Зарков: Машината е вече само украшение в нашия Изборен кодекс

Следващият служебен кабинет ще трябва да се справи с тези предизвикателства, заяви служебният министър на правосъдието

Обратно в новината

Коментари - Зарков: Машината е вече само украшение в нашия Изборен кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Машините да се платят от субсидиите на партиите и повече за такива партии никой да не гласува

Очакваме великото фалшифициране на изборите от гърбавите мутри и турчалягите,ето защо няма да гласуват хората.Жалко за изстрадалия български народ.

Унучето на ДС генерала КацаМаймунски и глезеното момченце на кака си Курвелия, което и заби нож в гърба за благодарност, че го издигна, сега е слуга на русофилистика - пРезидент мунчо. Не разбира от българското право, защото е щудирал в Сорбоната, забавлявал се е с парижките курви с краднати пари на бъларските данакоплатци, но мунчо го е направил министър за лакейството и слугинажа му. Противен инфантилен тип - червен кариерист.

Мадурките си свършиха работата, избраха мунчо и Пуделите и могат да бъдат лесно превърнати в игрални автомати и продадени по хотелите и казината.

Доколкото разбирам има повишен интерес към машинките. Има кандидати които са организирали аукцион да ги придобият. Къв ти е проблема. Пък и братята бизнесмени искат кутиите за материал за кутии на акумулатори, и търговия с ценни метали от платките. След време ще са ценна придобивка и за колекционери -подобно пишущите машини АДЛЕР и АРХО

От 4 лапи да бойкотират срещи тоя "министър". Колкото майка му беше "журналистка" толкова и този е "юрист"

С глупаците като тебе къде да ги анулират, най- добре на края на света за да не замърсява природата, безсрамник

Какво е състоянието на котката? Подобрява ли се?

Аз не разбрах. Този сега министър коткоубиец ли е? Този сега министър, има ли сигнали срещу него в полицията? И защо е в затвора човекът гаврил се с едно куче, а този котко мъчител е на свобода?

Край на мадуровските гласове.

На карти не пада

партиите на статуквото връщат хартиената бюлетина,защо ли!!!!??? Просто е: 1.на машината НЕ можеш да предложиш 50-100лв.за да гласува за определена политическа сила! 2.на машината НЕ можеш да дадеш да изпапа 10-15 кебапчета/кюфтета и 3-4 бири,за да гласува за определена политическа сила! 3.на машината НЕ можеш да предложиш някаква трудова заетост,като срещу това да гласува за определена политическа сила! 4.на машината НЕ можеш да задраскаш/зацапаш/скъсаш/подмениш и т.н. бюлетините на конкурентните партии! 5.на машината НЕ можеш да предложиш дърва за огрев,като за това да глсува за определена политическа сила! 6. .....

Се фалшифицира от 1 човек за 30 секунди без да оставя следи. Всички други доводи в полза на машините са безмислени

С неграмотници и малоумници не може да се спори

Бе то това с 100 -200 лева си е като мъдете на комара. Всички приказват за тях -ама ой ги е виждал

За 4 (четири) гласувания се разиграха няколко милиарда пари от "собственицити" То е като бума с покер автоматите преди тридесетина години

Да машините не взимат 50 и 100 лв завод но те могат да бъдат манипулирани както направиха продължаваме промяната честно ви казвам не познавам човек който да харесва продължаваме промяната а те как толкова много гласове да имат след като за седем месеца напълно разбиха държавата и някой да гласува за тях това не мога да разбера значи наистина те манипулираха вода и и другото едва ли корнелия нинова и още един депутат от бсп казаха че кирил петков им предложи кодовете срещу оттегляне на техния закон за премахване на машините В това абсолютно съм сигурен кирил петков е такъв лъжец който излъга цяла българия че не е бил канадски граждани на всъщност е бил той не само че не трябва да бъде депутат той трябва да бъде в затвора защото е подал лъжлива декларация Точно заради това тези машини трябва да бъдат изхвърлени на боклука Някой от българите когато прочетат нещо в интернет пространството или въобще чуят някаква новина че някой българин защитава и интересите на българия независимо по какъв начин те веднага го определят като русофил а всъщност той мисли доброто на българия никой не трябва да се интересува откъде идват ресурсите важното е да са евтини и да бъдат в полза на държавата и на българина А последните месеци които ръководеше държавата господин петков заедно с кокорчо напълно разбиха държавата ни направиха ни по-злею от африканска държава

Защо, бе, защо публикувате брътвежите и полюциите на този? С какво е заслужил този лалджия и садист? Единственото хубаво нещо е, че за втори път се гърчи по една и съща тема!

