17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До утре, до утре, до утре, до утре вечер в другия спектакъл!!!!!?

Казах ли ви аз, че колкото повече наближават изборите, толкова повече ще "спадат" новозаразените. 10 дни преди изборите ще има само излекувани и нула заразени!

Лъжа, нагъл натиск и фалш... Ама за какво е тази доставка на ваксина, която вече не е актуална... Новите генетично модифицирани щамове са различни от този, срещу който този ваксина е произведена!!! Жалко за огромните инвестиции. Но това е в резултат на бързането на фарма мафията да пусне на пазара продукт, недостатъчно проучен, без гаранция за ефект и безопасност, с цел печалба на всяка цена... Вече е очевадно, че трубадурите на менте ваксината, както в чужбина, така и у нас, особено сборния отбор от псевдоспециалисти в НОЩ, са пред тотален провал. Те, обаче, си взеха подкупа и искат още да вземат от спонсорите си, точно от фарма мафията, така че, няма да мирясат да ни облъчват по всички медии с нагли призиви за имунизация. Погазват всякакви принципи, правила на добрата медицинска практика, и най-вече Хипократовата Клетва!!!

Ще има боц, боц по дупетата :)

Феномено!!! Цела Еуропа не мърда от къщите , с полицейски час и всевъзможни репресии - заболелите растът стремглаво, пък у полуизпълняващата некви мерки родина скоро болен нема да остане!!! Тоя Ковид ще да е много притенциозен към политико-географските условия - не му понася у Болгария, пък ние искаме македонците да ни харесват!!!

От както спяха да ни "пръскат" от самолети, много неща се промениха. Кардиналната промяна е, в ХУМАННИЯ ГЕНОЦИД, упражняван от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". Обаче вече идват сталкерите , а те ще четат това евангелие на Дявола, така както Дявола чете Библията.

Заболелите и статистиката са такива, каквито са необходими на бай Тиквун.

Ама какви резултати дадоха малоумните мерки и двете щайги с ваксини, то проценти то чудо! Хвала на великия ръководител на вселената и всичко останало, хвала на неговите експерти, съветници и други верноподанници!

Да благодарим на нашия велик вожд и кърмчия Мао Тик Вун за намаляването на броя на "заразените".

Рано е за радост, изчакайте малките ковидарчета да тръгнат на училище и след 2 седмици ще говорим пак.

Вярно ли е, че няма направени аутопсии на починали от ковид?

Вярно е, защото съществуват далеч по-неинвазивни методи, с които това може да бъде установено. Например рентгенова снимка и пулсоксиметър. Предимството е, че след процедурата болшинството от хората са все още живи.

Поради което и не се правят. Само легла да заемат...

3евзек

Може следващия път, когато ти се случи д апопаднеш в спешното, да поискаш да установят с аутопсия от какво да те спасяват. Таман няма да заемаш легло.

Са ще правят на Гошо Тъпото!

КОГА ще чуем и видим за 1% заразени?

След ваксината.

Не е проста,никак не е проста тиквата!С такива нощни шкафчета как ще е прост?Прости са тия ,които го избират,с изключение на държавните служители.Те знаят защо гласуват за него!Всеки народ е достоен за съдбата си!

Средна възраст на починалите вчера с ковид в България: 72.45 години Средна възраст на починалите 6714 души от 16.10.20 до сега: 70.36 години Средна възраст на починалите през 2019: 73.24 години Ако смятаме годините изгубен живот заради ковида, същия е по-малко опасен от ПТП.

Дано за сметка на това победихме всички други болести, а жертва на ПТП нямаме от март миналата година!

3евзек

Лъсна истината за много хора, за които не могат да се случват две неща накуп. Сводката за броя тежки ПТП, ранените и починалите в следствие на тях не е спирала да се публикува всеки ден. Обаче изглежда още през март си спрял да я четеш, защото няма как да съществуват две сводки едновременно.

Фактите добре, обаче преди да започнеш да правиш изводи, изглеждаш по-умен. В последните два месеца има 6300 души починали от Ковид, с оставащи средно 2 години живот или общо 12600 години и почти 90 в ПТП. Ако те са по-опасни, значи на всеки загинал в ПТП с му оставали да живее по още 140 години. Средно. При това без да смятаме годините ходене пеш, които транспортът е спестил. А Ковид каква част от живота ти спести?

Говорим на годишна база. А ако ограничим статистиката до новата година, нещата пък съвсем ще загрубеят -- все пак немалка част от възрастните хора преживяха ковида и продължават напред.

