Коментари - Запрянов пред украинския си колега: Военната помощ за Киев е сред приоритетите на кабинета | Днес.dir.bg

Запрянов пред украинския си колега: Военната помощ за Киев е сред приоритетите на кабинета

Министър Рустем Умеров изрази признателност към страната ни за подкрепата и активното сътрудничество

Обратно в новината

Коментари - Запрянов пред украинския си колега: Военната помощ за Киев е сред приоритетите на кабинета | Днес.dir.bg

Коментари

Запрянов и Денков много си приличат ,и двамата са невзрачни ,скучни ,предвидими и на каишка

И двамата са ПОСОЛСТВЕННИ

какви са тея изтормозенки политичета на достолепна възраст .. няма ли млади и кадърни

Пий си гинко билобата, щото си забравил,че държава във война не може да бъде приета нито в ЕС, нито в НАТО. То войната започна и заради това ,че искат да набутат " отбранителния" блок току пред вратата на руснаците.Защо се правят на улави нашите атлантици.

Мръсен педераст

Да бе, щото много ви приоритетно да помогнете на Украйна, зарад туй не се спряхте да плюете по Тагарев - повервах ви да знаш.

Ненормалници. Украйна е работа на създателката й Русия, не наш приоритет!

Припомнете си тези думи за приоритета когато гласувате на 9 юни.

Тоя е тагаренски № 2, украйна му е приоритет. Ще фалират и без това бедна държавица с това раздаване. Очаквам да удължат издръжка на скъпите гости с още поне 20 години.

Аз пък си мислех, че българите са му приоритет на тоя и на кабинета, щото уж нали се заклеват в българската Конституция, ама се оказва, че съм грешал. Ами маната му тогава! Да го избира украинския народ.

Излял от старческия дом с деменция

Жалко старо същество

Този Запрянов какви обещания дава като е само служебен Министър ! Той не е избран от Народа , той е просто Назначен от САЩ на това място и не трябва да обещава нищо на никого ! Ега си Простотията и слагачеството на един Дърт маймун ! ОСТАВКА бе запрянов ли си подпрянов ли си , днес си министър утре клошар !

Вече Вовчанск не е под фашистка окупация, руснаците се готвят да преминат реката!

Това ли е Националния приоритет, който стои пред Бг ??? Всъщност едва ли това жалко старче и обкръжението му решават какви са Националните ни приоритети, тогава - Кой решава вместо нас ??? Нужен ли е Джокер за да си отговорм на този въпрос????

Я не плащам данъци та да рана укри просеци! Ша ма фанете за кора!

Увеличава се делът на българите които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия. /// Индекс - качество на живот Русия - 106.11 Китай - 110.88 България - 133.5 САЩ - 174.03 Нидерландия - 198.54 Много зле живеещите в България, да се замислят какво си пожелават. /// "България ще продължи с категоричната си подкрепа за Украйна. От самото начало на тази непредизвикана война, България оказва последователна помощ на Украйна на всички възможни нива - политически, финансово, военно, хуманитарно и дипломатическо", обърна се Главчев съм Шмигал.

Ние, изглежда, че други национални приоритети освен Украйна нямаме.

Българските политици винаги яздят умрял кон! Чак сега ли го забелязваш?

Мършав педераст с мухлясал гъз. И той нареден до останалите свине за бъркоча на американския посланик!!!

Името на на този евроатлантик не е сучайно,бабите при раждането му са знаели че ще бъде ЗАПЕЯН ,ако доживее обръщане на палачинката

Скоро ще ви е приоритет да бягате бързо

Нашата умна и далновидна външна политика изгони от тук многобройните и платежоспособни руски туристи, овеси на вратовете ни украинските гладни бежанци ние да ги храним, а американски туристи така и не дойдоха. Ако изключим американските военни в безплатните за тях бази у нас. В резултат от украинското надупване сме със съдрани джобове, а се каним и да им подарим прескъпите реактори за Белене. Тригодишните шимпанзета действат по разумно.

Дете с изгаряне на главата, ръцете и краката е хоспитализирано заради удар с дрон на фашистите от украинските въоръжени сили в Алешки "Браво" на този тиквеник за подкрепата му за фашизма!

А българите приоритет ли са някой?

на погребалните агенции

който се прави на улав ... Докъде стигна разследването за това че украинските военни тайно са прекарали през България бомба тежаща 21 тона, с която впоследствие взривиха Кримският мост, ако действително е било тайно значи подчинените на Умеров са най-обикновени терористи на които просто не им пука за България, а ако не е било тайно... защо българското правителство е допуснало тези експлозиви да преминат неохранявани и необезопасени през България и така да създадат реална опасност за гражданите на България. Отговоррът на този въпрос трябва да е приоритет на Запрянов, е, ако наистина е български министър, де;)

В резултат на активни действия, днес частите на групата войски „Юг“ освободиха от фашистка окупация селището Клещеевка на Донецката народна република

На кабинета ви ,но не и на българския народ! Захранвате братоубийството на два народа за което БОГ ще ви накаже!

