Коментари - Защо и как България ще се съобрази с елементи от Истанбулската конвенция? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поръчка на ПОСОЛСТВОТО. Борисов: За пет дена три пъти бях в ПОСОЛСТВОТО .

Европата изтреще. Окончателно!

Да ни е честито! Гейове мръсни!!!

Че, тя, България - никога нищо не е решавала, каквото и кажат, това е! А българите, сме злобни и винаги гледащи чуждото канче.

Мога ли да ви пъхна "европейския правен чадър" там, където слънцето най-малко огрява...

Защото техния бог на когото се кланят волно или неволно е трансджендър.

Истанбулската конвенция е троянски кон да си прокарат джендърството.

Шамаросаш си детето, че не слуша, види те някой и те натопи, отнемат ти детето.. Явно ще растат все повече невъзпитани деца служещи на държавната мафия... Всичко обвързват да зависи от държавата, никаква свобода... Жените ще могат психически да влияят на мъжете и да ги докарват до там, че вместо да ги бият, направо да ги тепат. С тази конвенция целят да разделяр половете едни от други, хората няма д смеят да завръзват връзки, защото после за едно скарване може да лежат по затворите...

България повече от 10 години има ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА ОТ DОМАШНО НАСИЛИЕ дето не прави разлика между половете защото по конституция гражданите на република България имат равни права. Истанбулската конвенция още в заглавието си нарушава равнопоставеноста между половете което противоречи на нашата конституция.

Всеки истински мъж има изконното право да си пъха каквото си иска в задника, да бъде "нежен" и отзивчив към силните мъже на деня! Респект и Поклон пред конвенцията!

ако всяка трета жена в чехия е бита, в което съм абсолютно сигурен, че е не е така, то как стои въпроса в Иран СА или турция, всяка ли е бита там? нека един бг журналист да попътува из ЕС 10 и да пита с камера по 100 жени на улицата, бита ли или насилвана? нека се погледне и броя годишно дела за насилие, ако не са 1/3 от всички жени над 18 г значи лъжат. Са пукнат децата на всички предатели

Европа се управлява от плиткоумни и корумпирани идиоти.

Трябва да напусне ЕС и НАТО, за да няма подобни простотии!

"Нарекохте ни фашисти, но нека спукам сапунените ви мехури с факта, че насилието не е намаляло в нито една държава, ратифицирала Истанбулската конвенция? Защо мислите, че това ще се промени вбъдеще?" "Никъде по никакъв начин в държавите, в които е въведена тази Истанбулска конвенция няма ефектът, който тя цели, а именно намаляването на престъпленията, свързани с домашно насилие, насилието над жени. Това, което се случва обаче е под маската на една легитимна кауза - да бъдат прекарвани идеологии, които са срещу нашите разбирания за общество и семейство. По тази причина гласувах против!", посочи евродепутатът от България Ангел Джамбазки

в крайна сметка злото ще постигне резултат, но ще дойде време и проводниците на злото ще плачат с кървави сълзи.

Назначила си лесбийки и трансджендъри за директори. В момента, банката е във фалит!

Истамбулската конвенция си е чист сатанизъм, умело прикрит зад благовидни тези за защита от домашно насилие. И по сега действащия Наказателен кодекс всяко насилие може да бъде наказано. Всякакви други твърдения са мръсна сатанинска пропаганда.

Не са плиткоумни, а са продажни политически проститутки. И служат на извратените ЛГБТ господари на света.

България си има закони и изобщо няма да се съобрази с никаква ИК! И стига с тая пропаганда, защото накрая ППДБи Герп и тъпите им избиратели ще отнесат тоягите!

С или без ик насилието над когото и да било и под каквато и да е форма е престъпление. Щом прокарват друго освен насилие, по-добре е без нея.

Не е конвенция, а конвеКция. Дифузен разврат и разтрление на содом-гоморското общество.

Неприятно ли им е сега на копейките и другите дебили че няма да могат да си пребиват партньорите и децата безнаказано и, че ще им се налага да уважават правата на всички включително и тези които са различни….

Тъй наречените им женски движения за "правата на жените" са чисто лесбийски оганизации, интересува ги само хомосексуализма.

Самото налагане на конвенцията Е НАСИЛИЕ. Защото не е конвенционално, а антихуманно.

good morning! Направо ни изненада тази новина.

Самото ти изказване е насилие. Напротив, даже ще им е приятно, когато те срещнат. На теб обаче ще ти хареса.

Време е да кажем ясно: НЕ на пе.дераси и ли.збийки в закон, не на подмяна на индентичноста като пол. Който иска свободното движение в ЕС е свободно, да ходи там където иска, в България има мъже и жени. Оставете децата на мира.

Айде, пак партийни секретари налазиха народа и обществото.

Що не си евете пичката джендърско-европейска? Сложете си го на майка си на уя (някои от майките при вас са с пишки- нали)

то закон има, ама нещо в него не работи, защо тогава насилниците над такива жени не попадат ва затвора, а накрая успяват да убият жената, детето си даже? После пишат по медиите , колко сигнали били подавани от жертвата , полицията знаела, ала-бала нещо в закона не работи, това е!