" А Ковид каква част от живота ти спести?" Безумната реакция срещу ковида дотук е отнела огромно количество човешки ресурс. 1/25 година (две седмици локдаун) * 7 млн. души = 280 000 загубени години живот

3евзек

Г-н Фактите, Защо не си гледаш фактите, вместо да се занимаваш с неспецифична мисловна дейност? Годишна база може да се смята и за два месеца. Просто умножаваш по 6 и става на годишна база. Иначе е много удобно към периода с епидемия да прибавиш друг, в който епидемия на практика няма няма и да се чудиш защо средното не е толкова голямо. От локдауна и последвалите събития ми бяха спестени около 200-300 часа за ходене до работа. Ако през това време ти си стоял без да правиш нищо и считаш времето за изгубено, това си е твой проблем, не на 7 000 000. Още малко ще ми кажеш, че и времето ти за сън или за писане тук в дир-а е било изгубено. Съвсем отделен въпрос е, че без така наречниея от теб локдаун числата щяха да са съвсем други.

Българските власти подложиха буквално на унищожение ресторантьорския бизнес, както и голяма част от хотелиерите. Почти всеки ден според запознати се обявяват за продан хотели и ресторанти, но кой да купи бизнес, който държавата е забранила да работи. Оправданието е борба с вируса и налагането на противоепидемичните мерки. Нека обаче хвърлим един поглед в съседна Сърбия и ще видим, че ресторанти и хотели работят по време на епидемията, даже за празниците им удължават и работното време. Явно проблемът не е в ресторантите и кафенетата, а е в главите на некадърниците, които обслужват коерпоративни интереси, съсипвайки цял един отрасъл. Сърбите правят на пух и прах и всички доводи на така наречените експерти от НОЩ, които по всичко личи, че са се превърнали в бухалката, която унищожава безпроблемно 15% от БВП, обслужвайки своите европейски господари! Нека припомним, че Сърбия не е член на ЕС, а и по всичко личи, че няма зор да става.

Ашколсун, па ако хептен спрете тестовете, и чумата ще изчезне! Не знам как не сте се сетили досега?

Сакън, те даже и антигенните вече ги броят. Скоро ще броят и всички фотографии на кихащи. Да им излезе бройката че иначе няма да има премиални от Брюксел. Май накрая просто ще броят ковчезите за да им излязат чекмеджетата пълни. То нали убиха всичките болести с якия му вирус.

https://manimanibg.blogspot.com/2021/01/blog-post_25.html?m=1 "зарязени"?!?!?!?

Не отваряйте училищата беееееее. Закрийте ги беееееее. Да не ни хване вируса беееееее. Никой да не излиза бееееее. Всички по килиите беееееее. Само с тиливизора беееееееее. Каквото кажат това е беееееее. Искат да ни спасят бееееее.

но ако не бе забравил кавичките на някои слова по-лесно щяха да те разберат!

в една стара песен - събота, събота вечер......... от понеделник - отново мозъчни клизми, зер новата партида ваксини идва

Нямаше нация оцеляла без да дава жертви. Крийте се, не ходете на работа, не пускайте деца да гонят топка из двора... Но да знаете, винаги има кой да заеме празно място. Най малко китайците не са спрели за миг от март месец

Тази година китайците имат най-ниския икономически ръст от 44 години насам.

Спокойно, почивните дни свършиха, от утре Балтов е на работа и статистиката ще влезе в познатото русло: 120-150 "пичинали" на ден...

Да ...съседка почина наскоро.Дисбетичка.Седмица не могла да се добере до болницата Отрицателен тест,но близките я получили в затворен ковчег...измамнуци

А сигурна ли си, че е била болна от диабет? Най-вероятно така са я писали, за да е удобно на статистиката, нали така ги пишат и от КОВИД. Според такива като теб няма заболявания, всичко е фалшиво и конспиративно.

Да .поне от десет години

Откъде си сигурна, ти ли я диагностицира бе, Маро? Според мен лъжеш, защото си слуга на Бил Гейтс, а жената не е била болна от нищо, но са я писали за по-удобно в статистиката.

"Седмица не могла да се добере до болницата Отрицателен тест,но близките я получили в затворен ковчег...измамнуци" За стотен път! 7 до 10 дни след първия симптом вируса слиза изцяло в долната част на белите дробове. Тогава тестовете не могат да те потвърдят като заразаен със SARS-2! Вече е ясно защо при диабет се получавав тежка авто-имунна реакция и собтвената ти имунна система убива 2 пъти повече белодробни клетки от вируса. На ренген и скенер резулата се вижда много добре - белия дроб почти го няма! Айде миме, със здраве!

Диабетиците в Бг измряха бе. Жив не остана вкл и моите познати . Я пак ни разкажи приказката за цитокиновата буря, че да я разкажа на приятел диабетик, изкарал вече короната.

"Я пак ни разкажи приказката за цитокиновата буря, че да я разкажа на приятел диабетик..." https://www.nature.com/articles/s41574-020-00435-4 -- "COVID-19 and diabetes mellitus: from pathophysiology to clinical management" ... Примерно! При това става въпрос и за SARS, и за MERS Covid (2012-та, смъртност: 35% от заразените). Айде яж!