Краденето в и покрай Украйна да продължи! Там все още не е избито цялото им население, а избиването на украинците трябва да продължи. Браво на българските войнолюбци и евросбърканяци.

На колко бедни абитуриенти помогнахте, НЕбългарски министри?

когато пр.днат в Киев, в София се насир.т

Браво! България подкрепя Украйна в борбата ѝ с путниските терористи!

Украйна я подкрепят само политиците идиоти и около 15% дебилизирани плиткоумници. Народа НЕ подкрепя Украйна и НЕ подкрепя войната на САЩ в Украйна, разберете го най-после.

приоритет може да е помоща за Украйна. Тези негодници съвсем са изтрещяли. Приоритет трябва да е развитието на държавата, а не опоскването и.

С чужди приоритети тази държава ще дълбае дъното и ще става все по-слаба и жалка! Вероятно единствения вариант приоритетите да не са от някое посолство е някаква форма на Швейцарски тип демокрация и референдуми, които не могат да бъдат спирани от американските марионетки както сега.

Старата лисица се мазни на САЩинистите всъщност. Готов е да отиде да поживее още няколко години в 'американската мечта'. Кой знае може там е комунизма за тези които му вярваха безусловно.

спиш ли народе, ами продължавайте да спите.Останаха ли истински българи да изхвърлим това продажно правителство?

Като вие сред приоритетите заминавайте директно там да си показвате любовта ЛИЧНО а не на гърба на българите пак да стоварвате личните си интереси,, Срама нямате ли да погледнете ежедневно как се молят за есемес родителите на болни деца за които вие нехаете, че Украйна вие е много важна измекяри..

1 000 000++++

Българомразци! Приоритет на кабинета трябва да са българите и България.

КОЙ определя приоритетите на кабинета продажници??? В ПОСОЛСТВОТО ли ви ги диктуват тия приоритети, как ще просперира тази държава с чужди приоритети а? Идват избори, дано спящия народ се посъбуди и да ги изрине тия с чуждите приоритети!

Преди 10-11 години НЕКСОмир АНАЛниев беше един скъсан скъсаняк и бедняк - прехранваше се като лавкаджия по софийските училища. Държеше 1-2 училищни лафки в 1-2 софийски училища - продаваше на децата вкисната боза, развалени мухлясали сандвичи и банички и изсъхнали вафли с отдавна изтекъл срок на годност. Общо взето бедна работа, парите му стигаха колкото за хляба. Бедността обаче веднага свърши след като АНАЛниев потопи шкембе в голямата политика. Освен лавкаджийството господин НЕКСОмир задоволяваше и своите педофилски потребности, така да се каже. Беше обарвал и блудствал с едно 10-годишно момченце, даже водил детето на гости в дома си и го събличал голичко, горкото. Двамата заедно с момченцето дори гледали гей-порно. Родителите на детето подали поне 5 жалби до столичните управления на МВР, ама преписките били прекратени, и глас в пустиня. Какво да очакваш от пробитото и продънено от корупция и хайдутлук българско колониално МВР?! В наши дни господин АНАЛниев е един мастит и много богат политик от ПП-ДБ с огромно шкембе и още по-голяма, мазна дупара. НЕКСОмир е горд собственик на огромна 2 декара дупара, а шкембето му расте не с дни, а с часове. Господин НЕКСОмир е гордостта на ПП-ДБ и на цялата евроатлантическа общност в колониална България. Педофил за чудо и приказ, правоверен НАТОвец, евролиберал, евроатлантик и радетел за евроатлантическите ценности, една от които е и педофилията.

Абе каква помощ, какви пет лева? Не ви ли е срам, най-бедната държава в европа да спонсорира ВПК на америка и сметките на зеления, докато няма пари за децата си и възрастните си родители Тези от правителството като искат да помагат, да дават като лични дарители от лично своите спестявания и заплати, а не да товарят българите.

Ми като минаваш дай да те мина и аз, а?

Приоритет е вече незабавен народен съд за всичките тези продажници!

Единствения приоритет на служебните правителства е да организират избори. С това васално поведение, никой и никога няма да ни уважава. Рискуваме да загубим третата българска държава, заради слугинажната ни политика. Решението е само едно - нов народен съд. Това е единственото нещо, което ще върне самочувствието на българите.

