Коментари - Заподозреният за убийството на детето си сам се обадил на тел. 112 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100 % е бил дрогиран, това е ясно, нормален човек не може да го направи, за майката нямам думи, да остави детето си с този идиот, и тя за нищо не става явно, малка държава, а с толкова много престъпления, мутри и пълен парламент с паразити, но нали това беше целта, да се опростачи този народ, постигнаха го, не стига че няма деца, с и ги убиват, жалък и безнадеждно изгубен народ, Бог да прости детето отървало се е от този гнусен живот тук!

Най-голяма вина за трагедията имат съседите и "приятелите", които са знаели за ужаса, но не са направили абсолютно нищо.

Ако се чудиш на минусите - абсолютно нищо не могат да направят странични наблюдатели, всеки сигнал, жалба и прочие е 100% глас в пустиня. Нали затова се случват безнаказано убийствата !!!В БЪЛГАРИЯ!!!. Нищо не прави полицията, докато не се стигне до най-лошото.

Единственото, което би помогнало, това са тайни наказателни бригади от доброволци, които да сплашват и бият извергите - да ги предупреждават да внимават в картинката, че ще стане по-лошо. Когато започнат да треперят за своята безопасност, фокуса им се измества от жертвата върху себе си. По правило жестоките хора са и много страхливи. Тази тактика може да се прилага към всеки тип насилници. Но де ги тия доброволци? Пълно е с хиляди трениращи мъже, които не си вкарват в полезни действия силата, само живуркат едно безсмислено, суетно съществуване.

Горкото детенце. Имало е пълно доверие на този изверг-баща и изобщо не е предполагало до последната секунда, че изврга ще го хвърли от моста и убие. Доживотен затвор за умишлено убийство или до живот в психиатриата. Страхлив изверг! Обадил се е да циври по телефона, че искал да се самоубие, за да дойде някой да го спаси!

Тия психолози да вземат да се прегледат! Какво ще ми спасяват същество убило собствената си плът и кръв? Това шега ли е?

Жалко, че за такива изроди няма затвор, а са си свободно на свобода, живуркат си, бият си семействата, че си ги и избиват най- спокойно. Докога? Защо са на свобода?

А според социалните служби детето е гледано много добре. Видях го в новинитв.

Социалните служби не са врачки и не могат да гледат в бъдещето! Детето може и добре да е гледано! Социалните няма как да предвидят, че родителите ще превъртят. Та нали ще ревете до небето, ако социалните отнемат дете от родители под предлог, че има вероятност през декември 2021 година родителите да превъртят

Това живеене на семейни начала, е криворазбрана цивилизация, нямат отговорност. Трябва да им се отнемат децата и да се осиновяват от нормални бездетни семейства. Такова хубаво момченце, покой на душичката му. Не е случило на родители...

Който и да си ,си ненормален да пишеш такива простотии.Не е от това как живееш с някого, ,а как си възпитан и какво носиш в главата.Личи ,че твоята е празна...

Ало психолозите-полицаи?? не стига ,че вашите заплати плащаме,ами и сега тоя кой ще го храни??кой ще му плаща докторите?? адвокатите??тока и кабелната в зандана?? защо не го оставихте да лети бре тъпаци?

Трябва сериозен психотест преди да станеш родител.

Жалко за детето, бог да прости. Какво стана с този бърлгарски народ??? Много е болен и тотално превърта. Явно много тихи луди се разхождат свободно и на моменти им избиват чивиите.

Мир и покой на поредното невинно ангелче, поело без време пътя към небето.Всички ние се превърнахме в зверове, станахме непукисти, изтребваме се един друг по пътищата.Само не е ясно къде така сериозно сбъркахме, с какво си заслужихме тази участ.Акълът ми не го побира - какво е сбъркало това невинно ангелче, с какво е заслужило така да прекършат крахкия му живот.

Преди време един петък комшията от съседния етаж започна да си пие с комшията от долния етаж. Пиха си кротичко до към полунощ. Към 12 се сбиха. Вдигнаха голяма гюрултия. Към 2 наби съседката. Млати я в апартамента, би я на стълбището, после пак в апартамента и пак на стълбището. Голям пердах. После изхвърли половината покъщнина през терасата. Към 6 сутринта се появиха милиционри. Уличницата им каза, че нищо не се е случило /смее ли да каже друго/ и всичко утихна. вече беше събота и всичко във входа заспа. Така е трябвало да действа ако беше мъж на място а не да трепе детето.