Не бързайте да се радвате.Положението ще се види след две седмици - след разходките до Копитото, след разходките вчера на хубавото време в София и след нещастния напън за блокиране на Орлов мост.

Ви изнесеме скоро. По един или друг начин ще ядете вируса си суров.

Кое не е вярно бе, уважаеми поплювковци?

Знаем. Същото като след Великден. Ще има много трупове ,пързалките ще са морги, а камиони ще извозват труповете до ями където багери ще ги зариват.

Ще се видят черните чували, ама яко. Както през май. Купиувай черни чували че да.правиш бизнес.

Мани аз как се набутах пролетта. Купих чували, че оня палячо вика яко ще се мре и аз юруш на далаверата. Едва съм продал 8000 бройки......

Грипа идва януари и февруари Тази статистика не отчита много хора, които не се изследват поради една или друга причина, така че заразените със сигурност са повече. А щом новият щам е в Турция и други държави, най-вероятно го има и в България, но няма кой да го засече. Данните говорят сами за себе си. На 15 септември новите случаи бяха около 140, а умрелие 9. 2 месеца по-късно новите дневни случаи вече бяха близо 5000, а умрелите стотици. 1 месец след затваряне на училища и детски градини, новите случаи намаляха. Какво ли ще се случи, когато училища и детски градини бъдат отворени отново в началото на януари, след като остават януари, февруари и март? В България на някой пука ли му изобщо за живота? Някой знае ли изобщо, че страната е на първо място от години по смъртност в света, както и на последно по средна продължителност на живота в ЕС? С това темпо на ваксинация за КОВИД-19, както и изискването за поставяне на две дози през 23 дни, и като се има предвид, че само около 3% от населението си слага противогрипна ваксина, както и това, че в понеделник отварят училища и градини, който е преживял КОВИД-19, може да няма същия успех с грипа.

За щастие при повечето хора имунитета действа и е добър вследствие на стотици милиони години натрупване на опит и тестване при различни условия! ДНК ни е продукт на запис на премеждията на предшестващите ни видове / като се почне от амебите /!!! Така,че споко!!! Като гледате Гърция, Франция, Германия, Англия ,САЩ дори Австралия мерките, затварянето няма особен ефект!! Просто вируса има пик, после спад, после мутация и пак пик и така докато се нагоди нашето ДНК имунотворчество да съжителства с него... За всички неспокойни души ваксината е спасение, ако щете ментално!!! Но децата и младите стига ги мъчихте и психясвахте!!!

"ДНК ни е продукт на запис на премеждията на предшестващите ни видове / като се почне от амебите /!!! Така,че споко!!!" Корона-вирусите, които успяха да отскочат от животно към човек са 6, не са 6000 (не чети фейсбука на мангъров)! 5 от тях отскочиха към човек в Китай, само MERS Covid отскочи към човек в близкия изток! Всичко това се случи в последните 20 години, не в последните 2000 години. Всички те бяха в пъти по-слабо заразни по въздух между хора от стандартния грип! SARS Covid-2 e 3 пъти по-зразен по въздух от стандартния грип! И това е доста странно! При испанския грип в 2018-та всички заразени са кашляли кръв. Мъжете са умирали за 1 до 2 дни. Предполага се, че е бил версия на птичия грип, която е успяла да отскочи към хора. Вероятно в половината случаи е причинявала същата тежка авто-имунна реакция, при която собствената ти имунна система унищожава клетки на белия дроб много по-бързо отколкото самия вирус. Това води и до цитоконова буря и до бактериално отравяне на дробовете и кръвта... Както сега - със SARS! PS: Я обясни какво e ДНК-то в амебите?

Сърбите не са се изпозаразили масово не са препълнили болниците и не са измрели при положение че ресторанти, фитнеси и всичко останало си работи там и нямат никакъв локдаун? За сравнение в Сърбия има 3200 починали от ковид, а у нас са 7500. В тубата има видеа как играят хоро на нова година без маски. Освен това сърбите не са ваксинирани масово. Явно подлогите управляващи тук са много и трябва да се изчистим от хората, които унищожават дребния бизнес в полза на чуждите търговски вериги.

Цяло лято слушахме брътвежи като твоите и накрая умряха 7000 човека. Да ти тежат на севестта, говедо!

Да тежат на съвестта всички косвено починали от мерките, както и всички починали от инфаркт инсулт рак, поради липса на лечение и надписани като умрели от ковид. Идиотите сте много, гледачи на турски сериали, промити от платените медии мозъци без грам критично мислене - овци и роби по рождение.

Целия западен свят участва в лигата на конспирациите, платените медии и турските сериали? Да, безспорно си прав. За такива като теб трябва стерилизация, че е по-хуманно от евтаназия.

3евзек

Г-н На теб, Кажи сега честно, мерките ли свършиха, или плановите операции започнаха, че седмичната смъртност по всички причини спадна с 30% спрямо върховите стойности от преди 3-4 седмици? Май откриването на причинно-следствени връзки не ти е силна страна?

