Коментари - Трето заседание на ВСС се провали заради липса на кворум | Днес.dir.bg

Трето заседание на ВСС се провали заради липса на кворум

Извънредното заседание на Пленума на ВСС, свикано от неговия председател - правосъдния министър Цецка Цачева, не се състоя поради липса на кворум.

Обратно в новината

Коментари - Трето заседание на ВСС се провали заради липса на кворум | Днес.dir.bg

Коментари

Днес се дават авансите. Сигурно са проверявали с колко стотачки им е вдигната заплатата и за това не са отишли на работа,Търтеите му с търтеи!

Не става Цедка и това си е. И за президент нямаше да става...

Сега да видим има ли още някой "трик" останал на т.н. "куклоеоди на българския преход" в торбичката им с хитрините и лъжите! Разпалеане на напрежение на етническа, религиозна основа чрез конфронтацуя и подстрекаване на едни големи групи българи срещу други групи хора - турци, цигани, ..., бежанци, комбинирани със страхуване и разпалване на омраза, вкл. чрез псевдопатриотична риторика и издтъпления на техни капии, дебили и рецидивисти? Хм-м-м, този номер минаваше перфектно много дълхо време, но вече е пределно ясен и на дечурлигата и едва ли пак ще мине, но това неМсъвсем не означава, че при празна торбичка с лъжи тези няма пак да се пробват - НАДЕЖДАТА УМИРА последна! ШУМНИ АРЕСТИННА ВИДНИ РАЗБОЙНИЦИ ИЛИ ПОПУЛЯРНИ ЛИЦА - ами като гледам цирка с Марешки, май и това няма да хване декуш! ДЕМОНСТРАТИВНИ АКЦИИ НА МАСКИРАНИ ПОЛИЦАИ И ЖАНДАРМЕРИЯ - е да де, ама при липса на диктатура, поне про форма, при демокрация, макар и фассдна, могат да го направят веднъж, дваж,... И ТОЛКОВА! А ПОСЛЕ? Да хвърлим цялата вина на ЕС и САЩ, ами и хибридната война там забуксува, а и на Запад са малко тромави фокато се задействат, но вече сесе събудиха и там бе стоят в розово бещата, при толкова засирабия скандалите и разкритията тепърва ще избухват. Ако бе проблемът само с правотелствата им (на Запад), лесна работа, ще си се разберат, КАКТО ВИНАГИ В КРАЙНА СНЕТКА СА ГО ПРАВОЛИ. НО СЕГА ХОРАТА, НАРОДИТЕ СЕ СЪБУДИХА, и никой западен политик, колкото инда д меркантилен и корумпиран или зависим НЯМА ДА ПРИЕМЕ ДОБРОВОЛНОБТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ! Лакардии като краварите, соросоидите и еврогейовете са виновни, че Бай Хуй, когото ДС генералите инсталираха, инсталира Цацаров по договорка на ДС доносника Доган, КОИТО ПАК ТЕЗИ ИНСТАЛИРАХА НА ВРЕМЕТО... ВЕЧЕ НЕ ХВАЩАТ ДЕКУШ И ПРИ ИДИОТИТЕ И ПРЕДИЗВИКВАТ САМО НАСМЕШКА! Така че да видим тези инат ли още нещо в торбичката им с лъжите и хитрините или тя е празна, както и предполагах.

На висшите магистрати сериозно им куца трудовата дисциплина...понеже са независими,може би.

Ами гледат от законодателния ни ''орган'' парламата дето само ако им кажат че ще раздават бонуси ще са в пълен състав

Хайде да се обзакожим КОЛКО ОТ ТЕЗИ ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ - ПРЕЗ следващите месеци и година! Ако не са си уредилиннякъде предеидливо "специализация", разбира се, с "ONE WAY TICKET"!

Точно сега е моментът (по-добре късно, отколкото никога) Бойоо Борисов ДА БЪДЕ ПИТАН И НАКАРАН ДА ОБЯСНИ КОЙ ГО ПРИНУДИ ДА ЛАНСИРА ТОЧНО ЛИЦЕТО СОТИР ЦАЦАРОВ НА ПОСТА ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!! Не че не е публична тайна! Защо Борисов непрекъснато НАЛАГАШЕ НА ОБЩЕСТВОТО ПУБЛИЧНО, ЧЕ ТОЧНО И САМО ЦАЦАРОВ Е ДОСТОЕН И ГОДЕН ЗА ТОЗИ ПОСТ - на главен прокурор!?!?!? КАКВА ТОЧНО "ТОЛКОВА ДОБРА РАБОТА" дса вършики и свършики ДОТОГАВА Борисов и Цветанив с Цацаров? КОНКРЕТНО!!! ЗАЩО И КАК БОРИСОВ РЕШИ, ЧЕ ЕДИН СЪДИЯБЕ ЕДИНСТВЕНО ГОДЕН, НАЙ-ПРИГОДНИЯТ И ДОРИНЕДИНСТЕЕНИЯТ ЗА ПОСТА ГЛАВЕН ПРОЙУРИР!?!? НА БАЗАТА НА КАКВИ КОНКРЕТНИ ФАКТИ И СВЪРШЕНА РАБОТА, СЛЕД КАТО ТОЧНО СРЕЩУ ПЛОВДИВСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД, чийто председател бе Цацаров с неговата "строгажнаказателна политика", ИМА НАЙ-МНОГО ОТМЕНЕНИ РЕШЕНИЯ И ГЛОБИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!?! ИЛИ МОЖЕ БИ ТОЧНО ЗАТОВА?!?

