Заради Газа: Американски летец се самозапали пред израелското посолство във Вашингтон

"Повече няма да бъда съучастник в геноцид", каза военният, който е в критично състояние

Обратно в новината

Коментари - Заради Газа: Американски летец се самозапали пред израелското посолство във Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не всеки е способен безкрайно да продава душата си. Това момче, Аарон Бушнел, не издържа да гледа, как НИКОЙНЕ МУ ПУКА за клане на хиляди жени и деца.

Дълбоко съжлявам за решението на този човек, но обективно нещата и омразата са неимоверни там, това е война на пълно изтребление или едните или другите. Всяко еврейско дете им право на живот, колкото и всяко палестинско, ако Израел обаче спре, отсъпи сега, ракетите и терористичните актове само въпрос на време да започнат отново.

Прочети историята.Ще ти помогне да разбереш,кой прав кой крив

Ти като си я чел я ни светни ?

Хиляди военни избиващи невинни жени и деца ще останат ментални инвалиди ,благодарение на ционистите.

Кога Хамас ще върнат бебетата, които държат заложници?

Няхуй......лъже като дърт мангал на пазар тоз.....целта им е да унищожат Палестина разрушавайкия до основи и да убият максимален брой палестинци и после да пресъединят територията към Израел......11 000 убити деца АНТИТЕРОРИСТИЧНО УНИЩОЖЕНИ

глупости за какво им е на Израел Газа? Те контролираха Газа до 2005та година, после сами се изтеглиха от там, насила гонейки израелците от територията на Газа, В Израел има немалко палестинци от ГАЗА. Които до октомври работеха в Израел. В ГАЗА има 0 броя израелци.

битката е за излаз до морето, от което на километри има газ, за който Франция, Гърция,Египет сключиха съюзнически договор преди две години и за който газ тогава Турция имаше претенции и нападаше морските територии на това място, Точка.

Вината за жертвите трявба да носи Хамас Те предизвикаха тази война. Ако наш съсед ни беше нападнал, беше отвлякъл жени, старци, деца и дори бебета. Избил е хиляди други, клал, ръгал с ножове, изнасилвал, грабил домове, палил, мъчил и убивал, щях да искам този съсед да пострада жестоко и правителството ни да гарантира, че повече такова нападение няма да се случи.

тъпак, ако съседът ти е убил жена ти трябва да го убиеш ЛИЧНО а не да убиваш хора, които политиците ти казват , че трябва да убиваш

през едни 500г. от нашата история се е случвало,а сега виж колко продажници които казват че нашият враг вече ни е приятел

дори сега, въпреки тези 500 години, същите публикуват карти отпреди 10-12-15 години в интернет с границите си, но през вътрешността на България без Бургаски залив, Странджа и Родопите. И то в период на перфектни отношения с тях от самият ББ. Нарича се НЕОосмански апетити и цели. На какво, на кого и как да вярваме на добри междусъседски, уж "дипломатични" държавни отношения. На картата публикувана - цялата южна дъга от територии на Балканите, минаващи от Б-я до Италия - Македония, Албания, Косово, Черна гора, Босна и Херцеговина. А в половин Либия действа турски генерал.

На Коцето Циганина и Възраждане

Не смеем да оръднем у Фашингтонско Хасидската мафия яко ни е хванала за топките

В критично състояние - ще го довършат краварите!!! Бог да го прости!!!

Стотици хиляди руски майки изгоря ха но за тях не пишете дирници. Защо?

Защото руснаците умират за родината си, ама ти не можеш го разбра. Гледай си демократичните американски бомби, които се изсипват над палестинците и поне мълчи.

Дали ще ти стиска да умреш заради Русофилската ти родина

Че откога пък Украйна стана родина на руснаците?

Е що умират за родината си, някой ги нападна и те се отбраняват ли?

