Заседание на парламента няма да има, депутатите не приеха дневния ред

Зам.-председателят на НС Кристиан Вигенин свика Председателски съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че като се намърда в парламента ще коли и беси Да ама не Мнозинството командва малцинството Демокрация му се вика

Не са най-важното в една държава Има по-важни неща

ВЪПРОС : КОГА ГЛУПАВИЯ ЧОВЕК РАЗБИРА ИСТИНСКАТА СТОЙНОСТ НА НЕЩАТА КОИТО ПРИТЕЖАВА ? ОТГОВОР : САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД КАТО ГИ ЗАГУБИ ЗАВИНАГИ !!!

Тройната коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС, трябва да бъде изстъргана во век и Веков от политиката! За 30 години, Всички тези загробиха, окрадоха, унищожиха България и продължават да убиват и подлагат на геницид българите. Съд и затвор за Българоубийците! Долу Корнела, Тиквата и Карадерето! Да ги изтрием всички гнусни алчни, ненакрали се стари муцуни! НЕ НА СМЕНЯЕМИТЕ ЛАПАЧИ НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ СТРАДАЛЕН НАРОД! АНАТЕМА ЗА ТЕЗИ САТАНИСТИ!

Бедния страдален народ от 850 000 КАЗА думата си ...

не може ли и на работа и в училище така - идваме сутринта, гласуваме и решаваме, че днес не ни се работи/учи?

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП. При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. Искам да Попитам Слави Трифонов и партия "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ??? За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС.. А за Боклук БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Турците са във властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото Боклук Борисов ГЕРБ подкрепя турците. Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите.. Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократичн България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и СЛави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМ да гласвуат постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на бОрисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- маймуни- негри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата. Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ..

Като нямаш мнозинство но не искаш коалиция с никой, другите се коалират срещу тебе. Напълно логично е.

Не лъжи - коалиция с ДБ и ИМВ е готова. Само дето не стига за правителство. Затова и мандата се връща.

Ако от ИТН се интересуваха от суверена, нямаше да направят този цирк с отказа от мандата. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

Точно обратното е. Цирк щеше да е ако бяха направили правителство. Вижда се с просто око от няколкото заседания на парламента. Този праламент не може да свърши нищо. Най-логичното е нови избори!

Как не можахте да разберете бе. Суверена каза това са хората в парламента - работете... Тия свирки казаха обаче и пак и отново, че не им харесва какво суверена е избрал. А половината суверен даже и не разбра какво е казал ... ама тотова е проблема.

Ако ГРОБ се интересуваха от стабилност, щяха да са изгонили Боко още през лятото.

Това ли е твоето "нормално"?

Днес бракът между ГЕРБ+БСП+ДПС е финализиран с провалянето на днешното заседание на парламента. Остава да се реши как да се нарече новата тройна коалиция между ГЕРБ+БСП+ДПС: - „БКП обединена“ - „Коалиция Шайка“ - „Куче влачи, диря няма“ - „Башибозуци за България“

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ ГЕРБЕРСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕПЕСАРСКИ БОКЛУЦИ

"Ние не се страхуваме от избори, важно е суверенът да си вземе решението" - за какво да се страхувате, като няма вие да ги плащате тези избори - ще ги плати народът! А той още на първите избори каза каквото имаше да казва7 Двете най-големи партии да съставят правителство и да управляват - това осигурява най-висока представителност на правителството! Интересите на най-голямата част от избирателите щяха да бъдат защитени! Всяко друго правителство щеше да има по-ниска представителност. Освен това двете най-големи партии щяха взаимно да се предпазват от злоупотреби, бидейки във властта и разполагайки с всичката информация за сделки, търгове, заменки и т.н. Но Славчо не щя! Той иска сам да е наведен над копанята и друг да не му пречи! Е, това го има само в техните мокри сънища.

Значи ако няма Слави абсолютно мнозинство в народното събрание, според собствениците му думи няма никаква работа там. И тъй като шансовете да събере абсолютно мнозинство са меко казано нулеви, значи тая партия направо да се разпуска и да си заминава.