Особено на фона на това, че след години лъжи, фрапиращи безобразия и престъпления на прокурори Цацаров вече, макар и още с половин уста ПРИЗНА ЗА "ГРЕШКИ" и на пройуратурата след като отричаха досега!

Сега е моментът циганинда напаснат и пребият пак бякого, някойнлекар или скушерка да бъде нападната, да арестуват Динко или онзи, другия гетой, мисля Перста, или поне един хубав махленски спор за паркомясто! А НАЙ-ДОБРЕ ДА ПРАТЯТ МАСКИРАНИ ПОЛИЦАИ ДА НАПАДНЯТ НЯКОЙ ОФИС ИЛИ СГРАДА, ПО ВЪЗМОЖНОСТ В ЦЕНТЪРА НА СИФИЯ И ДА Е БАНКА, ГОЛЯМА БАНКА! И ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА СЕ ВЗЕМАТ КАМЕРИ И ТЕЛЕВИЗИЯ, ЗА ДА ГИ ВИДЯТ ХОРАТА! Или ПОНЕ НЯКОЙ ЧУЖД ПОЛИТИК И УПРАВНИК ДА ДОЙДЕ И ДА ПОГАЛИ "КОНГРЕЧУЛЕЙШУНА" ПО ГЛАВАТА! ОБВИНЕНИЯТА СРЕЩУ МАРЕШКИ ( по разследване ОТ ГОДИНИ) СА СЛАБА РАКИЯ!

Напълно ненужни паразити.Понеже вече няма държава,скоро и те ще го усетят, нищо че гушите им са тъпкани с крадени и незаслужени пари.Ще се чудят къде да се скрият.

Бъдете спокойни! Съвсем скоро няма да има държава, няма да има и магистрати. Хаосът е сигурен.

Накрая на годината бонусите няма да ги изпуснат. Нито увеличението на заплатите.

Такива са работните дни , в това ведомство !

Мисля, че е крайно време управниците ни да се съберат на спешна среща в ЦУМ, в хотел "Берлин", в сараите или поне на Консултативен съвет оо националната сигурност принорецедента (но без СТЕНОГРАМИ!!! , такива да си ги нямаме, за да са ... честни събиращите се!!!, не че иначе не били!!!!), И ДА СЕ РЕШИ КЪДЕ И В КОЙ БЪЛГАРСКИ ГРАД ИЛИ СЕЛИЩЕ ЩЕ Е СЛЕДВАЩОТО ЦОГАНСКО ИЗДЕВАТЕЛСТВО НАД БЪЛГАРИ, ПОБОЙ НАД ЛЕКАР, или защо не МАХЛЕНСКИ СПОР ЗА ПАРКОМЯСТО, КАКВОТО И ДА Е, само и само ДА СЕ ОТВЛЕЧЕ И ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА И ДА ГИ СТРАХУВАМЕ!!! ИЛИ КАКТО ЗАМ.ГЛАСНИЯТ ПРОКУРОР на Цацаров - САРАФОВ ПРЕДИ ВРЕМЕ ПРЕДЛОЖИ НА СЪВЕЩАНИЕ ПРИ ГЛАВНИЯ ПРОЙУРОР - онзи с многото имоти, вкл. в Испания (на името на майка му) и с леля, с която се стеща често и пере пари, но големият специалист няма нищо ибщо и нищо не знаел... ДА ПУСНЕЛИ МАСКИРАНИТЕ ПОЛИЦАИ ДА НАХЛУЯТ В НЯКОЙ ОФИС (А ЗАЩО НЕ И БАНКА, ПО ВЪЗМОЖНОСТ ГОЛЯМА, СИСТЕМНА - по-рентабилно е!) ЗА ДА СПЛАШАТ ТЪЛПАТА!!!

Лесно е - по кодекса на труда. Две неявявания на работа или 3 закъсния и дисциплинарно уволнение... Само някой да поиска и може да го направи.

,...ние не очакваме ''ИЗНЕНАДИ''.

Има ли смели и достойни магистрати?? Ако има такива, обединете се около тях. Събудете се!

Съд за мафиятя!! Народен!

Очень хорошо!

В тази държава има ли Президент?? Как гледа на това, което се случва в съдебната система??

Ина! ПРЕЦЕДЕНТ! ПОРЕДНИЯТ! ПУТИН И РЕШЕТНИКОВ СА СЕ ПОГРИЖИЛИ ПРЕДВИДЛИВО ЗА ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ...

Цацаров "го назначи" (лансира) на времето Борисов заедно с Цветанов, и то след големи хеалби и комплименти - че бил най-кадърният, най-оодготвеният, дори единственият за тозинпост, на главен прокурор (а бе съдия!!!), и чи С НЕГО ТЕЗИ ДВАМЦАТА МНОГО ДОБРЕ СИ БИЛИНРАБОТЕЛУ!!! И НИКОЙ НИКОГА НЕ ПОПУТА И КАКВО ТОЛКОВА ДОБРЕ СА СИ РАБОТИЛИНЦАЦАТА КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПЛОВДИВСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД И БОРИСОВ КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР С ЦЕЦИ ГОЛЯМОТО УХО, КОГАТО СТАВАХА СТОТИЦИ ФРАПИРАЩАИНПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА БЕЗ НИТО ЕДИН ЗАЛОВЕН ИНОСЪДЕН УБИЕЦ, да не говорим за поръчител!!! Но по-късно се разбра, че Цацаров тогава е разпиавал НЕЗАКОННИНСРС-та за следене и подслушване на неудобни без това да му е работа и такава да е практиката И С ИЗЦЯЛО ДОКАЗАНО ЛЪЖЛИВИ ОБОСНОВКИ ОТ "ПРОКУРОРА НА МАФИЯТА, тоест ДПС" тогава - Роман Василев, който се оказа много успешен брокер на акции и със сериозни сметки, вкл. и в КТБ...