Ако е на майтап ти кажи за котките а не за машините. Ако е насериозно внукът на Леонид Атанасов Кацамунски е български офицер, генерал-майор от Държавна сигурност. Баща на журналистката Анна Заркова и дядо на политика от БСП и министър на правосъдието Крум Зарков. Иначе казано бившо ченге и внук му ще правят правосъдната реформа. Ама Зарков няма и една секунда като действащ магистрат.

Ще правят правосъдна реформа по свой образ и подобие

Заркооф машинките ако са за украшение ти що се кичиш по прашки и малтретираш котки

Целта е ясна. Стабилно мнозинство на корпорацията.

Защо на недорасляци се дава власт , няма ли кадърни или нивото на воените е таквоз, нали знаете за акъла господ и учението :)

и тоа че го увОлнат скоропостижно от БеКаПе-то....

Дреме ти на паДката !

Зарков първо няма патка второ той пикае клекнал

А ти и за украшение на министерството не ставаш убиецо на животни. Как те е пръкнало така в жаба нескопосана

Било притивно дасе гласува с хартиени бюлетини ??? Било много умно да се гласува с машинките на Модуро. Е, защо всички в Европа са на хартиен вот ? И защо са по-добре всякакси спрямо последната в ЕС държавица България ? ПП знае че само с Модуро мпже да вкара и микропартията на Ицо Лодкаря в парламента. И Ицката...слушка ПП. Това е машиния вот.

партиите на статуквото връщат хартиената бюлетина,защо ли!!!!??? Просто е: 1.на машината НЕ можеш да предложиш 50-100лв.за да гласува за определена политическа сила! 2.на машината НЕ можеш да дадеш да изпапа 10-15 кебапчета/кюфтета и 3-4 бири,за да гласува за определена политическа сила! 3.на машината НЕ можеш да предложиш някаква трудова заетост,като срещу това да гласува за определена политическа сила! 4.на машината НЕ можеш да задраскаш/зацапаш/скъсаш/подмениш и т.н. бюлетините на конкурентните партии! 5.на машината НЕ можеш да предложиш дърва за огрев,като за това да глсува за определена политическа сила! 6. .....

Долу мадуровската мафия!

да слуша , какво му казва депутатът- момчето- Божанков - от същата партия.

В много западни страни се гласува с хартиени бюлетини.Според мен закупуването на машини за милиарди беше единствено за облагодетелстването на някой или някои.Спокойно хората могат да гласуват от своите телефони, компютри и таблети.

Гласувам за себе си, като се запасявам за военна обстановка. Всички идиоти ще се наредат да се охарчат по празниците за глупости, а не им е ясно, че сме губерния на САЩ и при подсвиркване нашите подлоги ще пуснат печатницата за повиквателни. Извън това, ако ни се размине, очаквайте тотален скок на всичко. Бензин, ток, храни. Държавате ще набичи таксичките поне с 30 процента нагоре, от гражданска застраховка до цигарки. Докато се крадеше от еврофондовете беше добре, са идва момента, в който за да оцелеят големите в ЕССР ще гърбят губернийките до дупка. Ще седите тука без Шенген, и ще ви наперат еврото та да плащате дълговете на Украйна. Кви машинки, кви гласувания, кви правителства? Какво значение имат масончетата в Парламента? Единственият вариант за противостоене е да се нарушат подписаните от тях сделки срещу България. Което означава обесване на площада и прибиране на откраднатото до девето коляно. Тук няма Българи с толкова големи топки. Тук има малки лешничета, които чакат да бъдат смазани в лешникотрошачката.

Вече ги връчват. Следва Румъния, после сме ние.