АМИ БАШ ЧАЛГАРА ВЗЕ КИНТИТЕ И ...МАЛКО ИСПАНСКА ПОЧИВКА !! КАТО НЯМАТ КОНТРОЛ И НЕГОВИТЕ НЕ РАБОТЯТ !! ТЕ СА САМО НА 10 000 ЛЕВА ??? ЗАЩО ДА СЕ МОРЯТ ?? ТАТКО ИМ МУНЧО МАЛКО ДА СЕ НАПЪНЕ !! САМО РОМКИТЕ ГОНИ ДА ГИ ОБЛИЗВА !! И В ЕМБАСИТАТА ЧАК ГО УЗНАЛИ ТОЗ ФАКТ !!ДАЛИ ПЪК И ДЕСА ГО ЗНАЕ ??

86 "за", 8 "против" и 103 "БКП обединени", 79 "за", 6 "против" и 123 "БКП обединени". Гласувалите "въздържал се" депутати БКП обединени от ГЕРБ, БСП и ДПС.

Очакваше се подобно нещо, след арогантното държане на чалгарите като "богоизбрани". Днес им беше звездния миг, който пропуснаха. Направиха груба тактическа и стратегическа грешка, която ще им струва отмиването им като политически субект. Ще гледаме оттук нататък водевила, "Тя танцува едно лято".

Очакваше се подобно нещо, след арогантното държане на чалгарите като "богоизбрани". Днес им беше звездния миг, който пропуснаха. Направиха груба тактическа и стратегическа грешка, която ще им струва отмиването им като политически субект. Ще гледаме оттук нататък водевила, "Тя танцува едно лято".

Слави избърза с обявяването на хода си за връщане на мандата. Трябваше да продължат да мълчат, давайки надежда, че може да има правителство докато минат промените в изборното законодателство. Още като го обяви писах, че много бърза и че няма да има време за гласуване на второ четене.

Славчо се ослушва и не иска да поеме отговорност. За пореден ден Ива Митева не води заседанието.

Ива Митева е председател на комисия, чиито проектозакони щяха да се гласуват днес. Тя щеше да представя промените от трибуната и няма как да е едновременно и председателстваща.

Хем председател на народното събрание и хем председател на комисия? Утре какво после мести телство щяха да направят и министър ли що ли? А бе всичко е за да лапа кинтите. Или друг човек освен нея способен да вземе която и да е от тия две длъжности няма?

а и това лицемерие на БСП, че видиш ли имало по важни теми от някаква си програма. Абе как да работи НС без програма? Айде заради едните милиарди да загърбим законността. Не става. Парите ЕС ще ни ги даде при всички случаи.

тия от ГЕРБ СДС са големи боклуци. При едно елементарно гласуване с ИТН и БСП и ДПС веднага почват да валят лайна, че видиш ли кимало коалиция. А сега какво има? 165 депутата от ГЕРБ СДС БСП и ДПС гласуват заедно... това не е ли коалиция? ДПС и БСП от край време работят с ГЕРБ. И как иначе щеше да има 44то народно събрание ако тези две партии не крепяха кворума? Нали ако излезнат от народното събрание не може да има кворум, народното събрание се разпуска и нови избори т.е. ако тази уж опозиция искаше ГЕРБ да не е на власт имаше безброй начини да го направи. Е да ама не искаше. Имаше тайно договорки между тези партии - ГЕРБ не закачат Доган и той си прави каквото си иска, ремонтират Бузлуджа, партийния дом и БСП са щастливи. Това е истината. И сега се вижда,че партиите на статуквото - ГЕРБ БСП и ДПС пак почват да работят в сговор и в синхрон. Само се чудя СДС какви ги дири там? Как ги купиха с какво?

Защо ИТН не направиха правителство? Трите израстъка на ДС щяха да ги шантажират и за решения и кворум, а в замяна щяха да искат да си продължават с далаверките. Само не ми обяснявайте, че при следващи избори ще е същото, защото ще е такова, каквото реши народа.

