Заради находище на въглища немската полиция атакува окупирано от екоактивисти градче

Силите на реда започнаха да разчистват Лютцерат, който предстои да бъде разрушен

Обратно в новината

Коментари - Заради находище на въглища немската полиция атакува окупирано от екоактивисти градче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са фенове на путин и се противопоставят на либерпедерунгеловото управление. Да се накажат с демократичен побой!!!

Тия зелените, по-скоро ми приличат на самонастанили се наркоманчета в това село. Сега им развалиха рахата.

няма почивен ден! Бой на собствения им германски народ!

Германия не бива да замърсява повече света с промишленоста си ! България може !

ся нема къде ази да бачка

В теца, като суровина

Активистите в затвора също и тези където да против АЕЦ това е кощунство седете на СТУД

Зелената сделка. Бият за въглища.

Пребивайте ги тия екоталибани и ги пратете голи да живеят в някоя пещера без каквито и да е модерни приспособления и дори дрехи и да ги видим тогава дали ще са толкова велики. Това са шайка малоумни и разглезени наркомани дето освен да се друсат и да се барикадират някъде по цял ден друго не правят. Природата трябва да се опазва, но има различни начини за това. Вместо да се барикадират да бяха отишли да насадят 1000 дръвчета например. Нещастни платени утрепки.

Зелени сделки, намаляване на емисиите, грижи за околната среда, "sustainable development", възобновяеми източници, демокрация, какво стана бе?

Бой по каските на скапаните еколози! Бой и евн само за тях!

кеф да гледаш на живо как ги мятат със струй вода и електрошокови палки

Така работи демокрацията.

На всеки по един маркуч в задника,да пърдят и да снабдяват с газ индустрията.

На вулканите за въглеродни емисии.

Лош Путин.лош.Лоша газ.

Германия се разтърсва от протестите на така наречените климаактивисти. През последните месеци те щурмуваха музеи и заливаха произведения на изкуството. Наскоро започнаха да се залепят по кръстовища и магистрали и да блокират цялото движение. Голяма част от тях членуват е организацията последната генерация (Letzte Generation). Преди няколко дни излезе информация, че протестиращите в това движение са официално на заплата там. Организацията и заплатите на тези хора се финансират с дарения от САЩ или по точно от"Climate Emergency Fund". Самата организация привлича и журналисти от немските квалитетни медии, които минават там на заплата. С няколко думи казано: в Германия се налива капитал от чужбина с цел да се дестабилизира страната. Ако Германия не успее да задоволи нуждите си на огромен енергиен глад на една нормална цена, цялата им тежка промишленост и химична индустрия ще се срине. В същото време САЩ развързаха кесиите и дават 400 милиарда долара на фирми, които са готови да се преместят в САЩ, което е директно насочено срещу икономиката на Германия, която затъва в огромна бюрокрация, разпадаща се инфраструктура, бавен или на места несъществуващ интернет и много много високи данъци.

За Интернета обаче не си прав. В същото време в САЩ 20% от населението - основно селинджърите - все още са на dial up. Останалото е в десятката обаче. Съсипаха я тая държава.

На германците яшно им писна от екото - сами си ликвираха ядрената енергетика защот ручаха евтинджос газ от руснаците сега като видяха дебелия и веднага отварят мините за въглища. Нашите от глупост и и няма значение от какво поне не ги затвориха макар, че опитваха да го направят. Поне техните екоактивисти са на терен нашите принципно "много стачкуват" ама на топло на жълтите павета по принцип!

Разделяй и владей.

Така наречените "еко активисти", "зелени" и всякакви "незнамсикакво-защитници" трябва да бъдат хванати, и изолирани от обществото. От тези хора нищо хубаво няма да излезе. Те са вредни за околните. Нищо не пречи да бъдат събрани, и закарани на някой остров - без ток, без ресурси, без храна, без вода, без нищо. И да се оправят както намерят за добре. След 5-6 месеца, ако има оцелели - може да се проведе едно събеседване с тях, в което да изкажат възгледите си.

Управляващите Зелени на Анал-Лена Бербок бият , мачкат,арестуват протестиращи зелени активисти. ЕС е мъртва структура.

Мафия германска. Не щадят климата Убийци на човешки съдби. Дай кеша. Къде са мангите

На орките и тази статийка им харесала и я окупирали и нея.

На големите застъпници на демокрацията не ви ли харесва статията?!

Енергоресурси, но реши да се диверсифицора и сега ще прости от изостанали свят ресурси. Лайняни работи.

Европа.

Зелена сделка за зелени кратуни само.....Бахаха европенделииииииииии

_stankow

Значи германците си разширяват въглищните мини, а в това време ние да ги затваряме !? И къде е правдата ?

В руското посолство, таварищ трол. Там е истинската правда. Като си тъп и незапознат, защо се опитваш да се изказваш. Или просто правиш внушения, изгодни на някого.

Изказването ти те прави тебе тъпа американофилка. За вас ако някой ме споделя тъпъта ви глава е веднага русофил.... Е другарко на такива хора им се казва че са патриоти.

