Засечено е раздвижване на ракети в Северна Корея преди срещата на Тръмп и Ким Чен-ун

На 22 февруари на обекта е имало автомобили и камиони, вагони и кранове, твърди американското обществено радио NPR

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ким Чен-ун е образован и умен...Не вярва на сълзи и мисли в перспектива; Ким Чен-ун е непреклонна главица; Само нашата Тиква се предлага и подлага заради едно погалване...

Искам да успокоя соросите, нема са пуашите от ракетките, те са едни малки комунистически ракетки, дето я излетят, я не, ся голема работа че са се пораздвижили

В САЩ си ги движат свободно що да не си ги движат и корейчетата? Къф е проблема? Що само едни трее си ги движат? Дан са фанали господ за шлифера?!

Ами раздвижване на самолето...носители около Корейския ,,пенинсула” засечени ли са? Кимлимирчо явно обича да дърпа дявола за опашката,но може да се окаже последният от тиранската комунистическа династия на Северна Корея.

ами няма сделка, затова има раздвижване.

А пък у нас, преди срещата на Медведе и сикаджията е усетено раздвижване в септичната яма на последния!

що, да не би Медведев къвто е дребничък като шефа си Путин, да е паднал в септичната яма?

оно и яс си го раздвижих от левио, та у деснио, крачол.

ама корейците нали бяха умрели от глад, какво е това раздвижване ?

Приготвили са суфрата, първо, второ и трето ястие, ракета с уран! Ама важното е да квичат руските подлоги в България!! Добре е че сте по малко от агиткана на Славия хахха, че хората да не ви се връзват!!! С една дума, в небитието сте!!!

лошо

А дано да почне пък от там Третата Световна Война. Двете циганландии нещо замълчаха. Ким трябва да удари Южна Корея или Япония, то за повече нямат потенциал, но важното е да започне глобален конфликт. За няколко дена ако има 20-30 милиона загинали може да прерасне в нещо по-голямо, но да видим.

А дано по-скоро те приберат в психодиспансера, че силно изкукваш!

Паве Л, според мене ти е много минималната заплата в България. Не се и учудвам, че 500 години е било турско робство с това скотско самосъзнание. Когато една държава почне да налага на целия свят своите правила, които и тя не спазва, е време някой да я срине. Военните конфликти в повечето случаи са ставали при голямо социално неравенство.

Може би това е причината дебелият да се върне и да докопжн

писна ми от тъпи новини ! няма ли някоя свежа, например... че Путин не е виновен за нещо !?!?!?

Е, па и ти се размечта. Нормален свят скоро няма да има.

Че кой нормален човек ги има презокеанците за нещо,че да се съобразява с тях!

Янките забраняват на Турция да купува руските системи С-400. Турците им казват да си гледат работата. Янките забраняват на севернокорейците да изстрелват ракети в космоса. Севернокорейците им казват да го духат. Янките забраняват на Борисов да строи АЕЦ Белене, Южния поток и тръбата Бургас - Александруполис. Борисов изпълнява всичко и угоднически им казва: Помилвайте ми още главицата.

е усетено раздвижване към тоалетните и двойна поръчка на тоалетна хартия

За Северна Корея разбрах. А има ли раздвижване в Северна Америка?

Анти

Има.За памперси.

Американците отидоха неподготвени в Ханой... и сега си търсят оправдания за това че бая народ вече открито им се подиграва;)

Изфабрикуваха я тази "новина" и я пуснаха по измислените медии да я въртят. Ама доказателства?

И аз съм много разочарован от Тръмп, и клубът ми Тръмп общество в Библиотекарския в София, ама тва е положението

Ако имаш ядрени ракети и не вярваш на американци - уважават те и те канят най-учтиво на срещи, даже по няколко пъти поред. Ако нямаш и им повярваш - справка Ирак, Либия и т.н.

И аз това мисля и за руснаците. Мисля, че Украйна може много бързо да си върне ядрения статус, а Москва е на 500км

ти само си мислиш, че мислиш, но мисълта ти е безсмислена поради наличие на липса на мисловност у теб.не му мисли чак толкова да мислиш - и без това не можеш нищо да измислиш, най-много да си си мислел, че си мислил, мислейки си, че мислиш и немислейки да мислиш.мисъл мислиш, че мислиш....несмлислена ти е мисълта, че мислиш, така че не обмисляй замисленото да мислиш ! ТЪПАК.

Ми да си го върне бре, само дето ще трябва да си прибере емигриралите в Русия ядрени физици и ракeтчиците дето работят за Северна Корея... че освен ония специалисти дето могат да взривяват ядрени централи други си нямат-)

Забрави да споменеш и България, в тоя кюп. Е, още не ни бомбардират, щото има да плащаме за американските бази, дето са у нас. Нали, бае ви Дончо дигна мизата и иска да плащаме повече.

За ползотворна и равностойна среща с хамериканец винаги трябва да се раздвижват ракетите преди това.По възможност - ядрени.