До кога ще ги търпим тия нагли дебелаци и мутри в тоги?

- Г-н Цацаров как натрупахте това богатство и хорското уважение? _ Еми как, така, труп, труп, труп, труп.

ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА И ОСТАВКА!! НЯМА ДРУГ НАЧИН .

Цацаров е слуга на мафията , ЗАЩО ? За толкова години , нито един осъден . Само трупа години за стаж.

Хората на Пеевски във ВСС пак правят номера. Явно нещо не искат да се случи!!

Жалко за минералната вода , по масата !

Заседанията по тази тема ще се отлагат, докато приключи мандатът на този ВСС. Целта е в следващия ВСС да няма такава остра опозиция на ТРИМАТА ШИШКОВЦИ и нещата да си текат плавно и спокойно според кефа им!

Въприс към всички: ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ, АКО ВАШ СЛУЖИТЕЛ РЕДОВНО НЕ ИДВА НА РАБОТА БЕЗ ДА ПРЕДУПРЕДИ И БЕЗ (УВАЖИТЕЛНИ) ПРИЧИНИ? ВИЕ КАКВО (БИХТЕ НА)ПРАВИЛИ, АКО ВАШ СЛУЖИТЕЛ РЕДОВНО НЕ СЕ ЯВЯВА НА ВАЖНИ СРЕЩИ, БЕЗ ДА ПРЕДУПРЕДИ,? ВОЕ КАКВО ПРАВИТЕ, АКО ВАШ СЛУЖИТЕЛ ИДВА НА РАБОТА КОГАТО СИ ИСКА И КОГАТО СИ ИСКА СИ ТРЪГВА? А АКО ВИЕ НЕ ХОДИТЕ РЕДОВНО НА РАБОТА БЕЗ ПРИЧИНА И ПРЕДИЗВЕСТИЕ, И СИ ТРЪГВАТЕ КОГАТО ПОИСЙАТЕ - КАКВО СМЯТАТЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ!?! НИЕ, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДАНЪКОПЛАТЕЦ СМЕ РАБОТОДАТЕЛИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!! И ТАМ В ТАЗИ СИСТЕМА ИМА ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ, КОИТО НИ СТРУВАТ МНОГО ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ (СМЪРТИ) буквално всекинден, ХИЛАДИ БЪЛГАРИ ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА, ДЕСЕРКИ МИЛИАРДИ ДОЛАРА ОТКРАДНАТИ ПАРИ И АКТИВИ!!! ЗАЩО ТЕЗИ ОЩЕ "СЕ ВОДЯТ НА РАБОТА" И НИ ОГРАБВАТ, ПОЛЪЧАВАЙКИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ И ПРИВИЛЕГИИ ЗА РАБОТА, КОЯТО НЕ ВЪРШАТ, СЪЗНАТЕЛНО и УПОРИТИ, за ... САБОТАЖА ИМ!?!? И КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ РЕАЛНО ЗА ЩЕТИТЕ И ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ ОТ ДЕЙСТВИЯТА И БЕЗДЕЙАТВИЯЪА ИМ, след като явно ТЕЗИ СА БЕЗОТГОВОРНИ ПО ПРЕЗУМЦИЯ, ТОЕСТ ТЕ БЕ МОГАТ ДА ОТГОВАРЯТ ПО НАЧАЛО?!?!?!

Повишаваме този служител, првим го шеф, депутат, министър!

Бинго! Правя те автоматично поне член на ВСС, когато имам късмет да ги нацеля да им кефне да идат на работа, тоест да се съберат! АКО ИЗОБЩО НЯКОГА РЕШАТ ДА СЕ СЪБЕРАТ! А може ако искаш и министър - само трябва да застанеш ба бякое кръстовище и да мъ врутна едно СМС-че или Вайбърче на Бай Хуй да мине от там и да те назначи! А АКО ДОКАЖЕЩ С РЕАЛНИ ДОКУМЕНТИ И НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ, ЧЕ МОЖЕШДА КУПИШ ИМОТ НА ДЕСЕТОКРАТНО ПО-МАЛКА, ЗАМИЖЕНА за пред държавата цена и си платил много по-малки данъци,... АВТОМАТИЧНО ТЕ ПРАВИМЕ МАСОН ПРИ ГЕРГОВ, НАПРАВО СИ ГОТОВ И ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР И МОЖЕ ДА МИНЕШ ПОКРАЙ ЦУМ ДА СИ ПОЛУЧИШ ЗАПОВЕДТА ЗА НАЗНАЧЕНИЕ, на по кафе!

А къде са новоизбраните членове от съдийската квота на ВСС?? Какво е тяхното професионално и гражданско отношение към случващото се. Или вече си имат топли местенца и концепциите останаха в коша??

Новия ВСС не е встъпил в длъжност. Недей да прехвърляш от болната на здравата глава, цацичке!

