Коментари - Заради безводието жители на Омуртаг отново блокираха главния път София – Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демокрация, зер цари, нек си говори кой каквото си иска. Докато ни избира, нема значение какво говори.

Народа бавно се надига както 2013 събужда се докато ония мърди от сглобката у софето си мерят пишк.те. Особено сега като се вдигне бензинеца и всичко ще стане интересно заради Лукойл за да се угоди на Посолството.

Кметът на Омуртаг НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ, хора Дано вода не види,този изрод

В Омуртаг живеят много българи, както и български турци, говорещи български. Шо за елементарно ниво, имаш? Сякаш не е човек и няма човешки нужди, не само той, но и хората в региона. Скандално е 35г без вода, в европейска държава!!!

Не знам колко години живее, но кметът се затруднява да се изкаже на български. Не е ли странно, късо ...мнико

Е па демокрация е! Така ще е!

Кретенче, ние сме на режим и преди демокрацията. Ама за медиите най-важни са водата, топлото, метрото на София и какво ли още не, а проблемите на хората от провинцията са досадна тема. И винаги така е било.

Там са само ДПС. Хидроинженерът Доган защо не им помогне??

Анаа, от къде го купи туй риза и аз да взема?

Като не им харесева в Омуртаг да се изнасят от там Аз не бих живял в Омуртаг дори и да имаше вода

Не всеки има възможност да го направи. А някой хора си обичат града.

Нали тези дни бяха хванали някакъв от Лом, изградил 500 м. частен водопровод, че и вода продавал - за наказание да го командироват в Омуртаг и докато не реши проблемите на града, да не се връща!

Ако община Омуртаг беше близко до Перник водния режим щеше да бъде отдавна забравена история! Видяхте Боко Банкянски направи невъзможното но докара вода на граовци от стотици километри само и само мир да е и да не му блокират пътищата ! И сега въпросните граовци си пълнат бунарите да не пресъхват със свежа рилска вода !!!

Да си пуснат водопровод до Египет от там да им карат вода, като не вали в тая държава. Верно няма такава държава във вода газиш жаден ходиш. Що за престъпници са тия във ВИК и по язовирите.