Коментари - Животът на депутатите оценен на 30 000 лева | Днес.dir.bg

Животът на депутатите оценен на 30 000 лева

Парламентът обяви обществена поръчка за застраховка "живот" на депутатите.

Обратно в новината

Коментари - Животът на депутатите оценен на 30 000 лева | Днес.dir.bg

Коментари

Защо, Защо тези игри не се правят в другите Европейски страни а само в БЕДНА БЪЛГАРИЯ.Крткият отговор е защото там е невъзможно.

Много висока цена за едно л..но !

живота хубаво.. а акъла ... за колко е оценен

и кой точно ще бъде застрахователят.

за какво да изхарчат нашите пари. Всеки депутат може да се застрахова, където поиска със своите пари, както всеки български гражданин. Депутатите са обикновени български граждани и нямат по различни права. Да не са посмели да си гласуват тази глупост, защото отново ги очакват гнилите домати по главите на излизане от парламента, докато не се разотидат по къщите. То бива нахалство, но те надминаха дори себе си.

Божичко,защо роди ме тук!? Защо не изчеластри някой друг!?

никой не у питал народа дали иска да застрахова некадърните и безхаберни депутати, не стига че им плащаме много пари за заплата, те си доначисляват доста допълнителни екстри, возят се в скъпи возила за наша сметка, ядат на корем и т.н. и на всичко отгоре животецът им е домилял толкова,че да напълнят тяхна фирма със застраховки, а за нас няма такива и по този начин те определят,че ние не сме значими за държавата ни, аз си мисля една обществена поръчка за изриване на боклуци би свършила добра работа, какви 30хлв на куха лейка, те не струват и 3 ст., айде де мизирабли ниедни

и пак с нашите пари/всичко е аванта за тях от нашите залъци,чума да ги тръшне.....

НАРОДЕ, ПРОТЕСТИРАЙ! 7200000ЛВ ТОВА СА МНОГО ПАРИ ДА ПЛАТИМ ЗА ЗАСТРАХОВКИ НА ТЕЗИ БЕЗРАБОТНИ. ЗАЩО НИЕ ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ? ВСИЧКИ ТЕЗИ ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ДА СИ ЗАПЛАТЯТ ТАКА КАКТО ПРАВИ ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК. ИНФАРКТИТЕ НЕ СА ПРИ ТЯХ, ТЕ СА ПРИ ИЗНЕМОГВАЩИЯ НАРОД. БЕЗСРАМИЕ-БЕЗОБРАЗИЕ! ПРАВИЛНО ПИТАТЕ КОЯ Е КОМПАНИЯТА В КОЯТО ЩЕ НАЛЕЯТ ТЕЗИ ПАРИ И КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ ТОВА КОМИСИОННО КОЕТО ЩЕ БЪДЕ НАЙ- МАЛКО 1,000,000 ЛВ? ЧИСТА СДЕЛКА,А ТИ НАРОДЕ ИМ ВЯРВАЙ И ГИ ИЗБИРАЙ! ВСЕКИ БОЖИ ДЕН НЕ ОГРАБВАТ.ЗАТОВА НЯМА ПЕНСИЙ.РАЗБРАХТЕ ЛИ КАК СВИХА КАРАКАЧАНОВ ,СИДЕРОВ И ПАТРИОТА -ДАДОХА ИМ ПО ЕДИН ПОСТ И ЗАБРАВИХА ВСИЧКО ЗА НАРОДА .ДОКАТО ГИ ИЗБИРАХМЕ ИМАШЕ ПАРИ ЗА ПЕНСИЙ СЛЕД КАТО ГИ ИЗБРАХМЕ ПАРИТЕ ИЗЧЕЗНАХА. КАКВА ПОДЛОСТ! ГОСПОДА ,ТЪРСЕТЕ НАЧИН ДА ИЗПЪЛНИТЕ ОБЕЩАНИЯТА СИ НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ ПО МЕДИЙТЕ!

Е, чак толкова няма да платим, щото за тая сума ще трябва бомба да падне връз НС, че да им се плащат обезщетения по 30 бона. Но все пак сумата на застрахователната премия на 240 тюмбели хич не е малка...