А за ДС, виж колко ги има в тяхната група. И не се надценявайте, все пак чалгата не е No. 1 дори и сред всички простаци

Маските наистина паднаха. ИТН може да се коалира само с ДБ и Мая. Ама депутатите не стигат. БСП и ГЕПИ бавят играта и се готвят за бой. Всеки против служебно правителство и нови избори е слуга на статуквото! Независимо колко вода от 9 кладенеца ще ви донесе. ГЕПИ не искат служебно правителство и нови избори защото: 1. Радев ще изрине администрацията и всички гласове от там ще отидат при другите партии 2. Новите изборни правила ще ударят ГЕПИ и ЦИК ще бъде сменен - шашмите в ползва на ГЕПИ ще изчезнат! 3. ГЕПИ ще трябва да се бръкне още веднъж за да купува гласове. А парите посвършиха. Веднага след като Радев състави служебно правителство ще видите как плъховете ще започнат да напускат потъващата тиква. Много от плъховете са го играли това и при царя, та не им е за първи път.

Маските паднаха, когато ГРОБ почна да гласува в комплект с БСП и ДПС.

Тъп комуноид спина мокри вестници и сънува червени блянове.......гответе са за горещото лято мръсни предатели защото тази година трябва да ви довършим окончателно и да приключи този преход а фатмака ще е ВИП персона на бай Ставри по Коледа

Герберастки мокри сънища.

Ще видим на кого са мокри сънищата селски комуноид......събудихте звяра без да искате

Ще, ще, ще. Чао, тиквеничета!

Що да напускат? Щото фатмака ще назначи 10-ина чорапа да се правят на министри. Айде бе, тъжно е, че после ще ревете - ама ние не знаехме, че той толкоз прост

Щото ще почнат да им лъсват далаверите и кражбите. И ще почнат да се самоизяждат. Другото е , че при 10% и надолу колкото се очаква да вземат ГЕПИ на новите избори няма да има място на софрата за всички.

Колкото и да е прост - туквуний не може да стигне никога. Той е максималната еденица за простота в система си.

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП. При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. Искам да Попитам Слави Трифонов и партия "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ??? За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС.. А за Боклук БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Турците са във властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото Боклук Борисов ГЕРБ подкрепя турците. Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите.. Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократичн България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и СЛави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМ да гласвуат постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на бОрисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- маймуни- негри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата. Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта. ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ..

Много обидно,нито съм туркиня,нито комунист,нито държавен служител,нито купена,нито се продавам,но на Слави Трифонов не вярвам,държаватаэне е шоу.Хписто Иванов ли е новото лице,от ктар комунистически род или пчеличката Мая или ген.Атанасов,десен човек съм,но ДБ са далече от дясното,та се избира по-малкото зло.Няма как да купиш 800 000 гласа.Всички крадат и ще крадат,особено дълго изгладнелите цез власт партии,но тия поне нещо създават.

С това:"Тия поне нещо създават...." счупи тъпомера......!10-15 милярда крадат на година от нашите пари, ама "създават".....Чекмеджета може би! Заслужавате си управлението......

Вярвай тогава на комуниста-бодигард-милиционер-собственик на "охранителна" фирма от прехода, който ебе с 200 с ръцете в джобовете.

Смешник! Славчо е инжинерство на ДПС, а другите на Сорос слава богу бсп е все пак българска партия, макар да не ги харесвам

Тука една камара народ се позовава на СУВЕРЕНА и всеки тълкува резултатите както му е удобно! Всъщност суверенът каза: искаме промяна и показа точно каква промяна иска! Обединените патриоти ги няма в парламента - това е промяната която суверенът поиска и я получи. Каво друго поиска суверенът: даде гласа си за две партии - ГЕРБ и ИТН. Герб предложи на ИТН да управляват заедно - предложи това, което поиска суверенът! ИНТ подскочиха като ощипана мома- няма как да управляваш държавата като елиминираш от власт партията за която са гласували най-много избиратели. С омраза и пълно отричане няма как да се управлява - вече веднъж опитаха при Орешарски да елиминират най-голямата партия и се видя какво се случи.