Като се има в предвид , че в България всеки 2-ри е неграмотен , и всеки 1-ви вече е със купена диплома , то как магистратите да разберат , за какво ги събира Цецка? Много мъка , много неграмотност ,много корупция , много търгаш ... Как да има държавност и държава ,..НЯМА КАК !

Абе включете една точка в дневния ред за повишаване на заплатите им и веднага ще си прекъснат отпуските

Когато една работа не върви , то се сменя началникът , т.е. ,....ЦАЦАРОВ И ЦАЧЕВА ! ТОЧКА!

Заети са да борят корупцията по високите етажи ахахахаха

Държавата се срива, а дори магистратите остават пасивни наблюдатели на случващото се. Срам!!Но идва видов ден!! На всеки ще се търси отговорност. Да се запомни.

А на банкомата ходят ,под тезгяха вземат,а работа не вършат.Да им се спрат заплатите.Всички беди на България идват точно от това.

Не е етично, колеги. Да пийнем по кафе в ЦУМ? Един другар ни чака.

ЗАКРИВАЙ!

Цецке,Цецке-колко правосъдни министри минаха....не успяха да ги накарат да работят,та ти ли ще ги стреснеш-никога.Виж с твойта физиономия-белким!!!!!!!!!!

То е ясно защо няма кворум. Никой не иска майката на нацията , освен бащицата :)

Не съм получил смс от шефа да има заседание. Първо трябва да опраскаме Лозан Панов. Да му саморазвием болтовете ако ме разбирате...

И така , кворум няма да има , още 27г. КОРУПЦИЯ , ДО НЕБЕСАТА! Както писах и преди , г-жа Цачева няма силата и хъса , да направи промените/РЕФОРМИТЕ/ в СЪД. СИСТЕМА . Не е лошо да освободи заеманата длъжност , явно тя не става за никакъв ръководен пост , НЯМА И ДОСТАТЪЧЕН АВТОРИТЕТ .

Чугуните на Цацата и БайУй заседават в ЦУМ!

Не бе, те си работят и контактуват със СМС-и! И Вайбъри...

Цацаров е един от шефовете на мафията!! Не се ли убедихте вече??

В памет на Кристиан Таков да им се поиска оставката на ВСС!! Положението е нетърпимо.

да им я поиска? Тези същите като тях ли?!

Всъщност българите вместо да протестират срещу циганите, пожоите над лекари, ..., престъпниците, вкл. крадците (КТБ и други) ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТРИРАТ ПРЕД И СРЕЩУ ... СЪЗДАТЕЛИТЕ И ЗАЩИТНУЦИТЕ ИМ - ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ВСС!

Абсолютно си прав! Крайно време е българските граждани от най-голямата партия - Партия на Българските Граждани Данъкоплатци - да се вземем в ръце и да кажем БАСТА! Баста на цялото това цинично и безотговорно харчене на парите ни за тази нефелна/квази/фейк/ "правосъдна" система в България, която работи за всички други, само не и за тези, за които трябва по закон!

За съжаление , много сте прав/а/ . От ЕС се гневът на това което се случва във , и със Бг-СЪД. система , НО НА ТЯХ И НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ИМ ПУКА , ...ПРОСТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЯХ ... Това голям срам и голяма наглост , не случайно всички доклади за България от ЕК на ЕС до сега са: ''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,....НА ВСИЧКИ НИВА ''... ОКОНЧАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ: ''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА'' .

И тука недостиг на работна ръка...

Срам и резил за магистратите в страната. До кога ще търпят този хаос в съдебната система.Крайно нреме е да се събудят. СТИГА ТОЛКОЗ!!

Скъпи Дир! Напоследък забелязвам следната тенденция - всеки път, когато напиша пост, в който твърдя очевАдната вече истина, че "съдебната система в България" не работи, вие ми го рязвате поради "спам или извън темата"!;) Хайде сега, с общи усилия да видим как политкоректно да се изразим за поредното, трето по ред, провалено заседание на ВСС?! И то е провалено, защото не им отърва какво пише в доклада на 4-та европейски прокурори!

Ти пък! На мен изобщо не ми ги пускат! А що се отнася до ВСС - те вече са по островите и плажовете, какъв кворум ви гони, каква съдебна система?!

Ти да си жив (и здрав)! Колко десетки мои постиве тези, "НЕЗАВИСИМИТЕ" от Дира са изтрили по темата дамо през последните няколко години! Което обаче идва да покаже и колко далече се простират и пипалата на мафията, която контролира Цацаров и ВСС инЩОБЗА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И ПАТРИОТИ СА, след като РАЗПАДНАХА ДЪРЖАВАТА И ПРОГОНИХА И РЕПРЕСИРАТ БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ УМИШЛЕНО ОТ ГОДИНИ И СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ "РОСА НИ РОСИ"!

Разпускайте Сборището и по затворите

Част от ВСС / мнозинството/ са абсолютна мафия!! Няма ли достойни магистрати в тази страна? До кога ще ги търпим.Стига сте се крили по дупките. Направо се излагате.

Има, но тях там не ги допускат, защото са достойни и ИМ пречат. КОГАТО ОТНЯКЪДЕ СИ ТРЪГНАТ ( или НЕ допускат) ОТВРАТЕНИТЕ, ОСТАВАТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ!

Разбира се, че има! Но се допускат само такива, които са склонни на корупция или безотговорно и безхарактерно подчинение на дадено политическо лоби! Другите бягат презглава, като разберат за какво става дума.

ВСС е ОПГ!

