Зърнопроизводители блокираха ГКПП "Дунав мост" при Русе (снимки)

Протестиращите издигнаха транспаранти с надписи: "Спрете геноцида на земеделието", "Искаме да бъдем конкурентоспособни фермери", "Българската земя храни българския народ".

Обратно в новината

Коментари - Зърнопроизводители блокираха ГКПП "Дунав мост" при Русе (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другари, изкарайте новите бентлита. Не се излагайте с тия трактори

ненаяли се.

Ами га купувахме брашното по 3 лева и олио по 6 къде бяхте, лъскахте си Майбасите и диплехте кюлчета. Сега това което се случва се нарича борба с картела. Тази техника не е от вчера, но си мислехте че в България няма кой да го направи, е виждате че има кой. На запад вече никой не смее да прави картел, защото удара срещу картела е незабавен. Няма кой да ви се върже на смешния плач , отивайте да орете и следващия път като ви заговори дяволчето се замислете малко.

Бг зърнари, пишман бизнесмени.

Аз съсипах българското земеделие ,Христо и Киро ще го довършат ,като ме гледате приличам ли на българин,Киро и Кокора идват от чужбина но целта ни е една да я довършим тази проклета държава

От Брюксел ни заповядаха да го начукаме на нашите земеделци и ние им го начукахме,убиването на нашето производство за сметка на евроатлантическите цености и Украйна е наш приоритет ,ние така или иначе не се чувстваме българи ,ние си имаме наш кумир -СОРОС

Тези зърнари не продаваха есента и чакаха още по високи цени. Сега като паднаха цените, искат да ги компенсираме. Когато губят - да споделим загубите им, а когато печелят - не си споделят печалбите. Хахаха......... Нагли хорица!

С Майбасите протестирайте, мафиоти зърнарски!

Като гледам тея земеделци, да ги оплаче човек. Тракторите им нови, изкупиха земята. .. Ами в бизнеса има риск ве, затова се печели. Без риск, няма печалба… Егати наглите, дайте пари. Ами нали ви дадохме ве. Изкупихте земята. Колко да ви даваме още?… Като нямате пари ще продавате земя, машини, така е в бизнеса…. Всички Русия искат, а тракторите им американски, купени с пари от Европа. Алооо.

Ами искат пари , не ги интерисува ни зърно ни хляб , те искат пари , за това ги правят тия циркове ! Гечев каза че и един хляб не е пройзведен от украинското зърно , ако е влязло такова е направен реекспорт или бартерни сделки , но бай трактор го интерисува да има пари за новия мерцедес и за него и закурватаму!

Точно

Вън руснаците и техните верникурви русофилите от българия , място за фашисти и нацисти в България няма!

Украйна и украинците вън от България, както и всички копои слугуващи на САЩ и изРодения КС! Долу фашизма!

На евтино украинско зърно и слънчоглед,и след като поевтиня газта, тока също, що го не виждаме в магазините? Що дори на борсите е скъпо? Кой върти спекула? Или без внос от Украйна щеше да е още по- скъпо? Що Украйна, при война и без дотации, произвежда по евтино? Ми нема как да роня сълзи, за зърнарите с майбасите!