И защо да му тежат на съвестта? Говедото си ти.

Тулуп, Последното въвеждане на полицейски час в Сърбия беше преди по-малко от два месеца. За същото време жертвите там станаха х4. Не са зле като у нас, защото завършиха лятото с много ниска заболеваемост, съответно с много нисък старт на силния сезон.

Като цяло локдаун в сърбия не е имало след пролетта. Хората си ходят спокойно навсякъде, защо там и в Беларус има толкова малко починали, зевзекче платено?

3евзек

Г-н Дьо ковидиот, Тук кога е имало локдаун въобще, бе? Не те ли е срам да четеш новините за Сърбия и да казваш точно обратното? И от Беларус много си се впечатли. Можеш ли да си обясниш как в ден със 100 заразени имат 5 жертви, а в ден с 15 000 пак имат 5 жертви? Просто имат норма, която изпълняват и не надхвърлят. Точно като теб - ако не набедишщ поне трима души за тролове, сигурно няма да ти платят.

Глобализация, миграция, навлизане в дивата природа, замърсяване, презастрояване, Застаряване, липса на деца... Това е проблема, а не Мангъров, Борисов и близкото кафене.

Ама всичко се дължи на политиците, така че проблема е в Борисов и такива като него.

Обикновено грипче, бееееее ... Проста настинка, бееееее ... Леко минава! Бееееее ... Нищо страшно, бееееее ...

Какво се опитваш да изблееш? Да легнем и да чакаме смъртта ли? За да може ти да се криеш под леглото , някои хора трябва да работят.

Ами както се видя си е точно така.

Вярвайте само на телевизора , бе-е-е-е-е! Всичко друго са конспирации, бе-е-е-е-е-е! Само по телевизора казват истината, бе-е-е-е-е-е! Ако ви кажат, че сте овце, значи е истина, бе-е-е-е-е-е!

В Сърбия не са затваряли нищо - ресторанти, фитнеси заведения...си работят. Ковидиотската смъртност е 3200 спрямо 7500 у нас. Може ли да попитам някой маскиран ковидиот, каква магическа пръчка използват сърбите та са по-добре от нас? Явно стъкмистиката на баце си работи по поръчка. Трябва да има съд и доживотен затвор за идиотите като здравния министър, Борисов и НОЩ обслужващи чужди интереси.

Минусен ковидиот не цъкай само минуси.

Никъде не затварят нищо завинаги! Нито е възможно, нито е необходимо! Затварянето и отварянето се определя дефакто само от един фактор, капацитета на болниците! Ако се зададе опасност нуждаещи се да останат без достъп до лечение в болница, т.е. хората да умират по стълбищата, се затваря! Облекчи ли се положението, се отваря!

Там са с руската ваксина, която е най ефективна, и се приложи най рано.

Ами много просто:. Измежду затворените заведения в заповедта на "доктора" четем здравни заведенияния. Е като ги затвориш за всичко, което не е ковид, болните имат право даизбират: не се лекуват и си умират от техните си болести или се разболяват от ковид за да могат да влезнат в болница. Не важи разбира се за политици и необходимите им за акцията възстановителни фондове - - медици и полицаи.

А ва 120 милиона Япония, със случаи горе долу колкото нас, дали пък точно маски не ползваха !?

Е, явно са спряли да ги ползват, защото точно в момента се наблюдава як ръст в Япония.

За две години ковид-а обходи всички ни и който се разболел, разболел, който го надвил и несе разболел си остава такъв, а който се е разболел и оздравел си е оздравел и май вече не останаха хора които да не са се сблъскали с тази болест, а това си е сериозна причина и за спада и за ръста. Пък и милярдите за борба с пандемията са усвоени и трябва да се отчете и ефект от усвояването им. Сега на дневен ред отново идват грипните щамове и те отново, въпреки че по време на ковид истерията бяха забравени и от медици и от политици и от журналисти, ще ни създадат някоя пандемия за борба с която отново ще трябват милиарди! Така че нещата са ясни! Ефектът от всичко е колкото от ваксините срещу ХИВ и борбата със смъртоносните, броени като съпътстващи, заболявания от исхемия, хипертония, сърдчносъдови, ХООБ, ендокринологични, ракови и други хронични и не хронични болести!

Отваряйте всичко ! Видяхте с мерки без мерки вирусът не е страшен ! Хората искат работа и доходи ! А ваксината си я наврете там дето слънце не грее !

Не става, ти работиш за вируса, който иска да се разпространява.

Все пак гостът не бива да забравя, че е гост!

Глупав си като цървул!

С почти никакви мерки постигнахме стадния имунитет.

Кажи това на близките на умрелите, които си заминаха заради мангъра - шибаняк !

Докажи че са умрели от ковид и тогава. Направи им аутопсия.