Коментари - Трето заседание на ВСС се провали заради липса на кворум | Днес.dir.bg

Трето заседание на ВСС се провали заради липса на кворум

Извънредното заседание на Пленума на ВСС, свикано от неговия председател - правосъдния министър Цецка Цачева, не се състоя поради липса на кворум.

Обратно в новината

Коментари - Трето заседание на ВСС се провали заради липса на кворум | Днес.dir.bg

Коментари

Днес се дават авансите. Сигурно са проверявали с колко стотачки им е вдигната заплатата и за това не са отишли на работа,Търтеите му с търтеи!

Не става Цедка и това си е. И за президент нямаше да става...

Сега да видим има ли още някой "трик" останал на т.н. "куклоеоди на българския преход" в торбичката им с хитрините и лъжите! Разпалеане на напрежение на етническа, религиозна основа чрез конфронтацуя и подстрекаване на едни големи групи българи срещу други групи хора - турци, цигани, ..., бежанци, комбинирани със страхуване и разпалване на омраза, вкл. чрез псевдопатриотична риторика и издтъпления на техни капии, дебили и рецидивисти? Хм-м-м, този номер минаваше перфектно много дълхо време, но вече е пределно ясен и на дечурлигата и едва ли пак ще мине, но това неМсъвсем не означава, че при празна торбичка с лъжи тези няма пак да се пробват - НАДЕЖДАТА УМИРА последна! ШУМНИ АРЕСТИННА ВИДНИ РАЗБОЙНИЦИ ИЛИ ПОПУЛЯРНИ ЛИЦА - ами като гледам цирка с Марешки, май и това няма да хване декуш! ДЕМОНСТРАТИВНИ АКЦИИ НА МАСКИРАНИ ПОЛИЦАИ И ЖАНДАРМЕРИЯ - е да де, ама при липса на диктатура, поне про форма, при демокрация, макар и фассдна, могат да го направят веднъж, дваж,... И ТОЛКОВА! А ПОСЛЕ? Да хвърлим цялата вина на ЕС и САЩ, ами и хибридната война там забуксува, а и на Запад са малко тромави фокато се задействат, но вече сесе събудиха и там бе стоят в розово бещата, при толкова засирабия скандалите и разкритията тепърва ще избухват. Ако бе проблемът само с правотелствата им (на Запад), лесна работа, ще си се разберат, КАКТО ВИНАГИ В КРАЙНА СНЕТКА СА ГО ПРАВОЛИ. НО СЕГА ХОРАТА, НАРОДИТЕ СЕ СЪБУДИХА, и никой западен политик, колкото инда д меркантилен и корумпиран или зависим НЯМА ДА ПРИЕМЕ ДОБРОВОЛНОБТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ! Лакардии като краварите, соросоидите и еврогейовете са виновни, че Бай Хуй, когото ДС генералите инсталираха, инсталира Цацаров по договорка на ДС доносника Доган, КОИТО ПАК ТЕЗИ ИНСТАЛИРАХА НА ВРЕМЕТО... ВЕЧЕ НЕ ХВАЩАТ ДЕКУШ И ПРИ ИДИОТИТЕ И ПРЕДИЗВИКВАТ САМО НАСМЕШКА! Така че да видим тези инат ли още нещо в торбичката им с лъжите и хитрините или тя е празна, както и предполагах.

На висшите магистрати сериозно им куца трудовата дисциплина...понеже са независими,може би.

Ами гледат от законодателния ни ''орган'' парламата дето само ако им кажат че ще раздават бонуси ще са в пълен състав

Хайде да се обзакожим КОЛКО ОТ ТЕЗИ ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ - ПРЕЗ следващите месеци и година! Ако не са си уредилиннякъде предеидливо "специализация", разбира се, с "ONE WAY TICKET"!

Точно сега е моментът (по-добре късно, отколкото никога) Бойоо Борисов ДА БЪДЕ ПИТАН И НАКАРАН ДА ОБЯСНИ КОЙ ГО ПРИНУДИ ДА ЛАНСИРА ТОЧНО ЛИЦЕТО СОТИР ЦАЦАРОВ НА ПОСТА ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!! Не че не е публична тайна! Защо Борисов непрекъснато НАЛАГАШЕ НА ОБЩЕСТВОТО ПУБЛИЧНО, ЧЕ ТОЧНО И САМО ЦАЦАРОВ Е ДОСТОЕН И ГОДЕН ЗА ТОЗИ ПОСТ - на главен прокурор!?!?!? КАКВА ТОЧНО "ТОЛКОВА ДОБРА РАБОТА" дса вършики и свършики ДОТОГАВА Борисов и Цветанив с Цацаров? КОНКРЕТНО!!! ЗАЩО И КАК БОРИСОВ РЕШИ, ЧЕ ЕДИН СЪДИЯБЕ ЕДИНСТВЕНО ГОДЕН, НАЙ-ПРИГОДНИЯТ И ДОРИНЕДИНСТЕЕНИЯТ ЗА ПОСТА ГЛАВЕН ПРОЙУРИР!?!? НА БАЗАТА НА КАКВИ КОНКРЕТНИ ФАКТИ И СВЪРШЕНА РАБОТА, СЛЕД КАТО ТОЧНО СРЕЩУ ПЛОВДИВСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД, чийто председател бе Цацаров с неговата "строгажнаказателна политика", ИМА НАЙ-МНОГО ОТМЕНЕНИ РЕШЕНИЯ И ГЛОБИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!?! ИЛИ МОЖЕ БИ ТОЧНО ЗАТОВА?!?

