Зарков: Поисках оставката на Нинова, когато бяхме трети, а сега сме пети, в събота е последен шанс за партията

"Не приемам квалификацията "срив". Резултатите са сходни с предходните избори", заяви и заместник-председателят на социалистите Атанас Зафиров

Обратно в новината

Коментари - Зарков: Поисках оставката на Нинова, когато бяхме трети, а сега сме пети, в събота е последен шанс за партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП УМИРА бавно!

Крумец, умен пич си , не мога да си обясня ти защо още седиш при тези далавераджий !? Не разбра ли ,че в БГ лявото , не е като лявото във Франция! Ако не падне сега Нинова, се махай от там. Може при Янев да отидеш....Измисли нещо такова! Имаме нужда от хора като теб!

С нетърпение очаквам времето когато изобщо няма да сте в парламента. Червени ....

Сега е май Ред пак Нинова да му е Поиска!!!

И ти колко се облагодетелства от това да работиш срещу БСП! Хайде гледай кариерата! Осребри гласа си за машинното гласуване!

Тази партия трябва да бъде разформирована, а членовете и съдени за участие в мафиотска организация. Още не са си платили за зверските убийства след 9 септември 1944г.

Фашагите и сега не са на мода!!!!

Зарков, докато се правите на големи евроатлантици, резултатите ви ще са такива.

"БСП - Нинова" ЕООД

За щастие тази партия много скоро ще изчезне

го слушам от 33 години. Е, засега изчезна СДС.

И по-добре. Тази опозиционна партия бе създадена от и с агенти на ДС

Предлагам да зададат въпрос на Нинова кога е време за оставка и да е ясно. Напр. в сряда в 9:00 след новолуние при ретрограден Меркурий или когато БСП падне под 1% избиратели. Така ще се махне цялото напрежение от последните години когато очаквахме да си подаде оставката.

Гешев привиква трима членове на БСП,за да ги разпитва какво са говорили на партийно събрание. Връщат ДС,ще искат да знаят какво са говорили съседите ни. КомунизЪмът се завръща.

Гешев е колега на Нинова, заедно са били в една и съща следствена служба и няма намеса. Друг е въпросът,че Нинова се прави на жертва,вместо да подаде оставка за позорната загуба.

Курнелия и остаэка Ще има да чакате

партия писна корените на корупцията и мутенските групировки. Стига вече БСП

БСП предаде идеологическите си основи - да бъде партия защитаваща хората на наемния труд. А ляво-дясно, евроатлантически ценности и прочие кухи лозунги се приказват от младите "лидери" - Зарков, Винтгенин и подобните на тях, които се появиха с "реформаторските" усилия на К Нинова. Докато БСП не се върне към основите си, ще продължава да се топи.

Да имаш 10% подкрепа, при това от 25% , т.е. 0.1 от (0,25 от 6 млн гласа) = не повече от 150 000 гласа т.е. едно градче в цяла Б Г ---- аз това му викам срив и срамота. 150 000 души ще се разпождат с 6 милиона души ли ? Дори и баба ми вече не се интересува от БСП и ми вика, че и те са маскари

Умре

Унищожи Нинова и да превземе БСП.За да ги вкара в коалиция с ГЕРБ.Радев готви партиен преврат и ползва Гешев като бухалка.

Този е Третополов и не му вярвайте !

Ти имаш ли нещо общо с призовките,които Гешев е пратил на Нинова? С арести и репресия ли ще правиш "демократична" партия.Оофкрепяш ли Кирил Добрев?

Искаш ама няма - не си дораснал за голямата отговорност !

За Нинова всяко падение е ''възход'' и за това оставка за кой ли път не подава поне малко достойнство да покаже.

За начало - БСП не е партия, вече, а камарила от интересчии. Второ - БСП не е партия, а НПО в частна полза т.е. има право на търговска дейност за задоволяване на нуждите си. И трето - спрете да се гаврите с малцината достойни възрастни хора, които вярват в своите младежки идеали и си мислят, че БСП е част от тях. Оставете тези хора да си отидат от този свят с достойнство, а вие просто се разформировайте или си намерете друго политическо блато.

