"Зърнената сделка" - има ли надежди на хоризонта

Москва продължава да настоява Западът да гарантира, че ще улесни руския износ на торове и храни. Без гаранции няма напредък заяви Сергей Лавров след среща с Хакан Фидан

Обратно в новината

Коментари - "Зърнената сделка" - има ли надежди на хоризонта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ООН осъшестви "Зърнената зделка" за да може сегашното Украинско правителство да се снабдява със свежи пари за да може да копува не толкова свежи оръжия от запада и Турция. Украйна в момента не може да реализира никакъв друг продукт на пазара. ООН да представи статистика къде е отишло Украинското зърно (при кои "нуждаещи се") и за какво са изразходвани получените от продажбата на зърното пари.

Путкин /като му отива името/ до сега не е спазил нито един договор... Та е безсмислено да се преговаря.

пазара голям ... иди при друг

Еййй и тая година тролчетата изкараха без отпуска,да могат да си платат семестъра.Оно само със свирки не става ,требва и парици...

Спокойно американското посолство няма да остави своите тролове без долари

путьо мобилизирал старци и затворници на фронта в Украйна .. та какво остава за целия рубладжийски тролетариат..ха.ха

Това не важи за троловете на Проко.Ония си ядът шпека на Проко.Ще им стигне,те са 5-6трола къде тука си съдират г.звете от списване.Жалки нераализирани студентчета...

ПУТИН ВЕЛИКИ съвсем ясно ви каза:Яжте ми шпека.Още нещо да НЕ ви е ясно?????

вражеска русия след като с еопита да ни умори от студ, сега се опитва да ни умори от глад!

Не Русия а затова че не си гледаме нашите национални интереси а чужди ни доведе до студ и глад. Турция, която е член на НАТО поставя своите национални интереси на първо място а чуждите на второ и затова Русия и построи Турски поток, АЕЦ и не са умрели от глад и студ, даже доставят техни плодове и зеленчуци б България поради западането на родното българско производство.

Човешките загуби на Украйна са огромни. Западните технологии горят като кибрит. Всичко е много по_лошо, отколкото обикновено си представяме. Изказванията, че Украйна е в настъпление, могат да бъдат сравнени с добре познатата поговорка "да си удря главата в стената". Мобилният оператор "Киевстар" се изпусна за загубите на Украйна! Операторът стартира благотворителна акция изпратете съобщение с думата "благодаря" на номера на загиналия войник. Но в промоция, чрез пропуск, признаха, че "400 хиляди" герои "никога няма да отговорят на повикването". https://rutube.ru/video/95325039a362632558c103f1a1041ae8/

си я заври обратно в рутюб/гъзопровода ! Имаш много поздрави от украинците които пресякоха линията на Суравикин - не е зле като за 'провалена' операция (от поне месец) с 'унищожена' западна техника, ръководена от 'убития' Залужни ;)

руските прасета само от бой и ебан разбират.. Когато турците свалиха руския самальот и убиха пилотите и руския посланик ... путин свирки правеше на суртана. Ами султана да им спре Босфора и турски поток и ще се кротнат.. Даже ще накарат руската мечка мед да носи на суртана..ха.ха

Лека полека крахът на руската кочина идва ... :))) Ще ги изчакаме да си направят всичките простотии ... :)) 91-на ще им се види като като празник, в сравнение с каквото ги чака след 20 - 30 години. Този път Запада няма да помага, вече си научи урока - рушняците са небрагодарни - хапят ръката, която ги храни. :)))

Да, те заПАДА са такива самаряни, хранят всички. Ама вече няма викаш, а?

Гонете Укрите от България ! Еврея Зеленски каза Сутринта : всички Укри мъже да се гонят от Европа и да отиват на Фронта в Киев !

Система передачи финансовых сообщений Банка России (СПФС) — это канал передачи электронных сообщений по финансовым операциям (финансовых сообщений). СПФС гарантирует бесперебойность передачи финансовых сообщений как внутри страны, так и за ее пределами. Расчеты при этом осуществляются между кредитными организациями в рамках корреспондентских отношений.

В рубли! Ами тя си е тяхна, никакъв напредък! Как ще си осигурят международните разплащания, това да ми обяснят. Те само със софтуер не се правят, а с между банкови кореспондентски отошения, каквито им бяха замразени на рушняците. Няма нищо за хвалене, блокирани са!

Не трябва да има Зърнена Сделка ! Не ни Трябва Отровно жито от Усрандия ! Корабите караха Оръжие нататък , а обратно отровно жито !

Много скромни вече на Раша претенциите - аз очаквах пак да поиска НАТО да се върне до границите от 1997 :)))

И щедри на боя, дето млатят !

Всьо ИДИОТ па плану, да ? :)

защото сами ще върнат НАТО в границите на 1956 година.

1956 :) Много ми е интересно как ще разубедят Швеция и Финландия да излязат от НАТО - с 3-дневни спйецапирации ?

канеше да посети Турция ? Или шубето е голям страх ?!

Да се прави на велик, що ше ходи в Сочи са?

Надежда ще има, когато на мястото на Масква се появят дузина ядрени гъбчици

Де ви берат такива малоумници а????

Ви изринем педалите

Няма как да получиш разумно мнение от човек който си смята дупето за полов орган.