17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на хората. Това се нарича местно самоуправление, а не да чакаш “някой да те оправи”.

"В него пише, че от 2008 г. до 2020 г. Обзор е внесъл в общинската хазна 15 млн. лв. данъци, а Община Несебър му е отпуснала 36 млн. лв. за издръжка." Т.е. бюджета на общините се пълни от приходите, а не от държавния? Срама нямат тия хора!

0

Всеки бяга далеч от "некорумпираните" несебърлийски управници, "честните" им бизнесмени и повсеместната простотия, която се шири от години по линията Влас-Слънчака-Несебър - там оправия няма, вижте само на какво заприлича старият Несебър.

Няма атмосфера вече никъде по Българското черноморие....грозни хотели, много презастроено...ужасно е. Старият Несебър прилича на излъскана изкорубена стара хубост....За Слънчев бряг...о ужас...повече отблъсква....Сигурно на местната управа не им е лесно....

ГЙОЗЕКИЙЦИ ОЩЕ МИСЛЯТ ЧЕ СА ОНЕЗИ ГОДИНИ КОГАТО БИВШИТЕ ОБЗОРСКИ ШУМКАРИ ИТ ЕДНО ЗАПАДНАЛО СЕЛО НАПРАВИХА ДНЕШНИЯТ ГРАД ОБЗОР. НЕКА СЕ ОТДЕЛЯТ И ЩЕ ВИДЯТ КЪДЕ СЕРАТ ГЛАДНИТЕ. ОБЗОР Е МЕЖДУ НЕСЕБЪР И ВАРНА НО ПЪТЯТ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ Е ТРУДЕН БАЛКАНСКИ И ЛЕТНИЯТ СЕЗОН Е МНОГО ПО КРАТЪКОТ НЕСЕБЪР И СЛЪНЧЕВ БРЯГ. ОТДЕЛНО МОРЕТО Е ОТКРИТО КАКТО РИБАРИТЕ КАЗВСТ ДИВО И ПОЧТИ ВИНАГИ Е ЛОШО ЗА КЪПАНЕ. АБЕ ГЙОЗЕКИЙЦИ ЩЕ ЯДАТ ХУРКАТА. ОТДЕЛНО ОСВЕН НЯКОЛКО ПОЧТИ ОБЕЗСЕЛЕНИ СЕЛА СЕЛО БАНЯ Е СВЪРЗАНО КРЪВНО СЪС НЕСЕБЪР. 95 ПРОЦЕНТА ОТ ИЗСЕЛЕНИТЕ СА ВЪВ НЕСЕБЪР И ЕМИНЕ Е СЪЩОТО И ВЪЗДРАСТНИТЕ ХОРА НЯМА ДА ИСКАТ ДА СЕ ПТДЕЛЯТ ОТ ДЕЦАТА СИ. ЯВНО НА НЯКОИ ОБЗОРСКИ ТАРИКАТИ ИЛИ АЛЧНИ СОФИЯНЦИ НЕ ИМ МОНАВЯТ НОМЕРАТА И ПОДКОКОРОСВАТ ХОРАТА ЗА ДА МОГАТ ДА СТРОЯТ НА ВОЛЯ ПО ПЛАЖОВЕ И ИРАКЛИ. ЛАКОМИЯТА ГРАНИЦИ НЯМА

Направете кмет общинският съветник Славчо Станелов, той ще ви оправи.

Само да допълня пропуснатото Равда - предполагам си виждал пътя м/у Н-р и Равда на какво прилича. И това почти не са местните - те са си в ц-ра на Н-р и Равда.

Хубаво-лошо, щом така искат нека гласуват. Нали затова дойде "демокрацията". А ако се отделят, след 2-3 год. ще се разбере дали е на хубаво или са яли хурката.