Заради една изчезнала папка: Спречкване между депутати от ГЕРБ и БСП и обвинение в кражба

Зам.-председател на НС пък се оплака, че му няма очилата. Управляващите заявиха, че искането за оставка на Караянчева е "сатанински политически пир и опит за преврат", а тя каза: "Вадят от 9 кладенеца вода"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля, като доказателство за вродения ми антикомунизъм, прочетете някои мои "творения" (извинявайте, от червения ми "антикомунистически" период са, все пак): СЕПТЕМВРИЙЦИ Слънцето ги канеше на обед, звездите им постилаха легло, птиците надминаха по полет… И всичко туй наскоро е било. И всичко туй е толкова отдавна – Кръвта ни рядко в нас ще закипи. Делата им загубиха ли давност? Забравихме ли техните борби? Каква е, боже, твоята присъда – Та те умираха без „божия” ти кръст, Но ти приемаше ги вчера, за да бъдем На стража днес пред святата им пръст… Един обесен поп да ни е знаме Един изстрелян стих да закърви Да шепне болката от неговите рани: „Не спирай – срещу изстрела върви”! /НЕ/НАПИСАН СТИХ ЗА ДИМИТРОВ Не посегнах, не намерих сили Да излъжа този празен лист, Как със спомени в мен не били Да поема към ликът ти чист. Как зад гръмки фрази да се крия Щом не са родени в мен сами, Жаден съм, но нямам право да отпия От възторга на онези дни. Сега се радвам, че не съгреших Все още мога от твоите очи Да черпя сили, но не за стих, От който после в мене ще горчи. Ти нямаш нужда от фалшиви пози, Обичал смисъла на простите слова, Към теб посегне ли този или онзи Добре е да си спомни за това… Не в стих, трябваш ли ми, ще те търся там, Дето житото люлее чернозема, Дето мак си стиснал и палто на рамо, А в усмивката ти – цялата вселена!

Що ми сложихте "минусче", не Ви ли харесаха моите "творби"?!?!?! Е, то сега и аз не си ги харесвам, ама тогава бяха "идеологически правилни" (сега използваме термина "полит-коректни") и аз, благодарение на този си "талант", станах шеф на печатница дори... После се обърна палачинката, започнах да плюя гневно "гадните комунисти" и станах ... кмет на Пловдив, ура! После пак се завъртя политическата баница и на мен ми се падна парчето "депутат от ГЕРБ", не безплатно съвсем, ама с малко лизане на задници стана, нали? Та, така за мен. И все пак, що не ги харесвате моите "творби"?

И това ако е народно събрание. Такива като Гърневски какво правят в парламента. Какво свястно нещо са предложили. Наистина трябва депутатите да са 120 и да могат да се отзовават за некачествена работа.

Този парламент прилича на бардак каквато ни е и държавата. Тези които избраха герберите да ни управляват да си посипят главата с пепел или да си я заровят като щраусите. Колкото по бързо герберите изчезнат от лицето на земята толкова по добре - дай боже по скоро.

Караянчева: Мотивите за оставката ми са от 9 кладенеца вода ...... Ама нали трябва да се изперат зелените чорапи на Румянчо.

Че те КРАДЪТ вече 31 години. ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ГЕШЕВ.

ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ЦИРКЪТ НАРЕЧЕН "НАРОДНО СЪБРАНИЕ" ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТВАРЯ! И ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО ПОДКРЕПАТА ИМ Е 7%! ТРЯБВА ЛИ НИ ТАКЪВ ПАРЛАМЕНТ?!

Р. РАДЕВ тиквата, е утайката на президентите български, Плевнелиев го покани при него за да го научи как да бъде Президент на всички българи За сега Нищо не е направил, Освен Дежурното Вето на всеки закон, не че има значение неговото вето. Може би за това са виновни и некъдърните му и продажни съветници?

Тея започнаха да крадат и папки. какво падение след окрадената държава и банки. Ще стигнат и до крадене на тоалетна хартия.

Кой каквото може това краде, деди. Някои крадат папки, а други пачки и пълнят шкафчета!

Да им сменим местата ли?

Не бе, що да ги бараме?! Нека тия да останат, та да си крадат на воля! Мен не ми пука кой краде, за мен е важно, че КРАДЕ ОТ МЕН! От мен, от децата ми, от техните деца... Краде бъдещето им! Та не е въпросът да сменим крадците, най-важният въпрос е ДА СПРЕМ КРАДЕНЕТО!