Че я ни запознай ти, троле. Руснаците какво са виновни, те ли отварят германското въглищно находище, прегазвайки градчето и пребивайки хората в процеса? Нали уж точно Германия врещеше за зелена енергия и ограничаване на емисиите?!

Не атакува а освобождава. И веднага заглавието ще звучи по добре.

Чакай бе , тиквата , простото и клюна ще затварят нашите тецове , а германците разкриват нови залежи на въглища .... Пак гласувайте за евроатлантическите руспии ... да не пропуснете !

Не е градче, а се води квартал на градчето и има десетина къщи. Справка Google Maps. Ама заглавието е бомбастично.

доста народ живее в тези десетина къщи

Продажните евро-политици влачат човечеството към ръба на пропастта, там ги чакат сащ-политичета да ги засилят надолу. Дерзайте умници.

Ха, ха, забавно е че най-големите защитници на демокрацията се оказаха феновете на Путин и подобните му! Ама като стане въпрос за Русия, Беларус или Иран там слагат розовите очила... До болка познато и осмяно още при соц-а от Гайдай във "Кавказка пленница": "Да здравствует наш суд, самый гуманный суд в мире!"

По-забавно е как улете цялата икономика на Европата, ей така за кефа на Давоските фараони, които ще ви хранят с хлебарки, и ще ви турат ваксинационни паспортчета.

И къде е "улетела икономиката на Европата", че не се сещам!? Имам малка фирма и работя само за износ и имам поръчки до края на 2024 г., даже не мога да наваксвам... "Улетела " е само в мокрите сънища на путинотроловете... Рецесия има, ама това "е друга бира", ако ме разбираш...

Ти още ли си тука бе? Що не си заминал да правиш перемога в Бахмутя?

Имаше една песен навремето .... тралала тралала и на боцмана в г...

Дира пак се издъни. Ние живеем близо до ставащото. Активистите наистина с агресивни, полицаите не ги атакува, точно обратното става. По новините в Германия казаха даже, че някой са криминални!!! Моля ви хора не се палете под статиите на дира, голяма част от нещата са изкривени!!!! Тези, които знаят немски да четата в tagesschau.de

Еко ку кумицин. Винаги има “кауза”, която да “обедини” психопитеци.

настъпилият вече глад, фалити и бягство на капитали от ЕС в частност Германия ще ускоряват все повече подобни процеси.

Екоактивисти - кухи лейки.

Езин съфорумец по долу написа следното: "Драйфа ми се от руски подлоги". Трябва да проявяваш търпение към различно мислещите от теб съфорумци тук. Все пак те са твои сънародници и разнни партийни и международни политики не трябва да бъдат предпоставка за омраза един към друг.

Ти като рашка подлога се припозна в поста на човека и се превъзбуди ?

абе льохо на теб не ти ли се бяха изпикали в устата?

Ти защо такава злост бе? От къде произвеждате толкова злоба? И що за омраза към едните, пък яко сляпа любов към другите. Чакате бай-дън да ви освободи от някакви окови и да ви надене свободна примка на вратлето ли?

Му серат яко краварите в плювалника. И после му тъпчат вата. Цял ден после я сънува и говори за нея.

Иначе демокрацията много защитава личното мнение. Стига да не противоречи на партийната линия.

а какво стана с зелената сделка??? преди една година искаха да ни затварят централите,а сега бранят въглищните централи!!

Зелена сделка ще има - тя е следната. Корпорациите държат ресурса, робите плащат цената и изападат в дългова спирала. Правят законите така, че смъртта да не избавление, следващите поколения да бъдат поробени и те!

Тежка демагогиа се вихри сред пишущите... Нулеви емисии..който твърди че тази кретения е възможна...Но това е опорката,само дето истината е малко по различна.Това което не ни казват в прав текст.. е Ест человека, ест карбона.... а Тънкообидчивя джендър си мисли.. че тва карбоня, може и без него...Седейки и пишейки небивалици от пластмасовия карбоньъ...наречен компютър.. Чутовна глупост, държава с нулеви емисии... Нещо като джендър и интелект.Несъвместимо.RWE са бунаци.. офф на тока и режим за Северен Рейн.. като се наиграят всички сами ще тичат за кирки да копат.Зеленизма и джендеризма са болести насадени умело.Хак да ни е.Когато образованието е минало след мазането по телефона ,шопинга,травелъа,блогерството...така става.

Да коментара ми може и да звучи неморално и противно на фона на хилядите загинали невинни украински граждани но има едно положително нещо което трябва да се признае на руското правителство. С това нападение над Украйна показаха на показ пред целия свят лицемерието на Европа по отношенмие на доста неща включително и прехвалената и зелена политика! Оказа се че великото преминаване на алтернативни горива е било само на думи а на практика мощностите са били символични и сега като няма евтин газ от Русия се връщаме към въглищата без дори да им мигне окото! Затваряха ТЕЦ-ове на въглища, АЕЦ-и на поразия защото видиш ли газ-за и възобновяемите енергийни източници били достатъчни да поемат нуждите! А какво се оказа на практика?? Пак казвам коментара може и да звучи неморално но трявба да се поне малко благодари на руското правителство за тази война, показа много премълчавани истини за Еропа!

