Коментари - Заразен с Covid лекар: Армагедонът продължава, къде е доц. Мангъров? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти е заразен.

Ей, аман от такива доктори! Виж в Швеция, пич! Виж и Беларус! В края на краищата хората аса различни и едни са по-податливи към различни вируси от други, това е. И с грипа е така, и с чумата дори... А пък доколко е адекватно лечението в българските болници и изобщо - това е отделен въпрос.

айде сега и Армагедон?!? този дава сериозна заявка за участие в НОЩ!!!

селянията не вярва на нищо така или иначе.....

Още една подметка гербераска дето пак някой друг му е виновен макар да няма нищо общо с разболяването на този дето се прави на поредната ''жертва''...И да не би да е единствения с двустранна пневмония???сякаш такава нямаше и не се лекуваше без да има ковид...Нали много милиони усвоихте за предпазни средства , за бонуси и какволи не ам,а продължавате да заразявате вие пациенти изпълагали се че могат да получат помощ за болежката си при вас пък получили един вирус....

Примат с мнение... мухахахах

Е как от пациент сте се заразил? Не сте ли бил с маска, шлем или скафандър?

Ами питай си булката докторе. Кво ти пречи Мангъров?

Ами Мангъров точно това говореше, какво му лапаш дедовия...

Изтеглил си късата клечка, но това не значи че си суха съчка! Ще се оправиш! Искате или не, вървим към стаден имунитет!

нНе знам какво още чакат колегите на Мангъров и защо не му поискат отнемането на лекарските права. Този човек се гаври с колегите си. Големият инфекционист, с Доцентура Диарии при децата. Молим ви се! Всички от близкото му обкръжение знаем що за стока е! зАЩО НЕ СИ ПРИЗНАЕ КОЛКО ПАРИ НАТРУПА ОТ ЧАСТНАТА СИ ЛАБОРАТОРИЯ! мМРЪСНИК!

А бе, докторе, нали спазвате всички предписания на НОЩ?! ЗАЩО се заразявате?! Екипирани сте, маскирани сте, дезинфектирани сте... ... Вие не можете да опазите себе си, та някой ще разчита на вас.

верваме ви бе докторе, ама докторите не носят ли маски?

И какво е казал Мангъров? Да е отрекъл, че има Ковид - не, да е казал, че няма болни - не. Каза, че това е нов вирус и докато не мине по планетата няма да изчезне. Много ще го изкарат на крак, други няма и да разберат, че са го изкарали, трети ще се разболеят по-сериозно и малцина - много тежко. А какво се случва? Точно това. Значи Мангъров е прав!

Като излъжеш един път за чували с трупове, после каквото и да кажеш не ти верват. Сърди се не на Мангъра, а на Боце и Годжи!

Когато си мизерник си такъв до края на живота си

"Съпругата му д-р Тереза Чолакова е специалист по епидемиология и инфекциозни болести." Това какво общо има със статията? Или така, за разкош ...

debil, govorim za hora ne za mangari

желая ви скорошно оздравяване от все сърце! Ще преборите тази ужасна болест...сигурна съм...И, моля Ви, не четете коментарите във форумите...те няма да Ви помогнат...

Много си проста, ама многооо...

Ти преброи ли труповете в Швеция та я даваш за пример

дъртите комуняги че изпукат. Но не от корона вирусът а защото Рогатия е дошъл да си ги прибере.

"3.03.2020 г. — Честит празник на всички, които не се поддават на манипулацията и ще се качат на Шипка, заяви президентът." И Радев като Мангъров правят политика и пращат хората на смърт за лична изгода ..И Радев твърдеше че е манипулация.

..се вози без маска завалишкият

Не е виновен Мангъров а Борисов,които го е страх да заповяда по строги мерки,за да не скочи неверния българин и да го свали от власт

Всичко казано по телевизията/радиото и т.н медия е вярно,така ли? Доста наивно, ...!

