Защо Румъния призна брака на гей-двойка, сключен в Белгия

Връзката в една еднополова двойка влиза в сферата "семеен живот" подобно на една хетеросексуална двойка, пише в мотивите на съда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Теб кой те пори бе, джендър ?

Напалм е лекарството ! Единственото !

Гнусни педали ! Извратеняци !

Браво на румънците!!! Ние сме далеч от тях.....

СОДОМИСТ !

Всички извратени педерасти трябва да се унищожават, лечението не е опция ! Скъпо, бавно и нерентабилно е ! Иначе загубите за човечеството ще са непоправими. Тази агресивна зараза уврежда най вече психиката и морала на младите, което води до самоубийствена регресия и изчезване на човешката раса !

аман бе, аман от вашите гнусни НПО статии!!! То няма ден да няма една две пропагадни статии. Аман вече. Скоро за всеки гейски сексуален акт ще ни нформирате бе, Спрете се, че накрая ще докарате някой откачен като оня с мустаците!

онзи с мустаците не е бил откачен! Времето го доказа!

Разрешете им всичко, само така ще бъдат разобличени, но много души ще погубят, те не заслужават омраза само презрение...

Спомних си убийството на жената си и децата си исамоубийството си в кв кючук париж преди време в пловдив на хетеропсихопат, аааа и за още подобни убиййства от ревности и какво ли не в цялата страна , стана ми мъчно за хетеродвойките, наистина страшно е , но пък съм щастлив гей , че утре няма някой да ме застреля в леглото ми

гледах американски документален филм за гей на 17г., който беше болен от спин но когато дойде смъртта, не можеше да умре от ужас и страх от смъртта, беше ужасно

Преди малко се наложи да изляза до магазина... Зад всеки храст дебнеше по един джендър гол от кръста надолу, трима педофила обръщаха контейнерите за смет, а пред входа двама пеерази принасяха в жертва черна кокошка и рисуваха обърнати петолъчки. На една от стълбищните площадки две лезбийки се натискаха, а един зоофил спореше на философски теми с един некрофил. Аз през живота си не бях виждал толкова извратени хора на едно място... едва се прибрах и се чудя дали и как ще осъмна.

Педдерази и педофили - Шизофренци и психопати, трябва да бъдат пращани в Болници и Психиатрии. Или да стават Нормални или да се скрият в миша дупка.

Анално онождане между лица от един пол е сексуално извращение и трябва да се лекува в психодиспансер, а не узаконява от хора, които нямат медицински познания .... като ЧОВЕШКО ПРАВО! Също така хора, които са за психодиспансер, не е редно да правят ПАРАДИ на АНАЛНОТО ОНОЖДАНЕ! По същия начин може да бъде узаконен и "личния живот" на мъж с 4-10-20-100 "законни жени".... Защо да не може да се узакони ХАРЕМ? Защо не може да се узакони БОРДЕЙ по същия начин? Някой жени и мъже не могат да направят семейство, защо да не се срещат в БОРДЕЙ, всяка вечер с различни, за заплащане да не говорим, защото всичко минава през сутеньора.... Защо не може да се узакони ГЕЙ-КЛУБ за групово анално онождане по същия начин? Защо не може да се узакони ПЕДОФИЛИЯТА по същия начин? Деца, заплашени по различни начини, могат да се срещат в БОРДЕЙ всяка вечер с различни чичковци.... и т.н и т.н.

Не ви казват какво ви чакат в гъза на гейа....смърт, видях с очите си с мой познат...зарази се със СПИН веднага и умря

щото взимат пример от Русия " В Русия бе регистриран първия гей брак.Павел Стоцко и Евгений Войцеховски успели да регистрират брака си.29 януари 2018"

В Русия промяната на пола би могло да стане само с разрешение на медицинска комисия в случай на ВРОДЕНА ПАТОЛОГИЯ или ПСИХИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО, КОЕТО НЕ Е БИЛО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ИЗЛЕКУВА в съответните медицински заведения! Това е например ВРОДЕН ХЕРМАФРОДИЗЪМ или ЕВНУХИЗЪМ, доказани от медицинска комисия! Това е законът в Русия!

Тъй де! Щом те са признали такъв, защо и ние да не го признаем? Цветанов ще е на седмото небе!

Ало... Дир.. нямаше нищо обидно в коментар ами, но ст ее цензурирали, т.е. скрили.. Освен болно състояние на душата, "гей" се свързва и с определен стереотип на поведение... Явно в редакцията всички сте ... гейове....

Погледнете за какви безмислици става въпрос и как изглежда едно официално обръщение от трибуната на Германския Парламент към 60 вида джендъри: (www.youtube.com/watch?v=sR4uyMjUnDI)

Апокалипсис сега!