Дано в наи скоро време скъпите ни и обичани депутати ама всичките 240търтея се възползват от застраховките си халал да са им по 30000лв нека си ги вземат и близките им свещи да им купуват с тях на тези ненаяли се и нагли използвачи

Почне ли да отплаща Дядо Боже, никакви застраховки няма да ви трябват

Животът дори на един глист е по-ценен от на всички 240-те търтея в НС

Първо като прочетох заглавието и си помислих, че някой килър се е навил да ги очисти срещу 30 бона :)))

им осигурят ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ на тия ИЗВЕРГИ. ДАНО ДАЙ БОЖЕ.

d4

а коя е застрахователната компания???

Докато влизаха в НС ни обясняваха, че за народа ще се грижат! А сега разбираме, че пак за себе си са се погрижили!? Прескъпо ни излизат тези депутати. Прескъпо, защото само тровят с глупости живота на обикновения човек. Защото за това си отровителство получават най-тлъстите заплати и условия на труд в цялата страна. И защото освен това имат купчина други привилегии (също както беше при Т.Живков) - безплатен (за наша сметка) транспорт, охрана, пребиваване, прехрана за тях и родата им. В допълнение, понеже все им е малко си имат изключения, когато някой закон не им изнася. Имат си цели орди съветници, моделисти и разбира се си имат Правителствена болница. Това последното лицемерие го няма по белите държави... Но и това им е малко, та затова сега и застраховка си имат... Златни са ни, нали така?

Брей, че за много пари са ги оценили тия боклуци бе!? Туй да не са пари от 1996 година? Мда...както беше лева към марката товава 1700:1 мисля си, че тогава това ще ме удволетвори...както и останалата част от народа предполагам...

Балсам я кучката озъбена, ще ми изяде,... абе, онова! Миле Попцветанцветанов.

Ako e 30 000 лв. за всичките Е МНОГО!!!

,,...з0 000 лв. ще е застраховката за настъпването на инфаркт, инсулт или при злоумишлени действия от трети лица, настъпили при изпълнение на служебните задължения на депутатите...,,???? работата им е много ,,опасна,, !!!! да се ,,пазят,, от ,,колегите,, си!!! толкова ,,разбоиници,, на едно място...!!!

Luna0102

Мързи ме да чета, затова да питам- някой дава по 30 хил. за да бъдат очистени ли? Ако е така, много дава и за 30 ще се намерят кандидати.

Щото лакома уста, глава затрива :-)

Къде трпбва да платя 30 бона за да отстрелям депутат? Сезона целогодишно ли е открит или има определн сезон за отстрел?

lu4ka

Нареди се на опашката за номерче, че то желаещи бол.

Luna0102

Малии то като на лотария голямата награда станало.

Дават се едни пари на едни хора.България е .....абе една клоака.

Господии, та това са 7 милиона и 200 хиляди лева!! 7 200 000!!! А в същото време БДЖ е пред фалит, институциите са в пълна мизерия, няма пари за ограда, няма пари за образование, нямало пари за пенсии, нямало пари за това и за онова, все нямало пари, а сега - оп... 7 милиона за седалищата на тия, че малко преяждат!!! Това са НАШИ ПАРИ. Не се наядоха тия!!! НАГЛОСТ!!! Ето къде отиват парите от данъците ни!! КАКВА НАГЛОСТ!!! Дори се афишират с това. Ако бяхме народ, сега щяхме да излезем по улиците и да ги потрошим тия грабливи седалища. Майките и бащите ни кретат под прага на бедността със 160 лв. пенсия, за това че изградиха България, а на тия златното им грабливо седалище струвало 30,000 лв. народна пара!!! Наглост. НАГЛОСТ!!! Тука вече буквално и със задната си дупка грабят и крадат.

Какви ги плещиш? Няма едновременно 240 депутата да погинат? Пък и застрахователят плаща. Още по-вече - при тази ситуация лично ти ще скочиш от радост по-високо и отпарламента!

Мое, мое. Само трябва да дебнем когато всичките 240 народни любимци са там. А те са там само когато гласуват вдигане на депутатската заплата или удължаване на поредната им ваканция.

