Заразените с маймунска шарка трябва да избягват контакт с домашните си любимци

Хамстерите, песчанките, морските свинчета и други гризачи са предразположени към болестта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време и на домашните любимци да избият тия демони немат спирачка дано господ ги накаже скоро

Разбрахте ли ве пе*адли, никакъв секс с домашните любимци :)))

Айдееее, намериха начин да почистят света и от домашните любимци

В контекста на т.нар. Green transition това е първото нещо, което трябва да се направи - да се спре размножаването, а впоследствие и отглеждането на домашни любимци. Домашните любимци косумират животински продукти и са големи консуматори и замърсители. Отглеждането на домашни любимци е цяла една излишна индустрия, която парадоксално е подкрепяна най-много от еко активистите и веганите.. Усилията трябва да са изцяло насочени към съхраняването на дивата природа!

Ще правят ли пЛандемия или мероприятието само за поддържане страх?

В момента в Испания е нещо страшно - взрив на болеста по курортите. В началото на сезона. Никой не може да ме разубеди, че това не е планирана изкуствено разпространена зараза.

Калитко, ако не си разбрал, тазио т.нар. "зараза" "маймунска шарка" ПАК я УЖ установяват с PCR "тест", чиито собствен откривател, Кери Мълис казва още преди 30г във видеоинтервютата си че не бива да се ползва за диагностика, защото може да установи, цитирам "всичко у всекиго"... Оттам иде лъжата с пЛандемиите. Не случайно пак с PCR... По-веселото е, че Кирчо и Кокорчо извадиха план-правилник да се "ваксинират" всички "контактни" за последните 21 дена лица на "заразените" с маймунска шарка задължително в изолатора и никой от вас не стопли още, че така под сурдинка се прокарва масова "ваксинация", която УЖ нямало да е масова... (линк: https://dnes.dir.bg/obshtestvo/obsazhdat-merki-za-ogranichavane-na-maymunskata-sharka-u-nas-sred-tyah-e-i-21-dnevna-karantina ) А най-лошото е, че това т.нар. "ваксиниране" ще се случва с "ваксината" на Бавариан-Нордик за "вариола" (едра шарка), която самият Фаучи във видео-интервю преди няколко години признава, че е много опасна и смъртоносна за приемниците с подтиснат имунитет.... (линк: https://www.bitchute.com/video/kGYjWgVKs2QC/) Причината е, че засега няма одобрена от FDA ваксина срещу "маймунската" шарка (но Модерна на Гейтс вече обяви че имали разработена, само чака да мине стадиите на изпитания - ух, добре че е той... да ни спаси след година...) Така ще си осигурят смъртност УЖ от новия "вирОз" на маймунската шарка и ще се върнат "сертификати" и "мерки". Ето и линк към официалният туит на Единственият Сенатор в САЩ, Ранд Пол, който е И ЛЕКАР С ОПИТ и оглавява борбата с Фаучи и Гейтс в US Сената. Тук той потвърждава написаното от мен: https://twitter.com/RandPaul/status/1529120536726491144?s=20&t=YV7AYihqoWf_AK7c8TreKA Единственият шанс за света е АКО той БИ станал Президент, би могъл да измете глобалистите от властта в САЩ, и да спре пландемии и ненужни войни, но едва ли това ще се случи скоро за съжаление... и жертвите на психопатите ще са милиони оттук насетне.