Особено на фона на това, че след години лъжи, фрапиращи безобразия и престъпления на прокурори Цацаров вече, макар и още с половин уста ПРИЗНА ЗА "ГРЕШКИ" и на пройуратурата след като отричаха досега!

Сега е моментът циганинда напаснат и пребият пак бякого, някойнлекар или скушерка да бъде нападната, да арестуват Динко или онзи, другия гетой, мисля Перста, или поне един хубав махленски спор за паркомясто! А НАЙ-ДОБРЕ ДА ПРАТЯТ МАСКИРАНИ ПОЛИЦАИ ДА НАПАДНЯТ НЯКОЙ ОФИС ИЛИ СГРАДА, ПО ВЪЗМОЖНОСТ В ЦЕНТЪРА НА СИФИЯ И ДА Е БАНКА, ГОЛЯМА БАНКА! И ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА СЕ ВЗЕМАТ КАМЕРИ И ТЕЛЕВИЗИЯ, ЗА ДА ГИ ВИДЯТ ХОРАТА! Или ПОНЕ НЯКОЙ ЧУЖД ПОЛИТИК И УПРАВНИК ДА ДОЙДЕ И ДА ПОГАЛИ "КОНГРЕЧУЛЕЙШУНА" ПО ГЛАВАТА! ОБВИНЕНИЯТА СРЕЩУ МАРЕШКИ ( по разследване ОТ ГОДИНИ) СА СЛАБА РАКИЯ!

Напълно ненужни паразити.Понеже вече няма държава,скоро и те ще го усетят, нищо че гушите им са тъпкани с крадени и незаслужени пари.Ще се чудят къде да се скрият.

Бъдете спокойни! Съвсем скоро няма да има държава, няма да има и магистрати. Хаосът е сигурен.

Накрая на годината бонусите няма да ги изпуснат. Нито увеличението на заплатите.

Такива са работните дни , в това ведомство !

Мисля, че е крайно време управниците ни да се съберат на спешна среща в ЦУМ, в хотел "Берлин", в сараите или поне на Консултативен съвет оо националната сигурност принорецедента (но без СТЕНОГРАМИ!!! , такива да си ги нямаме, за да са ... честни събиращите се!!!, не че иначе не били!!!!), И ДА СЕ РЕШИ КЪДЕ И В КОЙ БЪЛГАРСКИ ГРАД ИЛИ СЕЛИЩЕ ЩЕ Е СЛЕДВАЩОТО ЦОГАНСКО ИЗДЕВАТЕЛСТВО НАД БЪЛГАРИ, ПОБОЙ НАД ЛЕКАР, или защо не МАХЛЕНСКИ СПОР ЗА ПАРКОМЯСТО, КАКВОТО И ДА Е, само и само ДА СЕ ОТВЛЕЧЕ И ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА И ДА ГИ СТРАХУВАМЕ!!! ИЛИ КАКТО ЗАМ.ГЛАСНИЯТ ПРОКУРОР на Цацаров - САРАФОВ ПРЕДИ ВРЕМЕ ПРЕДЛОЖИ НА СЪВЕЩАНИЕ ПРИ ГЛАВНИЯ ПРОЙУРОР - онзи с многото имоти, вкл. в Испания (на името на майка му) и с леля, с която се стеща често и пере пари, но големият специалист няма нищо ибщо и нищо не знаел... ДА ПУСНЕЛИ МАСКИРАНИТЕ ПОЛИЦАИ ДА НАХЛУЯТ В НЯКОЙ ОФИС (А ЗАЩО НЕ И БАНКА, ПО ВЪЗМОЖНОСТ ГОЛЯМА, СИСТЕМНА - по-рентабилно е!) ЗА ДА СПЛАШАТ ТЪЛПАТА!!!

Лесно е - по кодекса на труда. Две неявявания на работа или 3 закъсния и дисциплинарно уволнение... Само някой да поиска и може да го направи.

,...ние не очакваме ''ИЗНЕНАДИ''.

Има ли смели и достойни магистрати?? Ако има такива, обединете се около тях. Събудете се!

Съд за мафиятя!! Народен!

Очень хорошо!

В тази държава има ли Президент?? Как гледа на това, което се случва в съдебната система??

Ина! ПРЕЦЕДЕНТ! ПОРЕДНИЯТ! ПУТИН И РЕШЕТНИКОВ СА СЕ ПОГРИЖИЛИ ПРЕДВИДЛИВО ЗА ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ...

Цацаров "го назначи" (лансира) на времето Борисов заедно с Цветанов, и то след големи хеалби и комплименти - че бил най-кадърният, най-оодготвеният, дори единственият за тозинпост, на главен прокурор (а бе съдия!!!), и чи С НЕГО ТЕЗИ ДВАМЦАТА МНОГО ДОБРЕ СИ БИЛИНРАБОТЕЛУ!!! И НИКОЙ НИКОГА НЕ ПОПУТА И КАКВО ТОЛКОВА ДОБРЕ СА СИ РАБОТИЛИНЦАЦАТА КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПЛОВДИВСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД И БОРИСОВ КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР С ЦЕЦИ ГОЛЯМОТО УХО, КОГАТО СТАВАХА СТОТИЦИ ФРАПИРАЩАИНПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА БЕЗ НИТО ЕДИН ЗАЛОВЕН ИНОСЪДЕН УБИЕЦ, да не говорим за поръчител!!! Но по-късно се разбра, че Цацаров тогава е разпиавал НЕЗАКОННИНСРС-та за следене и подслушване на неудобни без това да му е работа и такава да е практиката И С ИЗЦЯЛО ДОКАЗАНО ЛЪЖЛИВИ ОБОСНОВКИ ОТ "ПРОКУРОРА НА МАФИЯТА, тоест ДПС" тогава - Роман Василев, който се оказа много успешен брокер на акции и със сериозни сметки, вкл. и в КТБ...