Карибската криза и Куба 1961 г изправи на нокти САЩ и Кенеди. Светът изтръпна и беше пред ядрена война. Хайде в Мексико Русия да разположи военни бази с насочени оръжия към САЩ! Хайде на границите им да направят лаборатории за вируси и с готови вируси, лаборатории, взимащи изследвания от американския геном. Но след възторжено празнично обещание да не се случва това. Както обещаха и излъгаха Горбачов и бившия СИВ. Както обещаха възторжено за обединение и НЕразширение на НАТО на изток в бившите СИВ-ДЪРЖАВИ. КАКЪВ ще е ответният отговор от Вашингтон, но и след стотици "бивши" вражески НПО-та НА ТЕРИТОРИЯТА ИМ ЗАКОННО /спазено е устното споразумение за демокрация, обединение, мир и заимство/ , обсебващи младежта им, студентите им, медиите им, киното, рекламите, образованието им, народа им, политиците им и законите им юридически???? Променящо и подменящо морала им, живота им. КАКЪВ ??? Под етикета на благородно" уж" дипломатическо споразумение. Опаковано в красиви, но фалшиви и властизземващи насочени думи, целящи разрушение на морал, народ, власт, държавност. Създаване на реални военни бази и въоръжение. Обучаване на военни и специалисти за война със САЩ ?! Ами спретнатият Майдан с Нюланд, раздаваща бисквитки ?! Ами стрелбата по собствения ти народ от военните ? Ами живи изгорените ти сънародници ? Ами, противно на европейските и американските права на етносите, чиято основа е създаването на САЩ ? Ами непризнатия български етнос, разделен в области година преди войната? Ами непризнатите рускоговорящи, щото всичките генетично са руснаци? Тия от Донецк и Луганск, ежеседмично стреляни с Алеята на Ангелите в гробищата с погребани деца ? Ами.....хайде да си кажем ИСТИНАТА и да се попитаме дали американци, латиноси, африканци, азиатци, а камо ли пък европейци - най-големите стожери в света за права, ДАЛИ биха били безразлични, че и НЕактивни ???? Е, бяха. Видяхме го. Не е история, изкривявана. Съвременници сме. За божествен български народ е голяма ТРАГЕДИЯ.

За коя Родина? Украйна?

Същия тапак като оня, който се самозапали преди 11 години в протест срещу Бойко Борисов;. Бойко още е тука, момчето го няма. Те от мосад така го нарекоха тоя американец - идиот.

за някои, това, че съществуваш не означава, че живееш . подозирам, че няма да го разбереш

Тея па от моссад са "безсмъртни божества притежаващи свръхинтелигентен извънземен разум" ЗАЩО КАТО СА ПРИТЕЖАВАЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕРОРИСТИЧНАТА КООРДИНИРАНА АТАКА ИЗВЪРШЕНА ОТ ХАМАС ПРЕДИ ТОВА НЕ СА ИЗПРАТИЛИ СВОИ АГЕНТИ ПО ГРАНИЦАТА ДА СЛЕДЯТ В ОЧАКВАНЕ НА АТАКАТА..А?????

Проф. Михаил Константинов критикува обявяването на национален траур по повод самоубийства чрез самозапалване, осъжда героизирането им и призовава за медийно мълчание по темата с цел пресичане на евентуалната вълна от подражатели.[4] Психиатърът д-р Веселин Герев обявява на среща по проблемите на здравеопазването в Пловдив за погрешно внушението, че самозапалващите се хора са психично болни. Според него те са с обикновени проблеми, на които не е обърнато внимание, а представянето им за луди бива използвано като удобно извинение. Той прогнозира, че този тип действия тепърва ще набират скорост.[5] Съветът за електронни медии (СЕМ) призова медиите в България да се грижат за живота и здравето на гражданите при отразяването на гражданските протести.

На Раша Ейд, Център за изследване на ционизма, Русия за Америка, Затворено общество и некой от хилядите руски тинктанкове финансирани от Руският Военен Конгрес. Нали така бе, демократите? А?

Самозапалванията в България представляват вълна от самоубийства чрез самозапалвания на обществени и други места, започнала на фона на Антимонополните протести в началото на 2013 г. “Народ, не знающий своего прошлого, не имеет будущего”

ЛИХВАРИТЕ-МАСОВИ УБИЙЦИ,НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ВПЕЧАТЛИШ С ПРОТЕСТ,САМОЖЕРТВА! ТЕ ОТ ВЕКОВЕ:ГРАБЯТ,ИЗБИВТ,РУШАТ! ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН Е-ТОЯГАТА! ГНУСНИ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ!

В Давос на МИФ едни десет Кинжала требват. После из руините доубиване. Тва ще е едно добро начало. Щото после трябва до девето коляно чавета, авоари. Достатъчно е Лондон Сити да се арестува. И всичките им сървърчета и библиотеки да станат публични. От там кошницата ще започне да се разплита и световното зло ще покаже истинското си лице. Не разни млади глобални минджи да ни ги показват като панаирски мечки.