Само дето починалите НЕ са починали заради Мангъров а заради експериментите с тях по болниците.. Защо забраниха аутопсиите??? и всеки кихнал го пишат ковид ????Да почиват в мир починалите, но общата властова ''отговорнот'' винаги се изпробва на обикновенните хора на гърба..

Че иди ти им направи аутопсия, като искаш бе ! Изучи се, изкарай висше, после стаж след това и всеки ден прави аутопсии !

Да не би Мангъров да им е пускал вируса в устата. С него или без него епидемията си върви.

"Кого наричате комундета? Самите гробари са комундета или наследниците им. Как ги различавате изобщо, като са от един десарски дол дренки." Комундетата ги различавам по чугуна в главите! Един човек поддал ли се е на манипулациите и инсинуациите на великите конспиратори и поставя под съмнение официалната наука, че даже има нахалството да агитира против решения, взети от оторизирани органи, в които има само дейци на науката, на базата на прочетени статии в интернет??? Не ли това достатъчно основание да разберем, че този човек е зомбиран с чугун в главата? А че баща му или дядо бил демократ, социалдемократ или земеделец, това е най-дребната подробност!

Каква официална наука бе пендел безмозъчен - ти кой мислиш, ги плаща медицинските проучвания?

Не си чул за съществуването на официална наука? Но за сметка на това с ругатните добре ти се получава! Не само медицинските проучвания, всички проучвания се финасират от държавата и отделни меценати, от как свят светува!

Опа, сбърка. Комунде е човек, който като чуе от телевизора, коя е правата линия, определена от който трябва, хуква успоредно на нея като кон с капаци. И всеки, който е преценил, че тази линия е крива, за него е комунде, конспиратор или там каквъвто е актуалният термин, пуснат като опорка, от същия този, който е начертал линията.

Точно обратното! Комунде е човек, който се доверява на чутото от човек, който НЕ ТРЯБВА! Това прави разликата! Довериш ли се на чутото от някой от телевизора, написал нещо в интернет, от конспиратора, от партийния секретар, то тогава диагнозата е безспорна, чугун в главата!

Самият Вие доста чугун сте натрупали. Кои са оторизираните органи, за които ми говорите? Кои са дейците на науката в тях? Нещо за конкурси да сте чували и как не Ви прави впечатление, че при нас високи постове продължават да се заемат или без конкурс, или с имитация на такъв? Как това не Ви напомня до болка соц-а?

В ЕС, както и Във всяка държава, има оторизирани органи по всеки един въпрос. Разбира се, че аз не ги познава лично учените в тези органи! Става въпрос за принципа, че инситуционалноста е в основата на държавността. Обратното е анархия, тогава всеки човек е институция сам за себе си!

Теоретически е така, ама заглеждайте се малко какво се случва на практика. Не случайно е казано, че "Пътят към ада е постлан с добри намерения". Или с лицемерни твърдения за добри намерения.

Как само теоретично? И на практика се случва това, не е и възможно да се случи обратното! Представете си, че няма агенция по лекарствата, няма одобряващ орган за ползване на лекарствата и всеки лекар сам трябва да достига до пълната информация за всяко едно лекарство, за да го предпише или лекува с него! Оторизираният орган служи затова, да свърши тази работа, да облекчи лекаря. Въобще да не говорим пациентите сами да достигат до подобна инфорчация!

А представете си, че не избухваха от време на време скандали за корупция в тези органи и фармафията не плащаше на лекарите да изписват техните лекарства! Вие май наистина сте наивен, не се правите.

Сбърканата система кара хората да не се тестват за да не дават пари и да не ги заключат заедно с близките им зя 14 дни ,те карат на крак или в къщи и съответно разнасят вируса на останалите ,цялата статистика е сбъркана ,заразените са повече от половината население и отива към нужните 70 % ,сбъркана е още и за това че 10% от населението -циганите не влизат въобще в сметките и никой не знае как е заразата сред тях а тя най вероятно е 100%.

Чичо, че има сбъркана система, има! Ама по-добре се замисли дали в твоята глава не е сбъркана системата? Човек като си повярва, че всичко му е ясно, а всички около него нещо бъркат, е един добър повод за размисъл!

Доколкото разбирам: 1. Половината твои познати са го изкарали и вече вървят към нужните 70%. 2. На циганите 70%, макар и нужни, не са им достатъчни, затова са достигнали 100%. 3. Циганите разнасят заразата, защото от пролетта насам карат болестта вече за 3-и път.

Чекай,чекай,чекай малко!!Нека мине и Ивановден,па тогава ще видим-кой колко е заразил!Тъкмо за изборите-бързо в къщи!!

ВЪСТАНИЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ОПЕРАТОРИТЕ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В ИТАЛИЯ Но те със сигурност не са единствените, които имат съмнения. Статистиката на италианското министерство на здравеопазването относно участието в плана за ваксинация от здравните работници в Резиденциите за възрастни хора всъщност е такава, че е предизвикала дебат в италианското правителство относно възможния задължителен характер. Това задължение обаче рискува да се сблъска не само с конституционните права на свободен избор на здраве, но преди всичко с факта, че лекарството е разрешено като спешен случай, като дерогация от нормалното време за тестване. В Пиемонт, проучване на националната асоциация Anaste разкрива, че 70% от служителите в домовете за възрастни хора са против ваксината, в Лацио само 10% са се записали като в провинция Бреша.„Аз не съм без мозък, също и защото получих всички ваксини. Но това наистина е атака срещу общественото здраве ». Това каза Марио Бако, медицински експерт и изследовател, член на асоциацията „L'Eretico“, казал на Adnkronos Salute Pasquale. Той нарече ваксината Covid „канализационна вода“, а имунизационната кампания „атака срещу здравето, отидох в Камарата и Сената, за да кажа така“. „Аз, както много колеги, няма да се ваксинирам“, добавя той. „Не се страхувам да бъдем лишени от свобода, също така защото Орденът на лекарите е само съд на инквизицията.“ Бакхус е записан в Омцео на Салерно, но е обект на производство от Ордена на Таранто за някои етично компрометиращи фрази, произнесени в демонстрация точно в град Апулия. „Те са първият случай на лекар, подложен на производство по заповед, различна от тази, към която принадлежи“, коментира той. На факта, че европейските и италианските институции са дали зелена светлина на ваксината Pfizer-Biontech, гарантирайки нейната безопасност, „те не са ме купили“, отговаря Bacchus. „Има непрекъснат обмен на мениджъри между фармацевтичните лобита и тези институции“. Теза, отбелязана също от сицилианския колега от националния CTS Салваторе Корао, който би пожелал „масов експеримент, с информирано съгласие“.. Намекванията му бяха подробно описани в доклада на WuhanGates 26, в който Gospa News подчерта присъствието на мениджъра на ваксините на Pfizer на високоподозираната среща на върха за ваксинации в Европейската комисия в Брюкселна 12 септември 2019 г., точно при наближаването на първите случаи на пандемия, с участието на директора на СЗО Тедрос Адханом Гебреесус и неправителствените организации, подкрепени от неговия „спонсор“ Бил Гейтс .

Яжте ми лайното!!!!

Затова ли пращат отново децата на училище? За да избухне пандимията отново, за да обявят трета вълна на ковида...пардон - трета вълта на трупане на милиарди, за сметка на милиони човешки животи!

Файкееее, Файке, при тепата вълна няма да се трупат, а ще се похарчат милиарди!

Добре какво предлагаш? Да затворим училищата завинаги, децата да растат малоумни ковидиотчета, като накрая се върнем в каменната епоха? За ресторантите и баровете не ми пука, но училището не може да бъде затворено завинаги! Тогава трябва да закрият и Министерството на Образованието по твоята логика? Дори в килийните училища по време на българското възраждане децата са учили много по-добре отколкото сега на компютрите онлайн! Твърдя го съвсем отговорно, защото имам син в седми клас и ние родителите търпим последствията директно! Аз не отричам тези технологии като помощно средство, но това не може да замени физическото присъствие в училище!

Тъпите ковидристи сега са в шаш - да повярват ли, че почти лиспващите мерки действат? ИЛи може би довчерашните им спасители от щаба сега ги лъжат?

Кивидидиотите, коите се противопоставят не мерките от страх, че Бил Гейтс ще ги чипира, сега са в шах! Със сравнително меки мерки резултатите са видими и от слепците и ковидиотите останаха без аргументи, с пръст в устата!

Аз не мисля така. Ковидиотите са вярващите в малоумните мерки. И как моля ти се, ако си на 64 години и отидеш сутрин в магазин ще преценят че имаш да растеш още една година за да добиеш правото да пазаруваш заедно с останалите възрастни хора? И обратното също важи, защото имаше още по-малоумна идея да забранят на възрастните хора да пазаруват след разрешените за тях часове! По силата на тази идиотска логика, човекът който е на 64 години (а може само на 60 да е) и би трябвало да го пуснат следобед в магазина, може да изглежда седемдесет годишен и да не го пуснат! Да не говорим за простотията от пролетта да нямаш право да седнеш на пейка в парка!!! В България не знам как нагласяват числата, но в Германия сега вирусът се разпространява с още по-бясно темпо! Имам предвид сега, след като наложиха почти пълен локдаун, с най-драконовските мерки изобщо!!!

Човек, терминът идиот означава човек с тежка интелектуална недостатъчност. Ха сега, като го разбра това, пак си помисли, кои са ковидидиотите, които са се доверили на науката или на конспирациите! Мерките са само три, доказани от науката: 1. Маски. 2. Дистанция 3. Дезинфекция. Всички останали мерки са свързани с втората. Опитай се сам да намериш връзката включително и с дадените от теб примери! За маските има научни доказателства, в какъв процент намаляват вероятността от зараза при контакт между заразен и здрав човек човек, в трите различни варианта.

