Зарков призова НС да приеме закона за разследване на главния прокурор: Направете и невъзможното

Никога не е било въпрос на време, винаги е било въпрос на воля и желание, заяви служебният министър на правосъдието

Обратно в новината

Коментари - Зарков призова НС да приеме закона за разследване на главния прокурор: Направете и невъзможното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Котеудошвачат и червения пудел К. Зарков толкова се захласна по Гешев че изпада в делириум

От нас зависи главния прокорор ,никога няма да позволим да го махнете защото ГЕРБ иДПС влизат в затвора

Кво беше това понятие НС. Та това е една долна селска кръчма пълна с воня на мърша, селяндури, крадци и бандюги.

Имахме повече от три месеца да приемаме всичко. А преди това още 7 месеца. С билшинство в НС. Сега за а два дена да правят невъзможното. Ето това е идиотизъм в действие. Ти сам си залагаш такива цели пред ЕС, знаейки че е трудно да ги изпълнили. А сега в последният момент апелираш д правят невъзможното. Оня ден тия дето най много искаха съдебна реформа ги нямаше в салата на НС. Нито Кирчо Лъжеца, нито Кокорчо крадеца, нито Мравояда Бойкикев. Или саботират работата на НС, или са просто безотговорни. Но както и да е тяхна ще бъде вината за загубата на 29 мкрд от Плана з възстановяване. ГЕРБ им даде всички възможности да си приемат свой план. За две години не направиха нищо. А сега за два дена да правят невъзможното. Пълен идиотизъм.

много точно и ясно обясни, че се занимавате и правите пълни глупости. Защо продължавате да показвате липсата на компетентност и мисъл?

Дивата омраза към ББ, съчетание с некомпетентност води до глупости.

Пак Гербаджийски димки

Чакай, бе. От две години ББ не е във властта. А власт са разни трапосерковци дето ги докара Лайньо Радев. И затова с е я докарали си кривата круша.

Много ти личи бе лайно червено. Чакай малко. Къде си тръгнал главен прокурор да ставаш.

Късно е вече, няма обратен път назад, главния прокурор остава, промените остават за следващия път, неясно кога !!!

Докога децата и внуците на БКП и ДС ще продължават да раздават правосъдие ? Защо ги търпим ?

Гешев е привикан в САЩ, Борисов и Пеевски да му мислят.

Кой ти го каза. Лайньо Радев или лично Путьо и путьовците около него. За разлика от СССР в САЩ са доста по умни за да правят подобни глупости.

"Четири лапи" няма ли де се самосезират за този олигофрен?

Четейки коментариите човек се убеждава в казаното от Борисов в САЩ при Б 1: В България остана много прост и некачествен човешки материал. …..Бих добавил към Бойковите думи цинични, злобни,зависливи ,политизирани,нискоинтелигентни т.е. не човеци а свине с дипломи.

Няма ли някой еродиран юрист за мин. на правосъдието та ни пробутват този нечистоплътен педал К.Зарков преди беше една тъпа пача която нямаше елементарно познания за правист

Ами надежда йорданова да не би да е познавала нашето правосъдие? Защо не успя нищо да направи когато беше такъв министър.

Ами защото тя е била само една секретарка на Христо Иванов. Дето прави кафета. И може би не само кафета. Знаем ги такива секретарки. Изпълняват и някои по специални услуги н Шефа. А с вдигане на крака инправене на минети, новото н юридическа подготовка не се повишават.

тези само с лобиране за олигарсите и групировките си ли се занимават

Докато Гешевтурата,ГЕРБ и ДПС са думократичният октопод , закона просто ще се отложи за в бъдеще до ВНС с промени или нова Конституция..За престъпленията на Октопода давност няма.Съботажа на парламента е дълбокото място на спасението за Октопода.

Ти явно си от тези дето обожават цветовете на дъгата демек мека китка

Ха хаа, удушвачът на котки иска от НС да направи невъзможното!

Спасете Гешев от линч през май!

Зарков е най-гнусня министър в това правителство. Зарков е от групата в президентската квота на насраните гащи.