Комплексар.

Безразличните съседи са за бой също! Да бяха сигнализирали някоя служба поне за това отношение към детето, не само да си знаят, че е луд?

Тати, тати, колко е високо от моста ? ей толкова тати. тати, тати, искам да видя колко е високо от моста! след малко тати. тати, тати, ама нали ще ми дадев да видя колко е високо от моста? разбирасе тати ... ей, ако вие сами не пазите децата си, те сами няма да се опазят. може човекът да е гледал колко е високо от моста, и да е изпуснал детето.

защо психологът толкова дълго е уговарял изрода да не скочи. Сигурно животът му е безкрайно ценен за обществото. Не като на детето му.

Според мъжете мъжете са ценност жените не са.

Вижте епитетите на форумците за която и да е жена.

Затова Истанбулска канвенция за вас! Само тя ще ви оправи!

Много ми се иска да я приемем най-после тая конвенция - ама ми се иска и да ти видя физиономията като установиш, че тя психопатите ги спира точно колкото един бял лист хартия. Дали ще имаш шокирано изражение? „ама как, нали приехме конвенцията...“

Цвета на българската нация е този. Какво не му харесвате? Бял, образован, знае български, къпе се редовно... идеален!

Не мога да разбера женската психика. Като младеж бях от тези "задръстените" - мацките гледаха през мен като през празно простраство и навсякъде удрях на камък. Не доумявах с какво "лошите момчета" ги привличат като магнит. В университета едно твърде симпатично момиче, към което имах определени чувства, се мъкнеше с един такъв, който редовно я посиняваше от бой. Идваше при мен, като при изповедник и ми обясняваше, че не съм наясно с чувствата. Направиха си дете и се разделиха след поредица скандали... А аз си намерих такава "задръстена" като мен и повече от 30 години нямама семейни проблеми.

И дядо ми и той така още през ония години на хипитата, когато в България никой не знаеше още какво е джулая, защото отиваха на нивата в 3 часа посреднощ да берат бамя. Разправяше и той как не рабзирал жените - "Чудна работа е това жената... ти го... нали... а то те прегръща, целива и ти шепне, че те обича... Менека, вика, ако някой така ме напъне отзад, че му скинем ръцете и че му извадим и двете очи!" Не се опитвайте да разберете жените. Служете им вярно и почтено и те ще ви направят някой ден "успели мъже" или... жени, ако случайно решите да си смените пола, защото сега така е модно...

ама както и да е

Типична история за Бантустан. Кифлите търсят лошите момчета, после биел ги, не знам кво си. И колко трябва да си тъп, за да продължаваш да стоиш при такъв човек???

Майката я няма никаква. Предполагам е очистил и нея преди да метне детето.

Ото, това е от предната статия в дир - Тя е била издирвана от две седмици от нейни познати и приятели, които са пускали и постове в социалната мрежа, но в крайна сметка е била открита невредима.

Този ако не беше дебил, просто щеше да изхвърли уличницата заедно с детето и всичко да приключи. 80% на червения професор.

Такива съжителства са десетки хиляди. Следващата затрита мистрия или детето и са на една ръка разстояние.

А кухата съседка, като е виждала, че детето е било пребивано, защо не е сигнализирала в АЗД?

Детето е ходило на детска градина. Съседката от де знае какво става в апартамента над нея? Да не би да е инсталирала камера?

Отявлен женомразец ли си, или само в случая?

Бог да прости детето !!!! Пази боже!!!Но!!! Явно доста хора са знаели за ситуацията. Защо НашТа Милиция ( която ни пази) не е реагирала адекватно?

Снимката на майката и детето са разлепени из целия град, с телефон за връзка. Нищо повече. 1. Кой ги е разлепил? 2. Ако е той, това значи че е бил на 2 метра от дома ми. 3. Ако е някой друг, негов приятел, значи този споделя намеренията му. 4. Все някой в Габрово е видял кой лепи снимките по спирките, лафките имат камери.

Избил е зъбите на майката,изнасилвал я редовно и я изтезавал с невероятна жестокост. За наказание убил сина й. Този трябва доживот. В затвора ще се намери някой да го изнасилва и изтезава.