Ех, че хубавооо Вижда му се края приятели, вирусът отстъпва, и скоро ще можем пак да се грабим от живота с пълни шепи както преди пандемията

Само че ще го пуснат пак. Както се получи втората вълна, по план, така ще направят и трета. Нали си чул за кога е планирана.

Вече разполагаме с оръжие срещу вируса, има ваксина!

ЗАЩО ТОВА ЧОВЕЧЕСТВО ЗАГИВА. ЗАЩО. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Животът ни е стигнал до една точка, където НЯМА много пътища. Останали са САМО два пътя, две възможности. Изборът е прост: "Човечеството ще избере да се самоубие или ще избере демокрация и свобода." Всички диктатори (представителна "демокрация" и "свобода" - лидер и останалите, господар и роб) на света са СЪЗДАДЕНИ от нас. Защото ИСКАМЕ някой да ни казва, какво да правим. Когато НЯКОЙ ти казва какво ТРЯБВА да правиш, ти НЕ носиш ОТГОВОРНОСТ за това, ДАЛИ е правилно или не. Хората, като Адолф Хитлер, Барак Обама и Борис Елцин са заемали властните си позиции, ЗАЩОТО милиони са ИСКАЛИ да им казват какво ТРЯБВА да правят. Малко хора са СКЛОННИ да се разделят от психологията на масите и колективният ум. Малко хора са СКЛОННИ да се разделят с представителната "демокрация" и "свобода" - ЛИДЕР и тълпа, господар и роб (като фашизъм - открита диктатура, социализъм - открита диктатура, капитализъм - скрит зад думите "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Колективният ум ДАВА несъмнено усещане за фалшива сигурност. Естествено няма смисъл да ТЪРСИШ истината самостоятелно. Много ПО-ЛЕСНО е да си християнин, индиец, мохамеданин, комунист, джихадист, социалист, фашист, демократ - нали. Държавите са НЕОБХОДИМИ за насилието: физическо, ментално и емоционално, безусловно наложено насилие само от шепа "хора" върху останалите, всеки ден. Защо се СЪЗДАВАТ тези глупави ограничения на световната карта от шепа "хора" - лидери (господар и роб, лидер и останалите). Светът е ЕДИН, представителните правителства би трябвало да са функционални, пряко подчинени на ВСЕКИ гражданин тук и сега, всеки ден. Представителните политици са умствено изостанали, когато заемат високи постове, те УНИЩОЖАВАТ всичко деликатно, всичко прекрасно и велико. Всички представителни политици СТРАДАТ от комплекс за малоценност. Защото ТАЗИ малоценност е много болезнена, те ИСКАТ да покажат на света, че НЕ са нисши. "Аз съм Президент.", "Аз съм Премиер." Денят, в който човечеството РАЗБЕРЕ само себе си, представителните политици и религиозните лидери (безсмислени йерархии и бюрокрации) - изчезнат. Едно нещо е истина, СТАРОТО човечество загива. Ако МОЖЕМ да разберем ЦЕЛИЯ свят, тогава една НОВА категория от хора ще МОЖЕ да оцелее. Това ще бъдат: "Гражданите на света." Без държави, без войни, без религии, без безсмислени йерархии и бюрокрации (създадени и наложени само от шепа "хора" върху останалите), гражданите на света ще бъдат посветени на съзидателността и свободата, от всеки и за всеки. Работата на гражданите на света тук и сега, е да покажат на хората да бъдат съзнателни, да бъдат по-бдителни, по-обичливи, по-толерантни. Съществува ВЪЗМОЖНОСТ в близкото бъдеще за един нов човек, за един по-добър човек. Човекът, който е по-естествен, по-здрав, по-свободен. Един свят без войни, без нации, без държави, без религии, без представителни политици, без религиозни лидери, без безсмислени йерархии и бюрокрации. Свят, който търси истини и щастие, тук и сега - всеки ден, от всеки и за всеки човек.

"Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност."

Нали си пожелаваме на Нова година Нов късмет ама вие продължавате със старите и писания че за да е пише за реалността май е непотиимо за вас.. Манипулирането защо не го оставихте в старата годна????

Аз искам тия дето казвате, че е манипулация да ме убедите мен да повярвам във вас в това, което казвате? Да кажем, че не съм запознат със случая. Хайде обоснове те се с няколко изречения.

Как да стане това обосноваване с две молекули мозък в кратуната им.

Тонове с обосновки за голямата манипулация с короната са написани.А като не четете, никой не е длъжен да Ви ги преразказва!

В партия ГЕРБ 70% са бивши комунисти като и Борисов е бил комунист а в БСП само 60% са били членове на БКП

кво общо има с статията

ХАХАХА.КАК РАЗБРА?

че тролове има само тук и в Русия

"...40, което е значително намаление, след като само преди два-три дни бяха над 100..." И умирачката има край!!!