Над 52 % от българските гласоподаватели гласуваха на 02.04.2023 за конвенцията, която още другата седмица заедно със закона за домашното насилие ще бъде приета от новото проевропейско праеителство, за което пак повтарям са гласували над 50 % от гласоподавателите имащи право на глас. Тези, които са ходили за гъби и за рибка, също са подкрепили това ново, чисто и свято прозападно правителство.

Това дето не работи не е закона а тези дето се занимават с прилагането му. и Не е само този закон. И пострадалите от домашно насилие не са само жени. Да, преобладавашият процент са жени, но 30% са мъже официално. Аз познавам един дето се разведе след десен прав от страна на жена му следд като се свести от нокаута. Както и имаше един в наше село дето жена му го прати при Свети Петър

Уж против насилието,а съвсем други намерения.НО ИМА ЕДИН ТЪНЪК И ХИТЪР ЕЛЕМЕНТ ЗА ПРОМЯНА В ОБРАЗОВАНИЕТО.НПОтата ДА КОНТОРОЛИРАТ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ПРАВИЛНО ЛИ ,,РАЗМЪТВАТ МОЗЪЦИТЕ ,, НА МАЛКИТЕ ДЕЧИЦА.ТО ТАКА Е НАПРАВЕНА ИК,ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ САМО НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ.ДА НИ Е ЧЕСТИТО ИЗВРАЩЕНИЯТА НА СОРОС

Анадолската конвенция не съм подписвал и не ме интересува. Ако ме заплашвате - ще видите....

Истамбулската конвенция е обявена за противоконституционна от Конституционния ни съд. Изобщо не трябва да се съобразяваме с нея.

Защото така казаха от посолството?

Насилие не трябва да има над който и да е, с това съм съгласен! Но това може да не е свързано с Истанбулската конвенция! Смятам,че това можем да го постигнем и без ЕС. Излизане от ЕС ще е едно добро начало, за да се избегне поредното "заробване"!

Нека да се използва само и единствено за жени, нали това крещят, докато прокарват джендърската извратенология? Никога за никой друг пол освен за мъже и жени. Нека бъдат, да дадени под съд всички, които твърдят, че има нещо друго освен да се отнася само за жените и частично! Ако съда ги пусне, нека има народен съд за тези извратеняци и нека полицията имитира разследване в такива случай. Ако ни глобят нека да ги глобавя от вноската за съюза, че нарушават собствените ни закони! Полицията също, да отиде до тоалетна, когато джендърите идат, да развращават и промиват мозъците на децата ни, а родителите да ги оправят! Ше ви Ева майката педе раст Ка ще ви чупя!

"Никъде по никакъв начин в държавите, в които е въведена тази Истанбулска конвенция няма ефектът, който тя цели, а именно намаляването на престъпленията, свързани с домашно насилие, насилието над жени. Това, което се случва обаче е под маската на една легитимна кауза - да бъдат прекарвани идеологии, които са срещу нашите разбирания за общество и семейство."

Конвенция против насилието, която се налага с насилие! Очевидно, че това е една измама!

Нека директорите и учителите изхвърлят в кошчето джендърската пропаганда, която ще им дават, да налагат и да предупреждават родителите! Нека държата, да не им налага глоби, а проверките от джендъри, да не се допускат, да се правят само от самите учители! А който не го направи, нека родителите, да ги хванат и да се разправят с тях, докато не премахнат джендър пропагандата, която има за цел да промие мозъците и изврати децата! Ние сме крале, когато не искаме да свършим нещо нека, да използваме това за добро срещу джендърите и извратенологията им!

На това ли му се вика демокрацуя бе льохмани. Трябва да се срамувам и бъда заклеймяван, защото имам различно мнение от вашето. Сороски роби. Има зякони и конституция в България и няма закон, който казва че можеш да биеш някого, йамо ли да убиваш. Зя какво говорите тогава. Един ден тоя либерален нацизъм ще си отиде, както и комунизма си отиде. Баста!

Заради точно тези неща, не трябва да има в Никакъв случай РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО! БУЛ.ГАР.ЕКЗИТ ВЪН НА ЕС

Съдържа интервенция в законите и културата на ред държави, които не се разпознават като применици на джендърската конепция за разрушаване на семейството. И са прави. И сега има закони, които действат. Тази конвенция е троянски кон, с който искат да рушат морала и семейството. Ще им дойде редът на разрушителите, това се вижда. Нормалните хора вече се противопоставят, защото искат да съхранят човеството.

Пак под масата. Пак полекичка

И как България ще приеме една обявена от Конституционния съд за противоконституционна конвенция ? Що за морал имат тези европейски бюрократи ? И защо ще ни навират едни спорни неща, базиращи се на никаква научност ? България е суверенна държава и никой няма право да се меси в нейниното законодателство. В противен случай говорим не за демократичен ЕС , а за европейска диктатура.