А може ли да си копуваме живота на депутатите на кредит, че 90 хиляди за трима дет са за тепане ми идват много на едно плащане. А ако ги плащам кеш ще трябва три месеца да внасям таксата, а те могат и да се чупят до тогава.

трябва да бъдат застраховани за толкова, колкото са определили за живота и здравето на войниците ни които изпращат на бойни мисии зад граница! В зоните на бойни действия и конфликтните зони (като Афганистан, например) животът и здравето на войниците са под постоянна заплаха, а единствената реална заплаха за здравето на депутатите е да не се задавят или да не катастрофират, а за животът им в ежедневието е колкото на всеки останал българин!

не си прав. ако знаеш колко ояждане имат пред себе си родните дупедати, риска от задавяне и преяждане е в пъти по голям от риска на войницие...

"...единствената реална заплаха за здравето на депутатите е да не се задавят или да не катастрофират...", защото с написаното потвърждаваш единствената опасност за тях!

:-) Ще се самоизтребват

За един депутат е твърде скъпо. Сигурно всичките 240 струват толкова, ако към тях са включени и секретарките с пазвантите.

Животът на депутат-мафиотите не струва някакви си 30 хиляди , а е безценен ! Вече почти 30 години целият български народ им се изплаща и никога няма да им се изплати !

Моят живот пък е оценен на 10000 от работодателя ми и застрахователя, чиито услуги той ползва. За толкова са ми направили застраховка за щети от трудова злополука. Работя на височина по телекомуникационни и електроснабдителни съоръжения, т.е. стълбове и мачти. Инженер-конструктор съм, извършвам заснемания на съоръженията, приемам извършени строително-монтажни работи от други инженери/работници/служители, освен това извършвам монтажи и заваръчни дейности, които изискват висока квалификация (каквато притежавам и по документи, и на практика). Работя в страната и в чужбина, смея да твърдя, че с труда си създавам доста по-голяма добавена стойност от кой да е депутатИН, обаче явно струвам по-малко.

Да беше учил по-малко! За депутат не се изисква висше образование.

240 х 30 000 = 7 200 000.... Да ги мятаме и да ги "изплащаме",че ще ни излезе много по-евтино отколкото да ги търпим ,защото те за един мандат ще ни струват десетки пъти повече и ще направят зулуми на страната за ...стотици

Аз мога да поема трима. Мога ли да си ги избера?

С ДМС по левче на човек ги събираме за два часа тия пари. Аз даже ще пратя, ако трябва и 100 СМС, а "черната работа" направо бих я свършил безвъзмездно в името на народа и майка България

Много е, аз и 5 лева не давам за който и да е било депутат

Браво на "народните" избранници! Значи "телесата " им струват по 50000 лева!? Аз не бих дал и една стотинка за тези изедници на народа! Ама питат ли ме....

Аз и пет стотинки не давам за такава крадлива стока , те 30 хиляди на един боклук !

Пожелавям на дупетатите техните наследници да се възползват от застраховката :D

Има, ,матреал" който за 5000 мое да ги ,,застрахова" за винаги,мамаууу

Явно ще тегля 60 000 лв заем, че съм метнал око на поне двама . . .

Хорицата взеха да изперкват от беднотия. Като нищо някой вместо да се самозапали на жълтите павета,вземе та си купи калашник. Това че си правят застраховка живот е добре за наследниците им.

За къде се стягат народните представители? Застраховат се, че може да ги настигне народната любов? Или смятат да купят поршета и ферарита за служебни коли, а като тръгнат по магистралите, може някоя дупка да ги погълне?

Освен от собствена глупост, от какво друго може да умре един депутат? Или от преяждане и препиване?

Животът на депутатите оценен на 30 000 лева За "кожата" на един депутат , само толкоз ли?

244*30 000 = 7 320 000 Много евтино. Да плащаме и сме решили основна част от проблемите на България. Кой инфаркт, кой катастрофа в следствие на саморазхлабващите се болтове на тези боклуци мерцедес, кой самоубит? И така един по един и ще станем държава.

Нещо не разбрах от заглавието, дават по 30 000 лв. за глава ли?

Съвсем точно си разбрал.