ваксините

Ефекта от ваксините ще се види към лятото.

Турция!!!!

Мисирките от медиите на ГРОБ няма ли да излъскате имиджа на ненормалния Боко Тиквата все пак той ви храни? До кога да слушаме и четем манипулативните ви данни които се диктуват от щаба на ГРОБАРИТЕ НОЩ и онази крадла Севда Арнаудова тв! Изродите от ГЕРБ умориха доста Българи в името на това изрода Боко Тиквата да изкара мандата си и за приберат Българският народ от протестите! ОСТАВКА ненормални боклуци от ГЕРБ!

Чакалите се наядоха с мърша..поспаха и пак изпълзяха! ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ...БОЙКО Е ВЕЛИК...ПУКНЕТЕ ОТ ЯД!! Не го мисля,но ще гласувам за тях.Нито ще дам път на Манолова и Отровните стартови до властта,нито съм забравил как своеволно блокирайте Орлов мост и 2 милиона висяхме с часове след работа в задръствания,нито съм забравил къртенето на павете,нито бутилките с пикня,нито опитите за палене на живи хора,нито терористите от метрото . На останалите може да ви е къса паметта,но то е нормално гнусната паплач да се прави,че не помни. ДУХАЙТЕ....МРЕТЕ ОТ ЯД И ЗЛОБА

През седмицата починали са 150.В почивните дни 50.Алоооооооууууу,Не всички сме дебили.Само 80% са демили.Останалите 20 % не сме.

Ми иди да преброиш умрелите бе, кво чакаш ??

Тях само дявола ги брои.

.

Ами до сега винаги са намалявали през почивните дни и се увеличават през работните. Да не стане така, че от вторник пак да се увеличат.

.А сега е демокрация, и чекмеджето е тъпкано с €€€€€€.И торта "Сахер" ям....на аванта

Лоши са пророците, които казват истината.

ако я знаят, защото те са убийците

СВЕТОВНА КЛАСАЦИЯ - БЪЛГАРИЯ Е НОВИЯТ АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН ЗА 2019/2020 Мангъров най-нагло лъже, че България е на първо място в ЕС по смъртност. Истината е, че България е на първо място в целия свят по смъртност и не само по смъртност. Това е лесно проверимо от почти всеки, факт... Защо мисирките в България винаги забравят да кажат и напишат фактите такива каквито те са, но мисирките никога не забравят да си вземат "заплата" като "журналист" или "политик". България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН за 2019/2020 г. България е последна по свобода на медиите в ЕС в класацията на "Репортери без граници". Защо. С помощта на европейски пари всяко правителство в България си купува напълно зависима от тях журналистика. ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НОВИЯТ АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН - 2019/2020 СВЕТОВНА КЛАСАЦИЯ: БЪЛГАРИЯ - НАЙ-ВИСОКА СМЪРТНОСТ И НАЙ-НИСКА РАЖДАЕМОСТ ЗА 2019/2020 ГОДИНА България е страната с най-високата смъртност в света и най-ниска раждаемост за изминалата 2019 г. и 2020 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review. Комбинацията на ПОСЛЕДНО място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по намаляване и изчезване на население за изминалата 2019 г. и 2020 г. България ВОДИ класацията по детска смъртност в Европа. България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по самоубийства и опити за самоубийства чрез самозапалвания през последните 10 години, а самоубийства чрез самозапалвания никога не са били характерни за България. Самоубийствата чрез самозапалвания на обществени места е форма на граждански протест. Фактите досега - през последните 10 години в България се самозапалиха над 67 човека, а само 15 от тях бяха спасени. България е държавата с най-ниска средна продължителност на живота на населението в Европейския съюз. Много над 30% от мъжете и много над 15% от жените в България, те нямат възможност да доживеят до 65 г. и затова пенсионните им вноски и други задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата. България е на едно от последните места в Европа по РЕАЛЕН размер на заплати и пенсии. Влудяващата бедност и мизерия на огромни пластове от гражданите на България извън София - 52% от децата и 60 % от възрастните хора в България живеят в пълна мизерия: физическо, ментално и емоционално насилие над тях ВСЕКИ ден. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Фактите, фактите и само фактите. Нищо друго освен фактите, и това ще бъде показвано публично всеки ден.

При демокрацията е така !

Нищо вярно не си написал, ами бегай за хапчето. Не синьото.

На комундетата тестващите им били виновни, защото правели малко тестове. А гробарите ли са ви виновни, че умрелите са малко? А че натискът в болниците намаля сега не умират хора по стълбищата, лекарите са ви виновни!

Кого наричате комундета? Самите гробари са комундета или наследниците им. Как ги различавате изобщо, като са от един десарски дол дренки.

Толкова проЗтотия непрестанно писана говори че дори ''героите''ви не са в състояние да ви помогнат...

Нашите герои, учените и лекарите, смазаха вашите герои, великите конспиратори! Ние имаме вече атомна бомба!!!