17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво я плюете!?? Все някой трябва да се застъпи за хората от този КЕВР - правят си каквото знаят, вдигат цените без причина, всички сме ощетени, а вие нам каква си била Мая.

Тая кучка не разбра ли, че от години не е омбудсман? Има кой да се грижи за интересите на гражданите. Няма тема, по която да не се чуе да лае Всичкоразбирачева.

Мая вече има шизофрения и анални сърбежи и това ще я разложи

ТАЯ СЕ ВЖИВЯВА КАТО ПРЕМИЕР

НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ ДА ОПРАВЯТ НЕЩАТА......ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С КОМПРОМАТИ

Ненормална, агресивна, нахална и проста. Какъв политик? Бойко я направи омбутсман с мисълта че е свястен човек, а то боклук. Отпадък на БСП, но радиоактивен. Винаги се хваща за глупости, а, бе тъпа патко има неща който са обективни и трябва щем не щем да ги приемем, само ти не го проумяваш и ровиш ли ровиш.

Тая стара чанта с нови дръжки по Околовръстното се е взела насеруиозно. И аз искам много работи, но само тая мурва се врежда. Защо.

Ковра та ковра бе сър

Тази изсъхнала вагина Мая освен да прави аналингус на летеца и да бълва лъжи от сутрин до вечер за нищо друго не става ама хората се забавляват с нея като я псуват щом я видят .

Мая,освен да изнасяш информация,правиш ли нещо да не се вдига тока и парното,или само приказки за да се види,че правиш нещо.

Хайде сега да те видим г-жо Манолова! Намали драстично цените! Ти си на ход! Защото в противен случай си поредния популист..... лайкучката Мая.

...но мен Майчето жестоко ме дърви-)

Може би ще се оправим чак, когато такива жадни за власт на всяка цена уруспии спрат да си намират трибуна и да ги слушат. Затова обаче трябва и медиите да помогнат. Този кюстендилски парцал е най-яркото олицетворение на политическа нечистоплътност. А може би и на физическа, Само като я видя и ме хваща гнус.

Тази тъпанарка е толкова смешна, каквато е и партията и!

Trola pederast Pavel,kastri

Cамо се сменят правителства и кабинети и цените се качват. Къде ви е промяната? Кога ще разберете, че промяна не се прави с различно правителство и доказано необразовани индивиди, практикуващи под пълно невежество. От сега ви казват, ще има вот на недоверие и към това правителство. Очаквайте нови избори. В година на пандемия, ниска икономическа и социална инфраструктура, ще увеличават цените. Това вече е глупост.

Кюстендилската мутреса лично едва ли е притеснена от това ама хайде! Русо гладно нема. Все с елита с мутри, с комунисти, с гербери, с мутри навън и навътре. Абе на всяка манджа меридия. Въй... Докога ли

Смотана,къде са ти другите свидетели които щяха да говорят в комисията ти?

MM лъже безобразно и нагло... 1. Електропреносната мрежа е собственост на държавната компания ЕСО, така че няма как търгове да се правят в чужбина; 2. Погледнете в платформата за обществени поръки - пълно е с търгове обявени от ЕРП. Обявени са тук в БГм а не в чужбина и почти всички договори са с български компании; 3. Няма как стойности на договори да влизат в цената на тока, там влизат само присъщите действителни разходи и то не всички, защото от години се знае, че КЕВР държи изкуствено занижена цената за бита... За Топлофикация не мога да коментирам, но като виждам, че всичко останало е лъжа, предполагам, че и това е далече от истината... Ами то Мая си е Мая само дърдори и вряка!!!

Мая, има ли нещо, за което не си най-компетентна?? Или поръчката е да грачеш срещу каквото се мерне пред очите ти?

Че за 10 дни олиото хвръкна на 4лв в магазините? Един елементарен,но сигурен показател,че не ни чака нищо добро. Тия ако карат така новите управници май ще си припомним опашките за хляб и мляко с купони.

Мая Манолова е една от най-неприятните жени. Тя е вече дърта пача, а се опитва да ходи, като манекенка. А за гласа - не завиждам на тези, които трябва да го слушат.