Коментари - Животът на депутатите оценен на 30 000 лева | Днес.dir.bg

Животът на депутатите оценен на 30 000 лева

Парламентът обяви обществена поръчка за застраховка "живот" на депутатите.

Обратно в новината

Коментари - Животът на депутатите оценен на 30 000 лева | Днес.dir.bg

Коментари

Защо, Защо тези игри не се правят в другите Европейски страни а само в БЕДНА БЪЛГАРИЯ.Крткият отговор е защото там е невъзможно.

Много висока цена за едно л..но !

живота хубаво.. а акъла ... за колко е оценен

и кой точно ще бъде застрахователят.

за какво да изхарчат нашите пари. Всеки депутат може да се застрахова, където поиска със своите пари, както всеки български гражданин. Депутатите са обикновени български граждани и нямат по различни права. Да не са посмели да си гласуват тази глупост, защото отново ги очакват гнилите домати по главите на излизане от парламента, докато не се разотидат по къщите. То бива нахалство, но те надминаха дори себе си.

Божичко,защо роди ме тук!? Защо не изчеластри някой друг!?

никой не у питал народа дали иска да застрахова некадърните и безхаберни депутати, не стига че им плащаме много пари за заплата, те си доначисляват доста допълнителни екстри, возят се в скъпи возила за наша сметка, ядат на корем и т.н. и на всичко отгоре животецът им е домилял толкова,че да напълнят тяхна фирма със застраховки, а за нас няма такива и по този начин те определят,че ние не сме значими за държавата ни, аз си мисля една обществена поръчка за изриване на боклуци би свършила добра работа, какви 30хлв на куха лейка, те не струват и 3 ст., айде де мизирабли ниедни

и пак с нашите пари/всичко е аванта за тях от нашите залъци,чума да ги тръшне.....

НАРОДЕ, ПРОТЕСТИРАЙ! 7200000ЛВ ТОВА СА МНОГО ПАРИ ДА ПЛАТИМ ЗА ЗАСТРАХОВКИ НА ТЕЗИ БЕЗРАБОТНИ. ЗАЩО НИЕ ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ? ВСИЧКИ ТЕЗИ ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ДА СИ ЗАПЛАТЯТ ТАКА КАКТО ПРАВИ ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК. ИНФАРКТИТЕ НЕ СА ПРИ ТЯХ, ТЕ СА ПРИ ИЗНЕМОГВАЩИЯ НАРОД. БЕЗСРАМИЕ-БЕЗОБРАЗИЕ! ПРАВИЛНО ПИТАТЕ КОЯ Е КОМПАНИЯТА В КОЯТО ЩЕ НАЛЕЯТ ТЕЗИ ПАРИ И КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ ТОВА КОМИСИОННО КОЕТО ЩЕ БЪДЕ НАЙ- МАЛКО 1,000,000 ЛВ? ЧИСТА СДЕЛКА,А ТИ НАРОДЕ ИМ ВЯРВАЙ И ГИ ИЗБИРАЙ! ВСЕКИ БОЖИ ДЕН НЕ ОГРАБВАТ.ЗАТОВА НЯМА ПЕНСИЙ.РАЗБРАХТЕ ЛИ КАК СВИХА КАРАКАЧАНОВ ,СИДЕРОВ И ПАТРИОТА -ДАДОХА ИМ ПО ЕДИН ПОСТ И ЗАБРАВИХА ВСИЧКО ЗА НАРОДА .ДОКАТО ГИ ИЗБИРАХМЕ ИМАШЕ ПАРИ ЗА ПЕНСИЙ СЛЕД КАТО ГИ ИЗБРАХМЕ ПАРИТЕ ИЗЧЕЗНАХА. КАКВА ПОДЛОСТ! ГОСПОДА ,ТЪРСЕТЕ НАЧИН ДА ИЗПЪЛНИТЕ ОБЕЩАНИЯТА СИ НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ ПО МЕДИЙТЕ!

Е, чак толкова няма да платим, щото за тая сума ще трябва бомба да падне връз НС, че да им се плащат обезщетения по 30 бона. Но все пак сумата на застрахователната премия на 240 тюмбели хич не е малка...