Този път нямам нищо общо с това,но ми се струва че сме от една порода.

Ами да дойда Генерал Радев. Да излезе на трибуната с вдигнат юмрук и да призове ДА ИЗМЕТЕМ МУТРИТЕ! Накрая истината излезе на яве -КРАДЦИТЕ СА НАРОДНИ СЛУГИ! Но що да се чудим днес Планше до революцията си е Планше граждаанин от селски тип; когато почва Френската революция обаче той се опълчна на господаря си - ДО ВЧЕРА БАХ ПЛАНШЕ, ДНЕС СЪМ ГОСПОДИН ПЛАНШОН!

Голям смях! И папки крадат!

По-добре папки, отколкото пачки и кюлчета, деди! Бая шкафчета ще да са напълнили!

какво? Да им сменим местата ли?

Една проста кържалийска Патка!!!

НАДНИЧАРСКОТО събрание (НС) - пореден епизод

ГЕРБ=ПКП-та, заврели се в задника ба боко!!!!!!!

Иво Христов беше прав. В БСП са инфантилни. Никога няма да пораснат.

"Обаче комуниста си е комунист – може да е една папка, но трябва да открадне нещо. Цялата държава откраднаха по време на прехода, минаха вече на канцеларски материали“."

Не така грубо, колега КОМУНИСТА НЕ КРАДЕ! ТОЙ ЕКСПРОПРИИВА! ТОЙ ВЗЕМА ПО СПИСЪК.... Не сте ли ходили на училище Не сте ли чели български писатели Гуляшки "Село Ведрово", Босев "Село Цветна светна", Хаджи Марчев " Овчарчето Калитко" , Горчивкин "Воля" .....Класовата борба, принципа за равните права и двете ризи. Комуниста не краде -той взима

....Горчивкин "Воля";"Воля" оттук ли си взеха името,аха,май оттам??!

Кога ще работи или заработи този проклет парламент? Детска градина! За това ли получават заплати. Срамота, разменят си обиди, интриги та вече се и крадат. Дано ви намалят бройката скоро, че само ходите да получавате заплати

Просто вижте: https://toross.blog.bg/politika/2015/10/12/spas-gyrnevski-otblyskvashtiiat-politicheski-hameleon.1398939

Манифестацията не е на БКП. Нямаше тогава митинги. Манифестацията е за Първи Май. Всички излизахме и манифестирахме и после пълнехме бистрата и ресторантите в Пловдив. По онова време нямаше политика. Всеки беше просто един гражданин а политиката беше за богоизбраните.

и КВО НАПРАВИЛ ПЕЛТЕКА Стойновчето ? Изакал се на метеното.

Ние баш крадците сме в Дубай, Белград и Брюксел(другарката Йончева)

И пред парламента - питайте Маджо.

Глупости. Кой спечели от фалита на КТБ?

В този парламент и оная работа да си извадиш, ще ти я откраднат

Да бе, ама как ще опазят кражбата -те и с пълна уста не млъкват ...

Еми то затова председателят на НС е кува, защото всички си я менкат

Ако се дойдат Мая и Деси, направо ще я схрускат оная работа.

Ще я откраднат и още как! А после Мая и Деси ще заличат следите - като я изядат.

Президентът ни е велик. Герой. Мъжага. Честен. Чиста момина сълза. Умник. Голям късмет извадихме с Радев. Да се слави името му вечно. СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА

Мозъка ти е увреден а?

Тия започнаха да се обиждат един друг на крадец...Една и съща сган са и гърбавите и червените.

Комунистите на крадат! Те си взимат!

ЧЕРВЕНИТЕ ИЗРОДИ НЯМАТ НАСИЩАНЕ ЗА КРАЖБИ ДАЛАВЕРИ ИКАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ ТО И ОТРОВА ДА ИМ ДАДЕШ И НЕЯ ЩЕ Я ВЗЕМАТ САМО ДА Е АВАНТА ТАЗИ НАПАСТ ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА ИНАЧЕ ТЕЖКО И ГОРКО ЗА НАЦИЯТА

Добре, де...то ясно, че ще пуснат камерите. Ясно, че ще се види как този вдига папката и тръгва, да излиза с нея. Едно не разбирам. За какво му е?!?!?!

не е крал 10 години, това е болестното състояние, не издържа, трябва нещо да гепи

как за какво му е ще вари буркани и му трябва да запали огъня

да подертаем ,че днес той громи ГЕРБ от позоциит на русофил, и е един от движението русофили ........всичко прави в името на кинти и власт: цитат от одата му за Америка: " Светът има щастието САЩ да са най-силната държава сега. Вярно е, правят грешки - те не са божества, а хора, мама му стара. Но представете си свят в който да кажем най-силната държава е Северна Корея, не ми се мисли направо. Или пък Русия."