на каква мрежа се предостави този шоу-даун ? На дълбочината от SWIFT , на БИСЕР , нещо по-скорошно като кредитните ни карти ? Ние въобще още сме в час какво се случва ?

А аз искам смяна и на Маяма, и на кевр...

това ще е първото за по нататък . А в ЕФТА няма едва да има дюлгерите на свободен достъп към техен пазар , а урегулирано , каквито са си били правилата преди 2007 година . Тоест , както сега в момента в Англия , няма пускането на червеното ферари , освен ако си е документ техен Джаймс Бонд 007 .

след като имаме това като кадри в обществената ТиВи , тогава , кой или коя да ръководи кампанията АйТи-Народу-ВисокоСкоростенИнтернет-5G ?

ОХ ОХ ОХХХХХХХХХХХ

ВРЛ в действие, Във филхармониията не искаш ли редукция, примерно ти да биеш тъпана ???

Ще катурнат пак държавата и тогава тия дето са забравили ще си спомнят, а тия дето нямат спомени ще се научст , че никога не се подарява власт На червени боклуци

Много грозна бре!

Ако знаеш колко водка съм изпил заради майка ти?

Клоуните на Фигуранта..

Поради рязкото поскъпване на презервативите и виделина, Мая Манолова иска оставките на собствениците на Текстове в страната.

Е, тази ли е новото лице в политиката? Тази ли ще ни оправя? Само конспирации и мръсотии са и в главата. Тази ли хората я замеряха с камъни по улицата, а тя бягаше и се молеше да я скрият някъде след като предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС?

Тази задава точните въпроси, а не правилните, ако ме разбираш.

Да бе, наистина! дайте да сменим сегашните, та новите като дойдат, да кажат "Не сме виновни ние, това ни оставиха тези преди нас!"

Явно всичко е точно за теб и не е вярно за изнудването на гражданите от ЧЕЗ да инвестират за собствена сметка при свързване към мрежата им, да речем. С една дума инвестираш там където ЧИЗ следва да изграждат и после си го пишат като инвестиция, та и два пъти си го пращаме....

Еми ако Мая успее да се пребори с това безгласни и измислено нещо наречено ДКЕВР, ще си вдигне акциите за предстоящите избори. Ама нещо не ми се вярва. Тая комисия е назначена само да замазва очите на хората!

На края ще имаме сменено ръководство и повишени цени ! ! !

2007 година Казино „Рила“ на Васил Божков Олигархът дава купон за едни от най-близките си авери, специална маса е отделена на господин Бойко Рашков, тогава доскорошен шеф на Следствието и настоящ заместник-министър на правосъдието. Дясната ръка на Божков – Николай Тумпаров, докарва на масата на министъра да пее Цецо Ярето. Самият олигарх пък подарява на Рашков древноримска монета на стойност десетки хиляди долари. Малцина гости са засвидетелствани с лично внимание от домакина. Сега давате ли си сметка защо в годините, в които от Бойко Рашков под една или друга форма зависи правораздаването в България, Васил Божков е недосегаем!? Сега давате ли си сметка защо шеф на кабинета на служебния министър Рашков е учредителка на партията на Васил Божков!? Като беше на аудиенция при папата, светият отец казал на нашия Мунчо, че дяволът влиза през джоба. Хубаво е Мунчо да провери джоба на Рашков. Там е пълно с дяволи и римски монети! ПП: Лъжецът Рашков защо не споменава нищо за редовните си гостувания в хотел „Рила“ на Васил Божков!?

Омръзна ми от тази.Работа за 5 пари не е свършила, само лае и оставки иска.

Тази Галева пачавра още ли ще я четем

Да се надяваме че тоталните идиоти са по малко от 50% ... така няма да и се налага да се отмята от обещанията си.

За премахването на ЧСИ и колекторите, нещо няма ли да направите или те с ваши хора?

Позната на наш познат се прехвърли от София да живее в Перник. В София, парното й беше към 220 лв на месец. В Перник за по-голям апартамент - към 40 лева?!

