17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда нормален и логичен - възможно е Мунчо скоро да го отсвири.

Цялата държава - министерства, служби, кметства е блокирана от тежка административна бухалка, чиято цел е не да облужва гражданите, а да пречи, рекетира, блокира всяка инициатива на свободен човек. Това е не дуржава, а затвор, във който властват башибозуци с нисък интелект

Днес ми отнеха достъпа защото недоумявам от къде една партия сещате се коя има гласове че и мандати в нашето малко но известно от векове градче.

Когото и да хванеш в дирекцията за българско гражданство, все е за кол и дърво. Като почнеш от гишетата, където едни и същи лица подават без ред документи на десетки "кандидати" на седмица, и минеш през комисиите, всяка от които взима процент, стигнеш до дирекция "Миграция", където на най-високо ниво също се взимат пари и чак до министъра на правосъдието и неговите заместници. Такива пари се правят от гражданство, че свят ще ви се завие. И трябва да се одитират не приетите гражданства, а ОТКАЗИТЕ, защото те са тези, отказали да участват в целия подкупен ЦИРК!

Обикновено в ОЛБРАЗЕЦ № Г-1 на АВ не се вписват адвокатите застанали на страната на юридическите лица като представители. не се вписват по инерция и в ОБРАЗЕЦА за вписване по т.11-има доста място за това. Г-1 може само да уточнява кой отг оБразеца за в писване на ЮЛ за колкщо впреме е упълномощен. Това е законово изискване.

Да се провери чадърджията на олигархията и политическата Мафия у нас - Гешев. Който е разперил защитният си чадър над изродилата се българска корумпирана мафия.

Ми той Гешев май няма и година как е главен прокурор. Още на 5-тия месец го запукаха с протести?! Какви чадъри? Румен Радев 5 години е президент. След като Борисов се разкара, сега Радев е наред!

Тези заместници на министерството от паралелните държави ли са, или какво?