Защото така и наредиха на Румъния сороските европудели.

Това е "юридическо" решение с очевидно противоречие с биологични закони и религиозни норми. Още преди години най-известният американски специалист в тази област психологът Dr. Paul R. McHugh огласи своето мнение, че транссексуализмът е "mental disorder" и смяната на пола е биологически невъзможна, потърсете на Интернет за: "Johns Hopkins Psychiatrist: Transgender is Mental Disorder;' Sex Change Biologically Impossible". На практика това изявление на световен медицински експерт в тази област означава, че юристите приели горното "юридическо" постановление имат "mental disorder"...

това влечение, но пък искат да го нормализират. Защо бе хора? За да не се чувствате виновни ли, за да не ви се присмиват. Най-добре е да го осъзнаете като проблем и да искате от Бог да ви изцели, само от Него идва спасението!

Законодателите учили ли са някога някъде БИОЛОГИЯ? Такова третополово животно в биологията няма!Никъде в света няма третополов човек, който днес е жена, утре мъж и обратно! Само най-низшите организми могат да си променят пола, но това не се отнася за хората! А не нарушава ли тази законова разпоредба ясното разделение по пол, дадено от БОГА, във всички религии? Как библейският Адам може да стане "законодателно" ЕВА. а утре да стане "законодателно" отново АДАМ? Няма ли БОГ за тези "законодатели"? Не обиждат ли религиозните чувства на всички вярващи??? Аналното съвокупление е ГРЯХ според всички религии!

Призна брака, щото така и казаха от Еуропата! Наш съд преди месец-два също призна брака на двама холандци, ако не си спомняте... (някой да ме обори, ако не съм прав, защото никак не ми се иска да съм прав) т.е. джендърмерията ще ни го вкарва четвъртит...

Мда, потърсих в гуглето и за съжаление съм прав. Потърсете "Български съд призна гей брак за валиден за първи път" Колкото и минуси да ми пишете, България вече върви по жендърския път... (аз не съм от жендърите, да знаете)

"И дадох й време да се покае, но не иска да се покае от блудството си. Ето, Аз скоро ще я тръшна на болно легло: и ще туря в голяма скръб ония, които прелюбодействуват с нея, ако се не покаят от нейните с тях дела. И чадата й ще убия с мор. И всичките църкви ще познаят, че Аз съм Който изпитвам вътрешности и сърца; и ще въздам на всеки от вас според делата му." Откровение на Йоан 2:21‭-‬23

Да си спомним от Библията Божието наказание за нарушаване на Божиите Заповеди: Левит 20:13 "Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях." (Потърсете на Интернет за БЪЛГАРСКА БИБЛИЯ, Левит гл. 20:13)

Хайде, джурналя, понамалете тия номерца с прозореца на Овертон...

да им е честито на комшиите... не че очаквах друго решение. лошото е, че и наще дупедати ще го приемат това решение....

Сега Джамбаз воевода и Карла Контрераз,Белата Златка и Д. Чуколова нема вече да се крият и могат да се оженят.Че ги венчай мидюрина на Брюксел,па Б.Б и Цв. Цв. Че им са сватанаци.

А Раданка и Гном Атанасов са се взели отдавна и преди това решение :)))

Ей, голям зор да се официализира педе.аския брак, бе! Голямо промиване,

голямо промиване, голямо нещо. Няма да стане в България, запомнете го.

"блаженни са верующите" както пише в една дебела, черна книга. само се моля, да не стане задължително да се женим по еднополово...

Randall_Zwinge

Ааа... Що пък?! Нека, нека... То на нас трябва да ни влезе четвъртит, за да се усетим, че то не е баш либофф...

В БГ това е най-обидната дума за един мъж. Дори децата на улицата така се обиждат. Не знам как в БГ тези ще живеят,осиновяват деца,и ще живеят като хетеро двойките. Това са сороски фантазии.

И тук трябва да им позволим да се женят. На маймуните трябва да им се позволи да се катерят по дърветата, за да им се виждат задниците. Щото маймуните не могат да разберат, че са с грозни задници.

за ден на сексуалното влечение към същия пол. за днес ви е трета тема по въпроса. добре, оженили се (или омъжили се) някакви румънци - защо ни занимавате с тяхното лично щастие, както и със семейния живот на първата такава двойка от британското кралско семейство. или защо пренебрегвате тогава хокеистките от сащ и канада, олимпийски шампионки, които са се врекли във вярност?

Истински содом и гомора.

Няма да чакаме дълго за ЖУПЕЛ.