А тя що дири с него? Като я е пребивал има полоция , събира багажа с детето и изчезва. Седяла да я малтретира пънсега олеле

Къде изчезва? Полицията яде понички, няма да му направи нищо. Където и да иде тоя ще я намери не се правете, че не знаете как действа един луд. Никой не е защитил майката, нито детенцето и, това е! Срамота.

Лайно не служило в армията съжителствало с уличница. Лика прилика. Съвсем закономерен изход. Нищо особено.

Избил е зъбите на майката,изнасилвал я редовно и я изтезавал с невероятна жестокост. За наказание убил сина й. Този трябва доживот. В затвора ще се намери някой да го изнасилва и изтезава.

Нямал е пари да храни сина си и ги е убил. Детето е пищяло докато изверга го е хвърлял във водата. Сега ще обвини някой друг. Нали няма свидетели

Сега този страхливец ще лъска бастуна и ще се тъпче в затвора. След няколко години когато излезе ще си живее живота. Може и да убие майката.

Нямал смелостта да се хвърли от моста. Хладнокръвно е убил сина си. Дори е гледал докато се удави . После се прави на жертва

Не се е държал"понякога"неадекватно.Почти винаги е бил такъв.Нападателен,агресивен,често дрогиран и/или пиян.Лежал е в затвора.Редовно е пребивал майката.Както и детето.Насилник и изрод,това е този"Дидо".Да се беше метнал през мостта-поне да отърве обществото от себе си.

Такова хубаво момченце, а в такова лошо семейство да се е родило. Нито действията на майката са адекватни, нито на бащата. Поне като не са го желали това дете, да бяха потърсили приемни родители /семейство/ където това дете щяха да го отгледат. С техният живот каквото искат това да правят, ако искат да скачат от мостовете, ако искат да скитат, това си е тяхно решение, не трябваше така да постъпват с детето.

И ти да поживееш с агресивен мутант и ти ще си неадекватна за дълго.

Аз като ви разправям да стоите по-далече от мъжете, че са масово агресивни и самозабравили се комплексари и достатъчно прости, за да не могат да се опомнят. И нея я пребил, и детето ѝ изхвърлил през моста, какво иска тоя, какво му липсва???

Само не знам, защо този психолог не му е помотнал да скочи....

Си може

Цитат от статията: "Според съкварталци на семейството, което живее в габровския квартал "Русевци", Дидо понякога се държал екстремно и дори неадекватно на ситуации в ежедневието. Майката Петя пък била издирвана от две седмици от нейни приятели и познати, след като напуснала дома си. Нейна приятелка написа в социалните мрежи, че това се случило, след като младата жена била пребита зверски от Дилян.". Тук нещо ми намирисва, че едни "социални служби", както и едни "органи на МВР" са си "свършили" работата перфектно. Да почива в мир детето. Изродът да гори в Ада!!!

Горкото дете, невинна душа, а е жертва на изборите, направени от родителите му.

На единия родител. Не се умира от изоставяне, ама от хвърляне от мост - да.

ТОВА ГО ДОКАРА БЪЛГАРСКАТА КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН СЪЩО И БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГАРСИ НО ТЯХ КАКВО ГИ ИНТЕРЕСУВА НО СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ИМ ПРИПУКА ДО ДЕВЕТ КОЛЯНО

А вие, уважаема съседке, след като сте знаела за случващото се с детето, информирала ли сте когото трябва или нямате време за такива неща. То да не е като писането по форумите....

Ужас пореден пример за българското правосъдие. А този ми мяза на дрогар, сигурно от това е и изперкал... Горкото детенце... Нямам думи.

Ми, нали казахте, че го забелязали на перваза, па се обадили ? Или и вие си пишете, колкото да не си задремете пред компютрите ?

Първоначалната информация не е била ясна. Новата е в тази статия. Ми зЕми стани ти журналист бе, тикво проста.

Сигурно ще се справи по-добре. Ама то и пияна маймуна с вързани ръце, ще се справи по-добре... Просто е много ниска летвата, на пода направо...

Като не е ясна, не я поднасяш, бе калинке умна. Ти журналистика ли си учил, или селски клюки от махленската кръчма ? Това ли ти е професионализма ? Затова ще му ядете главата сиренясала в България.

Покой на душата му....