Дано в наи скоро време скъпите ни и обичани депутати ама всичките 240търтея се възползват от застраховките си халал да са им по 30000лв нека си ги вземат и близките им свещи да им купуват с тях на тези ненаяли се и нагли използвачи

Почне ли да отплаща Дядо Боже, никакви застраховки няма да ви трябват

Животът дори на един глист е по-ценен от на всички 240-те търтея в НС

Първо като прочетох заглавието и си помислих, че някой килър се е навил да ги очисти срещу 30 бона :)))

им осигурят ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ на тия ИЗВЕРГИ. ДАНО ДАЙ БОЖЕ.

d4

а коя е застрахователната компания???

Докато влизаха в НС ни обясняваха, че за народа ще се грижат! А сега разбираме, че пак за себе си са се погрижили!? Прескъпо ни излизат тези депутати. Прескъпо, защото само тровят с глупости живота на обикновения човек. Защото за това си отровителство получават най-тлъстите заплати и условия на труд в цялата страна. И защото освен това имат купчина други привилегии (също както беше при Т.Живков) - безплатен (за наша сметка) транспорт, охрана, пребиваване, прехрана за тях и родата им. В допълнение, понеже все им е малко си имат изключения, когато някой закон не им изнася. Имат си цели орди съветници, моделисти и разбира се си имат Правителствена болница. Това последното лицемерие го няма по белите държави... Но и това им е малко, та затова сега и застраховка си имат... Златни са ни, нали така?

Брей, че за много пари са ги оценили тия боклуци бе!? Туй да не са пари от 1996 година? Мда...както беше лева към марката товава 1700:1 мисля си, че тогава това ще ме удволетвори...както и останалата част от народа предполагам...

Балсам я кучката озъбена, ще ми изяде,... абе, онова! Миле Попцветанцветанов.

Ako e 30 000 лв. за всичките Е МНОГО!!!

,,...з0 000 лв. ще е застраховката за настъпването на инфаркт, инсулт или при злоумишлени действия от трети лица, настъпили при изпълнение на служебните задължения на депутатите...,,???? работата им е много ,,опасна,, !!!! да се ,,пазят,, от ,,колегите,, си!!! толкова ,,разбоиници,, на едно място...!!!

Luna0102

Мързи ме да чета, затова да питам- някой дава по 30 хил. за да бъдат очистени ли? Ако е така, много дава и за 30 ще се намерят кандидати.

Щото лакома уста, глава затрива :-)

Къде трпбва да платя 30 бона за да отстрелям депутат? Сезона целогодишно ли е открит или има определн сезон за отстрел?

lu4ka

Нареди се на опашката за номерче, че то желаещи бол.

Luna0102

Малии то като на лотария голямата награда станало.

Дават се едни пари на едни хора.България е .....абе една клоака.

Господии, та това са 7 милиона и 200 хиляди лева!! 7 200 000!!! А в същото време БДЖ е пред фалит, институциите са в пълна мизерия, няма пари за ограда, няма пари за образование, нямало пари за пенсии, нямало пари за това и за онова, все нямало пари, а сега - оп... 7 милиона за седалищата на тия, че малко преяждат!!! Това са НАШИ ПАРИ. Не се наядоха тия!!! НАГЛОСТ!!! Ето къде отиват парите от данъците ни!! КАКВА НАГЛОСТ!!! Дори се афишират с това. Ако бяхме народ, сега щяхме да излезем по улиците и да ги потрошим тия грабливи седалища. Майките и бащите ни кретат под прага на бедността със 160 лв. пенсия, за това че изградиха България, а на тия златното им грабливо седалище струвало 30,000 лв. народна пара!!! Наглост. НАГЛОСТ!!! Тука вече буквално и със задната си дупка грабят и крадат.

Какви ги плещиш? Няма едновременно 240 депутата да погинат? Пък и застрахователят плаща. Още по-вече - при тази ситуация лично ти ще скочиш от радост по-високо и отпарламента!

Мое, мое. Само трябва да дебнем когато всичките 240 народни любимци са там. А те са там само когато гласуват вдигане на депутатската заплата или удължаване на поредната им ваканция.