Като не искат жертви да не нападнаха Израел. Да влязат в страна без да има повод и да убият 1200 човека и да стоиш без да правиш нищо означава утре да убият още хора

Не се прави така. Путин така ли прави бе? Я да питам? Или още живеете с идеята, че Русия не може да срине Украйна до основи и да дойде с багерите? А?

Във всяка страна има поне една радикална организация или партия. Същото е и в Палестина. Те имат Хамас. Според мен такива терористични организации или партии не трябва да съществуват. Но не можеш да унищожиш цял народ заради шепа идиоти. Лично аз нямам нищо против един фермер в Палестина, Индия, Китай, Русия, САЩ и т.н. И те като нас се борят всеки ден за хляба и добрто бъдеще на децата си. Политиците са идиотите, които правят войни. Те трябва да бъдат наказани, а не хората.

Няма как сайт собственост на Станишев и да не по местят такава"новина". Но иначе не споменават нищо за стотиците арестувани в Русия срещу войната

Защо, ако я поместят в друг сайт, повече ли ще ти понася :))

Хиляди са. Не. Милиони са. КЪДЕ ВИ КЛОНИРАТ ТИЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО? Само дето докато МО почна да работи с дронове, целият фронт се захранваше само от ентусиасти граждани. Година. През Телеграм събираха милиони да помагат на фронта. Някви наркомани и проститутки пръднали някъде в Москва и постнали в Инстата. И веднага аааа, оооо, демокрацияааа, къде е Майдана. МИ НЕМА МАЙДАН. ИМА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ.

Зако е трябвало да се пали? Думи трябват, не дела!

Нема за усраина да се самозапали я :)

По-добре да беше ударил посолството от самолета си.

Се случват само ако са планирана операция на ЦРУ и дълбоката държава. За да отворят ада на земята. Хората не зацепват, че от момента, в който тия си събориха кулите света се побърка тотално. От тогава е систематично планираната експанзия и войните следват икономическите удари. Америка има само един бизнес. Войната. Останалото го изнесе в Китай Голдман Сакс, за да командва в новият световен ред. Капиталите на елита управляват света. Те са над идеологиите, държавите и религиите. Всичко надолу е производство на съгласие и разделение. Идеална система прилагана с векове. Вече сме на финалната и фаза. Новият Световен Ред е мечтаното царство на Соломоня от масонските ибрици. Строители на Сатанизма и наместници на Ада на земята. Единствените, които са ги мачкали исторически са Александър Велики и Филип Хубавии. И двата пъти по случайност са ги изловили. Гоите не осъзнават, че им се дават циклично матрици създадени само с една цел. Пасане на овци и клане. Все пак древните им божества като Баал, Моллох и Ищар винаги искат реки от кръв на невинни. В момента тече на две места тоя ритуал. В Украйна като военен конфликт. И в Палестина като чисто клане. Ако досега гоите не са зацепили с какво си имат работа, горко им.

Е така. Ма нали си имаме медии, НПО та и сороси, да ни убеждават че черното е бяло, че има 4000 пола, домашното насилие, феминизъм, ЛГБТКЮ+ правата и естествено Оръжия за Мир, трейдмарк Лайнен и Нюланд.

Повече от половината тикви в Америка ще бъдат облъчени и убедени, че това е Руски агент и Палестински терорист. Американският и Израелски ционизъм няма спиране. Докато не смачка света няма се кротне. После като ни гътнат по планчето в Давос да сме 90 процента аут оф дъ пикчъра и се накефат на содомия и клонирани деца за секс и кръвни ритуали, ще плъзнат из Глагактиката да тъсят други жертви. Ко да го правиш, западна демокрация, трансхуманизъм, корпоративен фашизъм. Кви държави? Няма такива. Едни корпорации и над тях 13 фамилий на главорези и садисти.

Сигурно е "путлераст". Военният. "Рубладжия" и "путЕнофил".

Ватник е тва. Сигурно е от некое Руско НПО "Русия за Америка". Нали така бе соросмършите прокапали?

Вижда се коя е империята на злото. Да нямаш надежда че нещо може да се промени. Ян Палах на съвремието, но сега е анонимен военен служител.

Промит мозък,тръмпист..

Много ри американци са тръмписти с хромити мозъци? :))

Да беше запалил посолството с все измет в него.

Кое,руцкото ли,тАпанар?

тапанар

Ако не ви знаеш менюто за днес, да те светна - огризки и черни паламарки. Тъп швестер центаджия.