Умре,нема вече кой да ги подкрепя измряха не го ли разбраха, който и да сложат. Вълкът козината си мени но нрава не

Нинова се е обкръжила с лоялна клика,която няма да я предаде.В интелектуално и професионално ниво,като капацитет,клонят към нулата.Този Зафиров и там Иренки са потвърждение на това.Хора без харизма и дар слово. А и Нинова на 500 от тях раздаде държавни служби,де факто срещу лична преданост.И всички знаят,отиде ли си Нинова,отиват си и те. Затова ще я държат и подкрепят до последно.

Радев иска да овладее БСП, за да подсигури статуквото. Ще видим дали леля Курни ще се огъне.

Не виждам нито едно одухотворено лице всред ,,ръководството" на БСП, начело с Нинова. Всички са пределно неприятни и отблъскващи. Тази сутрин слушах по ТВ някакъв дебелак Зафиров, който бил фактор в БСП. Ами този човек не става и за овчар, ще загуби козите

Костов, Костов е за еб... Той работеше с нея, и я прати в БСП, като троянски кон. Ефекта е двоен. Хем се отърва от нея, хем БСП се срина!

Докато си се боричкате, българите измират от глад, мизерия и безпаричие, ... защо не вземете да отидете до някое гробище поне за час и да видите колко погребения има - и накрая ще останете само управляващи без народ, .... защо се повищиха тройно пенсиите от 1200лв на 3600лв на Румен Гечев и други такива в народното събрание, които хем на всеки 6 месеца си повишават заплатите???

Май тая сутрин си без хапчета!. Първо, мини по магазините, супермаркетите, моловете, заведенията и виж колко "умиращи от глад" има. Пращят от народ. Второ, на никого не са удвоили или утроили пенсията! Пенсията НЕ е социална плащане. Пенсията се заслужава, отработва, придобива. Това е плащане по "право". И всички пенсии се смятат по една и съща формула. Хората с високите пенсии бяха години наред ощетявани, като не им изплащаха пълният размер на полагащата им се пенсия. За сметка на това , пък, всички пенсионери които бяха с минимални пенсии , сега вземат по-високи пенсии, отколкото заслужават. (са отработили) Така се получава, заради политически раздадените пари ( по 50, и по 120 лв) на пенсионерите. Сега се въведе малка справедливост, но не напълно. Отново ниските пенсии са завишени изкуствено.

БОЛКАТА на Крум Зарков/ Станишев е ЯСНА - СМЯНА на Корнелия и НЕПРОБИВАЕМА коалиция ГЕРБ/ ДПС/ БСП.

остана маш.гласуване,което ощети и БСП!

Какво ни занимават с една загиваща старческа партия.

БСП със Зарков пък ще е 4%. Нямам против.

Това е наследство от комунизма,където вождът не се сваля.Друг е въпросът, че Нинова е безочлива и нагла и няма чест и достойнство. Лошият Станишев направи 2 правителства,неговото и на Орешарски и от 2 място не падаше на избори.А тази наглата,на 5 място и се смята за герой.

БСП не лява партия. Видя се че като такава се оформя Възраждане,за това всички са срещу нея.

Са популистка партия.И не са леви,а леваци.

Като те гледам какъв си десняк. Ха ха

Предвид издънката на Радев с Кирил и Асен и губенето на контрол над тях, май към ДС/газпром коалицията ГЕРБ/ДПС трябва да добавим и Радев. Искат и БСП да включат, но Нинова явно е проблем. Коалицията се крапи на източване на бюджет и прокурорска закрила на кражбите.

Ако ти поемеш БСП,ще се коалират ли с ГЕРБ?

Е, остава и да каже ДА?!? Но фактите, а не приказките, показват, че Нинова НЕ ПОДКРЕПЯ Герб.