Малоумен ли си? Коалиция ИТН+ГЕПИ е политическо самоубйство ! Суверена не е гласувал за ИТН за да се коалира с ГЕПИ. Точно обратното е!

КОИ гепиха парите от КТБ,КОИ фалираха държавата два пъти за 30г. и с какви пари чалгаря и сестра галева пълзяха по улиците бе кретен червеногъзест?Пипнаха ви олигарсите които окрадоха държавата и ви секнаха денгите та за това така се борите да ги върнете тия мутри от прехода за да ви хранят пак но сте големи калинки ако го вярвате:))))))))))

Едно ферари с цвят червен , може би?

Това поиска суверенът! Самоубийство за кого? И не си ли заслужава в името на по-добри времена за народа? Сега по-добре ли е без правителство? Или чакате онова недоразумение да прави служебно правителство - веднъж вече го направи и видяхме какъв беше резултата - фалита на КТБ. Какво трябва да се случи този път за сда разберете, че другите не стават? Поне към този момент!

За ИТН. Основна част от програмата им е изгонването на тиквата. Коалиция с тиквата е предателство за всички гласували за ИТН.

Слави или е глупав или изпълнява друга воля.

А надникът си тече, и времето слънчево. Дай бог всекиму....от 240-е. За нас - работа по 8-14 ч. и 50 лв. за дроб-сарма и десет шарени полски яйца.

Бойко написа цяла КОНСТИТУЦИЯ за една нощ , та един изборен кодекс ли ви е проблем?

При нови избори, мутрите няма да влязат, ДПС увеличават своите депутати, заради новите секции в Турция. Бойко ще накара патриотите да се прегърнат и да влязат в парламента обединени вместо МаяМа и баба татяна. При останалите няма да има съществени размествания. И после накъде - пак ли нови избори и докога???

Прекрасно е, че ни пощадиха! Тоя позорен парламент и венец на простотията и продажността да се закрива по-бързо, че наистина много скоро ще доведе до сблъсъци по улиците.

Кой ми сра в устата?! Позорът сме си го избрали

ГЕРБ+БСП+ДПС= все същата оядена пост комунистическа з ган

Айдеее! Статуквото вече се обедини! Много трябва да внимава президента на кого дава трети мандат, че да не осъмнем с коалиция ГЕРБ, БСП, ДПС в името на "спасението" на България!

kalinvt

Новият парламент не предлага ни хляб ни зрелища! Едно зрелище ни остана и него ни отнеха!

Обръщам се към българските граждани,ИЗЛЕСТЕ и гласувайте,защото предсоят още десетилетия да ни крадат и да сме последни! Видя се още сега се СДУШИХА тези дето ни ограбват и днес. ГЕРБ, БСП и ДПС, Баста ЯКА трябва съграждани. Бълбукат Ви със Слави и кой ли не. Няма друг ход ИЗБОРИ и ЯКА подкрепа на новото,което се иска от младите!

Поров, може ли да си толко тъп!

Разума надделява!

Както се вижда от гласуването БСП, ДПС са патерица на ГЕРБ. Само претендират че желаят промени, а гласуват за статуквото. Прав е Слави. От такива се отказва сътрудничество. Ще те набутат и после ще ти извият ръцете и ще те унищожат. Имаш 2 пътя - да им откажеш или да станеш един от тях.

Просто не са толкова големи тъпаци, че да застанат срещу България!

Начука ли ви го Слави, политически мърши?!?

Начука си го с 200!

Промените в Изборния кодекс за отмяна на ограниченията в броя на секциите за държави, извън ЕС. Това, заедно с формирането на секция "Чужбина" с 14 депутата, ще доведе до минимум 11-12 депутата плюс за ДПС!

Нали това искат мутрете!

От къде ще им дойдат повече гласове, не плашете с турско робство хората. Иначе път правите за пазаруване, почивки при комшиите!

герб, бсп и дпс (дърти мазни комунисти, тройната коалиция на БКП), тираните на народа, за пореден път доказахте какви сте гадове. Дано изгниете покосени от най-лошите болести, до девето коляно. Само тогава тази страна ще тръгне напред. Иначе чуждите медии с право ще ни сравняват със Северна Корея.