До кога ще ги търпим тия нагли дебелаци и мутри в тоги?

- Г-н Цацаров как натрупахте това богатство и хорското уважение? _ Еми как, така, труп, труп, труп, труп.

ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА И ОСТАВКА!! НЯМА ДРУГ НАЧИН .

Цацаров е слуга на мафията , ЗАЩО ? За толкова години , нито един осъден . Само трупа години за стаж.

Хората на Пеевски във ВСС пак правят номера. Явно нещо не искат да се случи!!

Жалко за минералната вода , по масата !

Заседанията по тази тема ще се отлагат, докато приключи мандатът на този ВСС. Целта е в следващия ВСС да няма такава остра опозиция на ТРИМАТА ШИШКОВЦИ и нещата да си текат плавно и спокойно според кефа им!

Въприс към всички: ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ, АКО ВАШ СЛУЖИТЕЛ РЕДОВНО НЕ ИДВА НА РАБОТА БЕЗ ДА ПРЕДУПРЕДИ И БЕЗ (УВАЖИТЕЛНИ) ПРИЧИНИ? ВИЕ КАКВО (БИХТЕ НА)ПРАВИЛИ, АКО ВАШ СЛУЖИТЕЛ РЕДОВНО НЕ СЕ ЯВЯВА НА ВАЖНИ СРЕЩИ, БЕЗ ДА ПРЕДУПРЕДИ,? ВОЕ КАКВО ПРАВИТЕ, АКО ВАШ СЛУЖИТЕЛ ИДВА НА РАБОТА КОГАТО СИ ИСКА И КОГАТО СИ ИСКА СИ ТРЪГВА? А АКО ВИЕ НЕ ХОДИТЕ РЕДОВНО НА РАБОТА БЕЗ ПРИЧИНА И ПРЕДИЗВЕСТИЕ, И СИ ТРЪГВАТЕ КОГАТО ПОИСЙАТЕ - КАКВО СМЯТАТЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ!?! НИЕ, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДАНЪКОПЛАТЕЦ СМЕ РАБОТОДАТЕЛИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!! И ТАМ В ТАЗИ СИСТЕМА ИМА ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ, КОИТО НИ СТРУВАТ МНОГО ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ (СМЪРТИ) буквално всекинден, ХИЛАДИ БЪЛГАРИ ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА, ДЕСЕРКИ МИЛИАРДИ ДОЛАРА ОТКРАДНАТИ ПАРИ И АКТИВИ!!! ЗАЩО ТЕЗИ ОЩЕ "СЕ ВОДЯТ НА РАБОТА" И НИ ОГРАБВАТ, ПОЛЪЧАВАЙКИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ И ПРИВИЛЕГИИ ЗА РАБОТА, КОЯТО НЕ ВЪРШАТ, СЪЗНАТЕЛНО и УПОРИТИ, за ... САБОТАЖА ИМ!?!? И КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ РЕАЛНО ЗА ЩЕТИТЕ И ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ ОТ ДЕЙСТВИЯТА И БЕЗДЕЙАТВИЯЪА ИМ, след като явно ТЕЗИ СА БЕЗОТГОВОРНИ ПО ПРЕЗУМЦИЯ, ТОЕСТ ТЕ БЕ МОГАТ ДА ОТГОВАРЯТ ПО НАЧАЛО?!?!?!

Повишаваме този служител, првим го шеф, депутат, министър!

Бинго! Правя те автоматично поне член на ВСС, когато имам късмет да ги нацеля да им кефне да идат на работа, тоест да се съберат! АКО ИЗОБЩО НЯКОГА РЕШАТ ДА СЕ СЪБЕРАТ! А може ако искаш и министър - само трябва да застанеш ба бякое кръстовище и да мъ врутна едно СМС-че или Вайбърче на Бай Хуй да мине от там и да те назначи! А АКО ДОКАЖЕЩ С РЕАЛНИ ДОКУМЕНТИ И НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ, ЧЕ МОЖЕШДА КУПИШ ИМОТ НА ДЕСЕТОКРАТНО ПО-МАЛКА, ЗАМИЖЕНА за пред държавата цена и си платил много по-малки данъци,... АВТОМАТИЧНО ТЕ ПРАВИМЕ МАСОН ПРИ ГЕРГОВ, НАПРАВО СИ ГОТОВ И ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР И МОЖЕ ДА МИНЕШ ПОКРАЙ ЦУМ ДА СИ ПОЛУЧИШ ЗАПОВЕДТА ЗА НАЗНАЧЕНИЕ, на по кафе!

А къде са новоизбраните членове от съдийската квота на ВСС?? Какво е тяхното професионално и гражданско отношение към случващото се. Или вече си имат топли местенца и концепциите останаха в коша??

Новия ВСС не е встъпил в длъжност. Недей да прехвърляш от болната на здравата глава, цацичке!