Коментари - Запрянов пред украинския си колега: Военната помощ за Киев е сред приоритетите на кабинета | Днес.dir.bg

Запрянов пред украинския си колега: Военната помощ за Киев е сред приоритетите на кабинета

Министър Рустем Умеров изрази признателност към страната ни за подкрепата и активното сътрудничество

Обратно в новината

Коментари - Запрянов пред украинския си колега: Военната помощ за Киев е сред приоритетите на кабинета | Днес.dir.bg

Коментари

Запрянов и Денков много си приличат ,и двамата са невзрачни ,скучни ,предвидими и на каишка

И двамата са ПОСОЛСТВЕННИ

какви са тея изтормозенки политичета на достолепна възраст .. няма ли млади и кадърни

Пий си гинко билобата, щото си забравил,че държава във война не може да бъде приета нито в ЕС, нито в НАТО. То войната започна и заради това ,че искат да набутат " отбранителния" блок току пред вратата на руснаците.Защо се правят на улави нашите атлантици.

Мръсен педераст

Да бе, щото много ви приоритетно да помогнете на Украйна, зарад туй не се спряхте да плюете по Тагарев - повервах ви да знаш.

Ненормалници. Украйна е работа на създателката й Русия, не наш приоритет!

Припомнете си тези думи за приоритета когато гласувате на 9 юни.

Тоя е тагаренски № 2, украйна му е приоритет. Ще фалират и без това бедна държавица с това раздаване. Очаквам да удължат издръжка на скъпите гости с още поне 20 години.

Аз пък си мислех, че българите са му приоритет на тоя и на кабинета, щото уж нали се заклеват в българската Конституция, ама се оказва, че съм грешал. Ами маната му тогава! Да го избира украинския народ.

Излял от старческия дом с деменция

Жалко старо същество

Този Запрянов какви обещания дава като е само служебен Министър ! Той не е избран от Народа , той е просто Назначен от САЩ на това място и не трябва да обещава нищо на никого ! Ега си Простотията и слагачеството на един Дърт маймун ! ОСТАВКА бе запрянов ли си подпрянов ли си , днес си министър утре клошар !

Вече Вовчанск не е под фашистка окупация, руснаците се готвят да преминат реката!

Това ли е Националния приоритет, който стои пред Бг ??? Всъщност едва ли това жалко старче и обкръжението му решават какви са Националните ни приоритети, тогава - Кой решава вместо нас ??? Нужен ли е Джокер за да си отговорм на този въпрос????

Я не плащам данъци та да рана укри просеци! Ша ма фанете за кора!

Увеличава се делът на българите които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия. /// Индекс - качество на живот Русия - 106.11 Китай - 110.88 България - 133.5 САЩ - 174.03 Нидерландия - 198.54 Много зле живеещите в България, да се замислят какво си пожелават. /// "България ще продължи с категоричната си подкрепа за Украйна. От самото начало на тази непредизвикана война, България оказва последователна помощ на Украйна на всички възможни нива - политически, финансово, военно, хуманитарно и дипломатическо", обърна се Главчев съм Шмигал.

Ние, изглежда, че други национални приоритети освен Украйна нямаме.

Българските политици винаги яздят умрял кон! Чак сега ли го забелязваш?

Мършав педераст с мухлясал гъз. И той нареден до останалите свине за бъркоча на американския посланик!!!

Името на на този евроатлантик не е сучайно,бабите при раждането му са знаели че ще бъде ЗАПЕЯН ,ако доживее обръщане на палачинката

Скоро ще ви е приоритет да бягате бързо

Нашата умна и далновидна външна политика изгони от тук многобройните и платежоспособни руски туристи, овеси на вратовете ни украинските гладни бежанци ние да ги храним, а американски туристи така и не дойдоха. Ако изключим американските военни в безплатните за тях бази у нас. В резултат от украинското надупване сме със съдрани джобове, а се каним и да им подарим прескъпите реактори за Белене. Тригодишните шимпанзета действат по разумно.

Дете с изгаряне на главата, ръцете и краката е хоспитализирано заради удар с дрон на фашистите от украинските въоръжени сили в Алешки "Браво" на този тиквеник за подкрепата му за фашизма!

А българите приоритет ли са някой?

на погребалните агенции

който се прави на улав ... Докъде стигна разследването за това че украинските военни тайно са прекарали през България бомба тежаща 21 тона, с която впоследствие взривиха Кримският мост, ако действително е било тайно значи подчинените на Умеров са най-обикновени терористи на които просто не им пука за България, а ако не е било тайно... защо българското правителство е допуснало тези експлозиви да преминат неохранявани и необезопасени през България и така да създадат реална опасност за гражданите на България. Отговоррът на този въпрос трябва да е приоритет на Запрянов, е, ако наистина е български министър, де;)

В резултат на активни действия, днес частите на групата войски „Юг“ освободиха от фашистка окупация селището Клещеевка на Донецката народна република

На кабинета ви ,но не и на българския народ! Захранвате братоубийството на два народа за което БОГ ще ви накаже!