Докторско семейство...От разбирачи. ... Д-р Чолаков храчи по инфекциониста Мангъров. Но инфекционистката Чолакова не предпазила КОВИД-болния Чолаков..

нямам думи колко жалка личност си...Човекът е болен...ти- едва ли не му завиждаш...Откога се навъдихте толкова зли, безсърдечни, гадни душици...Нямате вяра, нямате богобоязън...отвратителни сте!

Абе докторе, ако сами не можете да се опазите от "ковида", какво сте тръгнали да давате акъл на другите? Многократно в по-слаба експозиция сте от продавачките в магазина или таксиджиите, ама там нещо покъртителни историйки не виреят. Или ни ги редиш тия съвсем безплатно? Или пък хич ни го даваш дупе и гащи с разни фармацевтични фирми? Или хич не внушаваш на пациентите,че са ама много болни и трябва едни скъпи лекарства,че и операцийка?

погрешно копи пейст...Постът не е от Павлов...а от Възмутена

Е как така не се е предпазил доктора? Нали не е слушал Мангъров, а правилните- Баце, Годжи, Кучев и т.н. Носил е маска, мил си е ръцете, спазвал е блокадите, лекувал е болните със скафандър....

Рядко тъп може би обучен дистанционно!

Пожелавам на доктор Чолаков скорошно пълно оздравяване. Докторе,не се ядосвайте на циничните коментари-дано не се уверят в думите ви по-скоро отколкото самите те предполагат.

Много!

За какво ти е доц. Мангъров ? Да дойде да те пази ли ?

Комунистите тепърва ще видите що е Армагедон. Добре, че Бойко ви отпусна пари та от простотия и лакомия да се затриете по бързо.

Къв армагедон бе тупан плешив с диплом за доФтор? Армагедон е , когато върху крартала ти падат бомби, вият сирени и пищят осакатени хора бе урод зализан ...... Всичко останало се преодолява.

Ще видим след месец, когато вероятно ще повторим италианския сценарий от миналата зима/пролет, какво ще правиш, ако ти или твой близък си заминете заради апендицит или нещо подобно, от което обаче няма да може да те спасят по простата причина, че няма да има кой да ти направи рутинна животоспасяваща операция.

Мангъра е в Пекин, прибира дивидентите си!

"Ще мрете. Яко ще измрете." Мама ви комунистическа.

щеревче, я виж кой те праща на смърт: "Оказа се че СОФИЙСКИЯТ ЩАМ е много БЕЗОБИДЕН и там всякакви мероприятия на открито са позволени, докато ЩАМЪТ НЕ ШИПКА се оказа много ОПАСЕН и мероприятията се отмениха."! Р. Радев

Носят, бе, глупако, ама те като ги носят пазят теб и себеподобните ти дебили.

Ама не го е хванал ковид !

Комунистите тепърва ще видите що е Армагедон. За вас вирус няма и когато ви се казва да си стоите в къщи са нарушени конституционните ви права. Че ви погребваме в общи гробове като чумави прасета.

Ние комунистите, с Вас фашистите няма да се разберем май никога и по никой въпрос ....До Второто пришествие... Мрете Вие ДВЕПМ.

goose

Статистика за смъртни случаи 2019-та година: Клас X. Болести на дихателната система (J00-J99) 4 193

Докторе, набор съм ти. 180 см. 78 кг. и с някой и друг бял косъм. Как няма да изкараш тежко ковида като те гледам, че си към 100 кила и си побелял. Куца ти имунитета. И Мангъров ти е проблема?!!! Пожелавам ти да оздравееш, а след това не е късно и да заживееш по-здравословно!

Този доктор има двустранна пневмония или корона вирус или и двете?Нещо неразбирам армагедона.

Абе дофторе, Мангъра никога не е казал че няма вирус. Щом си жив още значи ще се оправиш.

Скоро ще тръгнат и камионите с трупове. България се самоизчиства от комунизма.