Запомнете едно. Докато се дава власт и сцена на другарките и другарите държавата ни все ще е на дъното в ЕС.

Освен за броя на общините в Кърджали, ние питаме нашите избиратели, че Пекин е столица на Виетнам, нали? Уважаема ПКП не вадят от 9 кладенеца вода, а я носят с 9 поцинковани кофи, та затова тъй ви се струва!

Какви тъпанари....

Депутати: срам за българския народ!

Дебелия Манов явно е толкова дебел вече , че не може да излезе никой щом застане на вратата

ДПС пусна васалите си от БСП в бтика, не случайно министър на Станишев закупи ТЕЦ-Варна и му е пре продаде на символична цен от един долар. Има ли друг министър в световната история закупил ТЕЦ един от най големите и да го е подарил на друг политик в сянка.... това ако не са мафитски зависимости на най високо ниво, и същите тези хора уж случйно гласуваха резолюция за агитация на майчен език ? на кого служат?

От руския мелез Йончева толкова

Леле, че то това риалити е по-забавно и от Фермата :-). Да започнат по БНТ по-редовно да ги предават - какво сме пропуснали :-)

Цукалото е писал нова ода за къджалийската мъченица, ама забравил къде я сложил

БСП и ДПС ги сърби гъза за власт. През март ГЕРБ и Патриотите ще им го почешат.

Спас не е патка, а е дърт и червен педераст, да си търси папката в техноимпекс, а защо не и в шкафчето на тиквата, на тоя мислите са толкова ценни, че за него са измислени пещите в треблянка, такъв е ценен тоя дебел, червен боклук от ДС на СДС.

Нека бой да има. И без това за друго не стават тия депутати, та поне зрелище да има.

Последва декларация на ГЕРБ, представена от Младен Шишков, който заяви: "В тази зала се краде!" Смееееех

Където има комунисти винаги се краде

Какво се правиш на ударен?

Ще ти се да са в ГЕРБ... Колкото има в БСП - никъде др няма толкова. Все пак конгресите си ги броят от БКП насам

И в тази зала се краде ;))

ЛУДИЯМАКС

През 81 година сме в Тунис. Идва един мургавичък, приказва за Г. Димитров, говори малко разбираем руски, -харесвал България, хубава страна, хубав народ..Харесвал комунизма и комунистите... Седнал на мерителната тръба на горивният танк, приказва, ръкомаха, върти се насам натам .... Сепарирах кориво, прехвърлих гориво, отивам да замеря танковете а там....бронзовата капачка на тръбата я няма.... Хванах го след два дена, стъпил на капачката на баласния танк (мерителна тръба) и с петата си я развива. И какъв скандал направи когато го обвиних пред капото на бачкаджиите -Българите сме били расисти, фашисти .... Арабина бил честен, работлив, бил комунист, а не крадец

Почнаха от Герб да крадат очила и папки .Колкото до ,,момичето" Караянчева ,,обединило " Кърджали Бойко Борисов точно я определи ,като Проста Кърджалйска Путка.

Проста си Цветоуу, простааа! На 28 години си нямала нито един приватизиран Техноимпекс! Когато си навършвала 30 НС твое име не е имало нито едно заводче, нито едно предприятийце.... Ей това е да си прост....

Избийте се всички там, мама ви деба!

Оставка на тъпата птка!!!!!!!

иторията...не ви е срам!

Те окрадаха България..та за една папка...

тая държава има ли министър председател и ако има, къде се крие той

В джипката съм !

Ясно за какво е цялата патаклама ! Гърневски 2 часа се консултира с Тулупа какво да каже за ТКП ! Явно не успял да запомни какво му е казал тулупа и затова си е го записал ! Сложният изказ на Тиквата има нужда от водене на записки !

:))) Права е Караянчева - мотивите за оставката от поста й са от 9 кладенеца вода. Нормално е. Щото е стигнала до този пост като е минала през 9 пъти по 9 легла...

Ще мислим за ляво и дясно когато имаме истински леви и десни партии

Няма леви, няма десни, всички заедно срещу цирка който се случва вече 30 години.

Не мога да повярвам, че чета един адекватен коментар тука! Бойкот на гласуването на следващите избори, няма да отида дори до урните!