Краденето в и покрай Украйна да продължи! Там все още не е избито цялото им население, а избиването на украинците трябва да продължи. Браво на българските войнолюбци и евросбърканяци.

На колко бедни абитуриенти помогнахте, НЕбългарски министри?

когато пр.днат в Киев, в София се насир.т

Браво! България подкрепя Украйна в борбата ѝ с путниските терористи!

Украйна я подкрепят само политиците идиоти и около 15% дебилизирани плиткоумници. Народа НЕ подкрепя Украйна и НЕ подкрепя войната на САЩ в Украйна, разберете го най-после.

приоритет може да е помоща за Украйна. Тези негодници съвсем са изтрещяли. Приоритет трябва да е развитието на държавата, а не опоскването и.

С чужди приоритети тази държава ще дълбае дъното и ще става все по-слаба и жалка! Вероятно единствения вариант приоритетите да не са от някое посолство е някаква форма на Швейцарски тип демокрация и референдуми, които не могат да бъдат спирани от американските марионетки както сега.

Старата лисица се мазни на САЩинистите всъщност. Готов е да отиде да поживее още няколко години в 'американската мечта'. Кой знае може там е комунизма за тези които му вярваха безусловно.

спиш ли народе, ами продължавайте да спите.Останаха ли истински българи да изхвърлим това продажно правителство?

Като вие сред приоритетите заминавайте директно там да си показвате любовта ЛИЧНО а не на гърба на българите пак да стоварвате личните си интереси,, Срама нямате ли да погледнете ежедневно как се молят за есемес родителите на болни деца за които вие нехаете, че Украйна вие е много важна измекяри..

1 000 000++++

Българомразци! Приоритет на кабинета трябва да са българите и България.

КОЙ определя приоритетите на кабинета продажници??? В ПОСОЛСТВОТО ли ви ги диктуват тия приоритети, как ще просперира тази държава с чужди приоритети а? Идват избори, дано спящия народ се посъбуди и да ги изрине тия с чуждите приоритети!

Преди 10-11 години НЕКСОмир АНАЛниев беше един скъсан скъсаняк и бедняк - прехранваше се като лавкаджия по софийските училища. Държеше 1-2 училищни лафки в 1-2 софийски училища - продаваше на децата вкисната боза, развалени мухлясали сандвичи и банички и изсъхнали вафли с отдавна изтекъл срок на годност. Общо взето бедна работа, парите му стигаха колкото за хляба. Бедността обаче веднага свърши след като АНАЛниев потопи шкембе в голямата политика. Освен лавкаджийството господин НЕКСОмир задоволяваше и своите педофилски потребности, така да се каже. Беше обарвал и блудствал с едно 10-годишно момченце, даже водил детето на гости в дома си и го събличал голичко, горкото. Двамата заедно с момченцето дори гледали гей-порно. Родителите на детето подали поне 5 жалби до столичните управления на МВР, ама преписките били прекратени, и глас в пустиня. Какво да очакваш от пробитото и продънено от корупция и хайдутлук българско колониално МВР?! В наши дни господин АНАЛниев е един мастит и много богат политик от ПП-ДБ с огромно шкембе и още по-голяма, мазна дупара. НЕКСОмир е горд собственик на огромна 2 декара дупара, а шкембето му расте не с дни, а с часове. Господин НЕКСОмир е гордостта на ПП-ДБ и на цялата евроатлантическа общност в колониална България. Педофил за чудо и приказ, правоверен НАТОвец, евролиберал, евроатлантик и радетел за евроатлантическите ценности, една от които е и педофилията.

Абе каква помощ, какви пет лева? Не ви ли е срам, най-бедната държава в европа да спонсорира ВПК на америка и сметките на зеления, докато няма пари за децата си и възрастните си родители Тези от правителството като искат да помагат, да дават като лични дарители от лично своите спестявания и заплати, а не да товарят българите.

Ми като минаваш дай да те мина и аз, а?

Приоритет е вече незабавен народен съд за всичките тези продажници!

Единствения приоритет на служебните правителства е да организират избори. С това васално поведение, никой и никога няма да ни уважава. Рискуваме да загубим третата българска държава, заради слугинажната ни политика. Решението е само едно - нов народен съд. Това е единственото нещо, което ще върне самочувствието на българите.