Запорожката АЕЦ съобщи, че е била обстрелвана от украинската армия

Взривно устройство е било пуснато в района на оградата, където са разположени резервоарите за дизелово гориво на обекта

Обратно в новината

Коментари - Запорожката АЕЦ съобщи, че е била обстрелвана от украинската армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като откраднаха най нагло това бижу на украинският технически гений, неграмотните ватенки не са в състояние да го стопанисват и всеки момент можем да очакваме авария много по страшна от тази в Чернобил. Сега се опитват да прехвърлят от болната глава на здравата и си измислят всякакви обстрели, каквито гордите войни на светлината, тези рицари на съвремието не са в състояние дори и да си помислят

Ама тя лично ли ви го каза или сте чули отнякъде? Говореща АЕЦ! Баси!!! Тъпите дирници са ненадминати!!!

Братя руси ,приключвайте ги тези докато не са направили беля.

Или темата за ядрената атака. Ами като гръмне АЕЦ - какво става? Русия не превзе Украйна за 3 дни, но защо? Ами защото там живеят техните хора от векове. Та въпросът е свобода ли да бъде или "слободията" е по-хубаво? Да махнат Путин/горната статия/ та да ги ръководи САЩ. Ние опитваме от това вече, но какво добре ли ни е?

Не вярвам на ТАСС.

Не вярваш ама е истина !!!

Украинците вече се чудят с какво да влязат в новините. Ако на ден няма поне 5 статии за Украйна във всяка българска медия, не могат да заспят. Те украинците преди обстрелваха силозите зо отработено ядрено гориво. Само че руснаците изляха отгоре дебела бетонна плоча и опитите престанаха.

Какъв идиот трябва да си, за да обстрелваш АЕЦ, който се намира на твоя територия? Отговорът - укродебил. А може би тия хохли вече не считат, въпросната територия за своя?...

тия рушляци и насън лъжат

Защо всички малоумни дебили се хилят в коментарите си?... Явно, малоумието върви и с психични отклонения. Характерна черта на всички укродебили.

Дебили всякакви... Някои от тях обичат хомосексуализма, Путин и руската армия.

Защото си нямаш на идея колко ви смешни опорките. :)))

Като притиснеш мишката в ъгъла тогава най-хапе. Древна китайска мъдрост. Така и украинците, ако се окаже, че губят войната може Европа и Русия да имат ядрен проблем.

Завалията като го гледам как си е разпищолил шкембето на мястото, което е уж обстрелвано от ВСУ, нещата явно са много сериозни. Сложи една бронежилетка и каска поне, да хване малко дикиш новината...

Днес чета Столтенберг казал, че НАТО нямала да праща войски в Украйна, но видите ли ако някоя страна от НАТО сама решила да прати армия там то тогава НАТО по договор трябвало да се включи. САЩ с марионетките си в Европа ще прати всички ни на оня свят и от всичко най-печаливши ще са те. И това ще се случи съвсем скоро преди Демократите там да загубят изборите ноември.

Истинските диктатори...

Тези откровенно вярват, че могат с пропаганда, да оправдаят ядрен инцидент предизвикан от укрорайха. Ама за това сме виновни всички ние, че оставихме шепа бездетни марионетки и старчета с огромни иманета да считат, че ние сме месо.

Те укрите така правиха и с Чернобил... и после ревяха, че руснаците обстрелвали

Ами ... ядрен инцидент и после пряка намеса на НАТО ... на украинците тактиката е ясна

Едва ли ще се намесят. Най-оптимистичният сценарий предвещава 50-70% процента жертви на НАТО. Кой откачалник при този залог ще се метне да спасява Украйна.

Този надрусан психопат Зеленски е способен на всичко. Един украинец жив няма да остави, за да не му търсят после сметка!

Трагедията там е голяма :(. Насмърканият Зеленски държи медиите, отстранява неудобните, не насрочва редовни избори, манипулира населението и праща младите хора на фронта да бъдат осакатени или убити. А когато не е дрогиран сам разбира, че тази смърт и агония няма смисъл и дори Украйна ще загуби още територии колкото повече отлага преговори. Това е марионетка поставена от чужди сили, доставят му наркотици и той прави това което му заповядат. Украинският народ иска да го махне от управлението, но не може по никакъв начин понеже не насрочва редовни законни избори. Един приятел онзи ден ми казва, че в апартамента, който дава под наем имало украинско момче в ИТ сферата. Получил писмо, че го мобилизират и викат на фронта за пушечно месо, блокирали му банковите сметки и за 2 дни фирмата за която работи го изтеглила в Португалия. Трагедията е пълна с украинския народ. Лошо е когато чужди сили сложат зависима марионетка, тъпчат го с дрога и правят каквото искат с народа там!

надрусан психопат е путин

Укропитеките нивгиш не правят такива неща. До сега няколко пъти се случваха подобни ситуации и Хамериканизираните укронацисти, под заповедите на държавицата с 250 годишната историйка, лъжеха, че Русия обстрелва централата. Ама то е баш много трудно да се досети човек, че Русия нямат АБСОЛЮТНО никаква причина да я обстрелват.

Те и язовирната стена нямаше причина да обстрелват, но заляха всичко, нали! Твоите русофашисти...

С хаймарсите :)

Типично по английски!