите. Китайците или ИДИЛ или турците в България. И май ше започнат от първата линия и върхушката.

Ами касиера е прекалил с изискванията и е ударил греда. Лош късмет.