А може ли да си копуваме живота на депутатите на кредит, че 90 хиляди за трима дет са за тепане ми идват много на едно плащане. А ако ги плащам кеш ще трябва три месеца да внасям таксата, а те могат и да се чупят до тогава.

трябва да бъдат застраховани за толкова, колкото са определили за живота и здравето на войниците ни които изпращат на бойни мисии зад граница! В зоните на бойни действия и конфликтните зони (като Афганистан, например) животът и здравето на войниците са под постоянна заплаха, а единствената реална заплаха за здравето на депутатите е да не се задавят или да не катастрофират, а за животът им в ежедневието е колкото на всеки останал българин!

не си прав. ако знаеш колко ояждане имат пред себе си родните дупедати, риска от задавяне и преяждане е в пъти по голям от риска на войницие...

"...единствената реална заплаха за здравето на депутатите е да не се задавят или да не катастрофират...", защото с написаното потвърждаваш единствената опасност за тях!

:-) Ще се самоизтребват

За един депутат е твърде скъпо. Сигурно всичките 240 струват толкова, ако към тях са включени и секретарките с пазвантите.

Животът на депутат-мафиотите не струва някакви си 30 хиляди , а е безценен ! Вече почти 30 години целият български народ им се изплаща и никога няма да им се изплати !

Моят живот пък е оценен на 10000 от работодателя ми и застрахователя, чиито услуги той ползва. За толкова са ми направили застраховка за щети от трудова злополука. Работя на височина по телекомуникационни и електроснабдителни съоръжения, т.е. стълбове и мачти. Инженер-конструктор съм, извършвам заснемания на съоръженията, приемам извършени строително-монтажни работи от други инженери/работници/служители, освен това извършвам монтажи и заваръчни дейности, които изискват висока квалификация (каквато притежавам и по документи, и на практика). Работя в страната и в чужбина, смея да твърдя, че с труда си създавам доста по-голяма добавена стойност от кой да е депутатИН, обаче явно струвам по-малко.

Да беше учил по-малко! За депутат не се изисква висше образование.

240 х 30 000 = 7 200 000.... Да ги мятаме и да ги "изплащаме",че ще ни излезе много по-евтино отколкото да ги търпим ,защото те за един мандат ще ни струват десетки пъти повече и ще направят зулуми на страната за ...стотици

Аз мога да поема трима. Мога ли да си ги избера?

С ДМС по левче на човек ги събираме за два часа тия пари. Аз даже ще пратя, ако трябва и 100 СМС, а "черната работа" направо бих я свършил безвъзмездно в името на народа и майка България

Много е, аз и 5 лева не давам за който и да е било депутат

Браво на "народните" избранници! Значи "телесата " им струват по 50000 лева!? Аз не бих дал и една стотинка за тези изедници на народа! Ама питат ли ме....

Аз и пет стотинки не давам за такава крадлива стока , те 30 хиляди на един боклук !

Пожелавям на дупетатите техните наследници да се възползват от застраховката :D

Има, ,матреал" който за 5000 мое да ги ,,застрахова" за винаги,мамаууу

Явно ще тегля 60 000 лв заем, че съм метнал око на поне двама . . .

Хорицата взеха да изперкват от беднотия. Като нищо някой вместо да се самозапали на жълтите павета,вземе та си купи калашник. Това че си правят застраховка живот е добре за наследниците им.

За къде се стягат народните представители? Застраховат се, че може да ги настигне народната любов? Или смятат да купят поршета и ферарита за служебни коли, а като тръгнат по магистралите, може някоя дупка да ги погълне?

Освен от собствена глупост, от какво друго може да умре един депутат? Или от преяждане и препиване?

Животът на депутатите оценен на 30 000 лева За "кожата" на един депутат , само толкоз ли?

244*30 000 = 7 320 000 Много евтино. Да плащаме и сме решили основна част от проблемите на България. Кой инфаркт, кой катастрофа в следствие на саморазхлабващите се болтове на тези боклуци мерцедес, кой самоубит? И така един по един и ще станем държава.

Нещо не разбрах от заглавието, дават по 30 000 лв. за глава ли?

Съвсем точно си разбрал.