17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократите в САЩ са като БСП.Търсят задната врата.

Айдееее пак се включи машината ,за фейк нюз.И миличките булгаристанчета кадето вече на собствения си език немогат да четат а камо ли на други за да знаят имали такива статии наистина .ПАК клъвнаха като таранки на леб.

Чакай да видя да ли съм разбрал!Значи служители на Дойче банк са попаднали на !множество! транзакции които системата им е засекла като незаконни в рамките на 1 година,но от управата не на правили нищо защото предпочитат да пазят клиентите си!И тези служители решили,че сега, Две години по късно е времето да оповестят тази информация и да споделят само едно име и негов приближен свързан с транзакциите вместо всичките?!И колко удобно името е на Тръмп и то в миг през които никой ама никой няма информация за нещо незаконно за Тръмп!? Ех жалко,че разследването на Мълър приключи след близо три години и то напълно неуспешно иначе сега с Тръмп щеше да е свършено чрез това велико разкритие!

зет му Джаред Къшнър на Тръмп е евреин. И като се види, че Тръмп призна Йерусалим за еврейска столица. После прехвърли там американското посолство. Сега напада Иран. Явно се плаща за всяко действие. И зетят е посредника. Тръмп не е фалирал, сменя бизнеса и осребрява присъствието си във властта.

не е ли транзакция

Първо, това са твърдения на някакъв вестник, уж по интервю на някакви неизвестни хора, но в заглавието това /незаконни транзакции/ е изнесено като факт. Типична болшевишка манипулацийка. Второ, не прочетох никакви експети да са искали "разследване". В статията не пишеше подобно нещо, ни в заглавието отново е изнесен този "факт". Поредната НПО статийка, която смърди на гнусна пропаганда.

Много лоши тези долни шваби. Но така ще е когато те и идея си нямат от семейните отношения при евреите.

Schilo

Я, нови проблеми за Дони. Тия по скандали ще бият и бойковата клика!

Вие четохте ли статията?!? някакъв вестник, написал нещо си, което ни е представено като факт. На Дони му е през знаете къде, за либералболшевишката преса!!

Обаче, навремето, когато събориха нюйоркските кули, нямаше, ама нищо съмнително в това, че Буш и Бин Ладен, семействата, имаха общ, мащабен бизнес и си бяха гъсти, като рода. Само малко замазаха положението, като разсипаха Ирак, Афганистан, Либия, Сирия...