Връчват жълти книжки на тия като теб и горния , определено !

Ами прав е! Не го харесвам тоя, но в случая е абсолютно прав!

Хванал се е за палците

Пе дал кажи за котката на комшиите.

Тоя вярно ли е удушил котката на комшийката?

Мафията винаги побеждава. Парите са у тях. 12 години безогледно крадене. Натрупаха милиарди.

Нато генерала ще бави изборите колкото е необходимо за постигане на целите. Отрочето му простокиро блокира доставките на газ за Бг, прие македония в ЕС, сега Коалицията на войната малко остава да нападне агресора Путин за кеф на господарите му. Малко по натам затваряне на ТЕЦ-овете и АЕЦ-а, и премахване на Лева като последен символ на финансова независимост! 100% успеваемост. Рапорт даден, рапорт приет !

Какви още задачи са дадени от другите шефове в Давос. Там не си поплюват също. Храни от хлебарки, контрол над земеделието и национализация, от там "аренда" за сто години на Каргил, Байер, Нестле. Хората си мислят, че тва е майтап. Не е. УйКей праснаха десетгодишен договор с Модерна, без въобще да отчетат хилядите проблеми с ваксините и нито дума за естествен имунитет. Науката и фактите не съществуват, когато са пречка за корпоративният фашизъм.

Conceptual Zero Draft на СЗО подготвян за подписване от всички държави до 2024 ще отнеме всички права на хората и ще превърне света в концлагер за унищожение ...

Това, че от машината ще излиза бюлетина с всичките налични защити, както и хартиената, всъщност е голям плюс за изборния процес! Ще попитате защо? По следните причини: 1. Бюлетината от машината може да бъде САМО ВАЛИДНА, няма как да я направиш невалидна! 2. Броят се бюлетините от машината, които всеки гласоподавател е проверил лично! Няма как да се осъществи хакерска намеса!

На Германците, там машинките са противоконституционни.

Тоя садист на котки защо се показва

Боклуците от ГЕРБ и ДПС над два месеца се занимаваха с тая хартиена измама и не решиха НИТО ЕДИН важен за България проблем! Значи им е много, много важна! Защо ли???

котето, което се опита да убиеш какво е, изрод комунистически! Истински син на еднооката си майка!

Ескпертите във фалшифицирането с хартия срещу тия с флашките. Виждам сгоромолясване на ПП и ДБ.

Виждам само собствената ти простотия!

добре че стана този спор за машините! видя се че и депутатите и техните експерти и съветници са некомпететни. прости и недобронамерени спрямо туземците! кой ще отиде на следващите избори?

Е, нали народа ги плати, вие си взехте комисионните. След година , две пак ще има нови машини с нови комисионни.

Това да се спори и решава дали да се гласувяа с машини или хартиени бщлетини е като ако те заболи главата вместо да те лекуват да ти я режат, и да спорят и решават как и с какво да ти я отрежат, а не как да те излекуват Избор на пълни дебили за които няма никакви изисквания е пълна простотия по определение, и затова изборите въобще трябва да бъдат отменени и да се използва нормален способ за определяне на необходимите хора

Сега разбрахте ли какъв изостанал руZZки клозет е тая скапана държава! 80 процента дебили, прав е кремълския подлога Христов

Клозетът е единствено в главата ти.

зйарков, ако имаше още едни машинни избори, ти, курнелия и цялото псп отивахте в историята! сега шанса да присъствате в следващото народно събрание ви е с 5% по висок!

Ха хаа, издигнатият от фатмак Мунчо Херомустафов на министерски пост педал и пръв удушвач на котки Зарков реве заради отмяната, макар и частична, на Мунчо-Мъдуровската машинна изборна измама, безпрецедентна и най-голяма изборна измама в цялата ни история, а може би и в световната.

Ти остави машините за гласуване! Котката! Котката ни интересува!

Тогава ги продайте и вземете парите обратно. После направете нещо смислено с тях. То е ясно, че тия от сиела норма намазаха едни пари, поне машините да не събират прах по складовете.

Кой е луд да купи Мадурки? Е, възможно е страни като Мианмар и Беларус...