Драматично в резултатите на БСП.10-12%е максимумът на левите партии и в Европа Вие сравнявате с неща отпреди 30г.Но много неща се промениха.

бсп са 9%

Все пак прави СТРАННО впечатление, че Нинова е много сериозно персонално атакувана от Герб/Радев, за разлика от други кадри на БСП, които бяха издигани и промотирани по време на БоБо, а сега подети от Радев. Ако тя наистина срива БСП, поне БоБо трябва да не я закача и дори да я подкрепя. Явно ИСКАТ ДА КОНТРОЛИРАТ ЕФЕКТИВНО ПАРТИЯТА БСП - това е единственото разумно обяснение на фактите, а лидерката НЕ ДАВА.

Социалисти, не разбрахте ли, че Нинова може да бъде изхвърлена от Позитано 20 само с шамари и ритници

Когато и да се разпадне БСП, винаги ще е късно...

Щом членовете на БСП си избраха Нинова, явни демокрацията не работи трябва да бъде заменена от обикновен насилствен преврат. Видяхме че в Украйна това работи и донесе свобода за хората на Украйна. Зарков,Станишев и другите евроатлантически социалисти трябва да разкарат Нинова по един или друг начин.

Видяхме какво донесе в Украйна

Трай си там. Добре е Нинова. Още има субсидия за кебапчета на Бузлуджа

борисов има да лежи в затвора за страшно много неща, но първото е за Руски поток! На президента радев също трябва да бъдат повдигнати обвинения както и на всички водещи политически лица, които са позволили това национално предателство и грабеж да се случат! Това е пример как дребни локални шмекери -- от които нищо не зависи в голямата политика, са използвани като геополитическо оръжие -- заради продажната им природа. Турски/руски поток е пример за национално предателство от най-чиста проба, което предизвиква газовата криза и позволява шантажа на Русия над целия цивилизован свят! борисов и радев са директни съучастници във войната на путин и трябва да понесат не само историческата си, но и криминалната си вина!

Ти сигурно си някоя жълтопаветна откачалка

просто лапа черния вносен рунтав красавец. Служебно, разбира се..

Тази партия трябва да остане под чертата веднъж завинаги.... Срамно е да съществува. а с тази Биволица начело е направо извратено...

Изчезваите и да се появява старата БКП за нея биха гласували повече хора.

Не закачай Корнелата! Нейното дело е свято.

Зарков и ти сине Бруте тръгна по нанадолното.Кадрите на БСП много обичат да се изявяват публично с критики по медиите за вътрешно партйните им проблеми .Това отвръщава хората и губи лявата идея,а не изявяващите се.Сега Зарков се опитва да се представи като Алена .Той преди еди колко си години бил казал по медиите.Хей бунак решавайте си проблемите по конгресите и др.ви форуми ,а не по медиите.Определено на БСП им трябва един нов Бойко Бирисов ,авторитарен ,манипулативен и кой не слушка да бъде мачкан.Жалко е ,че бившия член на БКП произхождащ от комунистическо потекло по бащина линия се превърна в ,,десен “субект на ушким.

Преди две години в БСП, за първи път в политическата история на България,политическа партия реши да пита всеки един член на партията ..кой да в лидер на БСП! Членовете на БСП избраха Нинова за лидер с 70-80% . Ако Зарков е е искал промяна в БСП е трябвало да гласува на изборите за лидер на БСП. Ако в гласувал,но изборът му не в успял... ..ще почака още две години и ще гласува Пак.

И към днешна дата е очевадно, че това е било грешка. Но пък, нас ни кефи как сланинова ви еб мам*та на партийката... Между другото, знаеш ли от кога БСП не е е явявала на избори (ако не знаеш, се явява само в коалиция в човто име гледа да намести абривиатурата БСП, заради простия си електорат)

Мунчо съвсем съзнателно в предизборната агитация ,унищожаваше Нинова и БСП ,за да ти проправи път на теб.

Престанете. Престанете да ни занимавате с комунистическите отрепки от БСП/БКП. Изроди