А за ефекта на бумеранга чувал ли си! Ей го - иде!

така бетонираха оставането си извън властта на следващите избори. Няма как народът да не ги накаже.

Там са събрани хора от кол и въже. Щом приемат за себе си да бъдат ограничаваин и да използват биометрични данни как да се надяваме, че ще защитават нашите права ? Биометрията е само и единствено за затворите и то за тези с особено строг режим, няма място в свободният свят. Гласуването с чужда карта е ОК, защото видимо става по уговорка на гласуващият с отсъстващият. Сенаторите са върховните представители на народната воля, не виждам защо се подчиняват на от никого неизбирани бюрократи !

Боковият Пепи като въведе биометрия за пациентите, защото не можеше да си озапти крадливите докторчета, какво викахте? Не че Пепи после върна милионите от работилата по-малко от месец система.

Браво на Слави, направо побърка Боко и крадливата му партия. Пак ще си го изберем на предсрочните избори!

Типично по комунистически - ти го плюеш, то вика, че е дъжд!

НЯМА ЗАСЕДАНИЕ -НЯМА ЗАПЛАТА . ДА СЕ ПРИЕМЕ В ПРАВИЛКА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !!!

Черепа дано пусне нещо!

ДПС и БСП най после се усетиха че безумието и злобата обзела този парламент ще повлече и тях . Браво по добре късно отколкото никога

Суверенът ясно каза на така наречения политически елит и на политическите дилетанти, че не иска да дава властта еднолично, на която и да е било политическа сила! А иначе в парламента могат да си го извъртат както си искат. Жалко е, че не го разбраха и не се съобразиха.

Много я повтарят тази дума! Време е да им се разясни значението и! Първи жокер: Сувурунът ви го наби! Сещате ли се кой е ?

Суверенът, разбира се!

зайчарника пак излъчи

Слави е момче за поръчки още след 1995, някои по- паметливи сигурно си спомнят как точно преди поредните избори все изникваше някаква новина в шоуто му. След това реши да се прави на морален и патриотарски стожер фалшив и от вътре и от вън . След това стана плосък и циничен. Умът му не го побира кой смислен човек би гласувал за него.

Харесва ли ви тиквената ви партия да гласува под строй заедно с БСП и ДПС? Нали бяхте срещу тях и мразехте Нинова бе, герберастчета?

По мразим помиярите от площада и 7/8!

Толкова е просто - вижте обешанията си. И през ум не ми минава, че правите театър, който спирате - щото по празниците няма кой да го гледа. Пу!

КАКВО СТАВА ТУК !! СТОЙНОСТА НА МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАТЕ –ОКОЛО 25 МИЛИОНА ??? ТЕЗИ ЧАЛГАРИ СЪВСЕМ СЕ ПОБЪРКАХА !! НЯМА ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА ВЪВ БОЛНИЦИТЕ !!! НЯМА КОЙ ДА ГИ НАРЕДИ ПАРИТЕ ЗА ТЯХ !! А НА СЛАВЧО ЧАЛГАРА НЕ МУ СЕ РАБОТИ !??? Е НЕ Е ИСТИНА !! ПРЕКАЛИХА ВЕЧЕ !! ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И БОЖКОВ СА МУ ДАЛИ ПО ЕДИН МИЛИОН ЕВРО ! ПРЕДВАРИТЕЛНО !! ТОВА СЕ НОСИ ИЗ ПРОСТРАНСТВОТО !!!

Хахахах, тъпирът пак за неква програма квичи???? Абе герберасти смотани, кой ви наема да драскате, като един смислен довод не можете да защитите???? Програма имат отдавна и е качена на сайта им!!!!! Ходи и чети, ако ти се отдава!!!

Герберастчетата взехте да си признавате, че в болниците няма пари за лекарства, а?

За първи път го казвам. Браво на системните партии.

Ама казваш го преди или след срещата със Севдето, на която ти раздава плик с кешовица???