ОТ КРЕМЪЛ И ПОДЛОГАТА РАДЕВ!

То е ясно като бял ден, че Мая предлага смяната на КЕВР с политически цели. Те не че не са смяна, а за изхвърляне с ритници и одирани живи, но и това няма да реши нерешимия проблем с парното. Без да съм специалист, но като човек с акъл и по аналогия с други неща, от които разбирам повече, докато сме с вертикални щрангове просто няма как да имаме качествена услуга на приемлива цена. Вече съм го писала няколко пъти. За жалост, прекалено късно е да се сменят щранговете на хората, дори и това да е технически възможно. С това, че не можеш сам да определяш кога колко топло да ти влиза у къщата, ефектът е, че докато някои умират от студ при парно пуснато на макс, защото примерно им е запушена инсталацията на етажната собственост, или комшиите им крадат на поразия, други се опичаме живи, при това само от жегата по тръбите. Освен това, пак заради вертикалните щрангове, човек не може да се изключи, дори и да няма нужда от парно или да не може да си го позволи вече. Поради същата причина и Топлофикация не могат да изключат отделен дръжник, ако ще и 50 бона дългове към тях да има. При майка ми има няколко семейства, които сигурно този век не са плащали парно. Някои са мутри, други са социално слаби и Топлофикация въобще и не ги закача, а одира парите от изрядните платци. То затова сметките ни стават вде по-космически. Нещата така са се забатачили с Топлофикация - и това е още от 90-те насам, че ако не тази година, то в съвсем обозримо бъдеще, не виждам как ще избегнат затваряне. За парното няма да е голяма загуба, защото така или иначе повечето софиянци имаме климатици, а с тях отоплението е много по-ефективно, но проблем ще е липсата на топла вода. Софиянци, част от които са си пълни селинджъри, да са масово на бойлери - това е просто сбъднат кошмар и колко взривени панелки ще има. Въпрпосът с хигиената, особено по време на пандемия, когато нямаш централно подавана топла вода, въобще и не го коментирам. Молбата ми е, ако се стигне до неизбежното - да дръпнете шалтера на парното, не закривайте съвсем Топлофикация, оставете ни поне топлата вода, че без нея ще настане съвсем апокалипсис.

Милата автобиография на Манолова в края на статията може да допълните с: крвата на братя Галеви, Кучката на Пеевски, Депутатка от БСП, или просто една кюстендилска протутка.

Аз съм тъп, обичам ГЕРБ и ББ и не искам Мая да се меси в никакъв случай. Камо ли пък за по-евтино парно. Сакън!. От къде ще крадат моите любимци?

100% ИИОТ

в нескопосан опит да понатрупа точки. Трупа. Предимно червени.

Най-после новина за г-жа мая! Г-жа мая обичам те! Моля те станете гаджета с г-н тошко от итн. Така няма да съжалявам, че плащам данъци...

Протестъри, харесват ли ви новите цени на парното и тока? А едноличният режим на Мунчо как ви се вижда? Да са ви честити!