Коментарът ти наистина звучи неморално, да не говорим че е неверен и неточен. Точно газът е алтернативна "зелена" енергия, но след като има проблеми с доставките е ясно, че ще се върнем към въглищата. Или ти може би предпочиташ да мръзнеш и да си без ток!? Едно със сигурност е ясно, а именно че руския газов рекет няма да мине, защото винаги има алтернатива!!!

винаги има алтернатива в детските филми и видеоигрите . и то не във всичките

ккк, и според теб как сме живяли преди руския газ, ако въобще си на години да помниш? Защото аз помня! Природния газ безспорно е чиста енергия и с него е по-удобно, но винаги може да бъде заменен!

Не знам как реши че газът е зелена алтернатива! Не съм го срещал никъде като понятие в научните статии, енциклопедии и т.н. Това че последните години започнаха да го представят като зелена алтернатива в политическите речи и статии е нещо съвсем друго! И да както казах коментара не много морален но някои изводи и анализи трябва да се правят колкото и тежки да са!

Западната еко демокрация в действие

Хората имат ДЕМОКРАЦИЯ и я ИЗРАЗЯВАТ! А ти ако искаш иди да живееш в Беларус - там всичко е спокойно, с несменяем диктатор от 30 години...

Германия се самоубива. Долара и паунда се срива и загива. Това ще бутне еврото нагоре и ЕС ще фалира. Запада умира.

Да, Сандо, чували сме ги тия - заумирал е от 70 години, а вече втора рашистанска педерация се катурва...

Всичко, което ви трябва да знаете за зеления преход, но не смеете да попитате.

Това са европейските ценности, демагогия под прикритие

Явно не са чак толкоз изкуфяли по затоплизъма германците. Ще си ползват въглищата пък соросоидите и техните там дебета да си лаят

И къде отиде "целената идея", "нулеви въглеродни емисии ... ДВЕПМ, помияри и измет!

Евроатлантическа демокрация!

Що така бре!? Нали зелени сделки, чист въздух, климатични промени... Що ви са тез въглища? Нали свобода на изразяването, човешки права и т.н. Що биете тез чисти душици?

Джендърска държава, джендърска полиция - само ги глаят и гледат - тези некъпани зелени еуглени могат да бъдат разпръснати за минути ако потрошат муцуната на няколко другите сами ще се разбягат.

При дженджърски властващи какво очаквате???? Гледат какъв сеир да направят едните и другите за да се позабърше реалността от властването им.

В Германия се срещат и човеци. За разлика от нашата любима кочина, обитавана само от овце и говеда.

зелените говеда ли имате предвид?

Имаш предвид концерна РВЕ и полицията, нали?

През ОКТОМВРИ мин.г. край Дюселдорф немците запонаха демонтажа на голяма ВЕТРОцентрала.. Разрушават ветрогенераторите там, за да възстановят стогодишното лигнитно находище Гарцвайлер.. А след затварянето на ТРИ-те си АЕЦ и замествайки ги с разконсервирани кюмюрени ТЕЦове успяха дори и да подобрят рекорда си от 2006-та година за изхвърлени ваъглеродни емисии.. Само дето ЕС за дигане на въглеродния данък на Германия и дума не отронва..

Светът върви напред, а Европа се връща в 19 век към кюмюра ! :)))))

А пРасия върви само назад и вече е векове в миналото , а капейке :)

СБ и МВФ та опровергават мечтателю.. Русия пак е с 3% ръст. А немскио е само 0,3%. А сега си провери и защо френския консервен гигант Bonduelle ОСТАВА В РУСИЯ и най-вече - продължава да произвежда.. Дали не е заради онзи камък на глада от 1616-та година с надпис - "Ако ме четете. Плачете". Дето се откри в коритото на пресъхнала чешко-немска река..

А засега основно колумбийски. С 4,2% съдържание на сяра.. Та и за отдавна забравените в Европа киселинни дъждове да се възстановят.. Ша ми харчат те рускио кюмюр дето е с 0,8% сярно съдържание.. Важното е Вуте да е зле..

Диверсифицираевропа и обедини Мексико, сащ и Канада. Под диферсификация да се смята разединениетона Европа и насажданена на омраза сред европейските нации.

А Китай и Индия ограничиха вноса на въглища от рашка говняшка и до края на 2023г имат намерение да спрат вноса на такива от там напълно :)

и що така ?

Сигурно защото са солидарни с целият свят , че нацистка пРассия в този и вид трябва да бъде изчегъртана от глобуса :)

"Русия е третият по големина доставчик на въглища в Индия през юли, като вносът се повиши с над 1/5 спрямо този през юни и достигна до рекордните 2.06 млн. тона. През юни индийските купувачи са получили най-малко 742 000 тона руски въглища, разплащайки се във валути, различни от щатския долар." Сигурно си прав. Ама друг път.

Е , вече не е , информирай се :)

Вноса и от Австралия.

А пък Павел пе де ра са е на ху. ми украса