Като се има в предвид , че в България всеки 2-ри е неграмотен , и всеки 1-ви вече е със купена диплома , то как магистратите да разберат , за какво ги събира Цецка? Много мъка , много неграмотност ,много корупция , много търгаш ... Как да има държавност и държава ,..НЯМА КАК !

Абе включете една точка в дневния ред за повишаване на заплатите им и веднага ще си прекъснат отпуските

Когато една работа не върви , то се сменя началникът , т.е. ,....ЦАЦАРОВ И ЦАЧЕВА ! ТОЧКА!

Заети са да борят корупцията по високите етажи ахахахаха

Държавата се срива, а дори магистратите остават пасивни наблюдатели на случващото се. Срам!!Но идва видов ден!! На всеки ще се търси отговорност. Да се запомни.

А на банкомата ходят ,под тезгяха вземат,а работа не вършат.Да им се спрат заплатите.Всички беди на България идват точно от това.

Не е етично, колеги. Да пийнем по кафе в ЦУМ? Един другар ни чака.

ЗАКРИВАЙ!

Цецке,Цецке-колко правосъдни министри минаха....не успяха да ги накарат да работят,та ти ли ще ги стреснеш-никога.Виж с твойта физиономия-белким!!!!!!!!!!

То е ясно защо няма кворум. Никой не иска майката на нацията , освен бащицата :)

Не съм получил смс от шефа да има заседание. Първо трябва да опраскаме Лозан Панов. Да му саморазвием болтовете ако ме разбирате...

И така , кворум няма да има , още 27г. КОРУПЦИЯ , ДО НЕБЕСАТА! Както писах и преди , г-жа Цачева няма силата и хъса , да направи промените/РЕФОРМИТЕ/ в СЪД. СИСТЕМА . Не е лошо да освободи заеманата длъжност , явно тя не става за никакъв ръководен пост , НЯМА И ДОСТАТЪЧЕН АВТОРИТЕТ .

Чугуните на Цацата и БайУй заседават в ЦУМ!

Не бе, те си работят и контактуват със СМС-и! И Вайбъри...

Цацаров е един от шефовете на мафията!! Не се ли убедихте вече??

В памет на Кристиан Таков да им се поиска оставката на ВСС!! Положението е нетърпимо.

да им я поиска? Тези същите като тях ли?!

Всъщност българите вместо да протестират срещу циганите, пожоите над лекари, ..., престъпниците, вкл. крадците (КТБ и други) ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТРИРАТ ПРЕД И СРЕЩУ ... СЪЗДАТЕЛИТЕ И ЗАЩИТНУЦИТЕ ИМ - ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ВСС!

Абсолютно си прав! Крайно време е българските граждани от най-голямата партия - Партия на Българските Граждани Данъкоплатци - да се вземем в ръце и да кажем БАСТА! Баста на цялото това цинично и безотговорно харчене на парите ни за тази нефелна/квази/фейк/ "правосъдна" система в България, която работи за всички други, само не и за тези, за които трябва по закон!

За съжаление , много сте прав/а/ . От ЕС се гневът на това което се случва във , и със Бг-СЪД. система , НО НА ТЯХ И НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ИМ ПУКА , ...ПРОСТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЯХ ... Това голям срам и голяма наглост , не случайно всички доклади за България от ЕК на ЕС до сега са: ''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,....НА ВСИЧКИ НИВА ''... ОКОНЧАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ: ''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА'' .

И тука недостиг на работна ръка...

Срам и резил за магистратите в страната. До кога ще търпят този хаос в съдебната система.Крайно нреме е да се събудят. СТИГА ТОЛКОЗ!!

Скъпи Дир! Напоследък забелязвам следната тенденция - всеки път, когато напиша пост, в който твърдя очевАдната вече истина, че "съдебната система в България" не работи, вие ми го рязвате поради "спам или извън темата"!;) Хайде сега, с общи усилия да видим как политкоректно да се изразим за поредното, трето по ред, провалено заседание на ВСС?! И то е провалено, защото не им отърва какво пише в доклада на 4-та европейски прокурори!

Ти пък! На мен изобщо не ми ги пускат! А що се отнася до ВСС - те вече са по островите и плажовете, какъв кворум ви гони, каква съдебна система?!

Ти да си жив (и здрав)! Колко десетки мои постиве тези, "НЕЗАВИСИМИТЕ" от Дира са изтрили по темата дамо през последните няколко години! Което обаче идва да покаже и колко далече се простират и пипалата на мафията, която контролира Цацаров и ВСС инЩОБЗА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И ПАТРИОТИ СА, след като РАЗПАДНАХА ДЪРЖАВАТА И ПРОГОНИХА И РЕПРЕСИРАТ БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ УМИШЛЕНО ОТ ГОДИНИ И СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ "РОСА НИ РОСИ"!

Разпускайте Сборището и по затворите

Част от ВСС / мнозинството/ са абсолютна мафия!! Няма ли достойни магистрати в тази страна? До кога ще ги търпим.Стига сте се крили по дупките. Направо се излагате.

Има, но тях там не ги допускат, защото са достойни и ИМ пречат. КОГАТО ОТНЯКЪДЕ СИ ТРЪГНАТ ( или НЕ допускат) ОТВРАТЕНИТЕ, ОСТАВАТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ!

Разбира се, че има! Но се допускат само такива, които са склонни на корупция или безотговорно и безхарактерно подчинение на дадено политическо лоби! Другите бягат презглава, като разберат за какво става дума.

ВСС е ОПГ!