Круме, па и Зарков, свидно комунистическо внуче на генерал от Държавна сигурност, първия закон ,който новото народно събрание трябва да приеме е закъснелия закон за ЛУСТРАЦИЯ. Колкото и да се пънеш, с твоите напъни -до тук! Ама наистина си до тук-нито в Народното събрание те виждам, нито като служебен министър. Спестявай си парите, че те чака постна пица.

Коткоудушвачев Зарко, защо Гешев не разследва Про100Киро за лъжа, че имал само българско гражданство. За Джемкорп. За НЕКСО. За посредниците .... Така е Гешев. Не го разследваш КОТКОУДУШВАЧА и той продължава да нарушава конституцията като се меси в независимата съдебна власт.

Защо бе изрод гнусен ? Колко ти платиха олигарсите Бомбокови, Черепчо, Разградския червен червей и още, и още ...

Зарчето-коткоодушвач!

Коткоубиец

АМА И ДЕЦАТА ЗНАЯТ,ЧЕ ГЕШЕВ ПАЗИ ВСИЧКИ ИЗМАМНИЦИ ОТ ГЕРБ И ДПС!!! ЧЕ СА КРАЛИ ЯКО ПРЕЗ ТЕЗИ 13-14 ГОДИНИ!!!!!!!!!! ГЕРБЕРСКИТЕ ДЕПУТАТИ И ТЕЗИ ОТ ДПС ПОКАЗВАТ СТАНДАРТ ВСЕ ЕДНО УПРАВЛЯВАТ В БЕЛГИЯ, А НЕ В БЕДНА БЪЛГАРИЯ!!!

от коневръза,бе?!

Защо не разследва Про100Киро за лъжа, че имал само българско гражданство. За Джемкорп. За НЕКСО. За посредниците .... Така е Гешев. Не го разследваш КОТКОУДУШВАЧА и той продължава да нарушава конституцията като се меси в независимата съдебна власт.

Тоя само като го гледам на снимката с тоя изцъклен поглед на садист и тръпки ме побиват! Вярно ли е, че е изтезавал котки?

...не, просто е синче мамино, хленчещо - подскачаше около кака Курни пред 4-5 години като млада комсомолска надежда, а сега вече след като позахитря и събра и някой лев, се ослушва и за други и по-перспективни ракети-носители насам и натам...

учил се е много от тъмно червения си дядо..Вижте му потеклото

Абе Зарков защо де обръщаш към депутатите , та ПП и БСП имаха 7 месеца да го приемат? И защо продължаваш да употстваш че този закон важи за пеиемането ни в Шенген? Та има достатъчно хора , които да разследват главния прокурор! За Венецианската комисия няма какво да говорим , тя иска това което каже да става в дадената страна! Но освен нея има още други , така че нейното мнение не е миродавно! Стига си приставал на партиите на олигарсите!

Внучето на генерала от ДС Кацамунски,нещо много се изявява!??Ето ви нежната революция до какво доведе!!!

Гешев е привикан в САЩ, Борисов да му мисли.

Малоумен ли си, Гешев ще участва в молитвена закуска, заедно с Байдън, там е по покана на американски конгресмени

Забравих, че Гешев всеки първи четвъртък в годината е на молитвена закуска в САЩ.

ами той Борисов не е преставал да мисли как да го сложи с 200 на простите педалчета от ПП-то начело с Простия и Ококорения

Основното притеснение на Борисов е как да не влезе в затвора. Издъни се с Турски поток и ветото за РСМ и сега пръв атлантик, но не виждам някой да му има доверие вече. В Сърбия Вучич видя какво се случи с него и стана много по-кооперативен.

Имаха 7 месеца ПП и БСП да приемат каквото си искат. Да, ама НЕ. Внукът на Кацамунски иска да лови риба в мътна вода. Да, ама НЕ.

Толкова време доказват невъзможността си да работят за България дупедатите, че сега ли на последните си дни ще да докажат някаква работа..

По-важно е гласуването да стане задължително, за всеки български гражданин. Не може да се допускат управлявани от посолства пратии с минимален брой избиратели до властта. Това не трябва да се случва. Трябва задължително гласуване.