от 1999 се занимавам с бизнес. И мога да ти кажа, че единствените, които някога са пречили на нормалната бизнес обстановка, това са другарите от БКП. До ден днеше си спомням едровта ценова листа на МОСТ КОМПЮТЪРС . Имаше 2 графи : СФ и БФ ( разбирайте с фактура и без фактура). Това да не ти е измислица на ГЕРБ. Нееее, Вие другари го измислихте. Помните ли Вальо топлото, другаря Р.Овч. А? Абе много бързо забравяте, гниди комунистически. Боце яко Ви е бъркал в червените дупета, май? Аз твърдо подкрепям политиката на ГЕРБ. Не казвам, че са идеални и да, имат много грешки, но поне се мъчат да направят нещо за тая държава. А БКП ги видяхме вече- разруха, олигарси и грабежи. Ами не ги искам тия, и Славуна не го искам и Майчето и Хаджигенката (бивш спортен БЪЛГАРСКИ съдия и настоящ ЛЪЖЕЦ) и Ицката на черепа, мекерето, абе не ги искам тия, които на първото заседание на парламента си Вдигат заплатите и после ми реват, как ще ми оправят държавата. Икам си тиквоча, дето е приятел с европа и дето слуша началниците от европа. Не Ви искам Решетников, Путин, Мутин и т.н. Европа и НАТО. Е това е. Искам да работя нормално и спокойно да си плащам данъците, да си плащам наема на магазините и сервизите, да плащам на работниците ми редовно и това е. Не ви искам червено главочи. Оревахте света, защото Боце ви спря кранчето и не можете да караднете. Едно доказателство не извадихте, само ляляте и хвърляте народа в заблуждение. Бойко чукал , некава пача и кво... Ми той и Клинтана ги пореше и то директнио в белия дом и кво... Или само Вие може да чукате и то безплатно. Е, имам новина . Крадено свържи и безплатното чукане също. Сега кой е...л , е...л . Вече трябва да се бачка! И не не съм герберска партенка, Гербер или Гробар, а най обикновен БИЗНЕСМЕН, работещ по 12-14 часа в денонощието, без почивка. Не си спомням ,кога съм бил на почивка, спокойно, да се отпусна. Все звъни телефона, винаги има нещо да се мисли. Абе работата на истинските БИЗНЕСМЕНИ е 24/7. Няма отпуска, няма болничен, но не рева и не се оплаквам, ами си работя и така докато мога.

Ясно г-н "Бизнесмен" . Интереса клати феса- нали така? Само, че си прекалено късоглед за да разбереш, че краткосрочните ти бизнес ползи от Тулуп и компания са чисти пасиви в дългосрочен план. И.. кога стана калайджия- кога ти почерня задника? За да се натрупа (почтен) капитал са необходими поколения, а повечето български бизнесмени са пряко или косвено зависими от държавните поръчки и плащането на работниците "под масата" е нормална практика. Това все още е добрата страна. Много работници изобщо не получават това, за което са се разбрали и когато отворят уста капиталиста ги изхвърля и ги съветва да се оплачат на ... арменския поп.

... не помня дали въобще съм бил на почивка . Но въпрос може и по друг начин , ама къде ? От реален бизинес в България дебели печалби за такива разходи ? Тогава как да плащам на дюлгер ? За поливинчатна работа некачествена да го осигурявам зарад един ден от сутрин до пладне , а на следващият вече не идва , защото липсват вече инструменти и материяли ... единствено каквото си е на редовна работа и заплата в България е администрацията . При тях неусъвършенствените закони , правилата , понякога и висок разход без ефект . Съдилища например , да съдиш човек заради неплатени разходи направени по твоято сметка ? Ако са няколоко хиляди , да . А кой има няколоко хиляди не е малък бизинес . За малкият бизинес в България много неща недостижимо , даже да поискаш , няма възможност . Честните и образованите кадри емигрират , това е .

Не знам какъв бизнесмен сте, но тия боковите неграмотници затриха огромен брой дребен и среден бизнес, останах основно големите акули, които се отчитат директно в чекмеджето. Така че или сте трол на Митев или сте на хранилката на държавните поръчки, или на ББР.

Piderungel,q kaji kolko neshtastnici si okral

:-))) все пак добре е, че е жена от службите за цензура, на "демократите"... инак така щях да ѝ еба майката на тая смръдла... рашко, питай баба си, как сте оживели на нивата бе сакатлък на "службите" обамови, негър-дебилници!!! ей, ТУРСКО-РУМЪНСКО ЛЕКЕ!!! а си ми набацаЛА ОЩЕ ЕДИН МИНУС, САКАКЪТЛЪКА НА ОБАМА, А СВЪРШИХТЕ КАТО ОСАМАя!!! ПЕДАЛИТЕ В СЛУЖБИТЕ СА АУТ!!! В ТУРБУЛЕНЦЕНЦИЯТА ЩЕ БЪДЕШ ИЗРИТНАТ ОТ ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА

От много време в тази комисия е пълно с гълтачи на подкупи. Всички директори и комисари си накупиха по 3-4 апартамента, возила и поддържат стандарт на живот несъвместим със заплатите им... време е за смяна!